מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
1. יצרו לוחות כאלה אי פעם ? אולי צ'יפסט 845? כי ממה שאני יודע יש לוחות RDRAM לסוקט הזה. 2. אם כן, האם ניתן להשיג לוחות כאלה? או רק משומשים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה 2 סטיקים של 512MB אבל איזה? סביר להניח שלא לצורך OC אבל יהיה נחמד שיהיה את האפשרות המחשב בגדול הוא למשחקים התקציב הוא 700 - 900 שקל (לא שקל יותר - בבקשה בלי הצעות של יותר מזה) 10X
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום כל שנה הסיפור חוזר על עצמו - אני נדרש לקניית מחשב או להמלצה על אחד ( עבורי או מישהו אחר) ובכל פעם כשאני מתחיל לקרוא על זה אני מגלה socket חדש בשוק והאמת - אין לךי מושג מה כל אחד מציע. למשל כיום יש לי לוח אם מבוסס Springdale 865E ונתבקשתי להמליץ על לוח אם עדכני. מה הסטנדרד הנוכחי אצל אינטל (775 ?) והאם כדאי לעבור ל AMD ? ואילו זכרונות מתאימים ? השימוש העיקרי: משחקים קלים (מה-ג'ונג ואחיותיו) גלישה SKYPE בתודה ניר המפרט שלי: http://users.actcom.co.il/sysoft/myrig.html
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 8000 ש"ח למעבד ואני מתלבט בין A64 X2 4600+ לבין FX55 או FX 57 שייצא, או כדאי לחכות אם יצא A64 FX 57 X2 או משהו כזה? למחשב השני שאני קונה אני מתלבט בין venice ל san diego (בין השאר גם לO.C) מה יותר כדאי? תודות מראש
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ALBATRON מייצרים עוד בכלל לוחות אם ואם כן יש לוח ל AMD64 BIT הם מייצרים????
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי אני מחפש בימים אלה זכרונות ואחד מהסיכרונות שראיתי הוא OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 BH5 ... http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3407&catcode= http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_gold אז איך הכללי הזכרונות האלה??? ועל איזה מתח הם צריכים לעבוד ב2-2-2-5? תודה מראש install
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד AMD 3200 VENICE על לוח DFI lp NF4U-D ואני אולי מזמין זכרון מארה"ב מהחנות www.tigerdirect.com תמליצו לי על הזכרון הכי טוב בתקציב הזה בבקשה... חשבתי על OCZ Platinum Rev2 1GB כמובן שיהיה 1GB בקיט של 512*2 תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש זיכרונות bh5 והציעו לי את הזיכרונות האלה: CORSAIR DDR 3200LL PLATINUM 2X512MB TWINX קישור : http://www.corsair.com/corsair/products/specs/twinx1024-3200ll.pdf האם אלה bh5\6? תודות, נדב
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי לוח K8NS עם ביוס גרסת F7.ראיתי שיש כבר גרסת F13 וחשבתי אולי לעדכן דרך הווינדוס. כדאי והאם זה מסוכן או מסובך?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש והלוח אם כפי הנראה יהיה K8NF-9 של ג'יגהבייט עכשיו אני קונה יחד איתו סטיק של 512 ויש לי אופציה לקמבן עוד סטיקים של 256 בלי כסף.. האם משתלם לשים עוד סטיקים? האם זה אפשרי בכלל? האם הנפח הגדול לא יבוא על חשבון ביצועים של הקיים? תודה מראש לכל מי שיעזור (אגב, אם אפשרי, אל תיכנסו להסברים טכנולוגיים מטורפים ונסו להסביר לי בשפה פשוטה, כי אני לא הכי מבין בקרביים של הזיכרון וכו')
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני חושב שזה נושא כאוב ומפחיד להרבה מאיתנו, עניין ההדבקות של המעבד להיטסינק, והיציאה הלא מתוכננת מהלוח. בסלרון זה קרה לי, עברו מאז הרבה ליוותנים בקישון, היה לי בארטון ככה שזה לא הפריע לי. עכשיו בA64 המעבד יצא החוצה בצורה הזאת, ופס אחד של פינים היה טיפה מעוקם ככה שהמעבד לא רצה לחזור ללוח, כמובן שישר שכולי הזעתי בכיתי מלמלתי "אממא.. אאממא..." "אני רוצה את פבלל... איפה פבל שלי..." ושוב בכיתי ושוב הזעתי, ובסוף שהצלחתי להחזיק את עצמי בשארית כוחותי, וישרתי איכשהו את הפינים בקונטרה עם ההיטסינק. השאלות שלי הם, מה בעצם אפשר שזה לא יקרה, מה גורם לזה? ומה לעשות במצב וזה קורה (עוד שמרגישים שההיטסינק תקוע, לפי המשיכה הגורלית) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
ברצוני לרכוש בקרוב (כנראה) 2 סטיקים של זכרונות 512 MB DDR400 כחלק משדרוג לוח האם והמעבד איזה מבין 2 החברות יותר טובה?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות של kingston 512 3200/400mhz x2 תגידו הזכרונות של קינגסטון טובים?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הלוח של גיגבט K8NSC..........השאלה שלי עם הוא טוב.......והאם הוא יעבוד טוב עם הAMD ATLON 64 BIT 3000+ 939 ועוד שאלה........המעבד והלוח אם שרשמתי+זיכרון 512 של digma שווה לקנות את זה ב1580ש"ח .???? תודה מראש לעונים...........
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עיקר המידע שנמסר שם לעיתונאים: א. יהיה זמין בשוק מייד ברגע ההשקה, בסגנון עדות ה 7800GTX. ב. המחיר יהיה 1040$ (מחיר מבצע, בעל הבית השתגע, לו זה עולה יותר), ג. ה FX 55 יישאר בשוק במחיר של 855$ (מחיר מבצע, בעל הבית השתגע, לו זה עולה יותר) בניגוד לנוהג הקיים שכל FX חדש מחליף את קודמו. ד. במהלך 2006 סדרת ה FX תהפך להיות כפולת ליבות ותתמוך ב DDR2. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=24160 כעת לעיקר: לאן נעלמתי בשבועיים האחרונים לפני שבועיים לאחר שהשפלתי (די לא בכוונה) את מנהל הפורום (לא זוכר את הכינוי או השם) בדיון קטן על הגדרת המושג "מדבקה טרמית" לעומת "משחה/חומר טרמי" קיבלתי הודעה בפרטי על : לאחר כמה חודשים בהם הבלגנו על השפה המזלזלת בה השתמשת כלפי משתמשים אחרים והסתפק…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם 53 מעלות זה גבוה? ומה הטמפ' המומלצת ללוח אם msi k8n neo4 platinium nf4ultra
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
באתר של גי'גה בייט לא מצאתי זכר לאופציה הזאת אך גם לא בלוח של הNF4ULTRA....מצד שני באחת מהביקורות שבדקתי כתוב שהוא כן תומך NCQ...בקיצור מה לעשות?על מה לסמוך?
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מחפש מאמר השוואה של צ'פסטים עבור סוקט 939
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להדריך אותי בבקשה איך לאפס ביוס לוח ASUS P4T533 ? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אחרי שעות של חיפושים מה הגורם לחסימת החיבורים המפרגת במחשב שלי,ודיונים בפורום רשתות. הגעתי למסקנה בעזרת חברי הפורום שזה הACTIVEARMOR או בקיצור הפיירוול החומרתי בלוחות NF4U. איך מנטרלים אותו,או פוטחים בו פורטים,ובכלל איפה יש מרכז גישה עליו??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אם אני מרכיב בלוח סוקט A דורון 1.8 עם כרטיס מסך טוב מ GE F 5 בבאס כפול 8 ומעלה הוא יהיה טוב למשחקים ? . חוץ מפיפא , NBA , SIMS שבטוח יעלו..
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-