עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sha-256,

איזה לוח אם טוב יותר: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Gigabyte K8N nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin תודה!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. Started by shloosh,

כרגע יש לי 500 שקל בטוחים. אני יכול להביא עוד איזה 300 בערך... ואם אני מחליף חלק מסוים במחשב אז אני יכול למכור אותו ולהוסיף לכסף שכבר יש לי. יש לכם הצעה מעניינת לשדרוג? אני חשבתי על שדרוג נחמד ביותר של 512 מגה נוספים במהירות 400 של A-DATA. כרגע יש לי 512 במהירות 333 אבל אין מה לעשות. הלוח שלי תומך רק עד 400. אז חשבתי לקנות 400 במקרה של אוברקלוק או שידרוג אחר עתידי... אבל גם עלה לי רעיון לקנות כבר במהירות 500 שפשוט יעבוד ב-333 אם זה אפשרי בכלל? כדאי לי? ההבדל הוא של 100 שקל... ואם אני לא קונה זיכרון אז מה כדאי? מעבד(לא נראה לי שאני אחליף) אולי כרטיס מסך? איזה 6800 רגיל XFX-MSI אולי? יש לי פשוט ספק של טסונמי 350 w (שעובד נהדר עם ה9700 פרו שלי),אז אני מתלבט. ה-3dguru הם הפ…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by x-dream1,

איזה מעבד עדיף XP1700 0.13 או XP2000 0.18? אני יכול לקבל אחד משני אלה במחיר טוב (זהה) אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק בשלב זה תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. בהמשך לכתבה מ http://www.nrg.co.il/online/10/ART/785/982.html אני קראתי את התגובות ובאמת הייה דיון בפורום אוף טופיק .אבל לא לא נכנסו לקטע הטכני. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85751.0 לא הבנתי למה הכתב טעה.הרי רשום שחור על גבי לבן שזה תומך עד 400 ולא עד 500mhz.הבנתי מהדיון באוף טופיק שזכרונות מסוג mhz 500 רק מיועדים לאוברקולינג .ואם עושים המרה ,אז הזכרונות כן יעבדו במהירות כזאת למרות שהלוח לא תומך ??? בכל מקרה אנא בצורה פשוטה תסבירו לי בלי להכנס ולהרחיב למה הכתבה מוטעת .ואיך הלוח כן יתמוך בכך.ולמה צריכים לעשות אוברקולינג . תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  5. שלום כולם ראיתי כי איפוקס הוצאיו עדיכון לביוס שלהם האם כדאי לעדכן תביוס? אני לא צריך לעדכן כי הכול עבוד בסדר האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  6. שלום יש לי מחשב ישן שמשמש בתור שרת קבצים ואני רוצה להחליף את הלוח מעבד וזיכרון, התקציב הוא 1500 שח הדרישות: כמה שיותר יציאות SATA2 בלוח ולפחות שני יציאות IDE להארדיסקים הקיימים מעבד תקציבי לא צריך יותר מידי חזק אבל גם לא חלש מידי (AMD או אינטל לשיקולכם) זיכרון ג'יגה לפחות, בקשר למהירות, אני לא יודע עד כמה זה ישפיע אם זה יהיה DDR 1 או 2? בעקרון זה רק לאחסון ומשיכה של קבצים. לא צריך שום מולטימדיה שם, כרטיס מסך שיהיה הכי פשוט על הלוח אם. צריך שיהיה כמה שיותר יציב, זה צריך לעבוד 24/7. תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by nahum8,

בבקשה דחוף...יש לי בעיה בלוח אני רוצה להחליף ל-ASROCK כדאי או לא? ולהשאר עם ה-945P-S3? -תודה.

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב P4 2.26 שרץ על Asus P4B533-E. החלטתי לשדרג אותו זמנית לכמה חודשים ואז לקנות את המחשב החדש ולהעביר אליו רכיבים. בגדול בדקתי את האפשרות של להעביר את הרכיבים שאני רוצה לקנות מלוח ללוח ואני די מסודר, חוץ משני גורמים קריטיים: דיסק וזיכרון. הבעיה היותר קריטית זה הזיכרון. לפי הSpecs של הלוחות נראה שהP4B533 יהיה חייב DDR1 וזה אומר שאני לא אוכל לחבר את הזיכרון אח"כ ל P5B שצריך DDR2. זה נכון? או שאולי יש מצב ש DDR2 כן יצליח להתחבר לP4B533, רק לא יפעל במלוא הפוטנציאל שלו בינתיים, עד שאני אקנה את הP5B? האם זה רק עניין של תזמונים בין סוגי הזיכרון או שהחיבורים בBoard פיזית שונים? ואם הם פיזית שונים, יש איזה מתאם? עם דיסק הבעיה פחות נוראית, לפחות באופן תאורטי, כי הבנתי …

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  9. אף אתר לא רואה שיש שינוי במחיר. ועל הדרך כמה יעלה E6300?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by israelnba,

אני מעוניין להחליף את הזיכרון שבמחשב שלי. במחשב שלי יש זכרון מסוג DDR במהירות של 133MHZ והשאלה שלי היא האם אני יכול לקנות עכשיו כל כל רכיב זכרון שהוא העיקר שהוא יהיה מסוג DDR ולא מסוג .DDR2 לדוגמא אני מעוניין לקנות 512DDR MB במהירות 400MHZ האם זו תהיה בעיה כי הלוח אם שלי מותאם רק למהירות של 133 ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב עם מעבד סלרון עם לוח שתומך ב-SDRAM. הזיכרון שהיה עליו נדפק (וכבר אין אחריות). השאלה שלי היא אם ניתן להחליף את הזיכרון בזיכרון DDR? (ניסיתי למצוא תשובה לשאלה בסטיקי של הזכרונות, אבל יש שם קצת יותר מדי מידע בשביל לקבל תשובה פשוטה)

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  12. יש לי 2 כרטיסים של 1024 Mb שמתאימים לדואל צ'אנל במהירות 800, הלוח עקרונית תומך ב 667, האם יש אופציה לקנפג אותו כך שיקבל את הזיכרון החדש? כרגע המחשב עובד על סינגל של 512 Mb במהירות 667. תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by danh74,

שלום לכולם, משהוא הצליח למצא דריברים ל nforce2 שיריץ vista? הצלחתי להתקין, והכל רץ טוב ויפה רק שלא מצאתי דריברים ללוח. כך שאני לא יכל להתחבר ל internet.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by Fungus Funk,

האם הפרשי המחירים משתלמים בשתי האפשרויות הבאות: DFI INFINITY 975X/G (975X) - ATX - 1,050 ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 - 1,635 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 - 1,390 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 - 1,260 אני מעדיף לקחת את היותר טוב, לטווח ארוך ... אך השאלה אם זה באמת שווה את ההפרש. אם תוכלו לעזור בבקשה ... תודה! [עריכה: יש מצב ל - OC, איזה יותר טוב עם ובלי OC?]

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by amitaihasnes7,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה MSI K9N NEO nForce 550. הוא טוב. ואיך יכולות האוברקלוק של המעבד הזה AMD athlon64 3800Mhz AM2 dual core winsdor.

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by RayZ,

מה דעתכם על הלוח הבא? כדאי לקנות? (ביחד עם מעבד AMD Dual-core) Abit KN9S nForce550 Socket AM2? לשימוש ממוצע של משחקים (לא כבדים), גלישה, הורדות וכו' פרטים על הלוח: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9566 אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  17. שלום לכולם..רציתי לשדרג את הזכרונות שלי ואני ממש מתלבט בין שני סוגים..אז ככה קודם כל בדקתי בהרבה אתרים והגעתי למסקנה שG.SKILL נותנים תמורה מעולה למחיר ומה גם שהם מגיעים עם צלע קירור מולבש עליהם לקירור יעיל יותר.. אני מתלבט בין שני סטים בסה"כ ..יש לי לוח ASUS P5ND2-SLI והוא תומך בDC עד 667.. עכשיו חשבתי לקחת סט 2 גיגה של חברת G.SKILL 2*1GB במהירות של 800MHZ http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 חשבתי על סט זה משום שעוד חודשיים-שלוש אני מתכנן החלפת לוח אם..ורציתי זכרונות שאני יוכל "לחיות" איתם לאורך זמן ולא להתחיל עוד חצי שנה לשרדג ואז עוד הפעם..והסט השני הוא פשוט במהירות של 667 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257 עכשיו אם אני מגי…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by ppe,

תעזרו לי למצוא ביקורות על לוח M2N-E AM2 570Ultra

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by hellspawned,

יש לי E6300 עם 2MB L2 Cache. אבל הוא מ- Revision B2, כלומר - ליבת קונרו שפשוט חסמו לה את הגישה לחצי מהזיכרון. קראתי כבר כמה פעמים על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיסי מסך, ורציתי לדעת אם יש מצב שאפשר לפתוח את הגישה ל-2 מגה האחרים ולקבל E6320? אני באמת לא בקיא בתחום הזה, אז אם אפשר גם לנמק ובלי תשובות סרקסטיות למיניהן זה יהיה ממש נחמד.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by MODI,

לפני חמש חודשיים קניתי מחשב עם המפרט בצד... לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם, אז הלכתי להחליף בחנות ממנה קניתי (לא יודע אם מותר להגיד את שמה) ואחרי יומיים קיבלתי חדש, כאשר חיברתי הכול הוא נפתח למס' לכמה שניות ואז נכבה הלכתי להחליף אותו בחנות ולא נתנו לי להחליף כי אמרו שהפינים עקומים (ואני קיבלתי אותם עקומים!!!!!!!!!) והם מסרבים לקבל את הלוח. זה יעזור אם אני יפנה לספקי ג'יגה בייט או אפילו להרחיק לבית משפט לטביעות קטנות?

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by the_lighting,

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מה יותר טוב לOC

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by sdfzxc,

מישהו ניסה אותו ? יציב ? מה הוא מוסיף ? האם כבר עשו לו MOD ? http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by sam_k,

ברשותי מחשב ישן עיםלוח אם של חברת MSI דגםMS 6119 VER:1.1 BX2 אשמח לקבל מידע לחיבור המ ארז לפינים בלוח

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. כתוב בכותרת. זה נכון?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by thebestof2005,

סתם שאלה, למה קוראים למעבד החדש של אינטל Core 2 Duo קונרו, כי חיפשתי את השם הזה גם באתר של אינטל ולא מצאתי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.