עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.pch.co.il/docs/pd183013832.htm הבנצ' הזה מראה שOCZ עוברים את הקורסאייר! יש מצב?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  2. Started by coch,

http://www.guru3d.com/news-story/13-critical-security-vulnerabilities-and-manufacturer-backdoors-discovered-in-amd-ryzen-processors.html בוקר טוב.. אחרי 3 שבועות במקסיקו, כרגע אנחנו בקראבי תאילנד והקפה של הבוקר מריר אל מול החדשות האלה.. אבל צריך לחכות לתגובה רישמית ולקוות שזה לא גרוע כמו שזה נראה בכתבה. לי הדבר נראה כמזויף אחרי שקראתי בעיון את הכתבה בגורו ובאתר נוסף. לא צפיתי בסרטונים, תוכלו לעיין ולהחליט. שיהיה לכם המשך יום טוב, נתראה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by xytkhi,

׳�׳�׳¨׳– ׳�׳�׳—׳©׳‘ Luhaixin ATX 326 - ׳‘׳�׳–׳–׳©׳•׳₪׳¡, ׳”׳‘׳�׳�׳– ׳”׳—׳–׳§ ׳‘׳¨׳©׳× www.buzzshops.co.il זה מארז ATX כולל ספק כח. רציתי לוודא שהוא יתאים ללוח אם asus p5q pro תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  4. (לדוגמה) ללוחות של ASUS יש אחריות 3 שנים תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by rbu99fm,

תודה מראש... אני הולך לקנות מחשב ויש לי התלבטות בין 2 זכרונות...: Kingston DDR KVR400X64C3A/512 PC3200 400Mhz CAS LATENCY 3 3-3-3 מחיר: 621 ש"ח או Kingmax DDR TSOP DRAM Moudle 400Mhz PC3200 C.L=2.5 Retail Package מחיר : 583 ש"ח שניהם 512 MB ואחריות לכל החיים מה עדיף??? המחיר לא מפריע לי....

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  6. Started by PuMbA,

האם הלוח הזה של אסוס תומך SATA 2 ?? ASUS P5ND2-SLI Deluxe LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard תודה מראש

• 2 תגובות
    • 398 צפיות
  7. חיפשתי באתר של cchips את הלוח אם שלי בכדי לעדכן את הביוס אבל לא מצאתי. הלוח שלי הוא m863g וכתוב לי על הלוח אם ( פתחתי ת'קופסא) v3 ובאתר שלהם יש של v5.1 או v1.5 עכשיו אני לא יכול לעדכן את הביוס. יש מצב אולי שזה לא משנה?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by koby058,

מנהלים לא מצאתי כותרת יותר עניינית מצטער nVidia nForce3 250Gb set/with 1.6GTs Hyper Transport FSB/3 DIMM with DDR-400/AGP-8X/6 PCI/USB2.0/ATA-133/S-ATA/SI3114/1GbE LAN/8CH Audio/ATX זה אומר שה-fsb הוא 1600mhz ?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by SEangel,

עפ"י עיון (בעזרת אופציית החיפוש) הבנתי שזכרון RDR צריך (ובלתי אפשרי כמעט להשיג אחרת) לבוא בזוגות. לחבר שלי יש כבר זכרון והוא רוצה להוסיף עוד, הוא יכול להוסיף עוד זכרון אחד או שהוא חייב לקנות זוג?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by adamginz,

הקריאה שאני מקבל ב-HWMONITOR היא 7.2V ב+12V בביוס הקריאה היא 12.19V למישהו יש מושג מה הבעיה? הלוח מקורי של אינטל H67BL

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

WTF IS THAT? שמעתי שיש כרטיסי רשת שעובדים על הבאס הזה אבל מה בדיוק היתרון שלהם (אם יש) על כרטיסי PCI רגילים? ואשמח אם תתנו לי כמה קישורים למוצרי CNR!

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by orenhazan,

רציתי לשאול האם 4 סלוטים זהים של 8GB DDR3 1600Mhz יעבדו במהירות של 1600Mhz או שהם יעבדו ב 1333Mhz כמובן הלוח תומך ב 32G ובמהירות 1600Mhz. [h=1][/h]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, הנה הודעה ראשונה בפורום. נעים להכיר וכו' יש ברשותי Athlon XP 2400+ , Abit Siluro Ti4200 8x ו סטיק אחד של PC3200 512MB ג'נרי. אם אני אעשה OC זה יהיה משהו קל יחסית. איזה לוחות אם ידועים יותר ב"מוכנות" שלהם לקבל זכרונות ג'נריים? גיבסון

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  14. אני לא צריך 3D GAMING ולא כלום. השאלה היא האם כשהמחשב הנ"ל יריץ וויסטה, האפקטים ייקרטעו בגלל BN של המעבד? לי נראה שהתשובה שלילית ביותר, אבל חבר שלי קונה מחשב ואני מפחד שהטעיתי אותו. נ.ב- מה אתם אומרים על K8NF9 של GA? שוב גם פה, רק עבודה משרדית. תודה מראש לכוווולם!!!

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מתלבט מאוד בין שני לוחות אם: 1.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3778 2.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3625 הלוחות שניהם תומכים בצי'פסט החדש X38 למען העתיד שאני יוכל לשדרג ללא צורך בהחלפת הלוח כמובן ואם אפשרי להסביר לי מה השוני בין הלוחות הללו?? הלוחות ישודכו למעבד E8400 ויתבצע OC לכיוון ה4GHZ (יש TT BT כקירור אוויר וזיכרונות GSKILL HZ 2GB). אז מה ההבדל והאם השדרוג לP5E שווה את הכסף כמובן למען שידרוג עתידי רק של מעבד ולא החלפה של לוח +מעבד בעוד שנה-שנתיים. ושאלה נוספת היא מהם ההבדלים בין לוח מוביל מבית ASUS עם צי'פסט P35 כי הבנתי שהם לא תומכים 100% במעבדי ה45NM וכי הצי'פסט החדש תומך בהם במאת האחוזים. אם תוכלו להמליץ לי על לוח P…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by URON,

בטעות רכשתי מפרט מ-KSP עם לוח אם בעל יציאת VGA בלבד . [table][tr][td] [table][tr][td]יש בחנות לוח אם דומה עם יציאת DVI השאלה שלי ,האם ההבדל בין החיבורים ( VGA TO DVI) מורגש בשעת הצפייה במסך, והאם זה שווה החלפת לוח אם.. לוח אם 1.עם VGA בלבד Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA לינק - http://ksp.co.il/?uin=135822. עם DVI בלבדAsus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI לינק - לוח אם Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI [/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by bzman,

אהלן יש לי מחשב די חדש עם BOARD של אינטל DG31PR ומעבד E4800 רץ על המחשב Intel Desktop Utility שבזמן האחרון נותן לי חיווי של איזושהי תקלה. אין לי מושג מה התקלה. במסך הסיכום כתוב שה-L2 Cache Not supported זה תקין מצב כזה ? יש מצב שזו התקלה ? תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  18. בוקר טוב , אני עומד בפני אפשרות , שייתכן שאני צריך לקנות מחשב נייח חדש לביתי הקט . (יש לי כרגע בבית e7300 לא מומהר שמזדקן לאיטו ) עכשיו כמו תמיד לפני שאני קונה מחשב (או משהו אחר) נכנסתי לאתר של אינטל לראות איזה מעבדים יש ומה ההבדלים . זוהי טבלת ההשוואות מהאתר של אינטל ( בחרתי מעבדים שנראים לי הכי חזקים ) לא זיהיתי שיפור מלבד צריכת חשמל יותר קטנה , 22 נמ במקום 32 נמ (פיזית יותר קטן ) ומעבד גרפי מובנה יותר חזק . עכשיו ברוב המחשבים הביתיים יש מעבד גרפי חיצוני , הגודל לא ממש משנה כי הרי הכונן לא נהיה יותר קטן .. ובקשר לצריכת חשמל - לא נראה לי ממש אקטואלי (הרי עוד שעתיים של מזגן , נראה לי , מגיעה להבדל של הצריכה השנתית בין המעבדים ) האם בתור צרכן עדיף לי לקנות משומש מדור 2 , ע…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by com555,

עם לוח 7vaxp ultra המעבד הוא מסדרת 0680 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  20. יש לי את ה-Asus P6T Deluxe V2 שעליו יושב כרטיס מסך GTX275 של Gainward שמגיע עם קירור דיי גדול וצמוד מאוד לכרטיס מסך מתחת למאווררים יושב כרטיס קול של קרייטיב שחוסם יציאה של מאוורר אחד (כמו שניתן ליראות בתמונה): האם זה שהכרטיסים צמודים לא יגרום לבעיית חימום לכרטיס מסך במידה ואני יעשה אוברקלוק רציני בעתיד? או אולי יש לכם רעיון מקורי אחר לאיך ניתן לסדר את זה בצורה טובה יותר? אולי להחזיר את הלוח אם לחנות ולקחת משהו אחר? או את הכרטיס מסך? או לקנות קירור שמוציא אוויר בצורה אחרת? יש ללוח אם הזה עוד 2 יציאות PCIEX אבל אני לא יכול לחבר את הכרטיס מסך באף אחד מהם מכיוון שהגודל של הקירור שעליו יעקם את הפאנל של הלדים והכפתורים שנמצא על הלוח אם.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by amos700,

מישהו יכול לתת לי הסבר אני לא מבין המעבד תומך fsb 1066 והלוח לא אז מה העניין http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEConroe_core2duo

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by (G),

כשאני מנסה לעשות עדכון ביוס דרך האינטרנט בסוף ההתקנה הוא כותב לי ERROR:BIOS PROTECTED איך ניתן להסיר את ההגנה? וכשאני מנסה לעדכן את הביוס דרך ה-QFLASH אין לי אפשרות לחפש את הקובץ של הביוס מכיון שאין לי FLOPPY מישהו יכול לטכס עיצה? GIGABYTE 965P-DS3

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by amitle22,

האם אפפשר לשים כרטיס ראם מחברה אחת ועוד אחד מחברה שונה לדוגמא OCZ וKINGSTON אני חייב תשובה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  24. שלום לכולם, היתה לי בעייה והמחשב שלי נכבה מספר פעמים כמה דקות אחרי הפעלה ראיתי ב bios בתפריט pc health shutdown temperature = 95 c האם טמפרטורה כזו היא רגילה ? או שהיא מעידה על בעייה מסויימת ? בברכה דן שמשוני

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  25. על אף שאפשרות ה-Cool'n'Quiet מופעלת בביוס תדר המעבד לא יורד כאשר העומס עליו נמוך. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.