מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
הנה ראיתי פה שמוכרים אותו url]http://www.hardwareschotte.de/hardware/preise/proid_9758807/preis_AMD+Athlon+X2+6500+Black+Edition+AD6500WCGHBOX והנה מידע עליו באיזה פורום מחול ]http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=200291 Stepping B3 Herstellerlink.de : AMD Anschlüsse CPU-Sockel : Sockel AM2+ Leistung Verlustleistung (TDP) : 95 Watt Prozessor Prozessorkern : Dualcore Taktfrequenz pro Kern : 2300MHz Front Side Bus (FSB) / Hyper Transport Spec : 3600MHz Der Chip Code Name : Kuma Fertigungsprozess : 0.065 µm L1-Cache (insgesamt) : 256KByte L2-Cache (insgesamt) : 1024KByte shared L2-Cache (bei Multicore CPUs) : Nein L3-Cache (insgesamt) : 2MB Ausstattung Kühler…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה יהיה הסוקט של מעבדים אלה? האם עדיין הוא יהיה 775? קשה לי לאמין שישנו אותו כבר כי זה האחרון בסידרת ה45nm מישהו יודע אחרת? דרך אגב מתי פחות או יותר הם יושקו......
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, למפרט שלי בצד הוספתי 2GB נוספים של A-data גם במהירות 800MHZ ב 2 סטיקים של 1GB , ואני מריץ ויסטה 32 ביט Bios זיהה 4GB זיכרון אבל windows לא עלה. קיבלתי את מסך הטעינה של windows ולאחר כ- 3 שניות הוא נתקע ולא זז. הוא גם לא עלה ב-safe mode . כשהוצאתי את הזיכרונות הכל הסתדר. יכול להיות שיש איזו בעיית תאימות בין הזיכרונות? או שאני צריך להגדיר מראש משהו ב windows או ב bios? תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איזה חברה כדאי לקנות לוח אם לזיכרון ddr כדאי לקנות asus או כדאי לקנות ultra 2 של giga byte? או כרטיס לוח אם אחר של asus או giga byte? אני חייב עזרה דחוף.... תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלולענות עליהן: 1) קראתי לגבי מגבלת זכרונות של מעבדי AMD שלא עובדים ב-DUAL CHANNEL. האם זה אומר שנדרש סטיק 4G בודד במקום 2x2G? 2) האם יש מגבלה לגבי זכרונות 1066 עם מעבדי/לוחות AMD? 3) כיון ששני המעבדים Q9550 וה-Phenom II 940 נמצאים באותו טווח מחירים, איזה מהם עדיף (במחשבה גם על לוח האם ובהנחה שהמחשב מיועד להכל. החל מעבודה משרדית פשוטה, דרך צפיה בתכני HD, משחקים ועד לסימולציות בתוכנות הנדסיות). 4) לגבי לוחות אינטל נראה לי שאני כבר די סגור. האם יש נמלצות מיוחדות ללוחות עבור ה-AMD? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
איזה לוח הכי כדאי עד 800 שח בישביל oc ושיהיה טוב ואיכותי?תודה
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
המודולים החדשים של קורסייר http://www.theinquirer.net/?article=32276 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המעבד QX9770 Extreme אמור להגיע עוד שבוע לבנתיים אני מחפש גוף קירור טוב ושקט לא יותר מ17DB ולא כבד יותר מ600 גרם אשמח אם משהו ימליץ , תקציב כרגע ללא הגבלה ( לא מעוניין בקירור מים)
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי במארז שני יציאות USB 2.0 שאני אמור לחבר אותם ללוח, אבל הלוח שלי תומך רק בUSB1.1. אני יכול לחבר את שני היציאות שלוח, אפילו שהוא לא תומך בתקן של USB 2.0? ועוד שאלה אחת, יש במארז (Compucase-CI6919) גם שתי יציאות של אדיו שאני אמור לחבר ללוח, אבל ללוח אין כרטיס קול מובנה, יש דרך אולי לחבר את זה דרך בכרטיס קול?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רב השימוש העיקרי שלי במחשב הוא הדמיה ולכן אני משתמש ב VIRTUAL PC 2007 או ב VMSERVER קיים מחשב שנרכש : פאנום עם 4 ליבות אבל משום מה הויטואליזציה החומרה לא נראה שעובדת טוב למרות שתוכנה אחת אומרת שכן והשניה לא - זאת שאומרת זו שמדווחת שכן - לא עובדת טוב .. ה VIRTUAL PC 2007 . ב VMSERVER לא מצאתי שום מקום שמציין אפשרות כזו (מישהו מכיר ? יכול לעזור - מצורפת תמונה של VPC2007 ששם יש אופציה) הלוח הינו ASUS מדגם M3N78-EMH_HDMI עם 4 גיגה זכרון אין BIOS UPDATE באתר של ASUS (זה שיש שם יותר נמוך ממה שיש עם הדיסק וניסיתי להתקינו גם) האם למישהו פתרונות ? כמו כן כל התוכנות שיש באתר של AMD הותקנו גם .... ה CPU INFO מהאתר של AMD מדווח שיש AMD-V (הקיצור של AMD לוירטואליזצי…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איזה מעבד חזק יותר ? AMD - Athlo64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore Trayn או E5300 ? המחיר שלהם זהה 350 . הסתכלתי anandtech ה AMD לא רואה את ה E5XXX במשחקים ! http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3554
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, הייתי רוצה ייעוץ לגבי שדרוג המעבד. אני רואה יותר יותר משחקים כבדים, ואני חושב שאני צריך לתחזק טיפל'ה את מה שיש לי עכשיו. לא שאני גיימר כבד, אבל חובב משחקים ממוצע. יש לי את המערכת הבאה(קצת מיושנת אני יודע): מעבד AMD Athlon 64 3200+ 939 (מעדיף כמובן לא להחליף את כל העולם, שישאר הסוקט 939) לוח אם- Gigabyte GA K8N Pro-SLI זכרונות SuperTalent 512X2 DDR400 CL 2.5 כרטיס מסך GigaByte nVIDIA 6600 256MB 400MHz האם אפשר לשפר משהו, שיתן מענה סביר+ למשחקים שיוצאים היום? אני מניח שמעבד כפול ליבה זה דבר ראשון, והייתי רוצה להעזר בכם.
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אחרי כחודשיים שבהם רק נייד אחד מבית HP היה זמין בשוק עם מעבדי הדור החדש הניידים של AMD - המבחר עומד להשתדרג לכתבה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כנראה זה יותר קרוב ממה שנדמה .... https://www.tgspot.co.il/is-intel-s-first-cannonlake-cpu-is-around-the-corner/amp/
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ברב המפרטים מופיע ASROCK בלבד. אין שום אלטרנטיבה טובה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב 2 ג'יגה זיכרון TWISTER וברצוני לשדרג ל4 ג'יגה. אני עובד עם XP PRO האם הוא יזהה לי 4 ג'יגה?? המטרה שלי עם זיכרון גדול היא הרצת משחקים כמו SIMS שממש "שותים" את הזיכרון הRAM. עבודות MULTITASKIN למיניהם. עבודה עם VIRTUAL MACHINE שמותקן עליו SERVER2003. השאלה הנשאלת כמו בכותרת. האם שווה לשדרג או לא? בכוונה לא ציינתי כסף כי זה לא משחק בכלל תפקיד פה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש ויש לי שאלה. כגרע יש לי את 128mb rdram ורציתי לשפר ל512mb ddr אז השאלה אם הלוח אם שלי יקבל את הזכרון החדש זה הלוח אם שיש לי:
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי חברה . בביקורי לארצות הברית רכשתי לעצמי לוח Gigabyte 8IEXP וזכרון Samsung DDR 400 . עכשיו יש בלוח שני חיבורים לספק , החיבור הרגיל ATX , ועוד 12V ATX Connector ה 12V הוא חיבור של 4 פינים וחיבור כזה פשוט לא מוכר לי ... ורציתי לברר מה זה בדיוק , ואיזה ספקים יש להם את החיבור הזה ? למשל הספק Tsunami ? וגם עוד שאלה בקשר RAID , יש לי על הלוח IDE 1,2 . וה IDE3,4 זה הRAID ... והשאלה האם אפשר להשתמש ב IDE 3,4 כIDE רגיל בלי פעולת RAID ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
אני יוצא מתוך נק' הנחה, שכל עוד ממשיכים לייצר מעבדים, מתקדמים משמעותית, מהדור הקודם להם, לאותה התושבת - התושבת נמצאת בגדר חיה ובועטת. לכן, למרות ההשקה האחרונה של ה Q9500, אני מגדיר את 775 כתושבת שעבר זמנה; מהסיבה הפשוטה שאדם שהיום ברשותו מעבד דוגמת E8400 או מרובע ליבה כלשהו, לא יוכל להשתדרג משמעותית לשום מקום על אותה מערכת. שלא כמו שהיה בעבר כשיכולת להשתדרג מ Dual-Core ל Core2Duo ובהמשך ל Core2Quad -עם אותו לוח זכרונות וכו'. היום, כידוע, ריבוי התושבות של אינטל, יצר בלבול. אנשים שמחפשים "מחשב שיחזיק הרבה שנים" (דרישה נפוצה בקרב המון אנשים במעמד רכישה), כבר לא יכולים לבחור באופציה הקלה של לקחת משהו מהדור האחרון, שהרי בו זמנית מושקים מעבדים שונים לתושבות שונות. מה שכן ידו…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: 965p - ds3 ל- 965p - s3? והאם הוא לוח מספיק טוב למשחקים (האלטרנטיבה - p5b-deluxe - לא מתכנן OC)
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-