מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם תומך SLI מלא, המפרט הוא: Intel q6600 2X EVGA 8800gt 1GB 4G RAM תקציב של עד 1000 שקל, אוברקלוק לא ממש חשוב תודה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוב לוחות LGA-1156 בעלי תושבת מעבד פגומה, הדבר מיתגלה באופן מיידי לאחר המהרה או לאחר שימוש לאורך זמן תחת עומס: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3661 LGA 1336 לא מכיל את הבעיה הזו ולכן כמובן עדיף.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן E4600 ולוח של אינטל 945GC הבעיה שהמעבד משחק 1GHZ במנוחה ו 2.4 בעבודה . אני לא רוצה את המשחק הזה ובביוס ביטלתי EIST על דיסאבל ועדיין זה משחק למה ? אני משתגעת! יש בעיה במעבד אולי ? הבטריה של הביוס תקינה הוא שינה את ההגדרה ורשום " NO " אבל זה עדיין מופיע המשחק של התדר . מה עושים ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי במפרט שלי לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג? יש ב 800 ש"ח ככה גם את ה Q6700 וגם את ה Q8200 או שכדאי לקחת מעבד יותר טוב משני אלה? ולא אני לא רוצה את ה e8400... מדובר על שדרוג למעבד quad בלבד. ומה לגבי Q9400 ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הזמנתי את המחשב ורק שאלה אחת,האם הזיכרון הזה טוב לOC ומשחקים כבדים?. http://www.skypc.co.il/pl_product~C4G6400C4H~15~0.htm תשובה חד משמעית בבקשה(: תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 997 צפיות
-
-
את הרוב אמרתי בכותרת, זה המפרט שלי.. זה באמת הדבר שהכי חשוב להחליף ביינתיים? ובקשר לתקציב אני לא יודע ממש כמה דברים כאלה עולים? שלא יהיה יקר מידיי בבקשה =] ולינק יכול לעזור לי מאוד תודה מראש (אה אגב אני קונה את המסך 2209WA ואמרו לי שהוא יפעל לא רע עם הכרטיס מסך שיש לי וקודם אני צריך להוסיף זיכרון..)
-
- 19 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3GB זכרון של KINGSTONE DDR31333MHZ מדגם:KVR1333D3N9/1G - TRIPLE לא ידוע למה יש לי הרגשה כאילו הלוח אם לא מנצל את המהירות הזאת ואולי זה מכוון על פחות מ 1333MHZ יש אפשרות לבדוק את זה? ואם כן איך אני יכול לשנות בכדי שמהערכת שלי תעבוד במקסימום.. ד"א. המפרט רשום בצד.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
?????
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח Gigabyte M52L-S3 הייתי מעוניין לדעת באיזה מעבדים של AMD הוא תומך (בעיקר האם הוא תומך בפנום 2) תודה רבה למגיבים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד Q8200 QUAD , כשהסתכלתי ב- TASK MANAGER ב- PERFORMANCE ראיתי רק שני חלונות של עבודת המעבד, האם ככה זה צריך להיות ? או שאני אמור לראות 4 חלונות? תודה מראש אופיר :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המעבד הכי טוב לOC עד 900 ש"ח? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להרכיב שרת שירוצו עליו מכונות וירטואילות ע"י ESX. יש רשימה של לוחות אם ובקרי STORAGE שעליהם ESX עובדת. אני רוצה לרכוש לוח שיתאים ושיתמוך בE5400 ו8 גיגה זיכרון. פה יש את הרשימה של הלוחות הנתמכים: http://www.vm-help.com/esx/esx3.5/Whiteboxes_SATA_Controllers_for_ESX_3.5_3i.htm האם אחד מהם מתאים לדרישות ומומלץ ע"י הפורום כלוח זול ואמין? הומלץ לי על GIGABYTE GA-EP43-DS3L, אני רואה שיש דגמים שלפי מספר הדגם אני מניח שקרובים לדגם הזה ומצויין שם סוג בקר הSATA. אני רוצה לדעת אם ללוח הזה יש את אותו בקר SATA כי אז זה מעלה את הסיכוי שזה יעבוד אבל אני לא יודע איזה בקר יש על הGIGABYTE GA-EP43-DS3L. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP במחשב יש לי 4 ג'יגה זה מה שהוזמן בקניית המחשב כשאני עושה מאפיינים על המחשב שלי הוא מראה לי רק 2.5 ג'יגה קראתי בפורומים ש32bit לא תומך ב-4 ג'יגה אבל הוא מראה 3.2- 3.5 ג'גה איך אני יכל לדעת שיש לי באמת 4 ג'יגה תודה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין במידע על לוח אם ASUS Rampage II Extreme האם הוא טוב לעריכה וגרפיקה? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה המפרט שלי לוח אם p8p67-m מעבד i5 2500k 3.3GHz מאוורר מעבד Noctua NH-U12S (בטוח שזה זה ב 99% לפי תמונות מגוגל) כרטיס מסך GTX 970 זכרון דינמי (אני לא בטוח איך לרשום את השם שלו אז אפרט כמה שאפשר) samsung 2gb 2Rx8 PC3 10600U - 09 - 10 - B0 (ארבע יחידות כאלו, ז"א 8GB) ספק כוח: cougar cmx 850w אני משחק CSGO (צריך להגיע ל 289 FPS יציב ואני לא מגיע לזה) , משחק COD, BF1 ועוד משחקים כבדים. האם הגיע זמני להתקדם במעבד(בהנחה שלא יווצר צוואר בקבוק בגלל הכרטיס מסך)? אציין שהמעבד והלוח אם אצלי כבר שש שנים חוץ מזה, האם לדעתכם הזכרון הדימני שלי איטי מידיי? לדעתי זה 1600MH. אני יודע שהיום הסטאנדארד זה 2100-2300 (אציין שיש לי SSD והרב…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דיווח חדש מצהיר כי מחיר מעבד ה-Threadripper המוביל עשוי להיות נמוך מהצפוי, ונמוך משמעותית מהעלויות עליהן הכריזה אינטל במשפחת ה-Skylake-X שלה לכתבה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות לוח אם ומעבד i7 7700k. כדאי לרקנות עכשיו? או להמתין לסדרה החדשה(x299)?
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
- 4 followers
-
-
מארזי המעבדים השולחניים מדור ה-Core השמיני של היצרנית מאמתים את השמועות, לטוב ולרע לכתבה
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
הגיע הזמן להחליף את המעבד הישן והאיטי שלי. לצערי מכיוון שיש לי לוח אם ישן אני אצטרך להחליף גם אותו. עד לא מזמן המעבדים של אינטל I5 I7 היו מומלצים מאוד, אבל הבנתי שלאחרונה המעבדים של AMD יותר משתלמים בקטגוריית המחירים שלי. זה המפרט שיש לי כרגע: Intel Core 2 Duo E4400 ASUS P5L-VM 1394 Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 XFX GEFORCE 9800GT 512MB ASUS XONAR D2 Antec Solo HEC 400TRT 400W _____ בתקציב שלי חשבתי ללכת על האפשרות הזאת: מעבד AMD Phenom II x2 555 black edition - מחיר 527 שח http://skypc.co.il/pl_product~HDZ555WFGMBOX~3~0.htm לוח אם Gigabyte gam68 s2p - מחיר 237 שח http://skypc.co.il/pl_product~38487~10~0.htm ______ התקציב קצת גמיש, אני יכול להוסיף עוד קצת אם …
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום,מה ההבדל בין QUAD לבין QUATTRO? ידוע לי שלשניהם יש 4 ליבות אך גם ידוע לי שבמהלך יישום ה-QUATTRO משתמש ב-2 ליבות וה-QUAD משתמש בכל 4 הליבות שלו בשביל היישום,משהו כזה... ה-QUAD זה בכללי,זה יכול להיות I5 וזה יכול להיות I7 או כל מעבד אחר בעל 4 ליבות,ה-QUATTRO זה הסוג עצמו של המעבד שהוא מהמעבדים הישנים בעלי 4 ליבות. אני לא בטוח אם זה נכון ולכן אני צריך שתפרטו לי יותר על המעבדים בשביל לדעת בוודאות את ההבדל ביניהם ובשביל לדעת יותר לעומק,אני צריך יותר פרטים,יותר הסבר על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שהרבה משחקים רוצים 1G ולי יש 959 מגה RAM, רציתי לשאול אם זה באמת משמעותי. שאלה נוספת: איך אני יודע איזה סוג ראם יש לי? האם יש כזאת אופציה בeverest או תוכנה אחרת?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש הבדל מורגש בין Q9450 לQ9550 לפי דעתכם? חיפשתי Q9650 אך לא מצאתי לQ9450 יש תדר של 2.66 לעומת 2.83 בQ9550. ראיתי שאפשר לקבל Q9450 בסביבות 450 ש"ח יד שנייה. שווה/לא שווה לפי דעתכם? היום יש לי E5200 Dual core/3GB/G31 Gigabyte/9500 1GB אך אני חושב שהגיע העת לשדרג. מה אני עושה עם המחשב? גלישה+הורדות+סרטי HD לא הרבה מעבר לזה. אני מניח שהמחשב ירוץ יותר מהיר עם מעבד QUAD.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מרכיב מפרט מחשב חדש. אודה להמלצה על לוח אם. המחשב לצורכי Office בסיסיים. אינו מיועד ל-OC. אינו מיועד למשחקים. יתבסס על i3 2120 או מעבד בסיסי יותר של אינטל. דרישות מלוח האם: 1. עדיפות לחב' ג'יגה-בייט או אסוס. 2. HDMI 3. USB 3.0 4. תמיכה ב-IDE (רוצה להתבסס על דיסק קודם) אני יודע שהגדרתי תקציב גבוה יחסית לצרכים שלי, וזאת כדי להרחיב את טווח המוצרים שתוכלו להמליץ עליהם. כמובן שככל שיתאים יותר לצרכיי כך עדיף (למשל אין לי צורך בשילוב הדרישות שהגדרתי בלוח אם יקר המיועד ל-OC מתקדם). בתודה, איליה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן, המפרט הוא- לוח אם: GA-8I945GZME-RH מעבד: pentium 4 cpu 3.06ghz +ן GB זיכרון הוא עובד באטיות נוראית ורציתי לדעת האם להחליף זיכרון ל-2 ג'יגה אמור לעזור בצורה משמעותית. (היה נראה לי באתר יצרן שזה מה שהלוח יכול להכיל.) המחשב פתוח כל היום עם התוכנות של adobe cs ואם כבר, אז אם מישהו יכול לומר לי איזה זיכרון מתאים ללוח הזה, כיוון שלא הצלחתי להבין בדיוק איזה סוג אודה לכל המגיב
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN7 64BIT ו4GB זיכרון. שמתי לב שגם כשהמחשב לעיתים קרובות טוחן את הדיסק ללא סיבה. במנהל הביצועים אני רואה שהרבה תהליכים מבצעים I/O לקובץ PAGE.SYS. האם הגדלת הזיכרון ל8GB אמורה להועיל לי?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-