עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום , יש לי במחשב 512mb DDR1 . וקניתי עוד 2 ג'יגה בשתי סלוטים של ג'יגה (1GX2) בכדיי לעבוד בDUAL MODE. עכשיו השאלה היא , מה יעבוד לי יותר מהר ואיך עדיף לי לעבוד ? להוציא את ה 512 ולעבוד עם ה1X2 בDUAL ? או לשים את כולם ולעבוד עם 2 וחצי ? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  2. אני לא עובד עם קירור מיוחד. כמה מאווררים קטנים מפוזרים. חשבתי להוסיף קירור... השאלה אם אני באמת צריך. מעבד: 39 במנוחה ו 48 ב 100 אחוז שימוש (עבודה). לוח: 38 במנוחה ו 42 בעבודה. מה אתם אומרים? (בלי OC כמובן לא מתכוון לבצע OC)

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by March_31,

-|ההודעה נמחקה - ראה חוקי הפורום|- אתה יכול לפרסם ב TRADEZONE בסעיף כללי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם האם המעבדים החדשים האלה,שיש לחלקם 192 רגלי נתונים מהמעבד,מחייבים אותי לעבוד עם 3 כרטיסוני זכרונות,האם אני יכול לשים כרטיסון אחד של זכרון?

5. כמו בכותרת, רציתי לדעת: עבור HTPC (מוזיקה, וסרטי BluRay ברזולוציות של 1080p), מה יהיה עדיף - מרובע ליבה איטי יותר (ה- 9150e) או כפול-ליבה מהיר יותר (E7300/E7400). בכלל, רציתי לדעת איזו פלטפורמה עדיפה ל- HTPC, זו של אינטל או זה של AMD.... פליטת החום היא גם שיקול כמובן. תודה

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  6. השבב שמככב בקונסולות ניידות דוגמת ה-ROG Ally מקבל דור חדש. AMD מכריזה על השקת Ryzen Z2 לקונסולות המשחק הניידות ויחד עם הסדרה הזאת אנחנו גם מקבלים שבב שמשלב בין עוצמת עיבוד לליבה גרפית שטרם ראינולכתבה

7. מחשב עבור חבר. מיועד לשנים רבות, לא למשחקים, לעבודה משרדית+אינטרנט+hd+שהויסטה ירוץ כמה שיותר מהר... q6600 או e8400 ? המעבד יחובר ל arctic cooling extreme כך שפליטת החום לא כ"כ חשובה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זאת אומרת, האם יכול להיות שמרובע הליבות יהיה יותר איטי מהראשון בגלל שהתוכנת עריכה שלי לא הצהירה שהיא תומכת במרובע (שמכונה: המעבד הגרוזיני

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  9. אז, אחרי כל מבחני הביצועים וכו' בהתחשב במצב כיום בשוק, מה עדיף יותר? מעבד מהיר בעל שתי ליבות, או קצת יותר איטי אבל עם 4 ליבות? ואם לוקחים מהירות זהה, נניח מעבד כמו QX9650 לעומת E8500 (הE8500 קצת יותר מהיר בMHZ) מי עדיף למשחקים? יתן יותר ביצועים (אם בכלל) ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 7 ננומטר נוחת בתחום האקסטרים - חברת AMD מכריזה על סדרת מעבדיה החדשים לפלח העליון של שוק המחשבים האישיים עם ליבות Zen 2 מהירות ועד 64 נימים לכתבה

11. AMD ממשיקה בעדכון קווי המוצרים הקיימים שלה, לפני בואו של עידן ה-Zen 3 החדש לכתבה

12. יש לי לוח אם מבוסס הצ'יפסט האמור (אין לי מושג לגבי הפירמה המדוייקת של היצרן- יש דרך לדעת את זה אם זה לא כתוב פיזית על הלוח?) ואני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף חדש של 500 ג'יגה בייט אבל חושש שהלוח לא יתמוך בכזה דיסק. יש למישהו נסיון עם זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by Kukishin,

ASUS Z170I PRO GAMING. תושבת- 1151 FBS- 2400 תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי יש לי לוח אם VIA P4M266(VT8751) ויש לי זכרון במהירות 100MHZ , אז רק רציתי לדעת עד איזה מהירות זכרון הלוח אם הזה תומך, זה דחוף!!!!

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  15. זה הלוח ? אני רוזה ליקנות זיכרון חדש במהירות 667 זה יתאים ? http://www.intel.com/products/motherboard/d915pcy/ הזיכרון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3424

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  16. לוח אם של PC PARTNER דגם ap133aas13-b950 ומעבד 333Mhz . יש לי מחשב ישן שאני רוצה להשביח במעט כסף ולכן רציתי לדעת עד איזה מהירות מעבד תומך הלוח אם. כולה רציתי להתקין צורב LG 52X32X52X אבל יש מינימום של 350Mhz למעבד (למרות שהוא פועל בO.C כרגע במהירות 450Mhz). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dorish,

יש לי לוחgigabyte ga-7vx via kx133 עם מעבד 750 אני רוצה להוריד את המעבד ולהסים חדש עד איזה מהירות אני יכול להסים על הלוח הזה? ואם הוא תומך במעבדי amd xp? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by dbx22,

יש לי לוח של אסוס A7N8X-X ולא מצאתי באתר הבית את מה שאני מחפש. אז עד איזה מעבד הלוח שלי תומך? תודה!

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by dbx22,

יש לי לוח של ASUS דגם A7N8X-X עד איזה מעבד הוא תומך?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  20. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=1320&l1=3&l2=11&l3=194&l4=0 אני לא רואה איפה הרזולוציה שיש לכרטיס גרפי.האם במסכי WIDE 20אינט'צ נניך תהיה לו בעיה?

21. Started by oren99,

לוח האם שלי מוצהר שתומך בDDR2 עד 1300 MHZ האם יש להשיג כאלו זכרונות? המקסימום שראיתי הם 1066

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by eitanbts,

רכשתי בימים אלו מחשב חדש >>> תושבת AM2 רוצה לברר מה התיקרה של שידרוג המעבדים שאוכל להחליף? THX

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by Coca Cola,

בכותרת.. האם TT TR2 יוכל לספק למעבד מספיק OC ע"מ לצאת מהצאוור בקבוק? תודה לכולם

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by wares2002,

:asthanos: :'( :-* :-/ :-X :-[ : 8) ;D

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  25. המחשב מיועד להיות ממקום בחדר שינה ולעבוד 24 שעות ביממה , כך שאני מחפש גוף קירור איכותי שיוכל לקרר את המעבד הזה באופן פסיבי (כמובן בהנחה שזרימת האויר הקיימת (הסרקולצייה ) במארז היא טובה למדי כשלעצמה , בזכות ספק שקט למדי +2 מאווררי מארז בקוטר 120 מילימטר מקדימה ומאחורה שהנם שקטים , איכותיים ושמסתובבים לאט +שימוש בכבלי המתח העגולים , האורגינליים שבאים עם ה-enermax liberty )

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.