מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי לוח אם ECS P4S5MG 62-0311-001131-00101111-040201-SiS650$P4S5MG_P4S5MG SiS650 תאריך הביוס: 03/11/2002 אני רוצה לעדכן את הביוס, אך מצאתי עדכון בגרסא יותר מוקדמת ממה שלי יש.. האם אתם יודעים אם יש עדכונים חדישים יותר לדגם הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מתוך האתר הרשמי של EPOX: Model: EP-8RDA+ BIOS: 8RDA3827.BIN (5700) Date: 08/27/2003 Fixed: 1) Add "Auto_Precharge_Selectable" option to patch some DDR unstable issue. (i.e. A-DATA DDR400 / TwinMOS DDR 400) 2) Add support MagicScreen utility function. 3) Reduce code size for aggressive ROMSIP table. Enabled CPU Interface item. 4) Solved CPU warning temperature/Shutdown temperature function fail. 5) Show help message for VDD Voltage Regulator item. 6) Update awdflash.exe utility version of 8.23F to 8.24V. 7) Remove some items: -OS Select For DRAM > 64MB -Typematic Rate Setting -Typematic Rate (Chars/Sec) -Typematic Delay (Msec) מישהו יכול להסביר לי את סעיף 1 ? לא הבנ…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע לוח-אם P35-DS4 של GIGABYTE ומעבד DUO CORE E6750 (LGA775)Z אני רוצה לשדרג את הלוח-אם מבלי להחליף את המעבד(יקר לי), האמת שאני רוצה פשוט יותר זיכרון וקצת קשה להשיג\יקר למצוא DDR2 אז אני מעדיף כבר לעבור ל DDR3 אז אני צריך לוח-אם חדש שיתמוך בהם, אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח-אם, שתומך במעבד שלי? אני גיימר אז אני צריך שתהייה PCI-E ל GEFORCE שכרגע יש לי התקציב שלי נמוך, עד 300 שקל (450-500 שח כולל זיכרונות DDR3) אני אעריך מאוד כל עזרה שהיא, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אם אני שם על לוח שתומך רק ב-dual שלושה כרטיסים של זכרונות, זאת אומרת 6g זיכרון (2gX3) האם אמורה להיות בעיה כלשהיא? זה לא נראה לי כל כך הגיוני אבל מישהו אמר לי שיכול להיות עם זה קצת בעיות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הייי! רציתי לשאול האם הE6420 יתן הבדל משמעותי בביצועים בעבודה מול פוטושופ לעומת הD925? המון תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שאלה לגביי מחשב נייד)לא מצאתי פורום של מחשבים ניידים). אפמישהו שמע על powerpc הם מוכרים נייד חזק https://www.pcpower.co.il/workstations/laptops/superbook.html מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, מצורפת תמונה עם המפרט של המחשב שלי, סך הכל יש לי 2 זכרונות של 1024 כל אחד, DDR 2. יש לי עוד שני סלוטים פנויים ואני לא יודע איזה זיכרון להתאים ככה שזה יעבוד על הלוח אם ביחד עם הזכרונות הקיימים, כאילו ברור שאני צריך לקנות DDR 2 אבל של כמה ג'יגה ואיזה מהירות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד יחסית ישן של ASUS דגם N75S זה המפרט: GENERAL Packaged Quantity 1 Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Edition Manufacturer Asus PROCESSOR / CHIPSET CPU Intel Core i7 (2nd Gen) 2670QM / 2.2 GHz Max Turbo Speed 3.1 GHz Number of Cores Quad-Core Cache L3 - 6 MB 64-bit Computing Yes Chipset Type Mobile Intel HM65 Express Features Intel Smart Cache, Intel Turbo Boost Technology 2.0 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ע"פ האתר של MSI, גרסת הPCB 2.2 של הלוח שבמחשב של אחותי (945GMZ3) תומך אפילו בקור2, אבל גרסת הPCB1 לא תומכת.. לא מצאתי שום איזכור לגרסת PCB על הלוח עצמו, הדבר היחדי שיש לי זה CPU-Z שאומרת שזה גרסת A2, השאלה היא האם זה באמת PCB2.2 או שזה ככה ב1 בכלל.. לא יודע.. חיפשתי פרטים בכל התוכנות שבאו עם הלוח, וכרגע אני לא מוצא את הקופסא של הלוח.... תמונת CPU-Z: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אם כן באסה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, http://www.corsair.com/vengeance-8gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m2a1600c8.html Performance Profile : XMP Speed Rating : PC3-12800 - 1600MHz SPD 1333Mhz / CL9 / 1.5V Tested 1600Mhz / CL8 / 1.5V - האם הפעלתו בנתונים שנבדק בהם נחשבת ל- OC או שפשוט מזינים אותם בביוס? - למה נתונים אלה אינם נחשבים לדיפולט (הפרופיל) אם הו נבדק בהם? - או שאולי לא הבנתי את זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום שתיהיה, אני חושב שאחרי הרבה זמן, יותר מידי זמן - אני בוחר להשתדרג קצת . המערכת שלי היא כזאת: מעבד PHENOM || X4 B55 לוח אם GA-MA770-UD3 (rev. 2.1) זכרונות KINGSTONE HYPERX 4 GB 1066 כרטיס מסך HIS HD 7950 ספק כוח SeaSonic M12II 500W קירור למעבד noctua - nh - 14 אני חושב שהמעבד מייצר צוואר בקבוק נוראי !!!! מה האפשרויות שלי ? לאיזה מעבדים (מהחדשים) אני יכול לשדרג בתלות בלוח אם שיש לי ? במידה ואקנה מעבד+לוח אם מה יהיה השילוב ? אם השילוב שארגיש בו את השיפור המירבי יהיה קניית שילוש - מעבד, לוח אם וזכרונות - מה אז המלצתכם ? מוכן להשקיע 600-700 למעבד 300-400 ללוח אם. זכרונות עולים בערך 250 שקל אבל לא בטוח שאחליף, תלוי אם אני אהיה חייב או לא בעקב…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רציתי להוריד מכאן דרייברים ונתקלתי בשני דגמים.. איך אני יודע מה יש לי? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_List.aspx למרות שאני מאמין שלי יש את REV 1 רציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין 2?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה עדיף OCZ \ kingsthon או patriot תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש את לוח אם של ASRock P4S61: http://www.asrock.com/product/P4S61.htm לא מצאתי באתר שלהם את טמפרטורת העבודה של הלוח (מה נחשב חם, מה נחשב סטנדרטי). מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה? חוץ מזה, ללוחות האם של אינטל יש תוכנה בשם Intel Active Monitor שעוקבת אחר הטמפרטורה, האם ללוחות של ASRock יש תוכנה דומה? תודה מראש! עריכה: מסתבר ש ASUS ו ASRock זה לא אותו דבר.
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מאיזה חברה הלוח אם, וכל דבר אפשרי אחרי שאפשר לדעת עליו. איזה סוקט זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
GPU -XFX RADEON 5850 HD POWER SUPPLY-ULTRA X4 500W MUDOLAR OCZ INTEL EXTREME DUAL CHANNEL 4GB PC12800 DDR3 1600MHZׂ E8400 INTEL אני לא מבין בלוחות עם כל הSLI וציפסטים בילבלו אותי מה תומך מה לא מה כן בקיצור שיהיה לוח אם חזק למשחקים סרטים ויתמוך בחומרה שאני ישים עליו בצורה טובה ושיהיה שווה את התמורה תקציב עד 1K אם מישהו חושב שהמפרט לא טוב מבחינת תמורה לתקציב הוא מוזמן לשנות אני חושב שזה סבבה !
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://www.pcpartner.com.hk/bios/viabios.htm#pro133 Apollo Pro133 תבדקו שמה לפי הפרטים שלי מה אני צריך להוריד: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : VIA Technologies, Inc. Model : VT82C692BX Unique ID : FFFFFFFF-FFFFFFFF-FFFFFFFF-FFFFFFFF System Mainboard Manufacturer : Vtech MP Support : No Model : 693-596B-8671 BIOS ID : 03/28/2000-693-596B-8671-2A6LGV3DC-00 System Chipset : VIA VT82C693 Apollo Pro Plus Chipset System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 512MB Bank0/1 - BANK_0 : Empty Bank2/3 - BANK_1 : Empty Bank4/5 - BANK_2 : DIMM EDRAM 128MB Bank6/7 - BANK_3 : Empt…
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יחש לי חבר שלא מבין במחשבים, ואתם יודעים, המקרה רגיל, המחשב מיועד למשחקים והוא חושב שאינטל יותר טוב. אז אתם יכולים להביא לי הרבה קישור לבאנצ'מרקים בין מעבדי איאמדי 64 לאינטל, במשחקים כבדים? ואם אפשר אז גם בתוכנות כבדות וקידודים, שם אמור להיות לאינטל יתרון. בבקשה תביאו כמה שיותר באנצ'מרקים, תודה. שאולי
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם לוח אם GA8I945GZMERH Gigabyte עובד טוב עם מעבדי Intel core 2 Duo או שווה להשקיע את הכסף ב 965PDS4/3 בהנחה שאת המעבד אני קונה בכל מקרה?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייח זול אבל שיהיה טוב למשחקים ועבודות סרטים ואני מוכן להתפשר על הכסף בסביבות 2000-2500 ראיתי מעבד-intel core i3-550 processor 3.2Ghz 4M cache tray ב504 ש"ח יש הצעות למשהו יותר טוב ואם יש הצעות בכלל לעוד רכיבים לוח אם ,כרטיס מסך וכו.. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מעבד 4 ליבה q6600 עכשיו הסתכלתי באתרים על המעבד הזה ומשהו ניראה ממש מוזר על המעבד שלי כתוב Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX Q6600B ועל מעבדים אחרים כתוב Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 4MB Conroe BOX Q6600B שימו לב אחד כתוב 4 קונר ועל שלי כתוב 8 קונר מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה ככה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי כרטיס זיכרון חדש של 4GB זיכרון (של Kingston אם זה משנה) והיום ניסיתי לחבר אותו למחשב, במקביל ל-2GB הקודמים שכבר היו לי. כשהפעלתי את המחשב, השלב של העליה של הלוח אם נתקע עלפני המקום בו הוא מזהה כמה שיכרון יש לו (אצלי זה קורה אחרי שהוא מאתחל את ה-USB). ניסיתי לשם רק זוג מהם ביחד, לשחק עם הסלוטים של הזיכרון ומה לא... המצב הטוב ביותר שהיגעתי אליו היה כשהוא כן הצליח לעבור את השלב הזה, אבל כשהלוח אם סיים לעלות המחשב מייד כיבה את עצמו למשך כמה שניות... מה שכן הכרטיס זיכרון החדש עולה בקלות כשהוא לבד. הלוח אם שלי הוא H55M-E33 של MSI, אחד מהזכרונות הישנים גם של Kingston והשני של Ceon. המתח שדורש הכרטיס החדש הוא 1.5V, וה-kingston הישן גם 1.5 (השלישי לא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כחצי שנה אחרי ההשקה הראשונית, עדכוני BIOS עבור לוחות האם של השחקניות המובילות חושפים לנו תת-גרסה נתמכת חדשה שתגיע אל החנויות בקרוב לצד דגמים תקציביים עדכניים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-