עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כשקניתי את המחשב קניתי רק 256DDR 400MHZ אחרי כמה זמן לא הצלחתי לסבול את האיטיות קניתי עוד 256DDR 400MHZ רציתי 512 אבל הטכנאי אמר שזה לא נחוץ כי המעבד יש לו את הטכנולוגיה HT . (אני לא ממש מבין במחשבים אבל ממש רוצה ללמוד בגלל זה אני בפורום הזה וקורא הרבה מאמרים וכתבות פה.) עכשיו המחשב עדיין לא מראה שיש לו 512 זיכרון.... יש לכם הצעות או השערות למה זה? בברכה, ואדים.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by wwll soldier,

היי אני מחפש זכרונות עם ביצועים טובים במחירים סבירים עד 700 ככה ותגידו לי אם הזכרונות ינצלו את המפרט הבא(יכול להיות שאני אחליף ספק, זה משפיע על הזכרונות?) AMD 3500+ 939 WINCHESTER+THERMALTAKE TR2 COOLER FOR AMD K8 64 BIT COOPER BASE GIGABYTE K8NU9 NFORCE ULTRA PCI-E מארז: frontier delux front usb midi tower atx ספק: thermaltake 420w silent כ"מ: gforce 6600gt extreme leadtek

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם הזה AS8-V (865PE),soket 775 אם הוא לא משהו תנו לי לוח במחיר שלו שיש אתו בKSP

• 14 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by D@nny,

שלום במקום 1800 מגה הרץ, מופיעים רק 1100... מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. Started by Canter-Points,

מישהו יכול לעזור לי למצוא אתר שישווה לי פיצ'רים של הלוחות הבאים: Asus p4p800mx p4r800vm p4p800vm ABIT sg72 is20 GIGABYTE 8s661fxm 8s661fxp 8trs350mt 8Ig1000mk MSI 651fm2lsr 651mv תודה.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by yoavabadi,

אני רוצה לקנות לוח אם חדש בשביל מעבד של AMD עם 939 חריצים. אני צריך שיהיה בו: 16*PCI-E*(מספר חריצים2 ) 2 AGP*8 DUAL CHANNEL DDR-שיהיה כמובן או 333 או 400. usb2 כרטיס רשת כרטיס קול (כדי 7.1) מישהו שיכול לעזור לי בבקשה למצוא לוח אם שיש בו את כל אלה? תודה מראש, יואב.

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by prelly,

אוקיי אז ככה לפני שאני אגיד את הבעיה, לא הייתי בטוח לאיזה פורום הייתי צריך לשלוח את זה אבל חשבתי לפורום ללוחות אם וזכרונות כי זה נראה לי בעיה בזיכרון או בלוח אם אוקיי אז ככה. יש לי לוח אם k8ns gigabyte זיכרון של adata 512 ושאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט למחשב במסך הראשון במסך הפתיחה (איפה שרשום memory testing וכזה הרבה מספרים...) מסך השחור הזה לפעמים בחלק שהוא צריך לעשות "detecting ide drivers...." משהו כזה הוא פשוט לא עושה את זה וכנראה הוא לא מעלה את הארד דיסק וככה זה נטקע במסך השחור. בבקשה עזרה כי זה קורה פעם ל5 ריסטים וזה מעצבן מאוד!

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  8. שלום קניתי שני כרטיסים על מנת לשפר את המהירות 333 של A-DATA 256 ברגע שאני מחבר ישן + חדש או לחילפין שני חדשים המחשב עובד כרגיל בלי שום בעיה כאשר אני שם את שלושתם ביחד המחשב מאתחל את עצמו בלי שום סיבה מתחיל מסך שחור ואז עולה הWINDOWS מחדש יש לציין שהישן עובד על אותה מהירות גם 333 [attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום לכולם מצאתי מחשב ישן ליד פח זבל ואני חושב להשתמש אז פירקתי אותו חיברתי בחזרה סידרתי ג'מפרים ולהלן המפרט זכרון 128 MB SDRAM (חדש ביחס למחשב -ככל הנראה שודרג) קיים עוד סטיק זכרון יותר ישן מסוג אחר(שכחתי איך קוראים לזה) 32 MB BUS 66 (ככה ג'ימפרתי אותו) מעבד MMX 133 ככה ג'ימפרתי אותו ויש אפשרות להעלות אותו ל166 ואפילו ל200 עם העלאת המכפלה ע"י ג'ימפור. עכשיו יש לי מספר שאלות 1 האם עדיף להשאיר רק את זכרון הSDRAM לבד וכך המחשב יעבוד יותר מהר עקב התאימות או שכדאי לשים את שניהם? אחרי שהרכבתי אותו והדלקתי בעת עליית המחשב ראיתי שטפרטורת המעבד על 28 מעלות . 2 מה הטמפרטורה המומלצת למעבדי MMX והאם אני יכול להמהיר אותו ל166 ואפילו ל200 בהתאם לזאת? עכשיו בשביל הסוף נספר לכם את הדבר…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש (אחרי הרבה הרבה...... הרבה זמן) והנה הבעיה אני לא יודע מה לקנות ASUS A8N-SLI או NEO 4 PLATINUM A-DATA 512MB 500ddr (האדומים) או TWINMOS PC 3500 BH-5 המחירים זהים (בשבילי הם באמת בהבדל של רק 30 ש"ח , אל תשאלו איך) אז בבקשה עיזרו לי לבחור

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by thegodx,

הזמנתי ADATA מ KSP 512X2 ב 490 שקל אחרי יומים מתקשרים אלי ושואלים עם הזמנתי VT ואמרתי להם שלא אלה ADATA והפקיד אמר לי שהם זולים ב 5 שקל לסטיק כלומר 512X2 עולה 480 שקל.. זה קצת מוזר לא? בגלל שהADATA יותר טובים מהVT לא? ??? --- עוד שאלה מישהו יודע איפה נימצא סניף ראשל"צ ? :-\

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. בשיטוטי החנויות (קונה מחשב בקרוב) מצאתי את זה LANPARTY UT nF4-D ב 820 ש"ח http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3428&catcode=172 מצא את ההבדלים הוא נראה בדיוק כמו שאר אחים שלו (כולם מבוססים על אותה פלטפורמה בדיוק) *** עדכון - מצאתי כמה הבדלים, לרגיל יש קבל נוסף ליד ה24PIN ובבורר של SLI אין פינים בכלל אבל רק שהוא NF4 רגיל האם שווה לקנות אותו המצב שלי עכשיו הוא NEO4 VS LANPARTY UT nF4-D את הבעיה (חוסר יציאות המדפסת והCOM פתרתי ) שמנעה ממני ללכת על DFI הסרתי

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קניתי לאחי מחשב שמבוסס על המעבד הנ"ל - עם ליבת necastle עם 512 זיכרון מטמון, הלוח היחיד שהוצע לנו (נראה לי נחמד לא יותר) הוא msi k8m - neo v מבוסס על צ'יפסט VIA - באופן כללי המחשב עובד מאוד מהר וחלק יחסית לפנטיום 4 3.2 פרסקוט שאמור להיות עדיף עליו. השאלה שלי היא כזאת איך הלוח אם הזה - האם הוא סביר לדעתכם או שאפשר יותר טוב ממנו (אם אני אחליף) אני לא מחפש לעשות אובר קלוקינג וכו', המחשב יהיה בעיקר לפעולות בסיסיות - אופיס אינטרנט ומעט משחקים ודבר נוסף איך מפעילים את תכונת ההגנה נגד וירוסים אשר מובנית במעבד.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום אני מחפש חנות באזור המרכז שמוכרת את המתאם של אסוס לפנטיום M ופנטיום M עם ליבת דותן???? אני מחפש בנוסף זכרונות טובים לOC במחירים סבירים (400MHZ של 512MB)??? תודות מראש

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  15. אני שוקל לשדרג את המחשב, והייתי רוצה לקבל הצעות לשילוב של לוח אם ומעבד, במחיר 800-1000 ש"ח. המעבד כנראה יהיה Celeron D או Sempron... זה די מתבקש לא? השימושים - עבודה משרדית (אינטרנט, תיכנות, אופיס), סרטים, ללא משחקים. אין צורך בכרטיס מסך מובנה (אפילו עדיף ללא), עדיפות לכרטיס קול איכותי יחסית. כמו כן כבר יש לי זיכרון, 2x256 DDR 400 ואני צריך שהוא יתאים ללוח... השאלה איך מוודאים את זה... וכמובן שיש את כל שאר החלקים. תודה מראש.

• 85 תגובות
    • 6k צפיות
  16. Started by Gold shark,

שלום אני זקוק ללוח אםשל GIGABYTE בבקשה זה דחוף לי מאוד .... אני ציך שהוא היא בעל תושבת 478 4 הוא 3 יציאות IDE 3-4 הוא יותר של SATA מינימום 5 יציאות PCI מאוד חשוב ציפסט של INTEL בקשה תעזרו לי למצוא אחד קזה ועם אפשר אזש גם מחיר תודה מראש Gold shark

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by combinacc,

שלום, אני רוכש מחשב ובוחר חלקים כרגע, ואני צריך המלצה ללוח אם וזיכרונות (1GB) התומכים ב-PCI EXPRESS ובמעבד AMD64 939 3200/3500. אני רואה שמבחר הלוחות הקיים בחנויות דיי מצומצם. מה כדאי ?? תודה, ליאור.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7054 האם שווה את המחיר? והאם הביצועים טובים? מדובר על 2*512 400Mhz וזה יהיה חלק ממחשב AMD שאני הולך לקנות עם לוח msi neo4 ultra k8n תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אף מוכר באף חנות שהתקשרתי אליה.. לא ידע להגיד לי אם המעבד הוא עם ליבת VENICE ולפי מה שאני זוכר זה צריך להיות כתוב איפשהו על האריזה של המעבד... מישהו יכול למצוא תמונה של אריזה כזאת אם המיקום שבו רשום VENICE או מכיר חנות שמוכרת כבר את הליבה החדשה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני ניתקתי את המאוור של המארז כדי לנקות אותו ובטות יחד עם זה התנתק החיבור של הפאנל אודיו של המארז (המארז הוא CHENBRO Xpider\gaming bomb (בכל מקום קוראים לו אחרת...) והלוח הוא GA-K8NF-9) ליד המקום שבו החוטים היו מחוברים כתוב FAUDIO בחוברת של הלוח זה מה שיש: ומהמארז יש 7 חוטים בכל מיני צבעים... וזה מה שכתוב עליהם: כחול - LINE-IN-L שחור - GND לבן - MIC-VCC אדום - MIC-IN כתום - LINE-OUT-R ירוק - LINE-OUT-L צהוב - LINE-IN-R מישהו יכול להגיד לי בבקשה לאן לחבר כל אחד מהחוטים?? תודה! היחידי שהבנתי לאן לחבר זה את הGND.... תודה! נ.ב. מנהלים אם אתם חושבים שיש פורום יותר מתאים אז תעבירו למה אני לא ממש בטוח לאן להכניס את ההודעה...

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by Snufkin,

יש לי פנטיום 3 1000, ואני רוצה להתקין לוח אם חדש +מעבד AMD, האם יש סיכוי שאחרי שאני יתקין, אני יצרך לעשות פורמט לכוננים הקשיחים, ושכול המידע על המחשב שלי יעלם???

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by wwll soldier,

אני רוצה לדעת איזה מבין 3 הלוחות שאני אומר שווה מבחינת ביצועים ומבחינת כסף, אני רוצה מין השוואה של ביצועים בינהם. אני לא עושה אוברקלוק וכאלה, המחשב למשחקים כבדים. asus a8n sli delux אני אשתמש רק בכרטיס מסך אחד, רציתי לדעת אם הוא שווה תכסף gigabyte GK8NU9 NFORCE ULTRA PCI E K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E אז איזה מבין שלושתם הכי משתלם למחיר שלו ומספיק טוב למשחקים.(שאר המחשב סוס) אם יש לכם דגם אחר שאתם חושבים שהוא מתאים אני אשמח להצעות בבקשה תעזרו, תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, ראיתי לפני כמה זמן מאמר על תזמוני הזכרונות של Athlon64 - ערכים מומלצים, מי יותר משפיע וכו'. אם מישהו יוכל להפנות אותי למאמר הזה שוב, אני אודה לו, או לחילופין לתת לי הסבר קצר על החשובים מבינהם. עכשיו, נוסף לכך אני מקבל 47 שניות ב-SuperPi עם המפרט הבא: Amd Athlon64 3000+ Winchester (Stock Speed) DFI LanParty nForce4 Ultra-D 2 * Corsair 256MB PC2700 @ 400MHZ EnerMax NoiseTaker 420W ATX 2.0 Geforce 6 6600 128MB אני חושב שזאת תוצאה קצת נמוכה, ולכן אני מצרף כאן את התמונות מ-CPU-Z ומ-A64 Tweaker תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by ProSoldier,

אני מתלבט איזה זיכרונות לקחת: אלה: G.SKILL 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 550 (PC 4400) Samsung TCCD Dual Channel Kit System Memory - Retail http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231004 או אלה: Patriot 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory - Retail http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820220033 הבדל המחיר 8 שקל בערך. מה דעתכם לקחת?

• 15 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by Ashand,

האם זכרונות TRANSCEND הם יציבים? (לא מדבר על OC) ביקשתי מחבר שנמצא בטיוואן שיקנה לי 1 גיגה DUAL CHANEEL DDR400 , הדפוק קנה לי את זה אבל SINGLE CHANEEL !!הוא קנה לי 2 גיגה זה הדגם:TS128MLD64V4J 1GB DDR Memory 184Pin DIMM DDR400 מה ההבדלים בין דואל לסינגל האם יש משמעות גדולה? האם 2 גיגה של הזיכרון הנ"ל הם מספיק בשביל עריכת ווידיאו? מוסיקה? תוכנות "כבדות" בהן אני משתמש... מקווה שזה בסדר אם לא אני הורג טטמבל

• 3 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים