מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק ללוח אם ( משומש ) ואני רוצה לדעת כמה לוחות כאלה אמורים לעלות ? יש טכנאים שרוצים על זה 170 - 300 ש"ח משומש זה נראה לי מוגזם http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=392&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=45&LanID=0 ECS 661FX ויש את זה : http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=450&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=45&LanID=0 ECS 648FX ויש את זה אבל נראה יקר יותר : http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=429&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=45&LanID=0 865PE המעבד ממילא ישן P4 2.66 533 512KB 478 ,…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כי אני מתלבט אם לחכות לו או לקנות את 8rda+ ? תודה רבה?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ועד איזה גבול אפשר להגיע אם המערכת הזאת? ורציתי לדעת אם עדיף לי להחליף את הזכורנות שלי ב-NCP, מפרט מלא בחתימה תודה ענקית לעוזרים,
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש ברשותי 2x256MB שעובדים בדואל, אני רוצה להוסיף עוד 2x256, האם ה2 הסטיקים הנוספים שאשים חייבים להיות בדיוק אותם סטיקים כמו השנים הראשונים? או שאפשר לשים 2 מאותו חברה ועוד 2 מחברה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת ממה מורכב המעבד הזה כולם אמרו לי שהמעבד הזה הוא 4 ליבות וחלק אמרו לי שלא כמה ליבות המעבד הזה איפה כתוב במפרט שלו כמה ליבות הוא ראיתי בזאפ שכתוב שהוא 2 ליבות נראה לי הגיוני אשמח לקצת סדר בבלגן תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו יש לי את AMD 4200 עם HD3850 ונגיד בUT3 זה מוציא לי איזה 20-60 FPS שלא נדבר על המפות הגדולות אז רציתי לשאול עם השדרג את המעבד לAMD 6000 הביצועים ישתפרו בהרבה לפחות ב30 FPS? :'(
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
חבר צריך לקנות זיכרון DDR. ללוח אם VIA. של ECS. SOCKET A. מה שיש לו עכשיו זה סמסונג 256MB 266MHZ. יש לו שתי חריצים פנויים. ראיתי בKSP שיש טווינמוס 256MB 400MHZ ב125 ש"ח. בגלל שאני באר שבעי וגם החבר יש לנו הנחה במקום 140 ש"ח. שווה? או שיש הצעה אחרת? למשהו יותר שווה? הוא לא צריך יותר מזה.
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
תסביר בבקשה על שני מעבדים האלה למה המחיר גדול בניהם. AMD AMD ATHLON 64 X2 FX-62 DUAL CORE AM2 דגם מעבד 2.8GHZ מהירות מעבד L1 128KB זיכרון מטמון L2 1MB X2 זיכרון מטמון 2000MHZ FSB מהירות HYPER TRANSPORT 2000MT/s HT מהירות SOCET AM2 סוג חיבור 90NM ארכיטקטורת 1 : AMD HYPER TRANSPORT TECHNOLOGY 2 : TECHNOLOGY AMD 64BIT 3 : 3DNOW! PROFESSIONAL TECHNOLOGY 4 : SSE, SSE2,MMX. 4 : DUAL CORE טכנולוגיית מחיר ========> 3.5K ש"ח --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5600+ AM2 דגם מעבד 2.8GHZ מהירות מעבד L1 128KB זיכרון מטמון L2 1MB X2 זיכרון מטמון 2000MHZ FSB…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם, מחפש אחד במקום רצוי שיהיה ברמה דומה עם אותה כמות כניסות, איזה לוח? (מעדיף ATX לא מיקרו) איפה למצוא, האם שווה להזמין מחו"ל? (מעבד 9300, זכרונות DDR2, כרטיס מסך QUADRO3500FX) תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב עם לוח אם Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 וזכרון 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 רציתי לדעת אם כדאי להוסיף זכרון מהמחשב הישן, G.SKILL Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory kit תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אני שוקל לעדכן את כמות הזכרון שיש לי במחשב מ512 ל1024 , וכיוון שהמחשב שלי קצת ישן , ועוד יש בו זכרון דואל , אז אני מבקש לדעת כמה דברים: 1) האם עדיף לי לקנות שתי כרטיסים קטנים של 256 או 512 אחד? 2)איזה דגם מומלץ? 3)האם אולי אפילו שווה לי לנסות להשקיע במשהו שונה ממה שאתה חושבים? הנה המפרט של הלוח אם והזכרונות, אם צריך משהו בנוסף אנא תגידו לי: Intel La Crosse D865GLC עם מעבד intel pentium 4 2.40g וזכרונות : Hyundai HYMD232 646B8R-D43 256mb X2 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
ניסיתי כבר בשתי דרכים לעדכן את הביוס: 1) דרך הוינדוס עצמו (ויסטה 64 בעברית) - באתר של הלוח-אם ישנו קובץ להורדה אשר אמור לעדכן את הביוס דרך מערכת ההפעלה והתוצאה שיקבלתי היא שגיאה [תמונה ראשונה ושלישית כי יש בעיה בראשונה]. 2) דרך הדוס עם כונן דיסקטים - התוצאה היא הודעת שגיאה על קובץ פגום, ניסיתי לכתוב בכל דרך אפשרית אבל לא הלך. [תמונה שנייה]. מישהו כבר נתקל בבעיה זו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את הלוח אם והמעבד שלי בנוסף לכרטיס מסך HD4850 שיש ברשותי.. חשבתי לשדרג את הלוח אם ל Gigabyte GA-EP45-DS3 במטרה לעשות CROSSFIRE בעתיד.. כמו שמצויין הוא תומך ב PCIX8.. מה המשמעות של זה במידה ואני לא עושה קרוספייר כרגע? הביצועים יפגעו? אני אוכל לחבר את הכרטיס מסך? (כרגע אם אני לא טועה הוא מחובר על X16) תודה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי זכרון mb 256 corsair 3200 ואני רוצה להוסיף עוד זכרון אני יכול להוסיף פחות מהירים כמו 2700 של חברות אחרות? אם כן איזה חברה אתם ממליצים לי התקציב די דל משהו כמו 600 שקל מצאתי GEIL ו KINGSTONE מה עדיף יש הבדל משמעותי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
נא לתת חוות דעת על לוח אם בקובץ המצורף. תודה ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-965P-DS3 GIGABYTE GA-965P-DS3P חוץ מזה שלDS3P יש את ICH8R היכולות שלהם בOC זהות?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שלום לכולם כמו שכבר פירסמתי עד היום עבדתי עם מעבד פ-3 של אינטל. לאט לאט התחלתי לגשש לעבר AMD טיפה לברר עליהם אם זה על מעבדי Duron , A-XP , SEMPRON וכו'... והשאלה שלי היא כזאת ! יש פה מישהו שיודע בצורה מקצועית לא באופן כללי אלא ממש מקצועית לנתח את הליבה של כך אחד ואחד ביצועים של כל מעבד...השוואה מול אינטל...דברים כאלה. אני אשמח לקבל כל פרט ופרט וסטיסטיקות על כל מעבד ומעבד של AMD כי באינטל אני שולט הרבה יותר. ועוד שאלה...האם זה נכון שמבחינת אמינות לאורך זמן אינטל טובה ועמידה יותר ? נ.ב. נאמר לי ע"י GYRO יבואן מנתניה של חלקי מחשב שהמעבדים של SOCKET A-462 של AMD יצאו זוועתיים ! האם זה נכון ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני יעשה אוברקלוק ומתלבט בין לוחות הX38 מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לא מזמן, עם 4 ג'יגה ראם. WINDOWS XP רושם רק 3.25 מה4 ג'יגה במאפיינים. הבנתי שיתכן כי חומרות מסויימות לוקחות לי זכרון מהRAM. יש לי כמה שאלות בנושא... 1) האם יתכן שכרטיס המסך לוקח את הזכרון מהRAM? איך אני בודק את זה? למה לו לקחת זכרון מהRAM, יש לו עליו חצי ג'יגה...? 2) האם הבנתי נכון (מה שמבטל את השאלה הקודמת), שחומרות ONBOARD לוקחות זכרון מהRAM? האם ניתן לשנות את זה כך שחומרות ONBOARD לא ישתמשו בזכרון הRAM במקרה זה? אם מדובר לדוגמא בכרטיס מסך ONBOARD ששואב לי מזכרון הRAM, אין לי שום צורך בו, יש למחשב כרטיס מסך נפרד שעובד לבד וחבל לי שחומרת ONBOARD לא בשימוש תקח לי מהRAM. 3) האם יתכן שהבעיה היא פשוט ש WINDOWS XP לא מצליח לזהות את כל הזכרון שלי? לכ…
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד Core i7 3770K, לא O.C עם גוף קירור הכולל מאוורר (לא המקורי שמגיע עם המעבד). אני מחפש קירור שקט למעבד, בלי מאוורר (קירור פסיבי), האם קיים בכלל דבר כזה? טמפרטורות העבודה שלו הם בסביבות 40 מעלות ובעבודה גרפית קופצות ל - 60, והמאוורר עובד מהר יותר. האם יש גוף קירור מומלץ שקט שאתם מכירים ללא מאוורר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין מספר מעבדים שהשימוש העיקרי יהיה משרדי matlb ו solidworks i5-750 i5-660 i5-661 אני נוטה יותר ל i5-661 כי לפי מה שהבנתי עדיף תדר גבוה על ריבות ליבות וגם החיסכון הכספי שיתקבל מזה שלא אקנה כרטיס גרפי נפרד מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין 661 ל 660 שניהם נראים אותו דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GA-7N400V. לכרטיס רשת בלוח אם חיברתי מודם ADSL. כאשר אני מדליק את המודם המחשב נפתח. כמו כן, בתחילת הרכבת המחשב חיברתי כרטיס רשת של אינטל PCI, והמחשב לא נסגר. המחשב היה נסגר ואח"כ נפתח באופן אוטומטי. כתוצאה מכך החלפתי את האינטל לרילטק. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הפתיחה האוטומטית. בדקתי בBIOS והכול על DISABLE. תודה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום רב אני ממש לפני קניה לא מתוכננת של מחשב זול (הקודם הלך) עבור אחותי ואינני מעודכן כרגע בתחום המעבדים הזולים, רציתי לשאל מה עדיף: Intel IE2180 או AMD Athlon 64 X2 Dual Core BE-2350 תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-