עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gil_k,

נכנסתי לנעה לבדוק מפרט, ראיתי מעבד חדש שיש להם, E2140. 1.6GHZ 800MHZ FSB. תכלס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7708 אף פעם לא שמעתי על המעבד הזה הוא חדש או שפשוט אני לא מכיר אותו?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by Zod,

תראו תקונרו EXTREME תראה איפה ה fx!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by asta,

נימחק

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by FFOP,

צריך לצאת AMD 64 2600 של AMD מתיי המעבד הה יהיה בארץ?בערך? כמה המעבד הזה יעלה בערך? יהיה למעבד הזה את הSKOT החדש ? לאיזה מעבד הוא משתווה של אינטל/AMD?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  5. שלום לכולם, המחשב שלי פנטיום 4 2400 זיכרון רק 256 במהירות 333 DDR. לדברי אוורסט, הדברים הבאים נכונים בקשר לזיכרון : 2.5-3-3-7 refresh rate 7.8ns אני מניח ש refresh rate זה התיזמון.. לפי המצגת באתר של corsair, התיזמון הוא 1/BUS והבאס אצלי הוא 166 כלומר אמור להיות בערך 6 נאנו-שניות ולא קרוב ל-8 מה דעתכם?

6. יש לי מחשב שבמקור נקנה למטרת גיימינג ועריכת וידאו, הוא דיי וותיק - הרכבתי אותו לפני 7 שנים. היום משמש בעיקר לצורכי עבודה ואינטרנט (3 מסכים והמון טאבים של כרום) לאחרונה הוא פתאום נהיה ממש איטי בגלישה בכרום כשיש הרבה טאבים, אני מרגיש שמשהו נדפק בRAM (עד לפני חודשיים היה מריץ 100 טאבים פתוחים כמו כלום, היום אחרי 30 כבר מתחיל להיות תקוע) חשבתי לקנות זכרונות חדשים, אני חושב שאלך על 2X8GB, אבל אני פחות מעודכן כבר בעולם הזה ולא נעול מה יהיה נכון לרכוש, לכן אשמח לעזרתכם. בתכלס התקציב שלי הוא המינימום הנדרש, אני רוצה שזה יהיה הכי cost effective שאפשר, כנראה יישאר איתי לעוד הרבה שנים עכשיו. יכול להיות שיהיה נכון להחליף רק אחד מהזכרונות …

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  7. אז ככה.. זה המפרט שלי... Asus P5RC-LA (Agena) DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz Hexon 1GB DDR2-667(333) x2 NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB, IDE) WDC WD800JD-00MSA1 (74 GB, IDE) LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A (16x DVD-RW) SONY DVD-ROM DDU1615 (16x/48x DVD-ROM) Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC Edimax Wireless Lan Card PCI 802.11G 54Mbit 19" NEC MultiSync 90GX2 אני די מרגיש שהלוח אם תוקע אותי... הבנתי מחבר שיש לו FSB די נמוך שאני לא בדיוק אומר מה זה אומר.. וגם מריץ את הזכרונות במהירות איטית.. מה גם שאפשר לשים עליו רק 2 GB סה"כ כמו שכבר יש לי..וחשבתי בעתיד לשפר גם את זה.. המעבד לא תמיד פועל על 3000 = 15x200 אלא 2400 = 12x200... …

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  8. יש לי 2 סטיקים של 512 של חברת SUPERTALENT DDR2 עם קירור ופועלים על 667MHZ ויש לי 2 סטיקים של OCZ DDR2 כל אחד ג'יגה אחד. ופועלים על 800MHZ כרגע אני עם שני הזוגות(3GB) אבל אני זוכר שניסיתי רק עם הOCZ(2GB) והיה מהיר יותר... עזרה?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by november70,

שלום לכל החברים כאן. אני חדש בשכונה. לאחרונה ביקשתי לרכוש מחשב נייח לבן שלי בעל אוריינטאציית משחקים. נכנסתי ללינק המפרטים המומלצים ובחרתי במפרט האמצעי (פחות או יותר - 5 מתוך 8) במפרט זה, הוצע לשלב את המעבד AMD Athlon II X3 450 3.2Ghz להפתעתי, לא מעט ספקי חומרה אמרו לי שבארץ AMD איננו פופולרי ושהרבה יבואנים מעדיפים להתעסק רק עם INTEL בסוף מצאתי ספק שנתן לי הצעת מחיר שהתאימה כמעט אחד לאחד למפרט (פרט לעובדה שבמקום מעבד 450, הוא מספק לי 455 - בטענה שה- 450 כבר לא נמצא) ולהלן השאלות שלי - מי שחושב שהוא מספיק מקצוען לענות לי עליהן - התשובות יתקבלו בברכה ובתודה מראש: 1) האם זה באמת נכון ש- AMD אינו פופולרי בישראל - ואם כן - האם זה עלול להשפיע לרעה על השרות שאני אקבל מהמ…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by COLIO,

האם לוח האם asus a7v-e תומך בזכרונות DDR?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by amitle22,

שאלה חשובה כמה ליבות יש במעבד אינטל ‏Core 2 Duo E6750? וכמה יש בQ6600???

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by AGK,

לפי מה שהבנתי אז הRAM צריך להיות במהירות שמתאימה ל FSB של הלוח אם בחישוב כפול שאם FSB הוא 600 אז מהירות ה RAM זה 1200 השאלה שלי- הרי במפרט של הלוח אם רשום כמה מהירויות כגון 1600/1333/1066/800 MHz FSB אז למעשה איזה מהירות של RAM מתאים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by BUNG,

כמו שזה נראה כאן אנוידיאה הוציאו סדרה חדשה של ערכות השבבים. מקור: http://www.online-translator.com/url/tran_url.asp?lang=en&url=http%3A%2F%2Fwww.ixbt.com%2Fnews%2Fhard%2Findex.shtml%3F05%2F68%2F90&direction=re&template=General&cp1=NO&cp2=NO&autotranslate=on&transliterate=on&psubmit2.x=38&psubmit2.y=21

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  14. היי התכוונתי לקנות מחר את ה asus p4pe הגרסאה המלאה .. שעולה לא קצת כסף .. הלוח הוא למעבד p4 2.4 ואני מתכוון לנסות קצת או לא כל כך קצת אתו שאלה ראשונה היא מה ההבדל בין הציפסטים 845PE ל 845GE? רק הכרטיס מסך onboard? ושאלה שניה וחשובה עוד יותר .. איזה לוח עדיף אם ככה : ה asus p4pe או הEPoX 4GEA+ מי יותר יציב? מהיר? ונותן יכולות oc טובות יותר? תודה מראש נ.ב המחיר כרגע לא משחק תפקיד .. אני לא מחפש לחסוך אני רק רוצה מהירות וביצועים

15. Started by n00kie,

בהנחה ואני רוצה להעביר רכיבי מחשב ממארז אחד לשני ולהקל על חיי, האם אפשר להוציא רק את הלוח אם כשהמעבד והכ.מ עדיין עליו ופשוט להעביר אותו למארז אחר? בנוסף, אם למישהו יש סרטון הדרכה טוב להרכבת מחשב, אשמח ללינק. תודה.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by shloosh,

אפשר יהי לשים את המעבד בלי בעיה עליו?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מזה (µGuru שיש בלוח? אני לא מבין את זה :-\

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  18. מה יותר טוב לעריכות סרטים ועריכה גרפית cleron d או סמפרון ? למשחקים? מה יותר טוב celeron רגיל (775) או samapron ?למשחקים ולעריכה...... תחשבו שהכל מדובר במעבדי 2.6 יש מעבד של ליבת נורטהוד שהוא סוקט 775 ?

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  19. Started by roeiw,

תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by urielka,

אני צריך לוח למעבד amd althon הכי קטן שאפשר (ממש קטן) לא משנה המחיר אבל אם אפשר תראו מגוון מחירים תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, לרגל רכישת מערך CF חשבתי לקנות ASUS P5Q pro, אבל הוא X8X8. מכירים לוח אם באותה רמת מחיר שהוא X16X16 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by ProRules,

איך בודקים את הטמפ' של P35-DS3L דרך הBIOS?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. שלום לכולם! אז כהרגלי בקודש לפני שאני קונה מחשב אני מברר טוב טוב לגבי כל רכיב בשביל שתהיה לי מערכת אופטימלית (לא קונים מחשב כל יום). רציתי לדעת מהם ההבדלים בין P35 לבין X38, האם זה משהו שמשפר ביצועי מערכת באופן כללי או שיאריך את הלוח אם מבחינת תמיכה בתקנים חדשים יותר בעתיד. אם זה המקרה (תמיכה בתקנים עתידיים) אזי שזה לא חשוב לי בכלל, שכן אני קונה מערכת אחת לשנתיים בערך ואז מחליף את כולה, אני לא מאמין בשדרוגים. בכל אופן אשמח לקבל קצת מידע. תודה, נועם

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. היי לצד ההודעות על השיפורים הצפויים בדור הרוקט לייק, במעבדים שנמצאים כרגע בשוק, המצב מבחינת אינטל לא מזהיר, בלשון המעטה. https://www.notebookcheck.net/AMD-Ryzen-5-5600X-ends-Intel-s-hegemony-in-single-thread-perf-10-faster-than-Core-i9-10900K-and-23-faster-than-Ryzen-9-3900X.501463.0.html לידיעתכם.

25. השאלה בכותרת.. תודה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.