מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש לשדרג את הזכרון שלי במחשב, יש לי כרגע 2GB זכרון שהם 2 כרטיסים מופרדים של 1GB 800 מחברת קינגסון הציעו לי לקחת שוב קינגסון 2 סטיקים של 2GB כל אחד 1333 ב 190 ש"ח לשניהם המחיר שווה? הסטיקים טובים? יש הצעות אחרות יותר טובים? יש לי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כבר כמה שנים טובות שאני קונה מחשבים לפי ההמלצות בפורום ובמדור המפרטים המומלצים. תמיד יצא שלצרכי הומלץ כאן לוח של גיגבייט. אני אומר באופן גורף: אין פעם אחת שלא היו בעיות איתו. אם בבקר GSATA שלהם, שתמיד נדרשתי לכבותו, אם בעיות ב AHCI שגם תמיד בסוף נאלצתי לבטלו מהביוס, וכעת במפרט הנוכחי, ריסטרטים עצמאיים (בעיה ידוע בכל העולם עם הלוח הזה), שגם נפתרת רק אם אני מכבה לא מעט דברים בביוס. בקיצור, נמאס. אני חושב שנתתי מספיק צ'אנס (לפחות 6 לוחות ברצף). אודה להמלצה שתתאים למפרט שלי ללוח שאינו גיגבייט. אסוס יהיה נחמד, אך ממש לא חייב. משהו מקביל לשימושי מולטיטסקינג כבדים, מעט משחקים (CS) וזהו.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח... עכשיו יש לי רק שתי אפשרויות, לקחת את הלוח הזה: גיגהבייט 6VTXE-A או לחכות ללוח הזה עד שיגיע: אסוס TUV4X תגידו אתם מה יותר טוב?
-
-
ואם כן, איפה ניתן לקנות ושל איזה חברה?
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ועליה מורכב G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS, אני רוצה להוסיף עוד 4GB, איזה זיכרונות אתם ממליצים לקנות שיתאימו למערכת (לא עושה OC), עדיפות לחנות IQPC?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1) בניגוד ללוחות אחרים ברמת מחיר שלו אין לו כניסות של פורט טורי ומקבילי, האם זה חסרון? או הכניסות האלו לא יהיו שימושיות בעתיד? 2) שמתי לב שיש לו כניסות eSATA אבל לא ברור לי למה צריך אותן, לא מכיר ציוד שמשתמש בכניסה הזו. מישהו יכול להסביר? 3) הלוח הזה נמכר בנעה ב 750ש"ח וגם ה GIGABYTE GA-965P-DS3 נמכר ב750 ש"ח והוא לא REV3.3 במצב הזה כדאי להשאר עם הABIT? לא מתוכנן o.c (אולי בעתיד הרחוק..) ולא משחקים, אבל אני קונה מחשב להרבה זמן ולכן אני רוצה לוח טוב ואמין. תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למחשב החדש אני קונה 512MB זיכרון PC3200 אני יודע שזה יבוא בשני סטיקים של 256MB השאלה שלי היא אם אני עושה DUAL DDR בין שני הסטיקים המחשב יכיר אותם כ256MB עם פי 2 BUS, או כ512MB? אני לא הבנתי את זה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם השאלה מיעדת לפה או לפורום מפרטים (כי אני לא מבקש מפרט מלא ומסודר) אז שאלתי פה. אני מעוניין לבנות מחשב שמצד אחד יריץ כמה VM's במקביל (המקסימום יהיה 3 במקביל) ויוכל לסחוב אותם בכבוד, ומצד שני ישמש אותי לשימושים משרדיים יום יומיים ומדי פעם גם למשחקים מזדמנים (אני לא ממש גיימר - אם יוצא לי לשחק פעם בשבוע זה יפה. בעיקר FPS ומשחקי ספורט. אבל בכל זאת שיוכל להריץ בצורה סבירה). לא מתוכנן אוברקלוק. אז קודם כל הזיכרון: אני אקנה 8GB של חברה מוכרת, אבל השאלה היא האם כדאי להתעקש על זכרון במהירות שעות גבוהה ועם תיזמונים נמוכים (ועם heatsync צבעוני - ומחיר בהתאם) או שניתן להסתפק בזיכרון VALUE פחות נוצץ ועם מחיר יותר הגיוני ? האם אני ארגיש הבדל משמעותי ? שנית, המעבד: …
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני יורד ישר לעניין, יש לי חבר שיש לו מחשב ישן יחסית, המעבד שם מסדרת E4XXX, בזמנו שדרגתי לבחור כרטיס מסך ל GF 430, הבעיה שמספר פעמים הייתי נעלץ לקפוץ עליו כי לא נדלק המחשב, לבסוף נמצע כי הבעיה באחד מסטיקים של זכרונות, 1GB של DDR2, כרגע יש לו רק 1GB בעצם והמחשב מריץ WIN7, לאור העובדה שלא כלכלי בכלל לקנות DDR2, כי במחיר של 2GB אני קונה 4GB של DDR3, מה אתם ממליצים לעשות? יש איפו לקנות DDR2 בזול? אני מודע לעניין שברכיבים ישנים המחיר יקר יותר והרבה לרוב קונים מערכת חדשה, אני יודע שאם כרטיס מסך לא תהיה בעיה, אבל כמה יעלה לנו לקנות: לוח אם + זכרונות + מעבד? או שבכל זאת לקנות זכרון DDR2? מה גם שאני לא מוצע 4GB בסטיק אחד, לפחות לא בארץ, 2X2 יעלה לפחות 300 שקל, או ל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/06/05/first_benchmarks_conroe_vs_fx-62/ אני מקווה שלא משעמם אותכם לראות עוד סיקורים על קונרו
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו יודע אם לללוח אם : M2NPV-VMוAsus ,יש בעיית תאימות עם זכרונות של TWINMOS? 2-במידה ואני קונה לוח כזה איזה זכרון עדיף מבין השניים:קינגסטון או התוינמוס? בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שהשאלה שייכת לכאן אבל במידה ולא תעבירו אותי לתרד הרלוונטי, יש לי את הלוח Z68XUD3H-B3 עם 5 דסקים מחוברים ברייד 0 על בקר רייד של לוח האם כפי שבתמונה: במצב הנוכחי זה נראה שהבקר הפנימי לא מייטיב להתמודד עם נפח כזה גדול 13.TB, בגלל התופעות הבאות: בעת כתיבה לכונן \העתקה \קריאה יש לפעמים פריז של כמה שניות וטעינה מחדש של הכונן עצמו,ביצועי קריאה כתיבה איטיים,זה נראה כאילו הסרביס מאתחל את עצמו של האינטל ראפיד הדרייבירם מעודכנים ותוכנת אינטל ראפיד בגרסה אחרונה. בקיצור נראה שיש בעיית תאימות או פשוט זה תוכנת ניהול רייד לא מוצלחת במיוחד. אבקש המצלה לבקר רייד איכותי לשימוש בתצורה של רייד 5 שמותאם ל 5 דסקים שיש לי ,בקיצור בקר אמין עם ביצועיים שיעשה את העבודה תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי לכולם נראה שלמחשב דיי עתיק שברשותי (שנת מחשב= 7 שנות אדם, לא? ) הלך סלוט זכרון אחד (נשאר אחד בנפח חצי גיגה). למרות שמדובר על קשיש, בינתיים נראה שעוד כוחו במותניו ולכן שקלתי להוסיף לו זכרון ואף לשדרג . כעקרון, רציתי שבסוף יהיה בו לפחות 2GB סכ"ה, אני אף תוהה אם היה ואמצא במחיר טוב האם יש טעם לשקול 4GB. היות ומדובר בזכרון עתיק למדי DDR הוא נמכר בארץ במחירים מופרזים (במיוחד בהתחשב בשווי המחשב) לכן הלכתי לחפש בחנויות בעולם. ראיתי בכמה מקומות ב-EBAY שאמנם ניתן להשיג זכרונות DDR (אגב אני מחפשת אך ורק זכרונות חדשים, כל דבר אחר אינו רלוונטי מבחינתי) אולם הם מציינים במפורש שהזכרון אינו מתאים ללוחות של אינטל. דוגמא כאן: http://www.ebay.com/itm/NEW-2GB-2x-1GB-PC3200-DDR-PC…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת לאיזה מעבד של אינטל (לכתוב איזה סוג ואת הסקוט) בדיוק המעבד של AMD שנקרא +Athlon 64 3200 או משהו כזה משתווה. בבקשה עזרה כי אם אני אהיה מעוניין להחליף בעתיד אז אני רוצה לדעת לאיזה כיווני מעבדים להתכוון. תודה מראש. תמונה של המפרט: http://download.yousendit.com/13302ACB09113593
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בזכרונות 800MHZ, האם תזמון 5-5-5-12 נחשב לסביר / טוב? מה קיים בשוק שטוב ממנו?
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי את המעבד AMD64 3200 1MB ?754 וואני חושש שהוא מתחמם יותר מדי מכוון שאפילו במשחק GTA VC יש אחרי זמן מה תקיעות. בתוכנה EVEREST כתוב שהטמפ' של המעבד הייתה 68 , ובמנוחה היא 45-50 , עד כמה התוכנה מדוייקת?? והאם אני צריך להחליף קירור שהוא של TT למעבדי AMD64 אבל הוא נראה די פשוט תודה רבה לעונים SHIMON1
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הלוח הנ"ל אינו תומך בדואל צ'אנל ... האם זה מיותר לרכוש זכרונות 2X2048 שבאים בקיט 1 ואפשר להסתפק ב 2 שבאים בנפרד? זה יוצא יותר זול...
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
קודם כל מי שלא ראה הנה לינק http://www6.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html אני רוצה לומר קודם כל הביקורת מאוד גדולה ומרשימה. אבל לדעתי יש כמה נתונים מוזרים בביקורת כמו 1. למה הלוחות של MSI מוצגים תמיד במקומות הראשונים שלא כמו בשאר הבדיקות ברשת 2. למה הNEO2 של MSI עבר OC כדי להעלות את התוצעה שלו כדי להיות במקום הראשון האם TOM גורם ללוחות ה MSI להיות בכוונה חזקים יותר ולהראות את הביצועים שלהם ב OC או שהם נופלים מהאחרים ללא OC. מדום לוחות מצויינים של ABIT ו EPOX שנבדקו כאן באתר נמצאים במקומות האמצעיים למרות שהוכרזו כלוחות טובים או מועדפים. בקיצור האם שוב האתר של TOM לא אוביקטיבי ומשמש כ"עלון פירסומי" לחומרת מחשבים.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל שהרוויחו מעט מידי בשנה האחרונה אינטל מתרחבת לתחומים נוספים: http://www.cdfreaks.com/news/11635 מעניין מתי יכנסו לתעשיית הרכב זו כבר ממש חזירות
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לצערי נשרף לי הלוח אם ואני צריך לקנות חדש, את המפרט של המחשב אתם יכולים לראות בצד. ומפני שאני לא מבין בזה בגרוש אני צריך קצת ייעוץ. המחשב משמש אותי למשחקים, סתם גלישה ופוטושופ פה ושם... עדיף לרדת במחיר, אבל אם צריך אני מוכן להעלות קצת את התקציב. תודה
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
להזכירכם אתמול הוודקרסט יצא, והוא מעבד לשרתים שאמור לתת מענה לאופרטונים ביקורות: http://www.tomshardware.com/2006/06/26/xeon_woodcrest_preys_on_opteron/ תביאו עוד ביקורות אם אתם מוצאים- לא סקירות (preview)
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
המפרט בחתימה עם שינוי, הוספתי 1GB זכרון כך שסה"כ יש לי 1.5GB זכרון RAM. אני יודע שכשהזכרון גדול אפשר לבטל את הזיכרון הוירטואלי כדי לקבל יותר ביצועים, האם אפשר לעשות את זה עם 1.5GB? אם לא, מהן ההמלצות לגודל הזכרון הוירטואלי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב חדש ואני לא מייעד אותו למשחקים, כדאי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה? או שבכל זאת כדאי לקנות כרטיס מסך תקציבי נפרד?
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אם זכרוני לא מטעה אותי, הפעם האחרונה ששידרגתי את המחשב הייתה בתחילת 2007, אני כתוב את החלק העיקרי של המפרט שלי כרגע: E6750@3.2Ghz Ocz 2 gig ddr 2 memory לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס מסך GTS 250, קיבלתי אותו לפני שנה בערך אחרי שנשרף לי הכרטיס הקודם. השאלה שלי היא כזאת, האם בכלל כדאי לשדרג עכשיו? אני ממש מרגיש שהמחשב סוחב והוא בסדר, האם יש התקדמות טכנולוגית כלשהי שבכלל לא זכיתי להנות ממנה? אני סטודנט להנדסה והלימודים האלה די מוציאים אותי מכלל פרופורציה, אני מרגיש בור ואני ממש ממש אשמח אם תאירו את עיני קצת. בכל מקרה במידה וכן כדאי לשדרג, אני טס עוד שבועיים לארה"ב אז אני אקנה ב NEWEGG כבר. התקציב הוא כ 350 דולר, רב תודות לעוזרים עריכה: שימושים משחקים בעיקר, עבודה ב Off…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-