עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Omerole,

זה יתרום? ועם כן זה חייב לבוא על חשבון הבאס? אני די בוטח בזכרונות האלה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. איך הניקוד נספר? מישהו אמר לי שניקוד סביר זה 7K (שזה כמובן אומר 7000). עכשיו השאלה שלי היא איך הניקוד בסנדרה נספר, מקבלים ציון int ו-float בנפרד.. השאלה אם לפי מה שנאמר לי, אני אמור לקבל 7000 בכל אחד מהם, או 3500 בכל אחד מהם? רב תודות.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  3. סוף סוף נחת אצלי היום מחשב חדש וכמובן התחלתי לפשפש בקרביו וכבר בסנדרה נתקלתי במספר הדורש הבהרה: תחת Chipset 1 ב-Front side bus speed מופיע 2X804MHz-1608 MHz data rate. אציין שתחת Processor speed מופיעה המהירות הנכונה 1.81GHz. האם אני טועה ששני הנתונים צריכים להיות זהים? אם לא אשמח לקבל הסבר קצר. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  4. שלום לכולם . שמי ניר וזה עתה שדרגתי ל64 ביט מעבד : 3200+ (939) לוח : K8N NEO2 PLATINUM עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך ולאן מחברים את הזכרונות ? למה אני מעלה כאן את הבעיה כי עד עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב ואיך שמסתיימת טעינת הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו ושוב ושוב בודדתי חלק חלק עד שמצאתי כי שני הזכרונות הם הבעיה וכרגע אני עם כרטיס זכרון אחד *אודה למשתמש שיש לו את אותו לוח שיאמר לי איך הם מסודרים אצלו ....

• 35 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Advanced Micro Devices will launch the first dual-core version of its Athlon 64 desktop processor at Taiwan's Computex trade show on May 31. The AMD Athlon 64 X2 processor will be launched on the first day of Computex, the mammoth show that brings most of Taiwan's computer hardware, software, and technology industry face-to-face with technology buyers from around the world, the company said Friday. AMD has used Computex in prior years to launch new processors. If previous years are a guide, the processor will likely be accompanied by the introduction of compatible motherboards produced by Taiwanese companies. Dual-core processors contain two processors on a single piece …

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. היי מצטער שאני משגע אתכם :-\ פשוט עכשיו אני די סגור על מה שאני הולך, נשאר לי משהו כמו 400 שקלים עודף ורציתי לדעת במה כדאי יותר להשקיע, מעבד או לוח אם. כרגע המפרע הוא כזה amd 3200 939 gigabyte k8nf-9 x800xl 1gb ram ב-400 שקלים שנשארו במה כדאי להשקיע? האם כדי לשפר תלוח אם ל=msi k8n new 4 platinum או שכדאי יותר להשקיע במעבד ולקחת- amd 3500 venice מה אתם אומרים?(לא מתכנן אוברקלוקים והמחשב למשחקים כבדים מאוד)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yniq,

הי הלך לי לאיבוד עמוד שמשווה בין המון סוגי chipsets של AND ואינטל. ראיתי את זה לפני יומיים בערך ואני כבר שעות לאמצליח למצוא את זה. זה היה משהו בסגנון: http://www.tomshardware.com/cpu/20041220/index.html אבל ל chipsets (לא מעבדים). זה כנראה באתר של tomshardware או anandtech. אם אתם יודעים על מה אני מדבר, או אם יש לכם קישור לעמוד שמסביר את ההבדים בין chipsets מודרניים אני אשמח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  8. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10146

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום. ברשותי מעבד 3500+ ניוקסל 939. למיטב זכרוני אין הבל ביצועים בין הניוקסל לוינצ'סטר אלא רק פליטת חום קלה של 2 מעלות פחות.. אני יודע שליבת הוניס כוללת גם SSE3 אבל למיטב ידיעתי ביצועים במשחקים ודברים כאלו זה לא משפר אבל האם ליבת וניס מקנה ביצועים יותר גודלים משל האחרים ? במידה וכן אשמח גם לקבל אולי השוואה גראפית בין שלושת הליבות ולא השוואה מאולטרת כמו שראיתי פה בעבר ***** *********** ****** חחח ... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by shauli,

טוב, אז ככה, רציתי לקנות שני זכרונות של 512 במהירות 400, אבל המוכר רימה אותי ושם 4 של 256, ושיערתי שכל אחד במהירות 400.... עכשיו, בדקתי בתוכנה אוורסט, ונדמה לי שכתוב שם שהמהירות של כל זיכרון 200 מגהרץ (wtf?!) אני מצרף כאן תמונה מאוורסט, תגידו לי בבקשה מה המהירות, והאם הזכורונות האלה סבירים, כלומר, אפילו שהם ארבע סטיקים, האם הם בסדר. הנה התמונה: http://img281.echo.cx/my.php?image=untitled4oi.png מה אתם אומרים? בתודה, שאולי

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by boim,

אני בטוח שכבר דיברתם על זה 12312312 פעם פה, אבל אני לא מוצא את זה.. 1. מה עדיף? 2 מעבדים שונים או מעבד בעל 2 ליבות (מה ההבדל??) 2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת אם כדאי לחכות ל dual core של אינטל? מתי הוא צריך לצאת? מחיר? נ.ב. ראיתי שה AMD צריך בסוף החודש, אבל אני מעוניין באינטל...

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by GW,

ראיתי את זה במכירה: סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz ראיתי תמעבד הזה שתומך ב 64 ביט אבל שאלתי היא האם כדאי לקנות את זה או שמספיק ה 3000?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. קראתי באתר של אינטל, על איזה טכנולוגית high defenition sound או משהו כזה, ובגלל זה רציתי לדעת, האם הלוחות אם של אינטל עדיפים מהלוחות אם למעבדי AMD מבחינת איכות יכולת עיבוד הקול בכרטיס הקול המובנה.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  14. Started by drmwvr,

היי לכולם, עלה בידיי להשיג לוח אם כזה, ובגלל שיש לי מחשב ישן למדי, אני בודק מהן אפשרויות השידרוג שלי. אני לא מבין בזה הרבה, אז אשמח אם מישו יוכל לסייע לי, כי אינני מבין מספיק מהמפרט הטכני שלו ( http://www.mainboard.cz/mb/gigabyte/GA-8S655FX.htm ) - מהו המעבד הכי זול (ומה מחירו) שאני יכול לרכוש עם הלוח הזה- יש לי מעבד פנטיום 3, 1 גיגהרץ , אבל אני די בטוח שהוא לא יתאים לכאן... הדרישות שלי מהמחשב אינן גבוהות, לכן גם 1.8 יספיק ביותר... - מהי כמות הזיכרון הפנימי המינימלית עבור לוח אם כזה שיפעל טוב, ומה מחירו בערך? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. יש לי מכר שרוצה מחשב אינטל, ואני פשוט רוצה שהוא לא יסבול מרעש ומחום כשהוא יפעיל את המחשב. אני פשוט רוצה לדעת אילו מעבדים של אינטל לא מרעישים ומתחממים יותר מדי (לא Northwood) ואין טעם בלנסות לשכנע אותו לקנות Intel

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  16. היי לכולם.. זה הדיון הראשון שאני פותח כאן בפורום למרות שאני כבר בפורום כבר זמן נכבד. בערך בתחילת החופש הגדול אני אקנה מחשב חדש ואחת מן הדילמות שלי זה איזה לוח אם לקנות. אז בהתחלה חשבתי על ה K8nf-9 בגלל התקציב והתמורה שהוא נותן.. זה לוח עם כל הפיצ'רים שאני צריך כרגע ולזמן רחוק יותר אבל אנשים אומרים דברים כמו שיש להם ניסיון רע עם ג'יגהבייט ושהם מייצרים רכיבים זולים. זה בעיקרון נכון... אבל עדיין הייתה לי הרגשה שזה לוח אם טוב . אחר כך הבנתי שאני צריך לוח אם שיחזיק לי את המערכת ליותר זמן... זאת אומרת שרצוי SLI וגם יכולות אוברקלוק מצויינים. אז חשבתי על ה Asus A8n SLI http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=0&model=382&modelmenu=1 שהוא גם מציג את…

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום לכם, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, ואני מתלבט בין 3 לוחות אם. הלוח אמור להתאים למעבד AMD 64 +3200 אני לא אוברקלוקר והלוח כלל לא מיועד בשביל זה! אני רק רוצה לוח חזק, טוב, אמין ושיחזיק עדכני לכמה שיותר זמן! הלוחות הם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על ההבדלים המשמעותיים בניהים ואלי לתת גם לינק להשוואות בניהם. בתודה ניר

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כאילו מעבד AMD 3000 הוא בעצם 1.8GHZ לעומת מעבד 3.0 INTEL שהוא בעצם 3GHZ אני צריך להוכיח לחבר שלי שזה נכון... אבל אני לא סגור אל איך להסביר לו את זה...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by d-undertaker,

יש לי שתי כרטיסי זיכרון של חברה לא ידועה חח לא בדקתי ועכשיו הבאתי עוד שתי כרטיסים של חברת קינגסטון עכשיו אני לא יודע אם הם עובדים אם הם לא עובדים ואני יכניס אותה למחשב הם ישרפו תמחשב? ואם לא איך הביצועים יהיו אם יהיו 2 כאלה וכאלה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. הלוח יגיע מחר, הזכרונות הם 2X256 של VDATA DDR400 CAS2.5 . זהו מחשב תקציבי מאוד לחבר והתוכנית המקורית היא לנסות להגיע ל300MHZ FSB ... שאלתי היא האם יש למישהו נסיון עם הלוח או המעבד הספציפי (ועדיף קומבינציה ). אודה לתגובות

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by gggilad13,

האם ניתן לעשות RAID 0 בלוח של GIGABYTE מדגם K8NF-9? לכמה דיסקים? והאם הוא גם תומך בRAID לSATA?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. ואיך בכלל מוצאים אותם ?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. עריכה: עודכן | /\ [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כמה אמור לעלות לי מעבד של AMD Athlon 2800 64 Bit TRAY ואם מישהו מכיר חנות זולה שירשום כי אני רוצה לקנות גם לוח אם זיכרון ומארז

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by Vietcong,

שלום, הינני מגיימר,הפנו אותי מפורם חומרה ותוכנה לפה, הלוח אם שלי הוא: K8N Neo2 Platinum 939 AMD MSI אני רוצה לקנות בימים הקרובים 256mb A-Data מksp ב125 שקלים,יש לי כרגע 512, יש לי 256*2לא יהיו לי בעיות להוסיף עוד 256? (יש לי 4 מקומות לזיכרון),זה לא יוריד לי את מהירות הזכרונות? אמרו לי שזה יהרוס את הדואל,אבל עד כמה זה יפגע בציונים? אחד אפילו אמר שזה לא יפעיל לי את המחשב(אני ממש בעטרף בגלל זה), בבקשה לא להגיד לקנות עוד 256 כדי שיהיה דואל,כי אין לי עכשיו כסף. תודה תודה!לעוזרים!אתם ממש תותחים אם אתם עוזרים P:

• 6 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים