מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
יש לי את לוח GA-965P-S3 ויש לי זיכרונות KINGSTON HyperX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 DUAL CHANNEL KIT רק שהמחשב לא מצליח לזהות את 800 ומזהה אותו כ- 667 עידכנתי את הלוח F11 וגם זה לא עוזר נכנסתי לביוס וניסיתי לשנות רק שבתוך הביוס הוא מראה לי שהוא נמצא במצב קבוע על 667 אני משנה ל-800 וכלום זה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה??? המון תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר יש לי אפשרות בלוח לעשות xpress recovery (נראה לישזה קשור לdual bios) וכדי להשתמש בזה כתוב בחוברת של הלוח אם שבפעם הראשונה צריך להכניס את הדיסק של שקיבלתי עם הלוח אם טוב הכנסתי את הדיסק והדלקתי את המחשב מהתחלה ואז הופיעה לי "boot from cd press any key to ..." לחצתי על מקש כלשהו ואז מופיעה לי שגיאה "eror:your hard drive doesnt support hpa" יש לכם מושג מזה אומר ? כיא ני לא ממש הבנתי
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
למשחקים, עם מחשבה לעתיד, הייתם לוקחים Q6700 עם HD4850, או E8400 עם HD4870 ? כי אומרים תמיד שהמשחקים בעתיד ינצלו ניצוי מלא של 4 ליבות וכו'. אגב למעבדים לא בטוח שאני אעשה OC זה תלוי אם ישאר לי כסף לגוף קירור סביר כגון הTuniq.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מחפש המלצות ללוח בתקציב סביר 500-700 המחשב יהיה מיועד למשחקים ולעריכת סרטי ווידאו מפעם לפעם באמצעות תוכנת Adobe Premiere ו Windows Movie Maker אין לי כוונה לבצע O.C רצוי שללוח תהיה יציאת IEEE 1394 לחבר את המצלמת ווידאו אבל אני מוכן להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל לוח טוב יותר וכרטיס נפרד. וכמובן שיתמוך ב SATA2, Core2 Duo , PCI Express וזכרונות של DDR II 667 לפחות חשבתי על ה Asrock ConRoexFire-eSata כי התקציב שלו ממש טוב אבל הבנתי שהוא בעייתי במקצת, אם יש למישהו ממכם רעיון ללוח בסדר גודל דומה, אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אנחנו מתקרבים להשקת התושבת המדוברת ביותר בכל הזמנים מבית AMD, ואתם מוזמנים להצצה ראשונה ללוחות האם המכילים את AM4 ושלל הטכנולוגיות החדשות שממתינות לנו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הרכיבים שיש לי הם: מארז: התאמה ללוח Micro-ATX. מעבד: Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 זיכרונות: G.Skill Aegis 2*8GB DDR3 דיסק קשיח: ADATA SP900 2.5" SATA3 256GB SSD הלוח הקודם שלי היה Asus H971-Plus י(Mini-ITX) ולצערי הוא נהרס. המחשב הוא למטרה ביתית וקצת משחקים. איזה לוח הכי מומלץ לי לקנות? המחיר הוא לא הבעיה, יכול גם להגיע ל-500. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שימו לב טוב טוב לתמונות אני עובד עם 2 מסכים 19 אינצ' אז בפרינט סקרין הוא תופס לי את שניהם כתמונה אחת...סתם לבדיקה כמה אפשר להעמיס עליו שימו לב איזה תוכנות רצות... BF2 FEAR DEMO ACT OF WAR EMULE KAZAA WINAMP ICQ ועוד כמה ברקע אנטיוירוס . WINDVD . DEAMON TOOL .ZBOARD TOOL [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אם אני לא מעודכן וזה ישן אז תגידו לי.. מעבדי Intel ו AMD מורידים מחירים. http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html http://www.intel.com/intel/finance/pricelist/ מה אתם אומרים על זה?
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
למה המעבד לא מזוהה לי? גם בביוס מופיע לי UNKNOWN [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066MHZ מה אתם אומרים על אלו אני מתכוון לקנות חדשים... אולי יש לכם הצעות אחרות במחיר הזה בערך?.... ואני בעיקרון גיימר אז אני מחפש משהוא יחסית טוב... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5639
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול החלפתי את המעבד E7400 במחשב שלי לQ8200. זאת פעם ראשונה שהחלפתי מעבד אבל מרחתי משחה טרמית (טיפה באמצע) בכמות מספקת והמאוורר מוצמד היטב למעבד. אבל עדיין שאני בודק בתוכנות מדידה (SpeedFan,Core Temp) אני מקבל במנוחה 40-50 במאמץ קל 60 ובמאמץ כבד 90+. שיחקתי BF3 והליבות הגיעו לטמפ' של 90 בערך אבל הוא לא קורס לי באמצע עבודה. אני די בטוח שזה לא טמפ' נורמלית למעבד לכן אני שואל אם יש סיכוי שמרחתי משחה לא כמו שצריך או שדווקא המאוורר שהוא פשוט, לא בנוי לקרר את המעבד הזה היטב מכיוון שקראתי שהE7400 פועל עד 65W והQ8200 עד 95W. תודה מראש. מפרט: Intel Core2 Quad Q8200(2.33Ghz) MSI G31M2 V1 קירור: Alpine 11 GT Rev. 2 (מלפני 3 שנים). ASUS GeForce GTS 450 Direct CU Silent FSP350-60…
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הביצועים של שני הלוחות הבאים?: GA-B75M-D3H GA-Z77-D3H השוואה : http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=4315,4327 נגיד וכמות הפורטים לכל הדברים היא מספקת ,ההבדל במחיר הוא פי 2, מבחינת עבודה ומהירות יש הבדל מורגש? האם הלוח היקר הוא למטרת OC? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על : לוח אם : msi k7n2-l delta ועל זכרון מסוג: Infineon dual ddr 400 mhz 256m
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
-
ניצול המחשב וחבל?
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה ללוח אם עד 700 שקל לCF של 4870 חשבתי על הלוח הזה: ASUS P5Q PRO וגם הצבע שלו לא כחול כמו GB אלא שחור יפה ולמעבד שלא יהיה צוואר בקבוק לCF של 4870 מה אתם אומרים על E8400? הוא יספיק? ויהיה מספיק טוב לעתיד? תודה אריאל[br]פורסם בתאריך: 6.08.2008 בשעה 22:09:29 מישהו?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=687974&starttime=0&endtime=0
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות את Gigabyte GA-K8NS + amd athlon 64 3000 או לקחת amd athlon 64 3200+ ולוח אחר ועוד שאלה כמה אני ירגיש את החסרון ב dual והאם ההבדל בין ביצועי הזיכרון בלוח הזה מול לוח תומך ב dual של p4 כמו abit ic7-g יהיו גבוהים?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ראיתי במפרטים שיש באתר את הלוח של MSI K8N Neo3 אבל אחרי בדיקה אצל כמה חנויות גיליתי שהוא לא קיים בארץ בכלל, כלומר כנראה עוד לא הגיע. אני מחפש משהו תחליפי שיכלול PCI-E וכמובן את כל שאר הפיצ'רים הקיימים כיום כסטנדרט בלוחות. הלוח מיוחד למעבד סמפרון 2600. תודה
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הזיכרון שבמחשב שלי. במחשב שלי יש זכרון מסוג DDR במהירות של 133MHZ והשאלה שלי היא האם אני יכול לקנות עכשיו כל כל רכיב זכרון שהוא העיקר שהוא יהיה מסוג DDR ולא מסוג .DDR2 לדוגמא אני מעוניין לקנות 512DDR MB במהירות 400MHZ האם זו תהיה בעיה כי הלוח אם שלי מותאם רק למהירות של 133 ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1.הדלקה וכיבוי של המחשב מקצרים את שנו חייו? 2.האים זה מזיק למחשב שאחרי כיבוי מסודר אני מנתק אותו משקה החשמל...?? תודה
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. מעבדי 32 ביט (מתייחס לנורטווד לדוגמה) מעבדים 32 ביט ומעבירים 64 ביט אז למה צריך להעביר 64 ביט למה המעבד לא פשוט מעביר מידע ברגע שהוא סיים לעבד אותו? 2. מעבדי 32 ביט עושים חישובים מתמטיים על מספר של 32 ביט מה זה אומר 32 ביט? 32 ספרות? ומה הקטע של ה 32 בחזקת 2? תודה
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מתכונן לקנות בקרוב בארה"ב XPS 15, האם כדי לי להתעקש על I7, מה שמעלה את המחיר לא מעט, או בשכל אופן כדאי כי כך הוא אמור להחזיר יותר שנים? שימוש עיקרי - תיכנות, עיסוק בקוד, רשת, מדיה. תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
- 2 followers
-
-
שמעתי דבר כזה שיש מקרים שהמעבד לא תומך ב- דיואל צ'אנל זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב, ואימצתי את ההמלצה הראשונה מתוך המפרטים המומלצים שבאתר HW ZONE למחשב, לצורך שימוש בייתי בסיסי. כשקיבלתי הצעת מחיר מהמוכר בחנות, הוא הציע לי מעבד e5800 3.2 GB של intel במקום הATHLON AMD 245 ולוח אם "GA-G41" במקום ה"GA MA74" שמוצע במפרט המקורי. ההפרש במחיר הוא 90 ש"ח, וטענתו היא שמכיוון שהמעבד הוא כפול ליבה הוא מהיר יותר. האם זה נכון? והאם ההפרש הוא זניח לעומת הביצוע? תודה מראש וחג שמח נחי
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-