עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שוב שלום לפני מספר ימים, בטופיק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308005.0 הצעתם לי שני מפרטים. בשני המפרטים אין כרטיס קול, האם אין צורך באחד כזה? יש לי רמקולים 2.1 של לוגיטק, האם יעבדו גם ללא כרטיס קול? או שאולי על לוחות האם שהצעתם יש כרטיסי קול מובנים?

2. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון 667 ל 800

3. Started by itaysk,

הלוח הזה בא גם בשתי גרסאות? כי ראיתי באתר של GIGABYTE ( כאן) שהוא בא עם KT400 ו AGPX8 ובאתר של זיגזג ( כאן) שהוא עם KT333 ו AGPX4 ועוד משהו הוא בא עם כ.קול מובנה נכון? איך הוא? כמה רמקולים אני יכול לחבר אליו? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ההכרזה הרשמית על דגמי דור ה-Core ה-13 הראשונים סיפקה לנו לא רק אישור למפרטים הטכניים שלהם, אלא גם את המחירים המומלצים שמאפשרים את ההשוואות המתבקשות להיצע העדכני של AMD ולהיצע של דור ה-Alder Lake מהשנה שעברהלכתבה

5. שלום אנשים למישהו יש מושג איך אפשר לברר את הדגם המדוייק של המעבד שקניתי מבלי לפתוח אותו (הוא יושב כבר על הלוח ומודבק למאוורר). מדובר על מעבד dual core 3800 64x2 עד כמה שידוע לי ישנן לפחות 3 גרסאות של המעבד הנ"ל והאחרונה היא גרסת ה- EE בעלת צריכה מופחתת 35W במקום 65W יש דרך לברר את זה מבלי לראות את המעבד?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by danielk9,

שאלה לחברה הטובים!! ברצוני לרכוש מחשב חדש חודש הבא.מדובר על שילוש של לוח\מעבד\זיכרון (+OC לא מטורף). ואני מאד מתלבט בין מה שצינתי! אם בכלל יש צורך במעבדים מסוג זה ופה השאלה. במידה וכן אז איזה מהם ממליצים? חשוב לציין שהמחשב אמור להיות כמעת ורק למשחקים!! מה כן קחו בחשבון שבקרוב יצאו משחקים שיתמחו ב 4 ליבות!! ברמת העקרון המעבד ישב על לוח עם זיכרונות של 2 GB 800HZ מהסוג הטוב... ו כרטיס 8800GTS 512 G92. לוח כמובן בהתאם למעבד!! אשמח לקבל כל הצעה וטיפ בנושא או מפרטים שונים!

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by eytan243,

ראיתי שני סוגי מעבדי שני ליבות של AMD הכוונה היא ל-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 שניהם עם אותו מפרט אבל באחד רשום Stepping E6 ובשני Stepping E4 מה ההבדל בינהם ??? :s05:

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by eitanb3,

שלום! האם מעבדי הIvy Bridge שעומדים לצאת בעוד מספר חודשים יהיו למחשבים נייחים או ניידים? כנ"ל לגבי פלטפורמת Maho Bay? תודה

9. אני צריך מעבד חדש אבל עוד כמה חודשים יצא המעבדים החדשים של AMD 8XXX ZEN5 ולקראת סוף 2014 יצאו המעבדים של אינטל דור 15 שווה לחכות ? הביצועים יהיו מרשימים , הדור 14 ו ZEN4 הם כבר סחורה ישנה מתלבט מה לעשות , ה 14900 פשוט מעבד חם רותח האיי 9 החדש יהיה קריר מאוד בייצור 2NM

10. Started by KF,

שלום, רציתי לשאול אם יש בלוח אם שלי אפשרות לחבר SSD בתצורת m-sata ? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. האם כדאי לחכות למחשב חדש במקום במעבד 6600 ?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  12. זה המפרט: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM מחיר: ¤1425 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤554 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מחיר: ¤443 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail מחיר: ¤1379 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black מחיר: ¤179 אני לא מתכנן OC ובא עם המעמד מן מאוורר כזה והמוכר אמר לי שאני לא צריך אבל רציתי לשאול כדי להיות בטוח .. ואם אני צריך מה הכי זול והכי שקט שיש ?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Started by shlomibandit,

מה ההבדל בין מחשב נייד עם מעבד סנטרינו למעבד סונומה??? מה יותר טוב???

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. שלום , אני מקווה שהשאלה שלה מספיק ברורה , אם יש לי מחשב חלש בבית + מחשב חזק , האם יש לי דרך להשתמש במעבד של החזק על מנת לסייע לישן? הפתרון היחידי שאני מוצא כרגע זה - vmware על מנת להריץ תוכנות כבדות על החזק מרחוק , אבל זה רחוק ממה שאני מחפש. תודה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  15. הבנתי שהאשכול הקודם ("הצילו") נמחק, וצדק. אנסה לפתח דיון ענייני. החומרה שלי : מעבד : AMD thlon XP +2500 לוח אם : Ultra 400 MCP+ EPOX - EP8RDAE nvidia nforce2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד DDR 200MHZ PC3200 הבנתי שכל הרכיבים יכולים לעבוד ב 200MHZ, פרט למעבד שעובד ב 133MHZ, ולכן עלי להמהיר רק את המעבד. הנסיון המר הראה שלשנות את ה FSB בביוס מ 166 ל 200, לא עוזר (המחשב מצפצף). אם עושים המהרה דרך התוכנה במקום דרך הביוס, ומשהו נדפק - איך אפשר לשחזר ? (הרי המחשב מצפצף, חלונות בכלל לא עולה, אי אפשר להפעיל את התוכנה) נאמר לי לנסות להעלות את המתח למעבד בעוד 0.5, הבעיה היא שבביוס המתח של המעבד כוון על DEFAULT, ולא על מספר ספציפי, אז על איזה מספר לכוון אותו ? …

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. השאלה היא עם מפרט של לוח אם: abit aw9d-max מעבד: E6300 כרטיס מסך: XFX GF7600GT איזה זיכרונות עדיפים: 1) Corsair TWIN2X2048-6400C4 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS OCZ OCZ2TA1000VX22GK (2x1024) PC2-8000 Dual Channel DDR (2 האם ההבדל בביצועים משמעותי (בהתחשב בעניין ה- 800 MHZ לעומת 1000MHZ)?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  17. שלום רב! אני מבקש המלצה ללוח ומעבד AMD.אני יודע שמעבדי אינטל טובים יותר למשחקים אך אני מוגבל בתקציב.. אני יכול לקנות בNEWEGG מעבד AMD FX8320 או FX6350 סביב 100$ ,לאומת זות I5 יעלה 200$ מטרה העיקרית שלי גיימינג -אבל לא חייב הגדרות הכי גבוהות .יש לי כרטיס מסך 650TI BOOST. אבקש חוות דעת ,אם בכלל אני בכוון הנכון ואם עם מדובר על AMD -אשמח לקבל המלצה למעבד ,לוח ומאוורר שקט. לא מתכוון אוברקלוק תודה רבה

18. Started by eldada,

רציתי לקנות את הלוח הזה: אבל בגל שהמחיר שלו עלה לשמיים 785 אז החלתטי לקחת את הלח הזה של איפוקס: אבל שמתי לב שאין שם חיבור לג'וייסטיק (דבר שמאוד חשוב לי) אז השאלה שלי האם זה קיים שם או לא?! תודה מראש! :-\

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. amd690G + ati sb600 או nforce 560 ללא OC בכל מקרה או שזה בכלל לא משנה?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  20. בלי כרטיס מסך בלי כרטיס קול בלי ציוד היקפי בלי מארז בלי כרטיס טלוויזיה בלי צורב בלי כוננים בלי הארד דיסק או בקיצור רק שילוש....זכרונות (רצוי512), לוח אם, ומעבד. תודה לעוזרים ושוב...רצוי תקציב כמה שיותר נמוך.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  21. Started by newz,

שלום לכולם, היום הבחנתי שללוח האם שלי יש יציאת AMR בשורה אחרונה ליד כניסות ה PCI של הלוח ולפי מה שקראתי במדריך של הלוח ניתן להתקין ביציאה הזאת כרטיס שמוסיף כמה פונקציות שקימות על הלוח (כמו מודם וכרטיס קול) והאמת שתמיד הבחנתי שהיה אפשרות בתפריט של ה BIOS לבטל או לאפשר מודם וכרטיס קול שנמצא Onboard למרות שלא היה לי באמת יציאות כאלה ועכשיו הכל מסתדר לי. השאלה היכן ניתן להשיג כרטיסים כאלה לפחות ללוח האם שלי (אסוס)? יש למישהו מושג? תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by ns,

שלום , קניתי שני סטיקים של 512 ddr2 667mhz ורציתי לדעת באיזה אופן להכניס אותם לסלוטים של הלוח אם כך שאני אוכל להשתמש בהם בדואל די די אר. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  23. הלך לי לוח האם ואני צריך לרכוש לוח חדש. אני מבקש המלצה ללוח אם עבור מעבד פרסקוט 2.4 {533MH} אך לא מהיקרים . אני מחפש לוח זול ואמין בעל כרטיס קול מובנה וכמה שיותר יציאות USB2 עד היום היה לי לוח מבוסס SIS648 שעשה עבודה טובה בסה"כ . עכשיו לעבודה.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by omri_ro,

*

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  25. יש לי ויכוח על זה עם חבר שלי אני אומר שהכמות של המגה יותר חשובה אז חשבתי לשאול ממכם לראות אולי עובדות מהשטח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.