עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tal_levi1000,

קניתי לפני איזה חודש ומשהו מעבד AMD 64 3000+ WINCHESTER עם לוח של GIGABYTE NFORNCE3 לפני כמה ימים שמת לב שמאוורר של המעבד (סטוק) לא עובד הפעלתי את התוכנה של ניטור הטמפ' שהגיעה לי עם הלוח ולפי התוכנה כל פעם שהמעבד מגיע ל 45 הוא נדלק-מקרר את המעבד עד ל 37 ונכבה ואז עוד פעם נדלק ב 45 ונכבה ב 37 מה זה יכול להיות?? יש לי חבר שקנה את אותו מחבש כמו שלי (בדיוק אותם חלקים!!) ו גם לו זה קרה!! זה קורה לי ברגעים אלו ממש מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה בתודה טל

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  2. שמתי לב שזכרונות של A-Data ממש ממש זולים יחסית לחברות אחרות שמוכרים אותה כמות של זכרון עם אותה מהירות ... וחוצמזה עוד משהו זה ה VT הזה שמופיע בדגמי ה 400mhz שלהם ועולה זול יותר מ A-data רגיל במהירות נמוכה יותר למשל 333Mhz אגב שמתי לב לכך שרציתי לבדוק מחירים לזכרון ב KSP ...

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  3. זה המפרט שלי - Amd Athlon 64bit 3000+ S939 Msi Nforce 4 Neo4-f PQI 1024 MB 2336 CAS 2 PowerColor X800XL VIVO PCI-E 256 MB Western Digital 160GB S-ATA RaidMax Cobra Antec 350SL מה זה יעשה?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by ליאו מנהיג הצבים,

פעם ראשונה שאני רואה משהו כזה, http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=amdintelsli&page=1 נראה שאתלון הוא עדיין אלוף המשחקים. עושה רושם שאפילו הSLI, הגיע לנקודה שהוא לא מצליח לעבור אותה ברזולוציות הגבוהות עם הכרטיסים שמגבילים את ההפרש בביצועים.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by SandLegion,

שלום לכולם. קניתי את המעבד 64 החדש עם לוח אם ובמחיר ממש זול זכרונות של גייל. איפה אני יכול למצוא השוואה בין ביצועים של המעבד הקיים שלי (barton 2500) לביצועי ה-AMD 64 3000? להגיד את האמת, אני עדיין לא התקנתי אותם ואני מרגיש שדי עשיתי טעות שקניתי אותם (יש לי מחלה של שדרוגים) עקב כך שיש לי הרגשה שאין כזה הבדל בביצועים על פלטפורמת ווינדוס שהוא לא 64ביט. אז מה אתם אומרים? לפני שאני פותח קופסאות ומתחיל להתקין...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  6. Started by 54321,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני המעבדים האלו http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=1361&osCsid=e98807bbab6a391a512f0107c9a5d5b8 או זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=989&osCsid=e98807bbab6a391a512f0107c9a5d5b8 בראשון יש 2000 fsb(שאני לא יודע מה זה אומר)ובשני יש 1800 fsb. מה עדיף, ולמה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. קולין פרסיבל , איש אבטחה בFreeBSD מצא אקספלויט פנימי כנגד היישום הנוכחי של הHyper-Threading. הפגם, מאפשר חשיפה של אינפורמציה פנימית, כולל הרשאה למשתמש ללא גישות מיוחדות לגנוב את המפתח הסודי/ הRSA של המערכת. אדמיניסטרטורים של מערכות רבות משתמשים מומלצים בחוזקה לבטל את הHyper Threading מיד. הפגם משפיע על כל מערכות ההפעלה. קרדיט : http://kerneltrap.org/node/5103

8. Started by omrit,

שלום, סביר להניח ששאלו כבר את השאלה הזו, אבל לא מצאתי שום דבר בנושא, אז אני מתנצל מראש.... :-[ בכל מקרה, אני מתלבט בקניית מעבד, מה עדיף? p4-540-3.2-1MB או p4-630-3.0-2MB ??? (שניהם באותו מחיר) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by RuThLeSs,

יש בין שני המעבדים כ-300 ש"ח הבדל...האם זה שווה את המחיר? ואיזו ליבה יש למעבדים הנמכרים בארץ? מתי יגיעו VENICE? תודה על העזרה...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by איש החרגול,

הבאתי אחד לארץ מהUK, אני אקנה בקרוב לוח + מעבד (כנראה 2.0 C0 - שדרוג ל1.8 שלי). מה שאומר שאני צריך למכור את המערכת דות'ן הישנה שלי (בחתימה) http://rotter.name/User_files/nor/4284383b52c28206.jpg כנראה שאני אלך על P4P800-SE.. בתקווה להשיג באס 250 ומעלה. מקווה לעבור את ה170 FSB שעשיתי עם הלוח הקודם, וגם לשפר קצת את המהירות המקס' (2.4 הגעתי ללא מודים על מתח דיפולט, שימוש במתח חוט היה נותן עוד 0.3V וכנראה איזה 2.7 )

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מצאתי בעקבות נקיון פה, את המחשב הרציני השולחני הראשון שקנינו. (אומנם היה לנו כמה מחשבים לפני כן, זה המחשב השולחני הראשון הרציני שרכשנו). התמונה הראשונה זה לוח אם שלו, XT, 8086, שימו לב ל 640K על הלוח עצמו, מישהו מזהה את המעבד או CHIPSET ? אחרי זה, יש תוספת כמו הספק הישן וענקי, ההארד דיסק הענקי של פעם, ושלל כרטיסי SERIAL PORT, JOYSTICK ומה עוד. ולבסוף גולת הכותרת, כרטיס מסך HERCULES שחור לבן ששימש אותי שנים רבות.. אחרי זה יש את הקונסולת משחקים הראשונה שלי (הרבה לפני ה XT), הידועה בשם SPECTRUM ZX80 SINCLER, פשוט תענוג של פעם.. המשחקים נתענו ממערכת רשמקול ישנה על קסטות של מוזיקה... עכשיו השאלה היא, האם למישהו פה יש כרטיס מסך ISA שיעבוד עם חיבור SVGA, כדי שאני יוכל להפע…

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by rudyzplace,

איזה לוח כדאי לקנות באזור ה 400 שקל למטרות OC? יש לי כרגע זכרונות PC2500 אני יצתרך לקנות חדשים?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  13. שלום, החלטתי להוסיף (בעזרתכם האדיבה) 2 סטיקים של 512 מגה של חברת A-DATA. השאלה היא אם הוספת 2 סטיקים של 512 בנוסף לשני סטיקים של 256 יפגעו בתכונת ה-Dual Channel, (הסטיקים הנוכחיים פועלים בDual Channel). והאם פעולה זו תועיל איכשהוא לפעולת המחשב הסדירה (כלומר חוץ מההוספה של נפח הזכרון עצמו). תודה וחג שמח, דוד.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by SensatioN,

אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד זיכרון יש לי p4 2.0 mb - intel i845E 256MB - 333mhz אני חשבתי על ?512MB Kingston CL2.5? שעולה 390 ב KSP והוא יהיה גם למחשב הבא אבל הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא 400mhz הוא יעבוד לי ? אני קונה מחר אז תגיבו

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by BandiT,

מה עדיף לקנות מעבד אינטל P-4 3,0 Ghz (800MHz, 2MB, S775, 64bit) או AMD Athlon 64 S939 3000 או AMD Athlon 64 S939 3200 ומה ההבדל בינהם?

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  16. כיצד החברה של לוח האם /מעבד יכולה לדעת אם בוצע אוברקלוק בלוח/מעבד? אני מתכוון לאחריות כמובן של החברות......במידה ויש איזו שהיא תקלה בלוח החברה מחוייבת ע"פ החוק (במידה והיא נותנת אחריות למוצר) לתקן או אפילו להחליף את הלוח \מעבד..........אך כיצד היא יכולה בדיוק לדעת אם אכן בוצע במוצר מסויים אוברקלוק? עוד משהו,יש חברות של זכרונות אשר ידועים בעולם טובים ומצויינים לאוברקלוק כגון OCZ וגם מפרסמות את עצמן כחברות מובילות באוברקלוק אך כשזה מגיע לאחריות החברה לא מוכנה להחליף את הזכרון אם בוצע בו אוברקלוק.......זה פארדוקס אחד גדול....מישהו מוכן להסביר לי?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  17. הסלרון או הפנטיום 3 ו האם אני צריך לפרמט כדי להחליף מעבד עריכה: לכותרת ברורה יותר, נא לשים לב בפעם הבאה

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by gigabot,

שלום יש לי 2 מעבדים בבית שניהם 2.4GHZ רציתי לשאול איזה כדאי יותר למערכת שלי המפרט בחתימה, הNORTHHWOOD עובד על 1.5 V והפרסקוט על 1.3V ההעדפה היא לאוברקלוק וביצועים, חשוב לציין גם לביצועים במשחקים, בפרסקוט יש 1M זיכרון מטמון ובנורטווד 512K מה זה נותן לי ומה בכללי עדיך לי? תודה על העזרה אלי.

• 52 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by aquarius,

איזה ליבה יותר טובה קלוהאמר או ווניס

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מחשב P4 2.6 800 עכשיו יש לי זמין 3 סטיקים של corsair cas 2 CMX 512MB ועוד אחת של hyunday cas3 512 השאלה היא אם עדיף לחבר רק גיגה של cas2 או שני גיגה אבל אז כולם ירוצו בcas 3

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by gigabot,

שלום יש לי 2 מעבדים בבית שניהם 2.4GHZ רציתי לשאול איזה כדאי יותר למערכת שלי המפרט בחתימה, הNORTHHWOOD עובד על 1.5 V והפרסקוט על 1.3V ההעדפה היא לאוברקלוק וביצועים, חשוב לציין גם לביצועים במשחקים, בפרסקוט יש 1M זיכרון מטמון ובנורטווד 512K מה זה נותן לי ומה בכללי עדיך לי? תודה על העזרה אלי.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by Psyco_Dad,

היי לכולם לחברה שלי יש מחשב 2700 AMD עם ג'יגה זכרון לוח של NFORCE אבל מה המחשב איטי בטירוף ביחס לשלי גאשר לי יש 2000 AMD עם חצי ג'יגה זכרון ולוח פשוט של ג'יגה בייט עשיתי לה פירמוט... ועדיין אחר כך המחשב נחנק שוב פעם אחרי פעולה של כמה שעות דבר שלא קורה אצלי. בדקתי וחיטטתי בעזרת CPU-Z במחשב שלה ונדהמתי לגלות שהזכרונות שלה הם 166MHZ עם שם מוזר של DDR-SDRAM , בעוד שלי יש זכרונות של 333MHZ DDR. הידע שלי במחשבים הוא מאוד נרחב לגבי תוכנה אז אין מצב שהמחשב איטי סתם ככה בגלל תוכנה מסויימת, אבל שאלתי היא לכיוון הזכרונות: האם הגיוני שהזכרונות שלה גורמים למחשב שלה להיראות כמו שהוא כרגע...? האם שווה להשקיע על זכרונות מהירים יותר והתוצאות יהיהו בהתאם?.. יש מצב שזה גם נוגע לרכיב אחר של…

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by taotao,

אני הולך לקנות את הלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4c800e הוא הכי טוב וזה מה שאני מחפש יש למישהו ביקורות על הלוח יודע איפה אפשר להשיג אולי ביותר זול?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by integral,

יצא וכבר נבדק. שיפור ב FPS זניח. שיפור בתמונה יש אבל ANANDTECH קוטלים: For years, AMD has been talking about the positive impact that 64-bit will have on games. Honestly, we never bought it; games are still a couple of years away from breaking the 2GB process limitation under present day 32-bit Windows. Despite our lack of belief, AMD still did their best to convey the message that gamers would be given a better experience in a 64-bit environment . First, we see that the difference between running the 32-bit binary in XP Professional and x64 Edition is basically nothing. We're just happy that there is any sort of performance improvement at all - but to those looking …

• 43 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים