מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב P4 2.6 800 עכשיו יש לי זמין 3 סטיקים של corsair cas 2 CMX 512MB ועוד אחת של hyunday cas3 512 השאלה היא אם עדיף לחבר רק גיגה של cas2 או שני גיגה אבל אז כולם ירוצו בcas 3
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מעבדים בבית שניהם 2.4GHZ רציתי לשאול איזה כדאי יותר למערכת שלי המפרט בחתימה, הNORTHHWOOD עובד על 1.5 V והפרסקוט על 1.3V ההעדפה היא לאוברקלוק וביצועים, חשוב לציין גם לביצועים במשחקים, בפרסקוט יש 1M זיכרון מטמון ובנורטווד 512K מה זה נותן לי ומה בכללי עדיך לי? תודה על העזרה אלי.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש מחשב 2700 AMD עם ג'יגה זכרון לוח של NFORCE אבל מה המחשב איטי בטירוף ביחס לשלי גאשר לי יש 2000 AMD עם חצי ג'יגה זכרון ולוח פשוט של ג'יגה בייט עשיתי לה פירמוט... ועדיין אחר כך המחשב נחנק שוב פעם אחרי פעולה של כמה שעות דבר שלא קורה אצלי. בדקתי וחיטטתי בעזרת CPU-Z במחשב שלה ונדהמתי לגלות שהזכרונות שלה הם 166MHZ עם שם מוזר של DDR-SDRAM , בעוד שלי יש זכרונות של 333MHZ DDR. הידע שלי במחשבים הוא מאוד נרחב לגבי תוכנה אז אין מצב שהמחשב איטי סתם ככה בגלל תוכנה מסויימת, אבל שאלתי היא לכיוון הזכרונות: האם הגיוני שהזכרונות שלה גורמים למחשב שלה להיראות כמו שהוא כרגע...? האם שווה להשקיע על זכרונות מהירים יותר והתוצאות יהיהו בהתאם?.. יש מצב שזה גם נוגע לרכיב אחר של…
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4c800e הוא הכי טוב וזה מה שאני מחפש יש למישהו ביקורות על הלוח יודע איפה אפשר להשיג אולי ביותר זול?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא וכבר נבדק. שיפור ב FPS זניח. שיפור בתמונה יש אבל ANANDTECH קוטלים: For years, AMD has been talking about the positive impact that 64-bit will have on games. Honestly, we never bought it; games are still a couple of years away from breaking the 2GB process limitation under present day 32-bit Windows. Despite our lack of belief, AMD still did their best to convey the message that gamers would be given a better experience in a 64-bit environment . First, we see that the difference between running the 32-bit binary in XP Professional and x64 Edition is basically nothing. We're just happy that there is any sort of performance improvement at all - but to those looking …
-
- 43 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האם ניתן לשים 4 סטיקים של זיכרון בלוח הנ"ל בלי שהזכרונות יפעלו יותר לאט ועדיין יפעלו בדואל צ'אנל?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אז ככה... בן דוד של חבר שלי קנה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ וחבר שלי מקנא בו אז הוא אמר לי לפרסם חלקים למכירה כדי לקנות AMD בקיצר יש לו P4 2.6C ואני אומר לו שפירסמתי (יש לו רק 256MB זיכרון ואמרתי לו שזה מה שעושה את המחשב איטי אבל הוא רוצה AMD מי אני שיתווכח איתו) פתאום הוא אומר לי:"אל תפרסם אח שלי (אח שלו למד אלקטרוניקה ועובד באמדוקס והוא חכם אני מכיר אותו) אמר לי שזה סתם מיותר כי אין הבדל בין מעבד ברמה של P4 3GHZ (במקרה הזה AMD 64 3000+) לבין ה-2.6C שלו ואפילו אין הבדל בינו לבין 1Ghz!!!" על פי הדברים של אחיו הגדול המעבד עובד במהירות 400MHz כי ככה עובדים הזיכרונות וזה לא משנה אם יש לך יותר זה מעין צוור בקבוק כזה שלא משנה איזה מעבד יהיה! אפילו אם היה 1GHZ בסוקט 478 למש…
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול תודה לכול העונים עריכה: שינוי בכותרת, PCIe ולא PCI-X
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ביקורת חמודה... http://www.tomshardware.com/cpu/20050509/index.html
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי עכשיו P4 3.0G פרסקוט האם משתלם לי להחליף אותו לAMD 64 3000 וזה למשחקים כבדים כמו:DOOM3 FAR CARY HALF LIFE וחבריהם תודה מראש אלי :hi: :hi:
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום וכולם.... אני מעוניין להרכיב מחשב חדש וברצוני לשאול באופן כללי מה עדיף? 512 מגה זיכרון מהיר -למשל 533 מגהרץ מסוג ddr2 או 1024 מגה זיכרון בתדר 400 מגהרץ מסוג ddr כמובן שאני מתכוון לפירמות ידועות ואיכותיות....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/mobos/a20050509A6030.html אמצע שנה הבאה
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
על הקופסה של הלוח אם שלי כתוב שיש בו hybrid booster ומתחת לזה כתוב שזה לעשות אוברקלוקינג בטוח אז השאלה שלי היא מה זה הדבר הזה ואיך זה עוזר לעשות אוברקלוקינג בטוח?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני כבר משתגע ובטח שיגעתי אתכם עם כל השאלות שלי, פשוט אני רוצה להיות בטוח שאני משקיע בצורה הכי נכונה את כספי(שעבדתי עליו כמו חמור) המחשב שאני צריך הוא למשחקים כבדים מאוד וגם עם פילטרים. אני צריך רק את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם,כ"מ,ספק בלי מארז כרגע ההצעה שלי היא כזאת amd 3500 gigabyte k8n 9 ultra gforce 6600gt leadtek חשבתי על מחשב קצת שונה שאולי יביא לי ביצועים טובים יותר, אני לא יודע מה כדאי יותר למרות שזה יצא יותר יקר מעבד אני חושב על 3200 או שאני אוריד עוד ואקח 3000, אני לא יודע אם זה כדאי בשביל הטווח הרחוק וגם הבדלי ביצועים... לוח אם אני לא בטוח אם להשאיר את הג'יגהבייט הזה או לקחת אחד גם של ג'יגהבייט אבל שעולה 200 שקלים פחות זאת אומרת 660 בערך כ"מ:…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ASUS NVIDIA nFORCE2 עם מעבד AMD ATHLON XP 1900+. עכשיו אני מעוניין לקנות את ה AMD SEMPRON 2800-Tray, האם המעבד הזה יתאים ללוח האם שכבר יש לי, ולא יעשה בעיות ?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עם נגיד אני קונה מחשב שבו יש לוח אם שבו יש כרטיס מסך מובנה ואני גם קונה כרטיס מסך אחר אז עם איזה כרטיס אני יעבוד כשיגיע המחשב עם המובנה או עם השני? ואם יש שני כרטיסי מסך איך אני בוחר אחד? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן כבר מליון פעמים, אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי, ולא רציתי להקפיץ ת'רד מלפני חודש, אז בגלל זה אני פותח אחד חדש. הרצתי את super pi עם מליון ספרות אחרי הנקודה, ולקח לו 44 שניות. אני רוצה לדעת האם זו תוצאה נורמלית למחשב שלי (יפורט בהמשך) או שזה איטי מידי ואז צריך להתחיל לחפש איפה הבעיה (כמובן שאני אשמח לרעיונות). המחשב שלי: (אני לא עושה OC) AMD 3200+ לוח אם של ג'יגה-בייט K8NF-9 ג'יגה זיכרון (2*512 של TwinMos) ונראה לי שזה עקרונית מה שרלוונטי, לא?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
-
קיבלתי את ההצעה הזאת ב-60 ש"ח יותר ממחיר של Twinmoss 512Mb ram CAS 2.5. מה אתם אומרים? שווה? אני חושב שזה הזיכרון - http://www.microdirect.co.uk/ProductInfo.aspx?ProductID=6792 (תקנו אותי אם אני טועה) תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני זקוק למעבד ולוח אם תקציביים.הציעו לי פה 2 אופציות ואני צריך את עזרתכם: 1-SEMPRON 2600+ S754 +לוח אם GIGABITE K8NS>S754> 2-SEMPROM 2800 +לוח אם ABIT NF S2 SATA עכשיו שמעתי שהסלרון של אינטל עדיף על הסמפרון כי הוא יותר חזק ויותר זול..האם זה נכון?<אם כן אודה לכם אם תרכיבו לי מעבד ולוח אם מתאים לזה> רק שתבינו דבר אחד:המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים עבור ילד בן 6.<אני לוקח כנראה כרטיס מסך 5200>ככה שאם יש משהו יותר תקציבי וזול,וכמובן אמין אשמח לשמוע זאת ממכם. בתודה מראש לכל העונים שי
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איזה ליבה של AMD המעבד הזה: ADA3500DEP4AS כי כתוב לפי רוב האתרים clawhammer ואני לא שמעתי על הליבה הזאת... חשבתי שיש רק venice/winchester/newcastle למעבדי 64BIT היום הייתי אצל היבואן של AMD וביקשתי מעבד AMD 3500+ 64 וזה מה שהם הראו לי... אז רשמתי את המס' הסידורי הזה \ אם מישהו יודע תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD AXP 2500 לפני 8 חודשים קניתי וולקנו 12 ומרחתי על המעבד את המחשה התרמית הג'נרית שהגיעה עם גוף הקירור. היום קניתי משחה ARCTIC SILVER כדי לשים מחדש, אבל אני רוצה לדעת קודם איך להסיר את המשחה הקודמת? יש לי בבית מין "ג'" כזה, שרשום על הרכיבים שלו מאחור: Ingredients: alcohol 70%, water, glycerin, thickners & fragrabce אני יכול להשתמש בו?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-