עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ההבדלים הולכים להיות כמו ההבדלים שעכשיו בין C2D לבין PENTIUM D? אני כבר מחכה המון זמן... עכשיו זה הדבר היחיד שמונע ממני לקנות יהיו הבדלים משמעותיים??

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Satlan,

חברה, מה אתם אומרים על הלוח Abit Fatal1ty AN8 SLI שווה קנייה ? קבלו לינק http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=246 לי הוא נראה משהו בן זונה לגיימרים ! תגובות בתודה מראש

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני חייב לקבל מידע דחוף ממי שיש לו לוח ASUS P5RD2-VM אני מסדר לבחור את המחשב מע' קרור מים וOC וגם צביעה. איך שהביא את הלוח , הסתכלתי וראיתי שיש קבל ליד ה12V בלוח , מכופף מאד . מאד . עבדנו הלאה. אחרי שהסרתי את המאוור של אינטל מהמעבד אפשר היה לראות יותר טוב את הקבל , ונראה לי שרדל אחת שלו בחוץ ! נגעתי בעדינות ואני רואה שהרגל מנותקת ! למחרת הייתי בהדר בחיפה וקניתי קבל מתאים. הבחור בא , לקח את הלוח והלך לחנות של חבר שלו שמכר לו לממש אחריות - אין במלאי יגיע עוד שבועיים . אז הוא קיבל אישור שאלחים את הקבל. הלחמנו. איך שאנחנו מסיימים היום , הוא מסתכל ורואה מקום בלוח שנראה שהיה שם קבל כי יש שתי רגליים של קבל באויר - כאילו מישהו תלש !. מה עושים ? חיפשנו בגוגל תמונות להשווא…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by idou,

צריך עזרה בבחירה של מעבד, האם שווה להשקיע 100 ש"ח יותר ב4690 או שזה לחלוטין לא משנה? מה יהיה השוני בפועל? משתמש במחשב בעיקר כדי לשחק ומתלבט בין שני המעבדים. פתוח להצעות נוספות. כמובן שצריך שיתאים לתושבת 1150.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Or ei,

ראיתי ביקורות על שניהם שניהם לוחות מצוינים אבל האם האסוס שווים השקעה של עוד 150-200 שקל? לאסוס יש עוד כרטיס רשת וחיבורי אודיו (באפוקס הם באים כLINE IN וMIC ואם רוצים להתשמש בסראומד הם מתחלפים ומגיע גם פאנל חיצוני עם SPDF)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by hardgore1,

מי חזק יותר? זה נראה שה q8300 יותר. 4m cache ו 4 ליבות. וב 3210 זה 3m cache ו 2 ליבות. שניהם 2.5 ghz. יש אפשרות boost ל3210 ל ghz 3.1 (בלפטופ לנובו g580 לצורך העניין). אפרופו, אם אני עושה לו את הבוסט, הוא ישאר יציב? אין סכנה? למה יש את האופציה הזאת, ולא עושים אותו כבר 3.1 ghz וזהו? ומצד שני, ה 3210 חדש ממנו, אז יכול להיות שהוא שווה אליו ואף עובר אותו? האם M = mobile , כלומר זה סדרה לניידים? ב q8300 כתוב fsb 1333 mhz. ב 3210 לא כתוב. אבל ראיתי בסוגי זיכרון 1600 / 1333. אז אני מניח שהוא 1600.. ? האם יש עוד נתונים שצריך להתייחס אליהם כשמשווים בין מעבדים? http://ark.intel.com/products/39107/Intel-Core2-Quad-Processor-Q8300-4M-Cache-2_50-GHz-1333-MHz-FSB http://ark…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Offens1ve,

לי שאלה אני צריך לקנות עכשיו זכרונות למחשב שלי עכשיו יש לי שתי אפשרויות: Patriot 2GB DDR3 1066MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 219 או Transcend 2GB DDR 1333MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 288 (סה"כ 70 ש"ח הפרש) יש לי באמת צורך לקחת את ה1333? המעבד שיהיה לי הוא i5 760 לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 כרטיס מסך LeadTek GTX460

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by erzviv,

בקרוב אקבל שני לוחות אם משומשים מחו"ל. שניהם די חדשים. ga - h 97 gaming 3 חדש לגמרי ga - z 87 x - ud3 מתצוגה. כמעט ולא עבד. בטח לא במאמץ. השימוש שלי במחשבים הוא בעיקר משרדי. לא משחק במשחקים. אבל אני כן רואה סרטים ולעיתים גם מקודד וידאו, מכין כתוביות וצורב אותן ועורך. אני רוצה לבנות מחשב עם אחד מהם ולמכור את השני. שאלות: א. מי מהם יימכר ביותר כסף בישראל ? ב. מי מהם צפוי להחזיק יותר שנים מעמד ? ג. מי מהם יתמוך במעבדים עתידיים ? אני יודע שה Z 87 מאוד מתאים לOC ותואם גם SLI וגם CROSSFIRE. אני לא בטוח אם הוא יתמוך בדור הבא של מעבדי אינטל. אומרים שעדכון BIOS אמור לטפל בזה, אני אני לא יודע בוודאות.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ashkenazone,

שלום לכולם ותודה על כל עזרה מראש אני מחפש לוח אם למפרט סמפרון AM2 מהחנות logicPC, בתקציב של עד 500 שקל. רצוי לא להתקרב ל500. סביבות ה400 יהיה טוב. היה לי את הג'יגהבייט S2G והיו לו תקלות מהר מאוד עם הכרטיס קול והרשת המובנים, אז אני חושב שאני אמנע ממנו הפעם. האלבטרון KM51PV נראית לי אופציה טובה וגם ה-M2NPV של אסוס. למי שלא שם לב, אני צריך כרטיס מסך מובנה חובה. ואני מתכנן גם לחבר אותו לטלויזיה לצפיה בסרטים, אז אם למובנה יש יציאה מתאימה זה כמובן עדיף, אבל אם אין אז כיצד אני יכול לחבר את המחשב והטלויזיה בעלות מינימום, מהן האופציות שלי בוא נגיד. תודה רבה שוב.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by aquarius,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10218 אין לי את הבעיה של החום אם זה משנה ונא לא להכנס לוויכוח אינטל/AMD

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום אני מזמין מחשב מפולנטר מבוסס SKYLAKE I5. מדובר במחשב עד 3000 ש"ח ולכן מעוניין בלוח אם שאינו יקר. ההתלבטות בין הדגמים: ASUS B150-A MSI B150 PRO ללוח אם Z170 הלוח הספציפי ASUS Z170-P אני רוצה לקחת אותו בגלל התמיכה בזכרונות DDR4 בתדר גבוה ותמיכה ב.USB 3.1 השאלה שלי האם ההבדל בין זיכרונות DDR4 2133MHZ ל3000MHZ מבחינת הביצועים בתוכנת SOLID WORKS לעבודות של מהנדס מתחיל שווה את ה200 ש"ח תוספת. אם לא, איזה לוח אם כדאי לקחת מהלוחות שתומכים ב2133MHZ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Lumber_Jack Jim,

נמאס לי מהדורון 800Mhz שלי והחלטתי להתקדם מעבר לליבת הספיט-פייר. קניתי וקיבלתי דורון 1.2Ghz ולפי מה שאני יודע סידור הגשרים שלו שונה מהאת'לונים, איפה אני מוצא מדריך לעשות לו את הגשרים? או שאני פשוט מאוד מוצא את הגשר ומעביר לו את אותו הטיפול עם החומר הלא מוליך ועל זה שכבת חומר מוליך? תודה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. המעבד שלי (intel e6550( מתחיל לעשות לי בעיות והגיע הזמן להחליף אותו יש לי תקציב של עד 1020 אם אפשרות לחריגה קטנה (1120-1350) הלוח אם שלי תומך בסדרת המעבדים E וQ (הוא די ישן) אז אם יש לכם המלצה למעבד שהוא 4 ליבות לפחות אז תגידו אם יש אפשרות להכניס אם החריגה ועדיף שלא מעבד I כל שהוא ולוח אם שתומך בו אז אני מעדיף יש עדיפות למשהוא כזה תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by go go,

קרוב משפחה שלי הביא לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 3500+ חד ליבה 939 ועם זיכרון 512+256 והמחשב בקושי זז הורדתי את הזיכרון 256 מ"ב והוספתי 3 סטיקים של 512 מ"ב סה"כ 2 גיגה ועדיין המעבד מתאמץ 100% בקושי זז וזה עם XP , מרחתי מחדש משחת קירור כלום ממש איטי , שיניתי את מערכת ההפעלה ל WIN7 ואותה איטיות ... חשבתי לשדרג את המעבד מ 3500+ ל 3800X2 השאלה אם זה בכלל יראה שיפור ? ראיתי שהמעבד הוא קציצה 89W , המעבד עלה לי 55 שקל עשיתי הזמנה דרך האינטרנט השאלה אם טעיתי ? השיפור יהיה אפסי ? ועוד שאלה : איך מעבד AMD 3500 כל כך מתאמץ ? הוא אמור להספיק לאינטרנט לא ? גם שמתי לא מזמן מעבד פנטיום 4 וגם הוא התאמץ 478P המעבדים האלה לא אמורים להסתדר טוב עם אינטרנט ? תודה .

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by qwerty1987,

החלטתי לשדרג את המחשב שלי (מפרט מימין), שפרט להרצה של משחקים בהגדרות גבוהות סך הכל עושה את העבודה לא רע. למיטב הבנתי אין הבדל משמעותי בין המעבדים הנ"ל במשחקים(?), לכל שימוש אחר הם גם דומים למדי(?), ובכל מקרה עדיפים בהרבה על מה שיש לי היום (תקנו אותי אם אני טועה). על כן נשאלת השאלה (לבעלי כדורי הבדולח ולאלו ששמעו משהו מיצרניות המעבדים), איזו תושבת למעבד צפויה לשרוד זמן רב יותר כך שניתן יהיה לשדרג מעבד בעתיד במידת הצורך? תודה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Nitsan B,

שלום לכולם. להורים שלי יש מחשב שעובד לפעמים לאט. חשבתי להכפיל את הזכרון במחשב. העתקתי את פרטי הזכרון של הזכרון הנוכחי במחשב (מתוך סנדרה) והזכרון שאני חושב לקנות. הזכרון הקיים: שני סטיקים של: CL-25-4-4DDR 400 512MB DDR PC3200U DDR-200 (2.5-4-4-8 2-11-0-0 הזכרון שאני חושב לקנות: http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-512MB-DDR2-PC2-3200-400-RAM-M378T6553BG0-CCCDS-/300490183466?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f69c532a מה דעתכם ? האם יתאים והאם כדאי ? תודה,

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by BENNY-L,

יש איזה תוכנה? ואיך מעדכנים תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. בס"ד שלום! אני חדש פה, ומקווה לקבל עזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. אני סטודנט שנה א' להנדסת חשמל ואלקטרוניקה, שנכון להיום משתמש במחשב בעיקר לצרכי אופיס ואינטרנט ובעתיד גם MATLAB (אין לי מושג עד כמה). כמו כן, יתכן ואם יהיה לנו מחשב נורמלי נרצה לצפות באמצעותו בסרטים. אני יודע שנכון להיום הדרישות שלי לא גבוהות, וניתן להסתפק במחשב פשוט (זו גם הציפיה שלי, אני לא גיימר ולא מעוניין לשפוך כסף לפח), אבל אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש בשנתיים-שלוש הקרובות (לפחות) ורוצה להיות משוכנע שהמחשב שלי יהיה סביר גם אז (ולא יעבוד בקצב צב כמו המחשב הנוכחי). מישהו די רציני במייקרוסופט אמר לי שבשביל הצרכים שלי די במעבד ליבה כפולה עם 2.4 ומעלה, אבל חשוב שהוא יתמוך ב-64 ביט כי עוד מעט הכל יהיה מתא…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הורג אותי למה אני צריך לשלם לא פחות מ - 1750 שקל על 4GB על זיכרון של HP בשביל השרת שלי ש-ל-מחשב רגיל אני קונה את זה מקסימום 400 שקל למה זה כל כך יקר? מה ההבדלים בניהם בכלל?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם! אני מרכיב מחשב במטרתו העיקרית בראש ובראשונה היא לעריכה גרפית דו מימדית ולאחר מכן, המחשב ישמש גם לתכנות ומשחקים. בנוסף לכך מתוכנן OC עתידי ברמה בינונית. באופן אישי אני חובב AMD אבל לצערי, הומלץ לי שלא להתקרב למעבד זה מכיוון שהוא ייצור לי בעיות עם העריכה הגרפית ויביא לביצועים ירודים ועד כמה שאני אוהב את AMD אני אוהב יותר ביצועים המפרט שהוצע לי מבוסס על Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 241.00 ₪ Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET 718.00 ₪ Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray 1,013.00 ₪ קראתי הרבה דברים לא מזהירים לגבי הi5 וגם לגבי לוח האם. שבין היתר לפי מה שהבנתי בכלל לא מתאים לOC בינוני. הוצע לי גם לוח האם הזה Gigabyte GA-P55…

21. אני קיבלתי שוק כמעט התקף לב מישהו מוכן לעזאזל להגיד ל-מ-ה המחיר כל כך גבוההההההההההההההההההההה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=3346 אני חושב שרק שרי אריסון בארץ יכולה להרשות לעצמה לקנות שתיים כאלה

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by lipa,

קניתי זכרונות של סמסונג 3200 DDR CL3 השאלה אם זה טוב , פחות טוב ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  23. קרוב לסגור את המפרט הזה: https://hwzone.co.il/co/community/topic/591279-מחשב-גיימינג-ב-5000-שח-ללא-כרטיס-מסך/ אני בדרך כלל נוטה ללוחות של ג׳יגהבייט וממה שחיפשתי Gigabyte Z390 AORUS Pro נראה הכי סביר לדרישות שלי, שהן לפחות 6 כניסות ל SATA, אודיו 5.1 ומעלה, עמיד ל OC.. וזהו בעצם. האם יש לוח של חברה אחרת שעדיף על פני הנ״ל?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. ראיתי שהמחירים (באיביי) יחסית זולים למעבדי XEON E5 8 ליבות ותהיתי לגבם, למה הם משמשים (סרברים בעיקר?) והאם מעבד 8 ליבות יותר טוב מלדוגמא: [h=4]i7-4930K LGA2011 - Six Core - 3.4 GHz - 12MB Cacheאו[/h][h=1]Intel Xeon SANDY BRIDGE-EP E5-4640 2.4GHz Processor QB87 20MB 8-CORE LGA 2011[/h]אני מבין שמעבדי XEON אי אפשר לעשות OC ... השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו/אודיו/אולי קצת משחקים (ממש קצת..)

25. Started by יהונתן,

יש לי שאלה..... Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad Core Processor זה סידרה ? או שיש רק אחד..... פשוט מישהו אמר לי שיש 3 רמות למעבד הזה ואני לא מוצא את זה בשום אתר....

דיונים חדשים בפורומים