עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by L1ron,

P67A-UD3 זה הלוח שלי , קניתי את המחשב לפני כחודשיים וחצי בערך .. האם ניתן ללכת לחנות ולקבל את הגרסה המתקונת של הלוח ? ( KSP)

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by idanrm,

אהלן הרכבתי את המחשב החדש שלי לפני כשבוע, והכל עובד כמו שצריך. עכשיו יצא לי במקרה לקרוא איפשהוא על כך שאסור שיהיו ספייסרים מיותרים מתחת ללוח האם כי זה עלול לקצר אותו. אני זוכר שבמארז הספייסרים היו pre-installed, והיו הרבה ספייסרים שליד כל אחד מהם הייתה כתובה אחת או יותר מהאותיות A, F, M שכמובן זה מסמל אילו ספייסרים במארז מתאימים ללוח האם שלך לפי הגודל שלו. הלוח שלי הוא Micro ATX. הדבר היחיד שמפריע לי הוא שאני לא זוכר אם היו ספייסרים מיותרים מתחת ללוח האם כשהרכבתי אותו על המארז. אם אני לא טועה כן היו. כשאני אומר ספייסרים מיותרים אני מתכוון לספייסרים שמתאימים לגדלים של לוחות אם אחרים וכרגע הם יושבים מתחת ללוח האם שלי במקומות שאין ברגים של לוח האם (עוד פעם - אני לא בטוח …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Kukishin,

איזה לוח אם כדי לקנות אם יש לי קונרו 6600 8800GTS ו2G זכרון פנימי במהירות 800MHZ. שימושים: בייתי , משחקים בגרפיקה גבוהה, סרטים ובעתיד אורקלוק.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by Lunatic,

טוב אז מדובר במחשב של חבר,לא במחשב שלי. אוקיי אז יש לו לוח RC410M2 של MSI http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1185&maincat_no=1 ופתאום הלוח שלו הפסיק לזהות את הכונן הקשיח שלו(Hitachi HDS721616PLA380) בדקתי אצלי את הכונן הקשיח והוא תקין,המחשב שלי מזהה אותו בלי שום בעיה,אז זה אומר שמשהו בהגדרות של הBIOS דפוק. ניסיתי לשחק בהגדרות של הBIOS ושום דבר לא עזר(חיפשתי כל דבר שקשור לSATA וRAID) לא משנה במה בחרתי ב-OnChip SATA Type זה לא מצא שום כונן קשיח. (הBIOS שלו לא עדכני,אני שוקל לעדכן לו תBIOS) (ניסיתי CMOS CLEAN וכו גם לא עזר) צריך עזרה דחוף,תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by ZASUS,

אני רוצה לקנות עוד 1 GB זכרון מה אתם מציעים לי לקנות בהתאם למה שיש לי? יש לי לוח אם של ASUS P4XP-X ושתי כרטיסים של 256 MB DDR. מה עדיף SDR או DDR? והאם עדיף שתי כרטיסים של 512 או אחד של 1 GB? והאם אני יכול לשים את הDDR לדוגמא במקום של הSDR כי כבר יש לי DDR? 2 x 168-pin SDR DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory 2 x 184-pin DDR DIMM Sockets support max. 2GB PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory (Note: DDR and SDR memory can not be used on P4XP-X simultaneously) תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

משמש בעיקר לאינטרנט, משחקים. תודה לכל מי שיענה, GONZILA.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  7. אני יודע שיצא הPenryn השאלה מה קורה איתו מבחינת הגעה לחנויות בארץ? האם גם הPenhom צפויים להגיע בקרוב?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  8. שלום אני מתכוון לקנות אחד מין הזיכרונות האלו עכשיו אני לא יודע מה עדיף הזיכרונות האלה G.Skill RipJaws-X http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2125 או g.skill sniper http://www.gskill.com/products.php?index=337 1.)מישהו יודע הבדל ביניהם? 2.)ועוד שאלה אחת? האם אני אוכל לחבר אותם ללוח אם הזה: P5G41T-M LX ושלא יהיו על OC

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by Armageddon26,

היי, אני רוצה לקנות שרת שיכיל 4 מעבדים מסוג X5690. את המעבדים אני רוצה לקנות בנפרד (דרך הנחה שיש לי מול אינטל). איפה אני יכול לקנות את הלוח אם, המארז ושאר החלקים המתאימים לדרישות האלה? תודה! עריכה: אני יכול לקנות גם מ-חו"ל.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אני קונה מחשב בימים הקרובים ואני לא רוצה לעשות טעות. האם הלוח Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset מתאים ל AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box?

11. Started by idanshir,

שלום לחברי הפורום איזה זיכרון עדיף ללוח אם gigabyte 81945p-g ומעבד p4 2.8 dual-core ה- ?512MB Supertalent? במהירות 667 - X2 או ?512MB Kingston?? במהירות 533 - X2 ה- Kingston עולים 50 ש"ח יותר תודה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by Chumlee,

בעבר אני יודע ש ECS נחשבו ללוחות בעיתיים מהדרג הנמוך ביותר אבל שראיתי את האתר הזה של חיון שנחשב יבואן מוכר השאלה אם ECS כבר באותה מדרגה של גיגהבייט או אזוס וקפצו מדגה ? אפילו ברמה של אסרוק שזה גם מכובד ... מישהו יודע אם הלוחות של ECS כבר לא מה שהיה פעם ? אני לא מאמין שחיון ירכיבו מחשבים עם לוחות ECS שהם לא אמינים או לא איכותיים

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by elad_rabi,

אני עומד לקנות את הלוח הזה אך ראיתי שיש גם את ABIT NF7-S2 שהוא תומך 400 FSB והNF7 הרגיל עד 333 FSB השאלה שלי מי יותר מתאים לאוברקלוק ומי אמין יותר?! והאם יש בכלל עוד שוני ביניהם?! בתודה אלעד.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. ואם הוא לא טוב אז למה להחליף? אני רוצה סף הכל 2 של 512MB

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  15. צריך המלצה לזכרונות חדשים, הלוח הוא z77x-d3h , מעבד i5 4570k עם קירור noctua d14 למיטב ידיעתי זכרונות גבוהים לא נכנסים. צריך זכרונות איכותיים שמתאימים גם ל OC, תחילה כללתי במפרט את הזכרונות G.Skill SNIPER Series 1600MHz CL9 8GB הם במתח נמוך של 1.25, אבל כל הביקורות מתייחסות לOC הגרוע שלהם. אשמח להמלצה על זכרונות מתאימים, אני מעדיף 2 סטיקים של 8GB מאשר 4 של 4 GB אבל זה לא עקרוני והכי חשוב תבחרו זכרונות מהמלאי של KSP בלבד כי בונים לי כבר את המחשב שם. תודה רבה חברים

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. שלום לכולם..! יש לי לוח אם מפורק של המחשב הישן שלי ואני רוצה לבדוק אם הוא טוב עדיין איך אני בודק...? תודה לעוזרים..! nimrods

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  17. שלום , רציתי לדעת איזה מעבד AMD תואם למעבד INTEL מסוג E 7400 , E8400 , Q8200 והאם כדאי לי לקנות מעבד AMD, אם המטרה של המחשב הוא למשחקים כדוגמת קרייסיס , קול אוף דיוטי 4ו 5 ושאר משחקי הגוף הראשון שיצאו לאחרונה ? איזה מעבד AMD יתאים לכרטיס מסך M 512 9600 GT ? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by Load,

היי מצאתי בנדל טוב וזול - לוח אם: MSI K7N2 Delta-L לוח אם מבוסס NFORCE 2 . מעבד: ( BOX ) AMD BARTON 2500 הכולל 512K Cache ומיוצר בטכנולוגית 013 מיקרון (מתחמם פחות) זיכרון: 512MB זיכרון (512MB DDR PC3200/400 - Samsung Original). מאורר: Thermaltake Volcano 11 כל זה ב1900 ש"ח רציתי לשמוע ממכם דיעות על החבילה הזו נ.ב האם לדעתכם כלול בחבילה הזו מארז וספק כוח ?(הבנדל מזיג זג)

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by HeaT-SinK,

בהתחלת הפוסט של המחשב אחרי שהוא מזהה את כונני ה IDE ואת הזיכרון הוא עובר למסךף הבא בו הוא מחכה ומחפש כונני רייד רק אחרי כמה שניותשהוא לא מוצא הוא אומר NOT FOUNT וממשיך (זו לא בעיה) חיפשתי בביוס אך לא מצאתי. איך אני מסיר את המסך הזה ?!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  20. שלום לכולם, רציתי לשדרג את הזכרון במחשב שלי.. מאחר ומחירי הזכרון בארץ בייחוד של DDR400 לא זולים חשבתי להזמין מ EBAY.. את המעבד שלי X2 3800 הזמנתי משם שבוע שעבר (אמור להגיע השבוע) ועכשיו אני רק צריך זכרון .. מה אתם אומרים על זה - (משום מה אני רואה ב EBAY רק את הזכרונות של SAMSUNG !! מוזר מאד.. איפה GEIL , G.SKIL , KINGSTON וכולם ??) http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-2GB-2-X-1GB-PC3200-DDR400-PC-3200-2700-2100-RAM_W0QQitemZ150128730730QQihZ005QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem זה יוצא 350 שקל אחרי המשלוח והם חדשים ! שווה לא ? או שאני מפספס שם איזה משהו באותיות הקטנות ? .. זה קורה לי המון.. רשום שם לדוגמא - High Density Module .. מה זה אומר ? קראתי על זה פעם.. רק שאני לא זוכר..…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  21. קודם כל תודה לעוזרים, אני מתלבט אם לשדרג את הזכרון או להישאר על 16 לבינתיים. המחשב מיועד לגיימינג עם המשחקים הכי חדשים, לסרטים ועוד דברים בסיסיים. חייב לסגור את הפינה הזו ולהפסיק עם כאב הראש שעשיתי לעצמי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yaloner,

אני מרכיב כרגע מחשב ישן ויש לי הרבה סטיקים של זכרונות SDRAM ישנים בנפחים של 32 עד 128 מגה. הבעיה היא שהם לא מסומנים, יש איזה דרך לדעת מה הנפח שלהם בלי להתחיל להרכיב את כולם ולבדוק אחד אחד ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. כאן: http://www.hardcoreware.net/reviews/review-309-1.htm לי אישית, זה נראה מיותר לגמרי

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by eliom,

שלום. יש אפליקצייה הזאת שרשמתי בכותרת לאנודראיד. האם אפשר בעזרתה להפעיל את המחשב שהוא כבוי לחלוטין כשאני מחוץ לבית? ואיך אני יודע אם המחשב שלי תומך באופציה הזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  25. MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 Asus דגם P8H61-M LX3 Plus צ'יפסט H61 Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI

• 2 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.