מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי לוח ישן יחסית- Gigabyte GA-K8NF-9 בעל תושבת 939 למעבד. האם אני יכול להרכיב עליו מעבד בעל תושבת AM2 ? לתושבת AM2 גם כן יש 939-940 פינים. ממעט קריאה ברשת, הבנתי שניתן להרכיב מעבד בעל AM2 על לוח בעל תושבת 939 מבחינת המעבד. הבעיה היחידה בעניין זה שמעבד בעל תצורה AM2 לא יכול לעבוד עם זכרונות DDR1 דהיינו PC3200 , אלא רק עם DDR2 ומעלה. האם נכון המידע הנ"ל ? או שגוי לחלוטין ולא ניתן בשום אופן לחבר בין AM2 ל-939? האם ניתן לעשות קומבינציה אחרת? אשמח לכל פיסת מידע בנושא.. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT KN9 Ultra ורציתי לדעת כמה זיכרון RAM אני יכול לשים בו מקסימום כרגע יש לי 2G ורציתי לדעת כמה עוד אני יכול להוסיף (יש לי 4 סלוטים)?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי AMD בארטון 2500 ויש לי אפשרות להחליף עם חבר שלי ולתת לו שני סטיקים של 256MB 400MHZ של קורסייר (חדשים) ולקבל ממנו שלו זה משנה כי יש לו אינטל סטיק אחד של 512MB 433MHZ גם של קורסייר (חדש) ואז יש לי גם סטיק אחד של ווינבונד 256MB 400 MHZ שאז אני יוכל לשים את שניהם ביחד ויהיה לי 768MB. פשוט יש לי לוח של אסוס NFORCE2 ושמעתי (וגם ראיתי) שהם עושים בעיות עם שלושה סטיקים כי איך ששמתי את 2 הקורסייר שלי עם הוינבונד היו לי מלא בעיות ואז ביררתי ואמרו לי שה-NFORCE2 משתגעים עם 3 סטיקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי והמחשב יעבוד טוב ומהר יותר עם ה-768MHZ ואל תשכחו ששני הסטיקים לא באותה המהירות אבל אם זה לא יתנגש לי אז אין לי בעיה. מה עדיף? (ככה גם בעתיד אני אקנה עוד סטיק זהה של קורסי…
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן. 2 שאלות בבקשה על הלוח הזה (התמונה מצורפת) : 1. מהו הרכיב המרובע בצבע זהב שבין המעבד לAGP (מס 1 )? 2. יש מאוור שמוצמד לרכיב הזה והוא לא עובד. החלפתי מאוורר חדש אבל הוא לא עבד כאשר חיברתי ל 2. רק אחרי שחיברתי גם את הכבל הצהוב שהיה למאוורר לחיבור (מס 3) הכל עבד. למה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קבלו לוח חדש של ASUS עם תמיכה בSLI וCONROE מבוסס על NFORCE 590 http://www.asus.com/news_show.aspx?id=4329
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
איזה שבב עדיף לי ה-VIA או ה-nForce3 ? לפי מה שקראתי ה-nForce יותר טוב ל-AMD אבל בביקורת ל-A64 ה"מבקר" השתמש ב-VIA. ה-VIA יותר זול במאה ומכיל בדיוק אותם Add-ons (כאילו SATA RAID, 1394 וכל השיט הזה p=). בבקשה תענו מהר כי עד שהחלטתי לקנות A64 ולשלם את "קנס" ה-400 שקל אני לא רוצה לשנות את הדעה שלי שוב. אה כן, ודעות על מה עדיף לקנות (מחשב למשחקים בעיקר וקצת תכנות) 2.8c או A-64 3000+ יתקבלו בברכה. נ.ב. בקשר לזכרונות. אני רוצה לקנות 2 סטיקים (אני לא יעשה OC.. לפחות לא ב2-2.5 השנים הראשונות) אז חשבתי על סמסונג.. אז ראיתי ש-Twinmos שאמורים להיות יותק טובים מסמסונג מציעים They may 3200 cas32 w/heat spreader וסטיק אחד כזה עולה רק ב-5 שקל יותר מהסמסונג. אז כדאי לקנות אותם כן …
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב עם הנתונים הבאים: P4 1.6GHZ DDR2 768MB 800MHZ Radedon 9700NP הבעיה היא קירטועים בעת ניגון תכני High Defenition ברזולוציה של 1366X720P. רציתי לדעת, האם הוספת זיכרון פנימי למחשב, תהווה פיתרון הולם לבעיית הקירטועים? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם... התיעצתי פנ לפני כמה זמן לגבי לוחות X48 תומכי DDR 3 ותגעתי לרשימה שממנה אני כנראה צריך לבחור לכן אני מתיעץ ושואל איזה לוח יהיה הכי מוצלח ומה היתרונות של כל אחד (המעבד Q9450) והוא מיועד לCF 4870 וOC קל עד 2500 ש"ח לא משנה לי המחיר והמועמדים הם : Asus -P5E64 WS Evolution (שכרגע לא ראיתי עדיין מי מוכר) Asus - P5E3 Premium/WiFi-AP @n ( לא יודע לגבי הצורך ב WI-FI - תמיד טוב שיש לא ? והוא נראה לי רציני). DFI - LANPARTY UT X48-T3RS (הבנתי השם חברה מעולה לא ?)(והוא גם ממש לוח יפה ..לא שזה שיקול(אולי קצת שיקול)). MSI - X48C Platinum (איך החברה?) GIGABYTE - X48T-DQ6 (הוא נראה לי הכי סטנדרטי מתוכם) מה הכי מומלץ? (אפשר גם להציע דברים שלא מופיעים פה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב לי מחשב חדש ולבצע לו המהרה. נראה לי כי אעבוד עם ה - Q6600 החדש אבל כשחיפשתי לוח אם שיתמוך בו, ראיתי שאני לא מבין מספיק. המחשב החדש לא ישמש למשחקים אלא לעבודת תיכנות (וקצת ווידאו), ויעבוד עם XP חשבתי על - Q6600 + OC 2*1GB DDR2 ספק טוב של 500W קירור שלArctic 1. איזה לוח אם כדאי לקנות בתקציב של 1000-1300? הייתי רוצה משהו שיתמוך ב OC מכובד אבל לא פראי וב RAID 5, חשבתי בהתחלה על P5KE או ASUS P5K אבל קראתי כאן שהוא גורם בעיות בשימוש ב RAID 5 2. מה עדיף, זיכרונות של 633 או 800? - Q6600 (דרך אגב, אני רואה שיש המון שאלות בנוגע ל Q6600 + לוחות אם + OC בזמן האחרון, לא כדאי לרכז את כולם במקום אחד?)
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום ! אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הלוח GigaByte DQ6 REV 1.X כפי שהבנתי יש שני גרסאות ללוח הזה דגם החדש : http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 הדגם הישן: אני רוצה את הדגם הראשון איפה אפשר להשיג אותו בארץ ? תודה יניב.
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש זכרונות טובים עם התזמונים הכי נמוכים ומהירות בסביבות 2133mhz המערכת הנוכחית שלי: Rampage iv extrem 3930k Gtx 680 חפשתי ב ksp and ivory ולא מצאתי משהו טוב משהו יכול להמליץ?ז בעיקר לגיימינג ושרתים 16 גיגה יהיה מעולה תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לכמה זמן A64 3000 יחזיק כלומר עד שאני כבר לא יוכל להריץ איתו משחקים ? וגם מה ההפרש ביצועים בין 3000 לבין 3200 ? האם זה מצדיק 350 ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
-
שלום , יש לי מחשב דיי ישן (PIII - 733 ) עם לוח אם INTEL VANCOUVER VC820 . הלוח תומך בזכרונות RDRAM . כרגע מותקן RIMM אחד של SAMSUNG - PC700 Memory Module Properties Module NameSamsung KMMR16R 88AC1-RK7 Module Size128 MB (8 devices, 32 banks) Module TypeRIMM Module Memory TypeRDRAM Memory SpeedPC714 (357 MHz) Module Width16 bit Module Voltage2.5 V שאלתי היא , האם אפשר להתקין ב BANK השני מודול נוסף של RDRAM PC800 ? ועוד שאלות : 1.איפה אפשר להשיג זכרונות RDRAM לא במחיר מטורף ? 2.האם הוספה של 128 זכרון תתרום משמעותית למהירות וביצועי המחשב (XP ). 3. האם התקנה של WINDOWS 2000 תעזור במקרה זה לביצועים ? תודה ..
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עיינתי בביקרות "DDR2 - יקר מול זול" אני אומנם אני לא מבין גדול אבל תחוו דעה על מה שחשבתי בביקרות נרשם ש כיום מציעה למשל LG ניידים מסדרות LS55 Express וכן מסוג LS70 Express ראה פרטים בלינק http://www.lge.com/catalog/prodlist?categoryId=CTG1000651&modelCategoryId=CTG1000667&parentId=CTG1000439 חשבתי על זה ועלתה לי שאלה הבאה: (ממספר את שאלות שיש קל יותר לענות ולעקוב) 1. האם הסדרה של LS55 מגיעה עם DDR1 333 האם קיום chipset מסוג 915 מאפשר בעצם שדרוג עתידי ל DDR2, או שזה תלוי בעוד דברים? (הסוקט זהה?) בנוסף בביקורת הופיע גם ש: בעקבות זאת עלתה לי השאלה: 2. האם בעקבות קיום chipset מסוג 915 בסדרת LS70 זכרונות ה DDR2 שמגיעים איתה לא יתפקדו במהירות מקסימילית כלומר כ- 300…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
דגם ה-Core i3-8130U הנייד הופך לזמין רשמית בתור המוצר הזול ביותר במשפחת ה-Kaby Lake-R לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה לקחת ? INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING GO - TRAY ומה ההבדלים בינהם?עוד דבר אין אני יכול ליראות כמה אחוזים לוקח לי מכל ליבה?כמו במעבד ליבה אחת? עלט קונרול דליט ואז ליראות ביצועים?או שזה לא יראה לי את 4 הליבות?ואני צריך תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורה....אבל הבנתי שזה מראה מעלות לכל ליבה מה אני יכול להבין מזה?אני צריך לחבר תמעלות או משו איך זה הולך?והבנתי שצריך גם לעשות משו עם מכפלות וה fsb שלו יעשו לי את זה כבר בiqpc או שאני יצתרך?ומזה בידיוק על מה מדובר? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לפני כחודש. במחשב יש קיט של 4 ג'יגה הבאה: http://www.gskill.com/products.php?index=342 התקנתי את התוכנה CPU-Z ולפי הנתונים שאני מקבל מימנה אני מבין שתדר הזיכרונות הוא 667MHZ ולא 1333MHZ. כמו כן ה- CL הוא 9 ולא 7. ראו בתמונות. לוח האם הוא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov האם עבדו עלי? או שאני לא מבין נכון את הנתונים. [attachment deleted by admin]
-
- 64 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
חוות דעת ללוח אם טוב שמתאים ל 6600 וגם שיתאים למעבדי מרובעי ליבה לעתיד..... אם תוכלו לתת לי 2 דגמים אז זה יהיה מצויין תקציב: 700-900
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ללוח אם לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרגע הזמנתי את הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 אבל אני מטלבת אם לשנות ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 מה ההבדל בינהם? חוץ מ40 שקל במחיר.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון יש לי מלא בעיות במחשב. הכול התחיל שיום אחד פירמטתי את המחשב ובאתי להתקין וינדוס מחדש, המחשב עשה לי המון שגיאות בהתקנה פעם הוא טען שהדיסק פגום והוא לא יכול להעתיק קבצים מסויימים (בכול נסיון התקנה חדש הקבצים "הבעייתים" היו שונים) לפעמים הוא כן הצליח להעתיק אך עשה שגיאות בהתקנה זה קרה לי ב 3 וינדוסים XP, 2000, 98 לא יודע איך אחרי 50 נסיונות פתאום זה הצליח להתקין את הוינדוס אך מאז יש לי מלא בעיות. המחשב מקפיץ מסכים כחולים ועושה ריסט, פעם אחרי 5 דקות ופעם אחרי 2 שעות או שהוא פשוט סוגר לי חלונות בלי שום סיבה אני גולש באתר מסויים או עובד עם תוכנה ופתאום היא נסגרת ולפעמים הוא פשוט נתקע ורק ריסטים עוזרים במצב כזה, וגם בד"כ אחרי ריסט דברים מסויימים לא נשמרים כ…
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-