עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חבר רוצה לקנות מחשב אני לא חושב שהמחיר הוא בעיה אבל כדאי להיתחשב בו ושלא יהיה גבוהה מידי הוא רוצה מחשב בעיקר למישחקים כלומר שתיהיה לו יכולת עיבוד גרפי טובה ניסיתי במיפרטים שהאתר מציעה אבל הוא רוצה פנטיום לא AMD וגם GFORCE אני צריך מפרט להכל לוח אם מעבד כרטיס גרפי הארדיסק\ים זיכרון (ואם שכחתי משהו אז אפשר להוסיף ללא מארז ומסך (הם ישנם) והכרטיס קול הוא מוכן להיסתפק באון בורד אבל חוץ מזה אני צריך הכל ! והבנתי שהGFORCE 4 לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן אפשר לקבל מידע בנושא ובלי הפניות בבקשה..

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by xorense1,

זה מחשב בעיקר למדיה עריכת מדיה, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק וזה בקטנה למשחקים כי אני לא גיימר או משהו מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by parAzoid,

הזכרונות יהיו לOC[מנסה להגיע כמה שיותר רחוק עם קירור אוויר] מהחנות NEWEGG בלבד. אפשר לחרוג עד 10$ [מקס' 200$] תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, מהכתבה שפרסמו כאן: http://hwzone.co.il/news/1187634249/20976/ אני מצטט: משפחת ה-Penryn מבית אינטל, עליה יבוססו מעבדי העתיד הקרוב של החברה, צפויה לראות אור כנראה ברבע הראשון של שנת 2008, אם כי עד היום לא ידענו דבר על הרכבה של המשפחה. מידע שדלף כנראה מאינטל עצמה מורה על תשעה דגמים שולחניים שיתבססו על תהליך ייצור של 45 ננומטר חמישה מעבדים שיבוססו על ליבת Wolfdale, ועוד ארבעה מעבדים שיבוססו על ליבת Yorkfield. וגם: לעומת כפולי הליבה של החברה, יכילו המעבדים בעלי ליבת ה-Yorkfield של אינטל שתי ליבות "מודבקות" מסוג Wolfdale, ובהתאם 12MB של זיכרון מטמון המשותף בין כל שתי ליבות. מה שאני חשבתי כל הזמן, שהדור החדש ההולך וקרב שהוא Penryn בארכיטקטורה של 45 חשבתי שהוא יהיה 4 ליבות…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הלוח שלי... כמו שאתם רואים, יש לי על הלוח שני חריצי DDR, ושני חריצי SDRAM..... בינתיים אני עובד עם שני סרגלי זיכרון SDRAM..... 256 PC133 64 PC133 ומעבד P4 1.7GHz (100X17 עכשיו , בסנדרה היה כתוב לי שהזיכרונות פועלים ב 1X100MHz ושאלתי כאן כבר בעבר למה זה ככה, ואמרו לי שזה ככה כי הלוח יודע שאם הזיכרונות יהיו על 133, זה יהיה אוברקלוק כולל לכל המערכת..... עכשיו , חשבתי על משהו אחר: אם זה באמת ככה, אז אף מעבד שפועל על באס של 100 מגהרץ לא יכול לרוץ עם זיכרונות PC133, וזה לא כל כך מסתדר לי. אז מה אתם אומרים? יש מצב שאני אוכל להפעיל את הזיכרונות ב133 מגהרץ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Gil Fitussi,

שלום לכולם, המחשב שלי התחיל לגמגם מאז שנהרס המאוורר האחורי של המארז שלו. במהלך אמיץ (ממש) קניתי שתי מאווררים וחיברתי אותם אחד מקדימה (לאוויר הנכנס) ואחד מאחורה (להוצאת האוויר החם). כשבדקתי את חום המעבד (intel core 2 quad q6600) נראה שהמעבד בטמפרטורה לא משהו. הטמפרטורה היא סביב ה 50-60 אבל כשאני מעמיס עליו הוא עולה אפילו מעל ה 70 מעלות. ניקיתי את המאוורר של המעבד אבל עדיין ללא שינוי, יש לציין שהמאוורר של המעבד עובד במהירות של 2500RPM בממוצע (עולה ויורד) האם החום הזה הוא נורמלי? ואם לא, מה לדעתכם גורם לו? מצורפת תמונה של הנתונים הנ"ל תודה, מודה לכם

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by ashbit_q,

הלך לי לוח אם של סוקט 1156 המעבד בסדר אבל אין עוד לוחות אם כאלה אז אם יש למשהו עצה מה לעשות אני אשמח לעזרה. במידה ואין אני מעוניין בלוח ומעבד חדש הכי זול וחזק היה לי מעבד I7 860 אז אולי לא אותו כוח אבל שאני לא ארגיש את הירידה חזק אני אשמח גם למידע על מעבדים של AMD והלוח שיהיה זבלללללל העיקר זול היה GIGABIT והלך לא מאמין לחברות טובות!!!!!!.

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש ברשותי מחשב שאני מעוניין לשדרג. מפרט: מעבד: AMD Phenom 2 955 לוח אם: Gigabyte GA-770TA UD3 כרטיס מסך: AMD HD5850 זיכרון: 4GB ADATA 1600Mhz ספק: seasonic s12ii-520 bronze הזכרונות שברשותי הם ADATA Xtreme 2000X - 2000Mhz. בגלל שהלוח שלי לא תומך במהירות הנ"ל אני מריץ אותם ב-1600Mhz עם CL10. המתח המומלץ לזכרונות האלה הוא 1.6-1.8V ואני מריץ אותם על 1.65V. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 4 או 8 ג'יגה ראם למערכת, אבל כל הזכרונות שאני נתקל בהם דורשים מתח של 1.5V. האם יש דרך שאוכל לשלב בין זכרונות עם דרישות מתח שונות? תודה אנשים.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. זקוק למחשב שרוב הזמן לא משמש לאפליקציות כבדות אלא לגלישה/וידיאו/אופיס, אבל אני מעוניין שיעבוד חלק גם בעומס של המרת וידיאו/גרפיקה וכו'. כן אשמח על המלצה ללוח תואם טוב. התקציב - סביר. אין לי כסף מיותר אבל אוציא מה שצריך כדי להשיג את הנ"ל. תודות מרובות מראש![br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:27:25 וגם קירור טוב ושקט!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי לוח שתומך בדואל צ'אנל, כרגע יש לי סטיק אחד, ורציתי להוסיף עוד סטיק כדי להכפיל את הכמות ולנצל את הדואל, אבל אני לא מצליח להשיג מאותה חברה. האם זה משנה? ועד כמה שווה להתאמץ בשביל שיהיה מאותו דגם במדוייק? האם זה עד כדי כך זה עדיף ששוה כבר לקנות שתי חדשים וזהו?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הייתי באמצע עדכון ביוס ללוח אם של ג'גהבייט 7ZM ואז---- הפסקת חשמל ----והלוח פשוט מסרב לעלות [נ ו טוב לא פלא ] יש ללוח אני חושב דואל ביוס בקיצור האם משהו יכול לעלות רעיון איך להציל את הלוח או שמה שנשאר זה לזרוק לפח :'(

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by gil_8e,

אני רוצה לקנות את הלוח הנ"ל עם המעבד AMD AXP 2500+Barton... כנסו לקישור ותראו...... האם זה אומר שהלוח הזה לא תומך ב AMD AXP 2500+ (כי הוא לא מופיע ברשימה) וגם עם תיכנסו לקישור הזה: ותראו................... האם הלוח הזה לא תומך גם בזיכרונות (של TWINMOS (DDR 400\3200 כי כתוב שם רק WINBOND... מה זה אומר? הקישור למעבד: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/01.jsp הקישור לזיכרון: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/02.jsp כנסו לשניהם בקשה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. קיבלתי בארקט עם 2 חיבורי USB אחד FIREWARE ועוד חיבור מרובע ממש ממש קטן, מה זה?

• 19 תגובות
    • 936 צפיות
  14. אוקי אני מתכנן שדרוג של המחשב שלי ואני שואל אותכם מה עדיף לאוברקלוק וגם מבחינת איכות המוצר: 2GB KIT (1G x2) VALUE Retail או : KINGMAX BGA 1GB CL2 TESTED x2 ברור שהשני יותר טוב אבל אין האיכות שלו?? מה עדיף לי שאני רוצה ביצועים גבוהים וגם אפשרות אוברקלוק גבוה?. בתודה שגיא נ.ב אל תציעו לי דברים אחרים כי אני מביא את אלה ב-1000...חדשים אם אחריות של cd-log לשלוש שנים..

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  15. על איזה לוח אתם ממליצים עד המחיר הזה (אפשרי גם עוד כמה שקלים) עדיף עם כרטיס מסך טוב (או מכסימום בלי אבל אם אפשר גם איזה כרטיס מסך עד 300 ש"ח) למחשב הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6400 1066 דיסק קשיח: LG 250GB זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR II 800 MHZ צורב: LG X18 DVD

• 19 תגובות
    • 954 צפיות
  16. המפרט שלי הוא i3 2100 - 8GB RAM - IPMSB-H61 וכרטיס מסך שאני די מרוצה ממנו. הקטע הוא שאני יודע שהמעבד הזה כבר ישן, הלוח אם שלי לא מוכר וגם הוא די סטנדרטי עם SATA 2, גם התושבת ישנה מן הסתם וזיכרון של 8GB כבר לא הכי טוב נכון להיום, אני משתמש יותר מחצי מהכמות וזה עוד ללא משחקים. אני לא אחד שמשחק הרבה אבל הרכיבים האלה עדיין ישנים כבר. כרגע יש לי גם SSD מדגם 840 EVO בנפח של 120GB שאותו אני רוצה להחליף בזמן הקרוב משום שהנפח כבר קטן עבורי וזו גם סדרה בעייתית ואני רוצה גם SSD טוב יותר. הקטע הוא שאני לא יודע אם עכשיו לקנות SSD איכותי ולחבר אותו או שפשוט לחכות לקנייה של לוח אם חדש שגם יכיל את הטכנולוגיה החדשה של NVME ושאני לא ארגיש פספוס... לדעתכם ל…

17. Started by o07,

הלוח-אם שלי הוא: P4S533-VM וכתוב שהוא AGP *1 עד *4 השאלה זה אם אני יעדכן את ה- BIOS אז הוא יכול להיות AGP *8 ??? ואם אפשר אז תכתבו גם איך מעדכנים אותו כי אני לא ממש הבנתי תודה למי שעונה (עוזר)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by meir_sh,

שלום, יש שמועות על הוזלות קרובות בתחום המעבדים. מישהו יודע על תאריכים?? בתודה, מאיר

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. לפי מה שאנחנו יודעים הארכיקטורה "קור" (קונרו) תשומשש עד 2008 ואז יבוא ארכיקטורה חדשה (כל שנתיים 2006-2008) והיא כמובן 0.65 ננומטר. (כנראה יהיה מעבד קונרו גם ב 0.45 ב2007) אחרי הקור תבוא "נחלם "(עדיין אין שם למעבדים לפי מה שידוע לי) הוא כנראה יכנס לשוק ב2008 בייצור של 0.45 ננומטר . (כנראה יבוא גם ב 0.32 ב2009) אחרי "נחלם יבוא "גשר" ב2010 בייצור של 0.32 ננומטר . לכתבה: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060428162855.html

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אילו זכרונות יהיו עדיפים? 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4954 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2088&products_id=13430 או שעדיף להוסיף עוד 250 ש"ח ולקחת את אלה - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4163 האם זה ישתלם לי? במידה ויש עוד אפשרויות טובות אז תציעו.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by bobby323,

סגרתי מחיר עם חנות ואז הוא אמר "לא התכוונתי ל אטלון הרגיל לא לוינסט,תוסיף עוד 100 שקל" גם כ.מסך ביקשתי msi t2d256 והוא רשם msi t2d256e שהוא מופחת צינורות או משהו כזה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. נשרף לי הלוח אם שהיה של חברה בשם MATSONIC אם מישהו מכיר בכלל. בכל אופן הוא נשרף לי ועכשיו אני צריך להחליף אותו, תמליצו לי על לוח זול (כמה שיותר) אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף במשחב הזה כי אני הולך להחליף אותו. ועוד שאלה: אף פעם לא החלפתי לוח אם או פירקתי מעבד אז אם מישהו מוכן לתת לי קצת פרטים על איך מפרקים את המעבד ומה עושים כדי להרכיב אותו ללוח החדש זה יעזור בהחלט. (ד"א, יש צורך להחליף מארז ?) תודה לכולכם. וכמובן שהזכרונות הם SDRAM 133 עריכה: אני אישית חשבתי על Gigabyte GA-8SDX SIS 645 Motherboard (Creative Sound מה דעתכם עליו ?, בבקשה תענו על השאלה שלי לגבי המעבד...(המעבד אצלי שוכב, לא כמו כרטיס כזה)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ccc,

שמעו, גוגל עשה לי כאב ראש ואני מוצא רק אתרים ברוסית לא ידוע למה! הכל ברוסית! אשמח אם תתנו לי מספר ביקורות באנגלית עליו, השוואות גם טוב Thanks ד"א Stick to the question

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by xxgalxx,

שלום לכולם בירשותי לוח אם של asus P5KPL-CM 64BIT עם מעבד של אינטל. השאלה שלי האם אני יכול להגדיל לזיכרון של מעל 4gb? והאם הלוח תומך בDDR3 כי כרגע יש לי DDR2 ואני רוצה להגדיל ל3 ,תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ScreameR,

יש ברשותי P1 אני מעוניין לרצוח אותו... אני הולך לעשות לסינק שלו חיבור של המזגן אני רק רוצה לדעת אם המכפלה פתוחה ועד כמה אפשר להעלות אותו?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.