מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברשותי מחשב עם הנתונים הבאים: P4 1.6GHZ DDR2 768MB 800MHZ Radedon 9700NP הבעיה היא קירטועים בעת ניגון תכני High Defenition ברזולוציה של 1366X720P. רציתי לדעת, האם הוספת זיכרון פנימי למחשב, תהווה פיתרון הולם לבעיית הקירטועים? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם... התיעצתי פנ לפני כמה זמן לגבי לוחות X48 תומכי DDR 3 ותגעתי לרשימה שממנה אני כנראה צריך לבחור לכן אני מתיעץ ושואל איזה לוח יהיה הכי מוצלח ומה היתרונות של כל אחד (המעבד Q9450) והוא מיועד לCF 4870 וOC קל עד 2500 ש"ח לא משנה לי המחיר והמועמדים הם : Asus -P5E64 WS Evolution (שכרגע לא ראיתי עדיין מי מוכר) Asus - P5E3 Premium/WiFi-AP @n ( לא יודע לגבי הצורך ב WI-FI - תמיד טוב שיש לא ? והוא נראה לי רציני). DFI - LANPARTY UT X48-T3RS (הבנתי השם חברה מעולה לא ?)(והוא גם ממש לוח יפה ..לא שזה שיקול(אולי קצת שיקול)). MSI - X48C Platinum (איך החברה?) GIGABYTE - X48T-DQ6 (הוא נראה לי הכי סטנדרטי מתוכם) מה הכי מומלץ? (אפשר גם להציע דברים שלא מופיעים פה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב לי מחשב חדש ולבצע לו המהרה. נראה לי כי אעבוד עם ה - Q6600 החדש אבל כשחיפשתי לוח אם שיתמוך בו, ראיתי שאני לא מבין מספיק. המחשב החדש לא ישמש למשחקים אלא לעבודת תיכנות (וקצת ווידאו), ויעבוד עם XP חשבתי על - Q6600 + OC 2*1GB DDR2 ספק טוב של 500W קירור שלArctic 1. איזה לוח אם כדאי לקנות בתקציב של 1000-1300? הייתי רוצה משהו שיתמוך ב OC מכובד אבל לא פראי וב RAID 5, חשבתי בהתחלה על P5KE או ASUS P5K אבל קראתי כאן שהוא גורם בעיות בשימוש ב RAID 5 2. מה עדיף, זיכרונות של 633 או 800? - Q6600 (דרך אגב, אני רואה שיש המון שאלות בנוגע ל Q6600 + לוחות אם + OC בזמן האחרון, לא כדאי לרכז את כולם במקום אחד?)
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום ! אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הלוח GigaByte DQ6 REV 1.X כפי שהבנתי יש שני גרסאות ללוח הזה דגם החדש : http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 הדגם הישן: אני רוצה את הדגם הראשון איפה אפשר להשיג אותו בארץ ? תודה יניב.
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש זכרונות טובים עם התזמונים הכי נמוכים ומהירות בסביבות 2133mhz המערכת הנוכחית שלי: Rampage iv extrem 3930k Gtx 680 חפשתי ב ksp and ivory ולא מצאתי משהו טוב משהו יכול להמליץ?ז בעיקר לגיימינג ושרתים 16 גיגה יהיה מעולה תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לכמה זמן A64 3000 יחזיק כלומר עד שאני כבר לא יוכל להריץ איתו משחקים ? וגם מה ההפרש ביצועים בין 3000 לבין 3200 ? האם זה מצדיק 350 ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
-
שלום , יש לי מחשב דיי ישן (PIII - 733 ) עם לוח אם INTEL VANCOUVER VC820 . הלוח תומך בזכרונות RDRAM . כרגע מותקן RIMM אחד של SAMSUNG - PC700 Memory Module Properties Module NameSamsung KMMR16R 88AC1-RK7 Module Size128 MB (8 devices, 32 banks) Module TypeRIMM Module Memory TypeRDRAM Memory SpeedPC714 (357 MHz) Module Width16 bit Module Voltage2.5 V שאלתי היא , האם אפשר להתקין ב BANK השני מודול נוסף של RDRAM PC800 ? ועוד שאלות : 1.איפה אפשר להשיג זכרונות RDRAM לא במחיר מטורף ? 2.האם הוספה של 128 זכרון תתרום משמעותית למהירות וביצועי המחשב (XP ). 3. האם התקנה של WINDOWS 2000 תעזור במקרה זה לביצועים ? תודה ..
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עיינתי בביקרות "DDR2 - יקר מול זול" אני אומנם אני לא מבין גדול אבל תחוו דעה על מה שחשבתי בביקרות נרשם ש כיום מציעה למשל LG ניידים מסדרות LS55 Express וכן מסוג LS70 Express ראה פרטים בלינק http://www.lge.com/catalog/prodlist?categoryId=CTG1000651&modelCategoryId=CTG1000667&parentId=CTG1000439 חשבתי על זה ועלתה לי שאלה הבאה: (ממספר את שאלות שיש קל יותר לענות ולעקוב) 1. האם הסדרה של LS55 מגיעה עם DDR1 333 האם קיום chipset מסוג 915 מאפשר בעצם שדרוג עתידי ל DDR2, או שזה תלוי בעוד דברים? (הסוקט זהה?) בנוסף בביקורת הופיע גם ש: בעקבות זאת עלתה לי השאלה: 2. האם בעקבות קיום chipset מסוג 915 בסדרת LS70 זכרונות ה DDR2 שמגיעים איתה לא יתפקדו במהירות מקסימילית כלומר כ- 300…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
דגם ה-Core i3-8130U הנייד הופך לזמין רשמית בתור המוצר הזול ביותר במשפחת ה-Kaby Lake-R לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה לקחת ? INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING GO - TRAY ומה ההבדלים בינהם?עוד דבר אין אני יכול ליראות כמה אחוזים לוקח לי מכל ליבה?כמו במעבד ליבה אחת? עלט קונרול דליט ואז ליראות ביצועים?או שזה לא יראה לי את 4 הליבות?ואני צריך תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורה....אבל הבנתי שזה מראה מעלות לכל ליבה מה אני יכול להבין מזה?אני צריך לחבר תמעלות או משו איך זה הולך?והבנתי שצריך גם לעשות משו עם מכפלות וה fsb שלו יעשו לי את זה כבר בiqpc או שאני יצתרך?ומזה בידיוק על מה מדובר? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לפני כחודש. במחשב יש קיט של 4 ג'יגה הבאה: http://www.gskill.com/products.php?index=342 התקנתי את התוכנה CPU-Z ולפי הנתונים שאני מקבל מימנה אני מבין שתדר הזיכרונות הוא 667MHZ ולא 1333MHZ. כמו כן ה- CL הוא 9 ולא 7. ראו בתמונות. לוח האם הוא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov האם עבדו עלי? או שאני לא מבין נכון את הנתונים. [attachment deleted by admin]
-
- 64 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
חוות דעת ללוח אם טוב שמתאים ל 6600 וגם שיתאים למעבדי מרובעי ליבה לעתיד..... אם תוכלו לתת לי 2 דגמים אז זה יהיה מצויין תקציב: 700-900
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ללוח אם לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרגע הזמנתי את הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 אבל אני מטלבת אם לשנות ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 מה ההבדל בינהם? חוץ מ40 שקל במחיר.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון יש לי מלא בעיות במחשב. הכול התחיל שיום אחד פירמטתי את המחשב ובאתי להתקין וינדוס מחדש, המחשב עשה לי המון שגיאות בהתקנה פעם הוא טען שהדיסק פגום והוא לא יכול להעתיק קבצים מסויימים (בכול נסיון התקנה חדש הקבצים "הבעייתים" היו שונים) לפעמים הוא כן הצליח להעתיק אך עשה שגיאות בהתקנה זה קרה לי ב 3 וינדוסים XP, 2000, 98 לא יודע איך אחרי 50 נסיונות פתאום זה הצליח להתקין את הוינדוס אך מאז יש לי מלא בעיות. המחשב מקפיץ מסכים כחולים ועושה ריסט, פעם אחרי 5 דקות ופעם אחרי 2 שעות או שהוא פשוט סוגר לי חלונות בלי שום סיבה אני גולש באתר מסויים או עובד עם תוכנה ופתאום היא נסגרת ולפעמים הוא פשוט נתקע ורק ריסטים עוזרים במצב כזה, וגם בד"כ אחרי ריסט דברים מסויימים לא נשמרים כ…
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות (גם ללא קשר למחשב החדש אני רוצה להבין משהו) מה ההבדל בין P35 לP31? כי אני לא הצחלתי למצוא שום הבדלים (חוץ מהמחיר כמובן) על לוחות P31 יש טיפה פחות פיצ'רים (לא משהו שיפריע למשתמש הרגיל או לי) אבל זהו.. מבחינת ביצועים ראיתי השוואה בין השניים שמראה הבדלים מזעריים בביצועים לפעמים לטובת זה ולפעמים לטובת זה אפילו עברתי על תפריטי הביוס ואין שום הבדל... אותם אפשרויות כולל OC מישהו יכול להגיד מה ההבדל בניהם? אני בעיקרון מעוניין לבצע OC ל3GHZ כנראה.. (מקסימום 400FSB) ובגלל ששניהם תומכים 333FSB אני סבור שלא תיהיה בעייה לאף אחד מהם להגיע ל400FSB...
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד כפול ליבה (לדוגמא:AMD ATHLON 64 X2 3800) למעבד שתומך ב-64 BIT (לדוגמא:AMD ATHLON 64 3000+)
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן, עוד טיפה על הרכיבים: 1GB KINGSTON DDR II - 667 X 2. כרטיס מסך 8600 או X1950GT. לא מתוכנן OC. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מה אני "מפסיד" אם אני לוקח i5? מדובר על מחשב שישמש את הבן שלי למשחקים כגון crysis 3 ושאמור לשמור על העדכניות שלו במשך 4-5 שנים. כמו כן, איני צריך פיצ'רים מיוחדים בלוח, אבל אולי אפשר לדעת איזה פיצ'רים קיימים בערכת שבבים H87 שאינם בערכת B85?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עיינתי במפרטי המחשב המומלצים, ושמתי לב שגם במפרטים היקרים ביותר אין המלצה למעבד prescott הכוונה לפנטיום 4 LGA775 עם L2 1MB יש סיבה לכך?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1876685,00.asp במקום הראשון יש תחרות קשה בין מעבד ה3000+ של amd למעבד ה630 של אינטל מעבד ה3800+ הוא בחירת העורכים שהיחס ביצועים למחיר הפתיעה לטובה ובמקום האחרון הfx57 וגם ה840EE
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בעיקרון השאלה שלי מאוד פשוטה,אני קראתי את השאלות הנפוצות אבל לא הבנתי בדיוק יש לי 3 סטיקים של זכרונות 2 של גיגה 1 1 של 2 גיגה או בשפה פשוטה 2x1giga and 1x2giga עכשיו אם אני שם את 2 הסטיקים של הגיגה אחד באותו צבע להפעלת הDC ואז אני שם את הסטיק זיכרון השלישי בצבע השני ,האם הDC נשאר והמערכת שלי תעבוד על 4GB?האם זה כדאי?האם זה טוב? ושאלה נוספת למקרה שזה לא יעבוד,אם אני ילך ויקנה עוד סטיק של 2גיגה אותו סוג של מה שיש לי עכשיו ,יש אפשרות לעשות DOUBLE DUAL CHANNEL?כלומר 2 סוגים של זכרונות שונים באותו מיקום צבע לדוגמא יש לי 4 זכרונות 2 של 2גיגה 2 של גיגה אחד אז את ה2 של הגיגה אחד אני ישים בסטוק הכחול ואת ה2 של ה2 גיגה אני ישים בסטוק האדום אז המחשב יזהה את זה כDUAL CHANNEL ויעבוד כ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אחרי יום שלם של חיפושים לסיבה שהספק שלי לא מספק כוח למחשב ומתחיל לצפצף מצאתי שהסיבה היא לוח אם פגום. הלוח היה Gigabyte P35C-DS3R, שירת אותי מעולה ומחפש משהו באותו הסיגנון. מה שאני מחפש מהלוח: לא מתכנן שום OC, רק רוצה לוח שיחזיק את המחשב ביחד ולא יעשה צרות. תמיכה ב4+ זכרונות DDR2. תמיכה במעבד Intel core 2 duo E6600. 6+ חיבורי SATA2. מבחינת גודל (לא יודע אם זה רלוונטי אבל אציין) יש לי מארז Tower ככה שכל גודל יתאים. שאר החלקים שברשותי הם: Asus 8800GTX Crucial Ballistix DDR2 1gb x4 Enermax Infiniti 720w בנוסף ללוח מתאים אשמח מאוד להמלצה לקירור אוויר למעבד, זול ויעיל.. כמו שציינתי אני לא מתכנן שום OC ורעש לא יפריע, רוצה משהו שפשוט ישמור על המעבד בטמפרטורה…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-