עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by portnoy,

יצא עידכון באתר של גיגה בייט ללוח 965p ds3 rev 3.3 ביוס f12 מישהו התקין ויודע מה הוא מתקן מסדר??

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by Svensk.il,

שאלה קצת מוזרה - יש לי לוח ASrock Z77 Extreme4 עם הביוס העדכני ביותר. הבעיה היא שגם התמונה של asrock בהדלקת המחשב וגם הביוס עצמו לא מוצגים במסך מלא אלא בריבוע קטן יותר. אני עם מסך 23" שמחובר ב-DVI לכרטיס GTX460, דרייברים עדכניים והמסך עצמו מדווח כשנמצא בביוס שהוא על 1920x1080. רעיון למישהו?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by liiight,

התקנתי עכשיו מחשב חדש ללקוח. P4 530J. הכל סבבה, הווינדוס שמתי לו MCAFEE, עדכונים. הכל עבד עשר וחלק. אני בסוף נכנס לBIOS ורואה שהוא אומר שהטמפ' של המעבד היא על 140 מעלות (צלזיוס למתחכמים). ופעם ראשונה שהדלקתי אותו, זה עמד בערך על 50, ככה שאני יודע שהBIOS לא היה דפוק מהתחלה. טוב, מדובר בלוח אם INTEL LUXEMBURG, אז ניסיתי לעדכן את הBIOS עם התוכנה שלהם, אבל היא נכשלה משום מה. המחשב עדיין עובד מצויין. בEVEREST דרך אגב, לא רשומה הטמפ' של המעבד. בBIOS זה מוצג בתור PROCESSOR ZONE, וTEMPARTURE ZONE 1 ו-2. ובEVEREST הוא לא מציג לי את הPROCESSOR ZONE, אלא רק את שאר הדברים. המחשב אני מזכיר עובד בסדר גמור, בלי עומס על המעבד או משהו והכל עובד חלק. אני מניח שאם המעבד היה מגיע ל140 מעלות…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  5. לוח Asus P5S800-VM. הלוח מורכב במחשב דיי בסיסי (מעבד P4, המסך מחובר לכ מסך המובנה, ספק גנרי ברמה יחסית גבוהה ותקין, ומחוברים HDD ו CD ROM) כמעט בכל הפעלה ה BIOS מתאפס מעצמו ללא סיבה - יש הודעות של Overclocking Failed, Chassis Intrusion Detected F1 to continue F2 to enter setup וכן הלאה. בתוך ה BIOS הכול מתאפס - תאריך, Boot Order וכן הלאה הסוללה תקינה והחלפתי בסוללה חדשה, הג'אמפר מחובר נכון, המתח על הסוללה ועל הג'אמפר כ 3.1V כשהמחשב לא מחובר לחשמל המחשב לא באוברקלוק הג'אמפר של Chassis Intrusion מחובר נכון (על 2 הפינים במקום המפסק של ה Chassis Intrusion) אין משהוא אחר שאמור להקפיץ שגיאות BIOS כלשהן כשהרכבתי את המחשב הוא לא היה עושה את זה, יום אחד הוא פשוט התחיל

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by AstrixX,

אני צריך BIOS מעודכן ללוח אם הזה P6N- SLIV2 775 1GLAN המערכת שלי פועלת על Default System Bios אל תשאלו איך הגעתי למצב כזה. אני גם צריך שתסבירו לי איך אני מתקין את הBIOS המעודכן. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  7. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4684

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

אני מתכנן להביא את הלוח שלי לאחי במידה ואמצא לוח אם של חברת BIOSTAR מסדרת T-FORCE לAM2 האם קיים כזה לוח בארצנו?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by NadavAfuta,

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/content.php?S_ID=395 כתוב: 2 x PCI-E x16 2.0 Slot (CFX x8) האם זה שהCFX פועל בx8 יוריד את הביצועים?

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by patetinka,

בהמשך למפרט שהומלץ, היכן ניתן להשיג ומומלץ לקנות את הלוח אם (Biostar TForce P965) תודה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by ^Z^,

תודה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by r1sk,

לוח האם החדש של BIOSTAR מבטיח הרבה ומקבל ביקורות טובות מאוד, אבל מאחר והיצרן הנ"ל נחשב דרג ב' לעומת שאר היצרנים ברצוני לשאול; האם ניתן לבטוח בלוח האם לאיכות, ביצועים ואריכות ימים, למרות הפופולריות המשנית של היצרן ? אם לא, איזה לוח אם טוב תומך DDR3 , Chipest Intel x58 ו-SLI ניתן למצוא היום בשוק ? כנ"ל השאלה לגבי Innovision וכרטיס המסך שלה GTX 260. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Rockstatement10,

הלוחות שלהם אמינים? אם אני לוקח מעבד רייזן וההתלבטות היא בין לוח GB מבוסס A320 לעומת BIOSTAR מבוסס B350 מה עדיף?

14. Started by סאונד בראש,

מי היבואן ? יש בארץ ? מחיר ? מישהו יודע ?

15. Started by tintin,

שלום לכולם. אחרי כ 10 חודשים של שימוש הלוח אם שלי ASUS BLITZ FORMULA הלוח הכי טוב ל P35 הלך לעולמו. בזמנו שילמתי עליו 1600 שקל. בחנות מציעים לי להחליף ל GIGABYTE X48 DS4 ללא עלות, אך לפי דעתי הלוח הזה הוא נחות יותר מבחינת קירור וכו'. ביקשתי את ה ASUS RAMPAGE FORMULA שעולה בחנות הזאת היום 1260 שקל. בחנות מסרבים להחליף לי כיוון שהם טוענים שהלוח שלי שהיה שווה 1600 שקל בזמן שקניתי אותו שווה היום 600-700 שקל. הם רוצים שאני אוסיף עוד 600 שקל כדי לקבל את הRAMPAGE שהוא אותה רמה גבוהה רק ציפסט יותר חדש. אמרתי להם שזה לא בא בחשבון שאני אוסיף 600 שקל על לוח שיותר זול ממה שאני שילמתי על הבליטז. ביקשתי זיכוי אבל הם לא מוכנים לזכות אותי בטענה שהם יכולים להביא לי את הבליטז. האם מישהו יו…

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by manticore,

איך אני יכול לעשות בוט CD לדוס? אני רוצה לעדכן ביוס ולא מצליח... ניסיתי לעשות דרך נרו אבל כשאני מפעיל את התכונה כדי לעשות פלאש הוא כותב שאין לי מספיק זיכרון.. גם אם אני עושה tiny/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by oneq,

שלום, ברשותי לוח ASUS P9X79 עם מעבד i7 4930K, שני סטיקים של זיכרון מסוג XPG של ADATA, כרטיס מסך 280X Vapor-X וספק כוח Seasonic S12II 620watt. כשאני מדליק את המחשב נדלקים רצף של לדים אדומים (כנראה נורות אזהרה כלשהן) וזה נגמר בזה שה Boot Device LED נשאר דולק קבוע ואין POST. המסך נכנס מיידית ל Power Save Mode. מה שניסיתי זה: לחבר את הכוננים לפורטים שונים של SATA להחליף כבל SATA לנתק כבלים של SATA להחליף זיכרון RAM הוצאתי את הבטרייה של הלוח כדי לאפס הגדרות הפעלה עם ובלי GPU ועדיין אין POST. יש משהו נוסף שאפשר לנסות? במידה ולא, מה אפשר לעשות? איך אפשר לדעת מה מקור הבעיה כדי שאדע מ…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by pwntigo,

מישהו יודע בוודאות שהלוח אם הזה יכול לעשות boot מ usb? בביוס יש 4 אפשרויות של usb , בכולן הביוס נתקע במסך השני שלו יש לי דיסק און קי עם מערכת הפעלה שעובדת במחשבים אחרים וגם ישנים יותר בלי בעיות, אבל על לוח האם שלי משום מה זה לא עובד? יש פרמטרים מיוחדים שאני צריך להכניס?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by Mike-,

שלום לכולם, תהיתי לעצמי איך גורמים למחשב לבצע boot מDisk On Key או כל אמצעי אחסון USB אחר. ניסיתי להעתיק את memtest86 (לדוגמה) לmp3 ישן והוא סירב לעשות boot דרכו, ניסתי את גירסת הfloppy וגרסת הCD. בנוסף, מהם כל שיטות הboot מUSB ? ראיתי בbios כמה סוגים (FDD,CD,Floppy...), האם זאת שיטת הboot ? ז"א שאם אני לוקח את גירסת הfloppy של memtest ומעתיק אותה על הmp3 אני צריך לבחור בשיטת הboot from USB -Floppy ? מהם שאר השיטות ? תודה מראש, מייק. *מצטער אם זה לא הפורום המתאים* [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 21:29:14 *Bump*

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by frozen_sun3,

I bought a new Micron DDR 2100 256MB stick. I want to ask how can i check the boost it should have\given me? I don't see any difference in Sandra 2003 Pro. Any other ideas? Besides tell can you tell if this improve anything at all, 'cause i don't feel any burst of speed. You can see my system in the info.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by Cupid Me,

חבר'ה מעבד איי.אם.די סמפרון שבא בבוקס ריטייל כולל איתו מאוורר? תודה!

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by eliko78,

חבר מקושר לאיזה יבואן של חומרה למחשבים אין לי גישה לאתר של היבואן ככה שאני לא יודע בדיוק מה יש לו מה אין לו אני מעוניין במערכת מבוססת 15 760 +כרטיס מסך HD6870 או GTX , תלוי במחיר שהוא יציע לי כמו כן אני צריך חוות דעת על הלוח שהציעו לי אם לדעתכם הוא לא טוב אשמח לקבל המלצה ללוח אחר MB GIGABYTE GA-P55A-UD3 L1156/6.4GT ATX.3. המעבד מגיע BOX להסתפק בזה או שלקחת TRAY ולהוסיך קירור אם כן תנו לי כמה אופציות של קירור עד 140 שח. זכרונות וטובים או שיש צורך להחליף. DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB.7

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. רכשתי מחשב לפני שבועיים עם לוח של ASUS מדגם A8N-VM CSM http://usa.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&slname=NVIDIA%20GeForce%206150%20+%20nForce%20430 הלוח אמור להגיע עם BRACKET של TV OUT: http://www.computerhq.com/ASUS_Composite_TV_and_S-Video_Ports/AV_S/hardware/partinfo-id-98345.html פה בפורום מצאו לי את הברייקט הזה בCOMP IL, אבל הם אומרים שאין להם את זה במלאי והם לא מתכוונים להמשיך ולייבא אותו. אני אובד עצות, כל המהות של המחשב הזה היא לקולנוע ביתי, וזה קצת קשה בלי TV OUT HELP ME :s05:

• 49 תגובות
    • 7.4k צפיות
  24. Started by captaincaveman,

קראתי ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.... יש אפשרות לארגן קניה קבוצתית במחיר לא רע (88$ ל-512MB ואולי פחות בהתאם לכמות)

25. Started by nimrodim,

לא ראיתי שהיזכרו את הנושא. בכל מיקרה כל מי שחשב שיוכל להכניס מעבד בולדוזר ללוח AM3 - הקומבינציה הזאת לא תעבוד. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100826225852_Desktop_Bulldozer_Processors_Will_Require_New_Platforms_AMD.html :-\

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים