מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
או אפילו חברה אחרת שלא שמעתי עליה? בטווח המחירים של עד 400 שקל לסטיק של 512 מגהבייט או אולי אפילו כדאי לקחת חברה אנונימית או זולה ומוכרת(יונדאי\סמסונג) עם תזמונים טובים יותר cl2 באותו מחיר האירו את עיני התוהות
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמו שאפשר לראות בחתימה שני סטיקים של 256MB זכרון שכל אחד מהם עובדים על 400Mhz אני רוצה להוסיף עוד סטיק זכרון של 512 ולהשלים לג'יגה..... ופה באה השאלה..... הזכרונות שלי עובדים ב Duel channel אני רוצה לדעת אם שווה לבטל את זה בתמורה לעוד 512 MB או שלא... תודה לכל מי שעונה...... :yelclap:
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכתבה נלקחה מכאן http://computers.walla.co.il/?w=/4000/720129 אחד הגולשים שאל (תגובה 2, לא מכיר מאק) http://computers.walla.co.il/?w=/4000/720129&tb=/i/4674030 ואחד אחר ענה (תגובה 3, נדב) http://computers.walla.co.il/?w=/4000/720129&tb=/i/4674705 עכשיו, אני שמעתי פעם שהמעבדים של המאק חלשים מאלה של אינטל, אז איך בכלל נדב אומר שהם פועלים על 64 ביט ושהם חזקים ומהירים יותר מהמעבדים של אינטל???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב שיהיה מבוסס על AMD VENICE 3200 עם לוח אם MSI K8N Neo4-F .... בקשר לזכרונות אני לא סגור....אני מתלבט בין GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value Dual Channel שעולים 150 שקל פחות מ- Corsair 512MBX2 PC 3200 C2.5 Value מה שכן יש מצב לאוברקלוק עד כמה שאפשר לעשות עם הלוח אם הזה....אז אם ככה איזה זכרון עדיף ?ואם משהו מכיר סקירות עליהם שיעלה אותם...
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מתענין בשביל חבר שלי יש לו לוח msi שתומך ב 333mh 266mh וב 200mh הקיצר יש לו שני סלוטים של זכרון ויש לו עכשיו אחד של 256 mb שהוא עובד על mh266 הקיצר הוא רוצה לקנות עוד אחד אבל של 333mh הקיצר אפשר לשים שני זכרונות עם mh שונה??? האם זה פוגע במשהו??? תוודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי תקציב מסויים אני רוצה לוח אמין וטוב ל oc (אין לי כסף ל lan party )
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. יחש לי חבר שלא מבין במחשבים, ואתם יודעים, המקרה רגיל, המחשב מיועד למשחקים והוא חושב שאינטל יותר טוב. אז אתם יכולים להביא לי הרבה קישור לבאנצ'מרקים בין מעבדי איאמדי 64 לאינטל, במשחקים כבדים? ואם אפשר אז גם בתוכנות כבדות וקידודים, שם אמור להיות לאינטל יתרון. בבקשה תביאו כמה שיותר באנצ'מרקים, תודה. שאולי
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני כמה שנים שכבר לא מספק אותי. המעבד הוא Intel Pentium 4 1800Mhz. אני רוצה עכשיו לשדרג ללוח אם חדש (כי שלי לא תומך בDDR וכללית הוא דפוק) וזכרונות. השאלה שלי היא, על איזה לוח אם אתם יכולים לוח אם אתם יכולים להמליץ לי עם הדברים הבאים: -תומך בDDR....לפחות 3 כניסות של זיכרון -כרטיס קול סביר על הלוח -בעל מאיץ גרפי כמה שיותר טוב על הלוח (זה יוצא הרבה יותר זול מלקנות כרטיס נפרד, ונחשו מה, הGeForce 2 MX 100/200 64 MB SDRAM כבר לא מספק משהו) -הכי זול שיש (אבל אמין) ביחד עם זה, כנראה אני אצטרך מארז חדש... אז אם יש משהו באמת פשוט, בלי אורות ודברים אתם יכולים להמליץ? באותה הזדמנות חגיגית אני גם אצטרך זיכרונות חדשים. אני מחפש 512 DDR, שיתאימו להכל, מהירות 400 (או מה שזה …
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מבחן ביצועים שנועד לרוץ על מערכת ההפעלה x64, מבצע את אותה משימה שמבצע אותו המבחן ב 32 ביט, לכן הוא כלי טוב כדי לערוך השוואה בין מעבדי 32 ו 64 ביט לגבי סוג היישומים המסוים הזה. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=875767 הערות: מבחן הביצועים הזה לא אומר שצריך לרוץ ולקנות את ה x64, אלא אם כן אתם משתמשים בתוכנה של אותו יצרן. בכל הנוגע ל x64 אין שום סיבה למהר, לא יזיק לחכות עוד חודש חודשיים שלושה (בגלל מנהלי התקנים) או אפילו יותר או עד שיהיה יישום מסוים של 64 שרוצים לעשות בו שימוש. מבחן הביצועים הזה חשוב למסקנה מעשית אחת - לא לקנות יותר חומרה שאיננה AMD64 (מעבר למחשב לשימוש כללי כמובן). מבחינתי AMD64 זהו כינוי למשפחת מעבדים שכוללת גם את התואמים של אינטל …
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13849
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
{title} עריכה: עוד שאלה, למה הזכרונות של DIGMA כל כך זולים ?הם עד כדי כך גרועים ? 512MB DDR של DIGMA עולה בCOMP.IL רק 262 שקל
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
למי שמחפש זכרונות בזיל הזול והוא לא אוברקלוקר באופיו ראיתי זכרונות אצל הדובים DIGMA 512MB PC3200 DDR 400 CL2.5 רק ב - 265 ש"ח בלבד, פשוט מחיר מצוין למי שמחפש זכרונות זולים. רציתי לקחת TWINMOS אבל הם עלו פי 2 בסוף הלכתי על הזולים האלה במילא הם נותנים 3 שנים אחריות. למי שמחפש לעשות אוברקלוק למערכת כמובן שזה לא בשבילו..
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10218 אין לי את הבעיה של החום אם זה משנה ונא לא להכנס לוויכוח אינטל/AMD
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח מסוג epox 8k3 רציתי לדעת אם הוא תומך ברייד ואם כן איך זה יכול לעזור לי מה זה בדיוק ראיד
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
טוב יש לי AMD3200 NEWCASLE עכשיו יש הבדל בין הליבות האלה? כאילו הן ליבות שונות לגמרי או שרק תהליך הייצור שלהן שונה וכתוצאה מכך ההבדל היחידי בינהן זה פליטת חום אם יש הבדלים נוספים אשמח לשמוע אליהם...
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ABIT IG-81 (915) S775,VGA,PCI-E או asus P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E 1 שני הלוחות משולבים בכרטיס מסך (כי אני לא גיימר)
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
טוב המפרט בחתימה... הנה התזמונים לפני הורדתם...: (לא להתייחס לעיגול האדום בתמונה!) והנה אחרי הורדת התזמונים : יווו איזה בעסה אני מדליק את המחשב ... ואחרי שעה +- המחשב נתקע והמסך נכבה ללא שום הודעה!! ו95 אחוז שזה מההורדת תיזמונים! אז החזרתי את התזמונים לסטוק .. 3.4.4.8 ובנתיים אין שום בעיה... למה זה קורה? שאני מפעיל ממטסט אני נותן לו לרוץ שעה ככה והוא לא מראה לי שום שגיאה מה הולך פה??!!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מכל מיני מקומות קיבלתי רושם שדרוש Registered כדי לעבוד בT1 האם זה נכון? הייתי רוצה גם סדר בבלגן של המונחים של הזכרונות- מגלישה ברשת קיבלתי סלט של דעות סותרות מה שהבנתי: buffered- צ'יפ שמצרפים למודול כדי לחזק את האות מבקר הזכרונות. דרוש בנפחי זיכרון גדולים. registered- רגיסטר שמצורף למודול. מחזיק את המידע ומזיז אותו עם הclock. דרוש להעברת נתונים אמינה יותר מאט את הcas בclock אחד שתי התכונות האלו הן שתי דברים שונים אבל הן תמיד באות ביחד במודולים. ecc- לא קשור לשתי התכונות לעיל. קידוד המידע עם עוד 8 ביטים כדי שאפשר יהיה לתקן טעויות במידע. דרוש לשמירת נתונים ברמת אמינות גבוהה. האם התיאור נכון?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
רציתי לקחת לוח אם של MSI + כרטיס מסך של LEADTEK הוא אמר לי שלידטק פחות טוב וכשקונים לוח MSI + כרטיס מסך MSI זה יעבוד יותר טוב כי החומרה מאותו יצרן והיא תואמת לפי דעתי זה סתם בלבול ביצי%^$& אבל חשבתי לשמוע את דעתכם בכל זאת האם יש בזה משהו נכון? כ
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הביצועים שלהם גרועים או מה? והאם הם יכולים להיות בכל לוח אם של מחשב חדש...
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תודה לעוזרים... והאם הם משתלמים גם...
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו קנה פעם לוח MSI neo2 מהחנות IVORY? אם כן יש לי שאלה אליו לפרטי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מה ה 3200 + אומר אם זה רושם לי שהתדר שלו הוא רק 2000 MHZ ?
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-