עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by most,

קיבלתי את האטלון 3800+ שקניתי וראיתי שבצד של המעבד איפה ששמים את המשחה התרמית יש מדבקה של memory (החברה שממנה קניתי את המעבד). רציתי לדעת אם זה לא מסוכן שהמדבקה שם. זה ישפיע על המעלות של המעבד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by --Shadow--,

ודבר חשוב לא פחות: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=13977

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. צריך פרטים כמה עולה כל מעבד חדש של CORE 2 בבקשה

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום . אני מקווה שהשאלה שלי קשורה לפורום הזה ולא לפורום הרשתות ואינטרנט , אם טעיתי אז תעבירו . אז ככה , יש לי את הלוח אם הנ''ל , ויש לו שתי יציאות LAN ומה שרציתי לשאול זה : מה ההבדל בין שתי היציאות האלו ? , ואם יש הבדל אז לאיזו מבין היציאות האלו יותר טוב לחבר את הראוטר שלי ? תודה לכל העוזרים .

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

מה זה יחסי זכרונות ואיך אפשר לשנות את זה (ומה עוזר שמשנים אותם..)

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  6. שלום, לאחרונה רכשתי E6300 גרסת BOX והוא הגיע ללא משחה תרמית (אפילו רשום בחוברת שלא נדרשים אמצעים נוספים לקירור מעבר למה שמגיע אם החבילה). האם זה נורמלי? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שבת שלום, אני רוצה לשדרג את מערכת הפנטיום 3 המתיישנת שלי ואני לא צריך בינתיים יותר מלוח אם מעבד וזכרונות חדשים כמדומני..... המערכת שהרכבתי היא הבאה: 1 INTEL Pentium 4 - 3.0E Prescott - 1MB Cache, 800Mhz FSB - RETAI 1,394.64 ש"ח 1 256MB Samsung DDR PC3700/466 - Samsung Original 335.25 ש"ח 1 .ASUS P4C800-E Deluxe (875P) - ATX 1,282.89 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,012.78 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,922.40 ש"ח אני יודע אני יודע אתם בטח קופצים לגבי הזכרונות אז אני אתן לכם תשובה! 1. אין כל כך כסף כרגע ועדיף משהו מאשר כלום 2. הזכרונות האיכותיים היום עולים הון אז אפשר לסחוב ככה נניח שנה לא יקרה כלום ואז לקנות DDR2 איכותי 3. אני יכול להשקיע עוד 350 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני מסתכל על לוחות אם וחשבתי לעצמי אם כדאי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט M61PME-S2P בשביל מעבד amd II x2 245 2.9 ghz בעיקרון הסתכלתי על הטווח מחירים הוא הלוח הכי זול של ג'יגהבייט שמוצע בשוק השאלה מה זה אומר עליו, באייבורי שהייתי אצלהם נתנו לי הצעת מחיר אמרו לי שהוא לוח מומלצ ושהוא מאד טוב. בעיקרון חשבתי על הלוח 770-ud3 שלדעתי נראה טוב, השאלה מה ההבדלים ביניהם, ואם הS2P יכול לשרוד ולא יישרפ לי או משהו במאמצ ממושך, גם מפחיד אותי הקטע של התחממות המעבדים של איי אם די (למרות שהבנתי שאינטל לא כאלה שונים מהם בקטע של הטמפרטורות)

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by GONNY2,

האם אני חייב כרטיס מסך ? ואם חייב מה כדאי לעשות במידה ואיני מעונין לקנות כעת כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  10. יש לי חבר שאני והוא מרכיבים מחשב אני ממש לא מבין בOC אז אני לא יודע מה רמת הסיכון שלו ואם זה בכלל שווה לי לעשות את זה למעבד שלי אני ממש רוצה מחשב וזה מה שתוקע אותי. השמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by ras81,

האם עבדו עלי כשרכשתי DDR או שזה השם המלא של הזיכרון? ואני יוצא כאן חומוס ???

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by HeroesCut,

אני בזמן האחרון לומד כל מה שאפשר על מפרטי המחשב אבל אני לא ממש מבין את המפרטים הטכניים עכשיו אז רציתי לשאול, זה הלוח אם: http://www.systec.co.il/106782/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-Intel-X58SO-Smackover האם אפשר לשים עליו יותר מכרטיס מסך 1? בקטע של הסלוטים אני מבין אבל הסוקטים לא הבנתי ממש מזה? אם אפשר הסבר כללי בקצרה או איזשהוא מדריך שיתן לי ידע כללי לפני שאני קונה משהו להבין גם את המפרט הטכני, זה יהיה ממש סבבה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by bronco,

האם הלוח הנ"ל ASUS P5B-V יכול לתמוך ב windows xp 64 bit האם יש צורך בחומרה אחרת מיוחדת לעניין בברכה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. שלום חברה הבנתי שמעבדי amd בעלי תדר שעון נמוך יותר מאינטל, אך הם מבצעים יותר הוראות בכל סיבוב שעון של המעבד, כלומר יותר עבודה, מאשר אינטל. רציתי לבדוק כמה פעולות מתבצעות במעבדים השונים על כל סיבוב שעון לצורך השוואה בין המעבדים בשני החברות. איפה ניתן לבדוק פרטים אלה? או שישנו יחס כלשהו בין מספר הפעולות לסיבוב שעון בין מעבדי amd למעבדי אינטל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  15. DDR1 400 ל-DDR2 667 ובמה זה מתבטה ? מחשב מהיר יותר ? FPS יותר גבוהה וזמני טעינה מהירים יותר במשחקים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה אשר בודקת את הזיכרון אם הוא תקין והכל ...? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  17. Started by SubX,

פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים לדף התוכנה

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by moskitos,

יש לי מחשב עם מעבד AMD 2000 וזיכרון 256M-3200 של ווידבונד,אני רוצה לקחת עוד סטיק של 512M האם זה אפשרי? או רק 256? ומה זה ייתן לי, מהירות?(יש לי מערכת הפעלה XP PRO)

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by eSLC,

האם הלוח הבא מתאים ל-P3? Soyo SY-P4X400 DRAGON Ultra זה שם הלוח.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  20. שלום לכם הוספתי את מפרט המחשב שלי כתמונה... כמו שאתם רואים יש לי 2 זיכרונות של 1 ג'יגה DDR2 800MHZ וקניתי את הזיכרון הנל של קינגסטון הדגם המדוייק KVR800D2N6/1G 2 כאלה של 1 ג'יגה הכנסתי למחשב....והמחשב קופא לי פתאום....משהו אכן עדיין לא בסדר :\ יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 1 ג'יגה CL5 ומה שקניתי זה CL6 אולי ה CL6 לא יכול לעבוד ביחד עם ה CL5 . תודה רבה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  21. אני צריך תוכנה בשביל לצלם לכם את המחשב שלי.... אני צריך אומגה לכרטיס 9800 se aiw למה הטמפרטורות אצלי כולכך גבוהות בלי שאני אעשה אובר קלוק? [המעבד 45 מעלות] ולמה הכרטיס מסך שלי רותחחחחחחחחח אי אפשר אפילו לגעת בו נשבע לכם! ולמה ה אדידס לא עובדת אצלי? זה נתקע ב laoding pci ports או משהו כזה... ואז אני צריך להתחיל מחדש את המחשב... אה וגם מאוד חשוב : תוכנה שתבדוק את ביצועי המחשב ואת ביצועי הכרטיס מסך! ותראה את התוצאות בסוף! אה ואני יכול להחליף בין המאוורר של המארז לבין המאוורר של המעבד?

22. Started by shalbik,

חברה קראתי פה הרבה מהתראדים שחברים פה ניסו כל מיני שילובים, במיוחד פיקה והסיפור עם הDFI שלו, אבל לא מצאתי תשובה ברורה, ואני אסביר למה. אני מתכנן לקנות עוד ממש מעט מערכת, שעד היום תוכננה להיות מבוססת לוח אם אסוס וE8400 , והלוח שהכי מתאים לי הוא ה P5Q NONPRO כי אין לי צורך בCF. הסיבה שאני מתכנן על אסוס הוא בראש ובראשונה בגלל השם, זה אסוס לא איזה חברת קבר שלך תדע מה יהיה איתה עוד שנה, והמוצרים שלה מאז ומתמיד הוציאו ביצועים טובים ובנו לחברה את השם. ההתלבטות היתה לרבות בין הNON PRO ל DELUXE, אבל אני לא מתיימר להבין יותר מידי במה שיש ללוחות האלו להציע תמורת תוספת של כ150-200 שקל. הזכרונות שאני בונה עליהם הם 2X2GB DC OCZ REAPER HPC ב1066MHZ, בדקתי ב QVL של אסוס, שטרחו לקמפל רשימ…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by Galos,

שלום וערב טוב ! אז ככה אני וחבר שלי מחפשים לוח אם , אנחנו מעונינים להרכיב מחשב, כנראה ההזמנה תתבצע מEBAY , אך פרטים אלו לא רלוונטים חוץ מזה שזה יכול להיות כל חברה או סוג של לוח אם גם מה שאין בארץ. הדרישות הן כדלקמן : לוח אם שיתמוך בcore 2 duo גם בגרסאות החדשות , שיתמוך בזכרונות במהירות 800 (כנראה נקנה זכרונות של OCZבמהירות 800) שיתמוך בSLI או קרוספייר (נראה לי קרוספייר כי נקנה כרטיס של ATI XT1900XT) שניתן לעשות איתו OC . תודה מראש על העזרה , גל

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  24. יש לי כרגע 2 אפשרויות: הראשונה לקנות זכרונות של קינגסטו עם CL שונה לזה שיש לי במחשב השניה: לקנות זכרונות עם CL זהה של חברה לא מוכרת לי בשם Mushkin אם אקח זיכרון עם CL שונה האם צפויים לי בעיות ומסכים כחולים אם אשתמש בזכרונות שאינם זהים לחלוטין ? שניהם DDR2 800 הישן שיש לי במחשב הוא CL5 והחדש CL6 וגם Mushkin איך הם כחברת זכרונות ? מה הייתם מעדיפים ? זיכרון של קינגסטון עם CL שונה או זיכרון של Mushkin ? עם CL זהה ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9440 מישהו מכיר ? שמע עליהם ? איך המוצרים שלהם ? מי היבואן בארץ ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by The_Byter,

OCZ - רכיב חיצוני לשינוי מתח הזיכרון ! http://www.tweaktown.com/photo/showphoto.php?photo=472&password=&sort=1&size=medium&cat=510&page=1

• 2 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.