מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מה המעבד הזה בדיוק?ואיך הוא ממוקם במשפחת מעבדי AMD.? תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 2GB DDR800 עם XP. אני רוצה להוסיף עוד 2GB אבל לא יודע אם הם יעבדו טוב יותר עם עוד 800 או שזה לא משנה ואפשר להוסיף עוד 2GB של 1066. אני מודע לכך שבמקרה הטוב XP יזהה רק 3.5GB אם לא 3GB. עוד שאלה היא בנוגע ל WIN7... אולי עדיף לי כבר לקנות עוד 2x2GB ואז יהיו לי 6GB כי מערכת ההפעלה יוצאת בעוד מספר חודשים...
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא? כדאי לקנות? (ביחד עם מעבד AMD Dual-core) Abit KN9S nForce550 Socket AM2? לשימוש ממוצע של משחקים (לא כבדים), גלישה, הורדות וכו' פרטים על הלוח: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9566 אשמח לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה זכרונות TCCD טובים לOC שלא צריכים הרבה זרם וכמה שיותר זולים יותר טוב בארץ? ד"א אני צריך גיגה בdual channel תודה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.overclockers.ru/images/news/2007/11/13/box_01.jpg
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 3.2 מה ההבדל בביצועים בין המגה ל 512 והאם זה שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מה ההבדל בין הלוח Gigabyte K8NS לדגם אולטרה שלו? משהו מהותי, כגון ביצועים וכד'? - תודה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי? [הפעם ערכתי את הכותרת, בפעם הבאה תדאג לרשום אחת הגיונית מראש]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הדגמים האלו של הזכרונות נראים לי זהים מבחינת נתונים רק מחיר שונה מה עדיף מהם ואיך הם בכללי כמה הם עולים בארץ? והאם כדאי להביא מחו"ל תודה מראש http://www.newegg.com/Product/ProductCompare.asp?CompareItemList=N82E16820231073%2CN82E16820231087&SubCategory=147
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ובחרתי זכרון של סמסונג(256/512 3200) אבל אני רואה שממליצים פה על זכרון של חברת GEIL ושל WINBOND אז מה באמת עדיף לקחת? מה ההבדל ביניהם? עוד משהו בקשר למעבדי AND מה עדיף THOROUGHBRED או BARTON ומה ההבדלים ביניהם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי 256DDR 133MHZ ואני רוצה לקנות עוד 256 התקציב לא בשמיים (אפילו הרבה יותר נמוך...), המחשב מיועד למשחקים כבדים. ראיתי שבמפרטים הקיימים באתר, כמעט כל הזכרונות הם pc3200, מה הנתון הזה מיצג? הלוח לא תומך בDuel DDR
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שיתמוך במעבד פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ עבור המחשב של ההורים שלי תקציב מקסימלי של 230 ש"ח צריך להיות full atx ולא מיקרו חובה כרטיס מסך מובנה חובה אחריות 3 שנים תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 14:10:40 שכחתי לציין גם שאני צריך חיבור ide בלוח האם
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הצעה להחליף את המערכת שבחתימה למערכת מבוססת אינטל: מעבד פנטיום 4 B - באס 133 512K נורטווד 512 מ"ב זיכרון הלוח אני עדיין לא יודע איזה אני אקבל (כנראה לוח פשוט יותר ממה שיש לי) כל שאר החלקים ישארו אותו דבר. מה לפי דעתכם עדיף? פנטיום 4 2.4 או AMD אתלון XP 2500+
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעות למפרטי מחשב. השימושים הם גלישה, וורד וסטארקראפט 2 והמשכיו. בהצעה אחת הומלץ מעבד Intel CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz - TRAY בהצעה אחרת הוצע מעבד Intel Core i3-2100 Tray שלמיטב הבנתי חלש יותר אך גם זול יותר בכ-200 ש"ח. מה המשמעות של מעבד חזק יותר? אני לא מאלו שמחדשים מחשב כל שנה אלא סוחבת איתו עד שהוא שובק חיים. השאלה השנייה היא לגבי זכרונות. האם לצרכים שלי מספיק 4 MB או שכדאי לשדרג ל-8. יש שאומרים ש-4 מספיק ומצד שני שמחירי זכרונות היום זולים לכן כדאי. מה המשמעות של זכרונות לצרכים שלי. אני לא רוצה להשתולל עם עלויות אבל כאמור מעוניינת שהמחשב יחזיק מעמד כמה שיותר ויעבוד כמה שיותר חלק בלי בעיות ולא מעוניינת לרוץ כל הזמן לחנויות מחשבים ולשדרג כי אנחנו לא יוד…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
המערכת: 6600E, 2GB 800MHZ, 8800GTS מתלבט בין P5B DELUXE ללוח עם ערכת שבבים 680i, כגון של EVGA למשל. אני לא מפוצץ בכסף אבל רוצה לוח שיוציא את המיטב מהמערכת ואני מתכנן לעתיד OC, אשמח לשמוע חוות דעת בנושא, וגם עוד הצעות שלפחות מקבילות. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעיקרון השאלה בכותרת. אני מחפש מחשב לבת דודה שלי שצריכה מחשב בעיקר ללימודים ואינטרנט. הדרישות מהמחשב הן דיי מינימליות כך שלא צריך ATHLON 64 או INTEL PENTIUM . חשבתי שהיא תקנה את הסלרון D או SEMPRON אבל חבל לי שלא יהיה לה תמיכה ב 64 ביט . אולי נכון לעכשיו זה לא ממש נחוץ אבל יש מצב שהיא תרצה תמיכה כזו עוד חצי שנה או שנה לא ?.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואין לי כל כך מושג איך לאבחן בדיוק מה מותקן בו , הזמנתי שני סטיקים של זכרון 667 1 גיגה כל אחד, הייתי רוצה שתעזרו לי לדעת האם מה שמותקן זה מה שהזמנתי ,הזכרונות של TWINMOS . כמו כן האם הטמפ של המעבד תקינות ,הצילום נלקח בעט רוגע ללא עומס תוכנות ממשי. כמו כן ה VOLTAGE של המעבד קופץ כל הזמן האם זה אמור להיות ,וגם כל הקטע של CLOCKS ב CPU-Z תודה מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הדגם : PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Mirrored Black Copper 2-2-2-5 רציתי לדעת אם הוא תומך צ'יפ TCCD .. ואם לא אז איזה כדאי? (256*2) תודה.. עדיף Pqi או corsair ..תודה!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הלך לי לוח האם ואני צריך לרכוש לוח חדש. אני מבקש המלצה ללוח אם עבור מעבד פרסקוט 2.4 {533MH} אך לא מהיקרים . אני מחפש לוח זול ואמין בעל כרטיס קול מובנה וכמה שיותר יציאות USB2 עד היום היה לי לוח מבוסס SIS648 שעשה עבודה טובה בסה"כ . עכשיו לעבודה.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד כפול ליבה (לדוגמא:AMD ATHLON 64 X2 3800) למעבד שתומך ב-64 BIT (לדוגמא:AMD ATHLON 64 3000+)
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, יש לי תקציב של עד 2500 ש"ח לקניית מעבד לוח אם וזיכרון בלבד. חשבתי לקנות את הרכיבים הבאים: מעבד: Q9400 לוח אם: P5QC (משולב DDR 2 +3) של ASUS זיכרון: OCZ 4GB - מתלבט בין DDR2 800 MHZ\1066MHZ או שכדאי כבר להשקיע בDDR3 אם ההבדל משמעותי אני לא צריך אותו למשחקים אלא לשם לימודים של ניהול רשתות, ז"א שאני צריך להפעיל מספר מערכות הפעלה כגון win2k8 server, win 7, win vista בו זמנית ולכן החומרה שבחרתי יחסית חזקה. לגבי הלום אם - לא יודע מה לבחור, זה נראה לי הכי סביר תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 16:47:45 מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אחי ואחיותי, המחשב שלי זז נורא לאט אני לא יכול גם לדבר במסנג'ר ,באיי סיי קיו ולגלוש ביחד מרוב שהוא איטי. אם למישהו יש פיתרון אחר מלהוסיף זכרונות שיכתוב, פירמטתי מחקתי והוא נשאר איטי. פרטים על המערכת: -יש לי ווינדוס אקס פי -פנטיום 4 2.66 ג'יגה הרץ -192 מ"ב ram. אם אתם צריכים פרטים נוספים תבקשו. איזה זיכרון כדאי להוסיף,חברה,סוג,כמות, וכו..??? תודה, ניר.
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אילו זכרונות מתוך שלושת הזכרונות הבאים טובים יותר לאוברקלוק ? (אני לא קונה אותם אני שואל מתוך סקרנות) 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14774 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14778
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם זוג סלוטים ל- DDR2 במהירות 667MHZ בחוברת של לוח האם ניכתב שבזוג הסלוטים הנ"ל צריך לשים שני כרטיסי DDR2 זהים. ברצוני לקנות עכשיו כרטיסי זכרון. שאלותי הן: 1 האם אני חייב לקנות קיט של שני זכרונות זהים ארוזים יחד, או שמספיק לקנות שני כרטיסים ניפרדים , אבל זהים, של אותו זכרון ., כלומר אין זה הכרחי ששני הפריטים הזהים יהיו ארוזים יחד. 2 אם מספיק לקנות שני כרטיסי זכרון זהים, לא ארוזים יחד ---- מה הרישומים שעלי לבדוק על כרטיסי הזכרון כדי להיות בטוח שמדובר בשני כרטיסי זכרון זהים לחלוטין. 3 האם חברת KRETON נחשבת לחברה שמייצרת כרטיסי זכרון אמינים ? אינני זקוק למהירות גבוהה אלא רק לאמינות גבוהה של פעולת הכרטיסים.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה של מארז ב- 300-400 ש"ח אני רוצה שיבוא אם ספק כח טוב ואם אפשר איזה חלון בצד ראיתי את המארז של RAIDMAX 868 אבל לפי מה שראתי פה יש לו ספק ג'נרי שזה לא טוב...מישהו יכול להסביר לי למה ג'נרי זה לא טוב ולהביא לי המלצה למשהו אחר באותו סגנון.... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-