עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.gdhardware.com/hardware/cpus/amd/athlon64/fx57/001.htm בבקשה

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  2. היום קניתי לוח אם של גיגהבייט סוקט 754 דגם K8NS ואמרו לי שהוא ממש טוב ויתמוך במעבד שלי ATHLON XP BARTON 2800 מה אתם אומרים על הלוח הנ"ל? דרך אגב החלפתי לוח בגלל בעיה ש2 זכרונות זהים לא עובדים ביחד רק אם אני שם כל אחד לחוד אז הם עובדים.ויש לי 2 סטיקים של 256 DDR 400 של קינגסטון שאני רוצה שיעבדו ביחד אני מקווה שקניית הלוח תפתור את הבעיה מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  3. האם הלוח הזה: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra טוב? אני מעוניין בלוח אם nforce 4 ultra וראיתי שהלוח הזה של asus לא יקר יחסית ללוחות nforce 4 ultra אחרים ורציתי לשאול האם הוא משתלם? האם הוא ocer טוב? תודה מראש לכל העוזרים.....

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

ראיתי קטע מראיון מלפני כמה שנים עם נציג של AMD שטען שב ATHLON MP יש בסט הפקודות 3DNOW PRO יש SSE2 האם במעבדי ATHLON XP יש SSE2 ואם לא במה זה פוגם בביצועים שלו מול פנטיום 4 המקביל שלו לדוגמא BARTON 2500+ לעומת פנטיום 4 2400 ? והאם בקידודי וידאו ואודיו האת'לון הנ"ל יהיה ממש נחות מול מעבד אינטל או שההבדלים לא יהיו משמעותיים?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  5. אני לקראת קניית מחשב חדש והמפרט שלו כנראה יהייה כולל לוח אם dfi nf4 ומעבד amd venice 3000 או 3200 השאלה שלי אילו זכרונות יביאו לי תוצאות יותר טובות באובר? twinmos speed premium 3500? או adata vitesta ddr500? אני קונה כנראה רק סטיק אחד של 512 כי אסור לי להשתגע יותר מידי עם המחיר מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  6. בקרוב אני רוכש דות'ן 533 (ברשותי מתאם) ולוח P4GD1. כרטיס מסך אני שומר ומחכה לדור החדש. נשארה סוגיית הזכרון.. יש לי כ600 שקל להוציא על זכרונות.. אני יכול לרכוש 256*2 של A-DATA DDR500 אלה הBT-D43/50. מצד שני אני יכול לרכוש 512*2 של A-DATA DDR400, ששמעתי כבר שהם לא רעים ובמזל אפילו טובים. המטרות שלי הם OC ובנצ'מארקים.. עבודה בווינדוס וכו' לא מעניינת אותי כרגע. אז מה אתם חושבים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש לוח לP4 64 שיוכל להתאים גם לDDR1 וגם לDDR2. יש חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  8. אפשר לינק להשוואה של לוחות אם? רצוי לוחות של מחיר נורמאלי אבל תביאו כל מה שיש 10X

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by Ben_G,

שלום, האם יש תוכנה רצינית (חוץ מ- AIDA32) לבדיקת הטמפרטורה של הכרטיס מסך X800 XL ושל המעבד AMD 3000? 64BIT

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. מעבד : amd athlox xp 3000 לוח אם : ga-7n400 pro2 על המעבד מותקן מאוור איכותי 3d rocket cooler הסיפור: המחשב לפני שנה וחצי בערך . עכשיו לפני איזה חצי שנה המאוורר שעל המעבד לא עבד טוב בכלל . כמו כן המחשב היה מצפצף . רק אחרי חצי שנה החלפתי למאוורר החדש 3d rocket . ונראה לי שהמעבד נפגם בגלל המאוורר הישן שהיה עליו שעבד בצורה חלשה ביותר. בלי להריץ שום תוכנה המעבד עובד על 64 מעלות . האם זה נורמלי או שעליי להחליפו מיידית . האם יש אחריות על המעבד של amd ? בנוסף יש לי כרטיס מסך מעפן{geforce 5200 128 mb} ואני לא נהנה בכלל כשאני משחק . וספק כוח ג'נרי שאפילו בחיבורים שלו רואים צבע חום , אבל בכל זאת הוא עובדץ אני ממש לא מרוצה מהמחשב ...... סמק !!!! הנה תמונה כדי שתראו http://s23.yousen…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by avi2014,

הבנתי שאפשר לעלות הרבה מטח לסוג של הזיכרונות האלה אבל מה זה נותן לי תיזמונים נמוכים או הלאה גדולה של mhz?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי המלצה ללוח הזה. רציתי לשאול 3 שאלות: 1. במפרט שלו אין איזכור ל 64 BIT . האם הוא לא תומך (אני פשוט מתכננת לעתיד...) או שאני לא אמורה למצוא איזכור כזה במפרט. 2. האם יתמוך במעבד כפול ליבה - לכשיצא לאור (שוב מחשבה לעתיד...). 3. איך הוא ביחס ל GIGABYTE K8NF-9 (אני שוקלת ללכת על AMD ). תודה.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by 888,

מה ההבדלים בין שני הגירסאות?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) ממה שקראתי באינטרנט (תבדקו אותי בזה כי גיליתי דברים לפעמים סותרים) הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד זיכרון: 256 MS (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk (אחד הלך לי עם השנים - לא פועל משום מה למרות שמחובר למחשב) Windows XP Pro, SP2 עלות השידרוג היא עד 1500 ש"ח נראה לי אני רוצה להפיק מהמחשב הישן מאוד הזה עוד כמה שנים אני חושב שהשדרוג שהכי ישתלם לי זה שידרוג זיכרון וכרטיס מסך (לא רוצה לשדרג לוח אם) מידע על הלוח אם שלי: http://www.papab.com/mbp4vx…

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  15. חבר'ה איזה מעבד עדיף?: celeron d 2.66GHz socket 775 או sempron 2400+ socket 462 תודה!

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  16. הסיבה העיקרית לעליה בשימוש מעבדי AMD היא האפשרות לOC שלא כמו במעבדי אינטל אם הבנת טוב ואם לא אז אתה יותר טמבל ממה שאתה חושב ! ןבפעם הבאה שאתה קם הפוך לך לפורום אחר חוץ מזה שעד עכשיו דווקא אינטל שלטה כביכול בשוק המעבדים בגלל מניעים עסקיים של מיקרוסופט בארץ וכשל שיווקי ידוע שלAMD חוץ מזה שלא צריך בנצ"מרקים מספיק לטייל ברשת כדי להבין ש AMD היא מתחרה קשה של אינטל מזה שנים והיום תופסת את מקומה בשוק הישראלי בחו"ל AMD מחזיקה נתח שוק מכובד שלא נופל מאינטל ואפילו עולה עליה בכמה מדינות הסוף למונופול של אינטל+מיקרוסופט הגיע אלינו גם בברכה שתוק ולמד הפורומים באתר הטובים ברשת יום נעים לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  17. אני יודע שהם BH-5 לפי הביוס,הם ב2.6 ושמעתי שהם לא שווים הרבה בלי מתח גבוה,יש לי אחריות עד 2.8,מומלץ?

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by Dragongk,

כרגע יש לי משהו מסריח איזה CMI8738 משהו ישן לאללה... מחיר מלא בחנות של הכרטיס קול זה בערך40-50 ש"ח עד כמה הכרטיס קול על הDFI יביא שיפור ? אף פעם לא שמעתי על karajan...

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  19. הזכרונות אמורים להיות בתזמונים של 2-3-3-6 אבל באתרי החברות שלהם יש * שכתוב בה cas 2.5 on amd platform משהו כזה... http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+DDR+PC-3200+Rev+3 http://corsairmemory.com/corsair/products/specs/twinx512-3200c2.pdf השני בPDF למי שאין acrobat reader שפשוט יכנס לאתר ויחפש twinxpc3200c2 אני מתכוון לקנות אותם אבל אני צריך לדעת היום אם הם ב2.5 או 2 כי אם הם ב2.5 אז אני פשוט אקנה VALUE ואם לא אז אני קונה אותם המערכת שתהיה לי מבוססת AMD 3200 VENICE S939 על לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D מקווה לתשובה מהירה תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. AMD או אינטל?? עכשיו גם למה בבקשה תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  21. חשוב לציין כל לוח רק לא עם שבב של SIS או VIA תודה.

• 49 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by SN מחשבים,

במדריך "מעבדים,לוחות אם וזכרונות" היה "המדריך לקניית מעבד" שהיה רשום את כל סוגי המעבדים הנפוצים של AMD ואינטל וגם את כל המפרט הטכני שלהם תדרים L2 , ליבה וכו'...מישהו יודע איפה זה ? אם הורידו את זה ? אני פשוט צריך את זה דחוף , תודה.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by kobi_af,

רציתי לדעת עכשיו יוצאים כל מיני זכרונות ddr2 וזכרונות pc3500 לאיזה לוחות הם יתאימו כי אני רואה במידע בלוחות רשום רק 400 מגה הרץ ....החדשים.. כאילו איפה הזכרונות של 550 מגה הרץ יוכלו לפעול טוב ולהפיק את מירב ביצועם

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי כרגע במחשב 256*2 של קינגסטון 400 ורציתי לשדרג ל 1024 וראיתי את RXP PC3200 256 ב 99 שח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1203&lg=0 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  25. Started by iakovl,

אני משתמש בעיקר במחשב שלי להורדה ועם הקירור הרעשני שלי אני חושב על להפעיל את האופציה הזו על מנת שאוכל להחליש את כל המאווררים בלי שהחום יתחזק האם כדאי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים