עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idou,

צריך עזרה בבחירה של מעבד, האם שווה להשקיע 100 ש"ח יותר ב4690 או שזה לחלוטין לא משנה? מה יהיה השוני בפועל? משתמש במחשב בעיקר כדי לשחק ומתלבט בין שני המעבדים. פתוח להצעות נוספות. כמובן שצריך שיתאים לתושבת 1150.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. זה המפרט שנקנה לפני 10 שנים ב10 אלף שקל. המפרט: Intel Core i7-920 מעבד Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם - השם ייקום דמו G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Asus DRW-24F1MT DVD±RW x24 Black Sata OEM צורב Fractal R2 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt יש מצב להשיג לוח ב200 שקל ולהציל את המחשב? איך אני מחפש תחליף ללוח? מה לרשום? מאיפה אפשר להשיג? המחשב היה ממש מהיר גם לפני חודש... לא נופל…

3. Started by flintos,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שהמעבד שלו הוא: (Intel Core2 Duo Processor E7400 (3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB. הבנתי שיש מעבדים שהם 64bit ויש שהם 32bit ורציתי לדעת איזה מהם הוא המעבד הנ"ל. תקנו אותי אם הבנתי לא נכון. תודה מראש, גלעד

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by KoM,

האם מישהו נתקל בבעיות כאילו או אחרות בשילוב הנ"ל ?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  5. המעבד שלי (intel e6550( מתחיל לעשות לי בעיות והגיע הזמן להחליף אותו יש לי תקציב של עד 1020 אם אפשרות לחריגה קטנה (1120-1350) הלוח אם שלי תומך בסדרת המעבדים E וQ (הוא די ישן) אז אם יש לכם המלצה למעבד שהוא 4 ליבות לפחות אז תגידו אם יש אפשרות להכניס אם החריגה ועדיף שלא מעבד I כל שהוא ולוח אם שתומך בו אז אני מעדיף יש עדיפות למשהוא כזה תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שניהם עולים בערך אותו הדבר (הQUAD עולה 100 שקל יותר) מבחינת שעון הQUAD יותר מהיר אבל הI7 זה המילה האחרונה. על מה ללכת? ואיזה תושבת יש ל I7 אני מתכוון SOCKET

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by יהונתן,

יש לי שאלה..... Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad Core Processor זה סידרה ? או שיש רק אחד..... פשוט מישהו אמר לי שיש 3 רמות למעבד הזה ואני לא מוצא את זה בשום אתר....

8. היי, מפאת ירידת מחירי זיכרונות DDR2 אני שוקל להרחיב מ 4GB ל 8GB כרגע יש לי MUSKIN XP שעובדים 800HZ תיזמונים 4-4-3-10 , בגדול לא עשיתי להם OC אבל לפי ביקורות ברשת הם יכולים להגיע ל 1100HZ הלוח שלי במפרט, אני רוצה זיכרונות שבוודאות יעבדו על התיזמונים האלה. אלא כמה מהשיקולים שלי: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=7510 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=7736 3. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=10370 4. http://skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-4GBPK~15~0.htm אשמח לקבל המלצות, גם לא ממה שאני נתתי, כמובן עלות מול תועלת הכי חשוב ת…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ofir667,

תגידו איך AsRock ConRoeXFire יש לו איזה חיסרון? אני לא מתכנן OC ולא כלום אני רוצה שהמחשב יעבוד טוב ומהר! זה כל מה שחשוב אז אתם חושבים שזה יספיק? דרך אגב זאת המערכת: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Or ei,

ראיתי ביקורות על שניהם שניהם לוחות מצוינים אבל האם האסוס שווים השקעה של עוד 150-200 שקל? לאסוס יש עוד כרטיס רשת וחיבורי אודיו (באפוקס הם באים כLINE IN וMIC ואם רוצים להתשמש בסראומד הם מתחלפים ומגיע גם פאנל חיצוני עם SPDF)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by kasjghdkashbd,

שלום, אני קונה חלקים ומרכיב לבד ורציתי לדעת האם המעבד i7 4790 box מגיע עם משחה טרמית (אם לא אני יקנה tray ) או שיש איזה קירור שאתם ממליצים לי לקנות שכולל איתו משחה טרמית(רק שיהיה מקיאספי או איבורי לצערי אני קונה משם...) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by אור כהן,

כן כן, שמעתם אותי נכון, מחיר מעבד הQ6600 (QUAD CORE 6600) b צנחו!!! מחיר מעבד הקיו 6600 ירד ועומד כעת על 3130 ש"ח!!! את המוצר ניתן לירכוש בלינק הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Q6600&cart=1176855391647093〈=heb רק לתזכורת, מחיר הקיו 6600 בתחילתו עלה 4700 ש"ח, וביום אחד הוא צנח ל3130 ש"ח!!! :s05: עכשיו מה שנותר לנו לחכות, הוא אם החנויות האחרות יורידוי מחירים כדי למכור את המעבד הזה. לפחות, מעבד המרובע ליבות מתחיל לקבל מחיר שפוי. קרדיט ל: אור כהן

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  13. הורג אותי למה אני צריך לשלם לא פחות מ - 1750 שקל על 4GB על זיכרון של HP בשביל השרת שלי ש-ל-מחשב רגיל אני קונה את זה מקסימום 400 שקל למה זה כל כך יקר? מה ההבדלים בניהם בכלל?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by PCguy,

אם אפשר פרוש לזה ומה ההבדל בינו לשאר?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by abarbotel,

קראתי את המאמר בסטיקי שמראה את ההבדלים בין הליבות לפי הבנתי ההבדלים העיקריים בין i7 900 לכל המעבדי לינפילד הוא בזכרון שבלינפיליד זה דואל ובאיי 7 זה טריפל ובכמות הנימים א. למה ההבדל במחירים כל כך משמעותי? ב. בבלומפילד של i7 יש טכנולוגית qpi למיטב הבנתי זה בסך הכל אומר שבקר הזיכרון יושב על המעבד. זה נכון? מה ההבדל בין qpi ל dmi? ג.3 ערוצים (טריפל צנל) שיש בi7 זה כמו הדואל channel רק עם 3 זכרונות ? כלומר 3 אפיקים שבעזרתם ניתן להדיע למהירות וגודל זיכרון פי 3 או שכל סלוט הוא בפני עצמו וניתן לשים גם רק כרטיס אחד של זיכרון? ד. בקר זיכרון של 2 ערוצים אומר שנוכל לשים רק 2 כרטיסי זיכרון? ה. למה הבדל מחיר בין ה5 ל7 הוא כזה גדול?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by LOOSE,

לפני כמה חודשים קניתי מחשב ורק לאחרונה הבנתי שיש מצב שהזכרונות שלי פשוט לא מנוצלים עלידי המחשב זה המפרט: Intel i5 4670k MSI R9 290 MSI Z87-G45 TeamGroup Vulcan RED 8GB DDR3 PC3-2400MHz האם נתמך? או שזה אוטומטית משנמך את המהירות זכרון ל 1600?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by yaniv_appX,

לסבא שלי יש מחשב ישן עם פנטיום 4 וזיכרון של ג׳יגה והמחשב גם ככה בקושי זז וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג לפחות טיפה רציתי להתייעץ איזה מעבד כדי לשימוש סבא שלי בעיקר משתמש במחשב בשביל האינטרנט אבל הוא גם צריך שהמחשב יתאים לנכדים מבחינת שהמחשב יריץ סבבה כל מני משחקים ישנים אבל שיעבדו טוב וגם משחקי דפדפן וגם שיעבוד עם סקייפ חשבתי על אחד מהמעבדי פנטיום החדשים שהשם שלהם זה gm משהו.. או core i3 כלשהו, תוכלו בבקשה לעזור לי ? וגם חשוב שהמעבד יגיע עם מעבד גרפי שיסחוב ויעבוד טוב כי אין טעם בכרטיס מסך

18. שלום, אני שוקל לשדרג מעבד למטרות stream באתר Twitch.tv. לוח אם ASRock H61m-u3s3 עם סוקט 1155, באתר כתוב שזה תומך ב i7 מהדור השלישי, אבל הקופסא של הלוח אם כתוב תומך בדור שני... Which one is true ? החנויות שאני בדרך-כלל קונה זה Ivory, KSP ואצליהם יש רק מעבדים 4xxx,5xxx .. למען האמת אני לא יודע אם אני צריך i5 או i7 אך אם ההבדלים במחיר מינוריים אז עדיף לא להתפשר המלצות ? * אעשה סטרים בעיקר ב 720p/30fps במשחקים כמו WorldOfTanks, Dota2 בנוסף שתי שאלות: האם עדיף לתת למעבדת מחשבים להתקין מעבד חדש ? האם שווה יותר להזמין מעבד מחו"ל ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Richardsmith,

שלום רב, יש ברשותי את ה-4670 וההתעניינות שלי היא עניין של סקרנות בשלב זה. לפי אינטל: http://ark.intel.com/compare/80817,80810 יש הבדלים קלים במהירות ובטכנולוגיות ומבחינת המחיר, הבדל של בערך 100 ש"ח. האם ה-4690 יוצר הבדל של פריימים בודדים במשחקים ובשאר החישובים, או האם ההשקעה בו מתורגמת לתפוקה משמעותית בעבודת המחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני חייב לקבל מידע דחוף ממי שיש לו לוח ASUS P5RD2-VM אני מסדר לבחור את המחשב מע' קרור מים וOC וגם צביעה. איך שהביא את הלוח , הסתכלתי וראיתי שיש קבל ליד ה12V בלוח , מכופף מאד . מאד . עבדנו הלאה. אחרי שהסרתי את המאוור של אינטל מהמעבד אפשר היה לראות יותר טוב את הקבל , ונראה לי שרדל אחת שלו בחוץ ! נגעתי בעדינות ואני רואה שהרגל מנותקת ! למחרת הייתי בהדר בחיפה וקניתי קבל מתאים. הבחור בא , לקח את הלוח והלך לחנות של חבר שלו שמכר לו לממש אחריות - אין במלאי יגיע עוד שבועיים . אז הוא קיבל אישור שאלחים את הקבל. הלחמנו. איך שאנחנו מסיימים היום , הוא מסתכל ורואה מקום בלוח שנראה שהיה שם קבל כי יש שתי רגליים של קבל באויר - כאילו מישהו תלש !. מה עושים ? חיפשנו בגוגל תמונות להשווא…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by eranir,

אני לא בטוח כי זהו הפורום הנכון, במידה ולא אשמח אם התר'ד יועבר לפורום המתאים. רציתי לדעת אם יש דרך לזהות איזה לוח אם קיים במחשב שלי ללא התקנה של תוכנה ייעודית כלשהי. דרך Device Manager או כל מידע אחר שקיים במערכת ההפעלה. תודה, ערן

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Regev,

מה עדיף: מה עדיף, שמעתי שאינטל הוזילו את המעבדים ב-50%. PENTIUM 4 או AMD ATHLON XP, זכרונות DDR PC-2700, שמעתי גם וזה הוכח שזה המעבד (פנטיום 4) שעבר אופטימיזציה לווינדווס XP. לכן אני מתלבט... לא מתכנן אוברקלוקינג, וחשבתי שעם ז\ציוד הקירור לAMD זה יעלה לי כבר כמו מעבד אינטל בלי קירור כלל.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היתה כתבה כאן, במדור חדשות, שדיווחה על עיכוב במועד ההשקה של מעבדי בולדוזר, הכותב הוסיף עוד מעבר לאייטם החדשותי את הפסקה הבאה: להלן תגובתו של מנהל שיווק של מעבדי השרתים ב-AMD (לקוחה מהודעה בפורום אחר) ע"פ מילותיו "client" הכוונה למעבדי דסקטופ.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by aviram20,

היי כולם קניתי לאחרונה את מקסימוס 2 פורמולה של אסוס על הלוח יש את המחבר הרגיל של 24 פין בנוסף לזה יש עוד חיבור 8 פים אבל יש עליו פקק קטן על 4 פינים כך שמה שנשאר זה 4 פנים אם אני מוציא את הפקק יש לי 8 פינים בספק יש לי שני כבלים של הCPU אני חשבתי שהפקק הזה זה אם אין שני חיבורים של CPU (מה שבדרך כלל הולך עם הספקים הישנים יחסית) ויש רק אחד אז שמים את זה אבל אם יש שנים מוציאים את הפקק ושמים את שנייהם המחשבה שלי נכונה ? או שפיספסתי פה משהו ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים