מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה שבוע הבאה אני עומד להזמין מחשב חדש עם i5 עכשיו ההתלבטות שלי זה בין הלוח אם הזה. Gigabyte GA-P55-UD3 Gigabyte GA-P55-UD5 ההבדל בניהם הוא 410 שקל,אני רוצה לוח אם לoc חלק אמרו שיש הבדל וחלק אמרו שההבדל מזערי מה אתם אומרים שווה להשקיע ת400 שקל האלה או שזה לא יהיה כ"כ מורגש?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש זה שנתיים בערך במחשב P4 עם מעבד Prescott במהירות 3000GHZ. לוח אם של ABIT מדגם IS7-G ו512 MB זיכרון פנימי. את המעבד אני רוצה להחליף בחדש, מכיוון שמעבדי PRESCOTT מתחממים מהר ולא מביאים תוצרים טובים. לשם כך- רציתי לדעת לאיזה מעבד כדאי להחליף, איפה אפשר להשיג והאם אצטרך להגדיר את מערכת ההפעלה שלי לשם כך או לפרמט ולהתקין אותה מחדש אפילו! אשמח לכל עזרה בנושא! המון תודה מראש, שגיא
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה שלום. אני מבין בהרבה נושאים בתחום המחשבים, אך תיזמוני זיכרונות הוא לא הצד החזק שלי, ולכן אני פונה אליכם. מעבד - +AXP 2000, שעובד ב BUS של 266MHz. זיכרון - 256MB, שתומך עד 400MHz (וכתוב עליו CL3), על המדבקה שלו רשום: לוח - 7VA, שלא תומך בBUS של 400MHz (יש תמיכה חלקית בזיכרון של 400MHz) עכשיו - בזיהוי אוטומטי, הזיכרון עובד ב 166MHz, מה שאומר שהיחס הוא לא 1:1. התיזמונים שהמחשב מזהה הם 2.5-3-3-7. החלטתי להגדיר את הזיכרון ידנית ל 266MHz, כדי שהיחס יהיה 1:1 ואז התיזמונים יורדים ל 2.5-2-2-6. ברור לי שככל שהתימונים נמוכים יותר - יותר טוב, אבל הזיכרון עובד יותר לאט. אגב, ניסיתי להפעיל את הזיכרון ב 400MHz, אבל המחשב בכלל לא עלה (מסתבר שהוצאת הזיכרון, הפעלת המחשב בלעדיו ואז הח…
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב ושהוא עולה(לפני העלליה של הוינדוס,הוא מבקש את הדיסק של הWIDNWOS בשביל הBOOT העניין הוא שאחר כך הוא לא משתמש בו,וכשניסיתי להקין ויסטה הוא אחרי ההתקנה עשה לי ריסטרט וניסה(הויסטה ניסתה) לבטל את זה שיהיה צריך דיסק אבל לא הלך לה אז אני חושב שהבעיה בביוס,שווה לעדכן ולבדוק או שהבעיה לא מהלוח אם אלה ממשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש ברשותי DUAL CHANNEL 2*256 PC3200 400 MHZ DDR וזאת הבעיה 3-3-3-3-8 :-[ :-[ :-[ יש לי מחשב מצוין רק הבעיה היא הזיכרונות... מה אתם ממליצים לי לקנות? בגבול ה 1000 שקל כי אני עושה TRADE IN ויכול לקבל כ 350 שקל על הזיכרונות שלי דרך הטכנאי שלי....
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר אפולו פרו 133 ציפס'ט של VIA מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ שני סטיקים של זכרונות כל אחד אחד 256 של חברת IBM סך הכול 512 זיכרון ויש לי סטיק פנוי ועכשיו לא מזמן הוספתי עוד סטיק של זיכרון והמחשב עשה לי ציפצופים מוזרים כאלה ושהוצאתי את ה128 המחשב חזר לעבוד הזיכרון תקין בדקתי אותו אצל מחשב של חבר האם הלוח שלי לא תומך יותר מ512 זיכרון? האם יש דרך לבדדוק עד כמה זיכרון הוא תומך? כי חיפשתי באתר של PCPRATNER ואל מצאתי ועוד משהו המעבד שלי הוא סוקט 370 ורציתי לשדרג את את המעבד ל1 גיג'גה גם סוקט 370 האם הלוח שלי תומך במהירות הזאת? ואם אני יתקין את המעבד החדש האם זה יעשה בעיות בווינדוס? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כי שמעתי שעומדת לצאת סדרה חדשה של כפולים ומרובעי ליבה. שאינה 775. תודה.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי עד שבועיים להחזיר את האתלון 3500 ולקחת במקומו 805 [: לא יודע אם כדאי אני אישית לא משחק משחקים [:
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
השאלה בנושא ;D ???
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי משחקים ובנוסף קולנוע ביתי (המחשב יהיה מחובר לאחלה טלוויזיה חדשה של פיליפס). אין לי צרכים יוצאי דופן, בגדול אני מעוניין במוצרים איכותיים ובאפשרות לשדרוגים עתידיים (דוגמת הוספת כרטיס מסך ב-SLI). אני מעוניין לבצע OC ברמה התחלתית (זה יהיה הנסיון הראשון שלי בתחום), מה שפשוט לביצוע ולא מצריך חומרה מקצועית, או לפחות לא חומרה ייעודית יקרה. הרכיבים שבחרתי עד עכשיו: Intel Core i5-2500K (Sandy Bridge, 4 cores, 3.3 GHz, 6 MB L3) SCYTHE MUGEN II Nvidia GTX570 1280MB GDDR5 (some manufacturer...) G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D לגבי לוח האם, מה שאני רואה שאנשים ממליצים באתר הזה ובאחרים הם בעיקר שני לוחות: Gigabyte GA…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , רציתי לברר אם קיים לוח אם התומך במעבד כפול ליבה וגם בזכרונות ddr1 וב agp x8 אם יש כזה אשמח אם תתנו לי המלצות. תודה
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום ! האם מישהו יודע מתי יגיעו מעבדי Llano ו Bulldozer ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512MB DDR400 ואני רוצה להוסיף עוד 512. יש משהו שאני צריך לדעת על החברות השונות? אולי איזשהי המלצה על חברה שיהיה גם זול וגם זכרונות טובים? יש לי לוח GA-K8U של גיגה-בייט אם זה חשוב...
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם החנות הזאת טובה ואמינה לקניית רכיבי חומרה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו ניתן להשיג אותם ואת הלוח ב-Newegg http://dailytech.com/article.aspx?newsid=5562
-
- 42 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקבל חוות דעת על הלוח של GIGA-BYTE דגם GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945P-G.htm תודה!
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
למה כולם אומרים שהם טובים למשחקים?.. סבבה שהם טובים למשחקים אבל מה יקרה שאני אריץ תוכנות כבדות ודברים כאלה? 3D STUDIO MAX ועוד?.. אני משחק הרבה במשחקים אך גם משתמש בתוכנות עיצוב ותכנות... AMD זה מה שאני צריך?..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלות בקשר למעבד סמפרון(תודה מראש לכל המשיבים) « : היום ב- 05:46:45 PM » -------------------------------------------------------------------------------- אני גולש רבות בפורום זה.ובדרך כלל אני למד מכם דברים רבים וחשובים. לאחרונה ראיתי בפורום שאינכם ממליצים על מעבד סמפרון. ושאלותי הם:מדוע זאת? האם מעבד זה חלש? האם מעבד זה אינו יכול לעמוד בפני משימות משרדיות וצפייה בסרטים בשמיעת מוזיקה ובמשחקים קלים?האם יתרונו של מעבד זה רק במחירו הזול?אם כן אנא המליצו לי על מעבד אחר של אי,אמ,די. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 430 צפיות
-
-
היי כמו שרשום במפרט של המחשב שלי, יש לי מעבד Pentium D 820, ממש מאותו החודש שהוא יצא - בערך 4 חודשים אצלי. אני מרוצה ממנו מאוד, גם בקידודים, משחקים והכל. ראיתי כמו כולם את ה"שינוי" הענק שהם הולכים לעבור - בעיקר ליבת "פרסלר" שאמורה להיות קרירה יותר לעומת הsmithfiled שלי, שמגיעה עם סטוק ל65 במאמץ מקסימלי. השאלה שלי היא כזו - האם שווה להחליף את המעבד (למכור או טרייד אין כזה או אחר), בעבור מעבד פרסלר 65NM? האם יהיה הבדל גדול בטמפ'? באיכות? בכוח? אנא מכם - אל תמליצו כי זה חדש, או כי הייתם רוצים כזה - תענו ברצינות, אם תגידו להחליף - אני אשקול את זה. דרך אגב על איזה צ'יפסט של אינטל המעבד ישב? 945 יתאים? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
כבר פעם שניה שהלך לי הלוח הזה והוא חדש יחסית (ינואר 2008) אבל בלי אחריות יותר. איזה באסה. אסוס האלה מפשלים לי בגדול. בדקתי אצל חבר את הפנטיום, הזכרונות וכרטיס המסך והכל תקין. מבקש עזרה דחוף (שבוע הבא מתחיל הלימודים) במציאת לוח שיתאים לחלקים נשארו: כ.מסך (HD2400PRO AGPx8 ,512MB), הפנטיום (3GB ,PCG 630) וה-DDR 2X1024(לא DDR2). רצוי כמובן משהו אמין ושיהיה במינימום הוצאות.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם CUV4X-E של אסוס אם ערכת שבבים של VIA אם P-3 733MH מידי פעם VIA מוציאה עידכון לדריבר 4-IN-1 האם כל הגירסאות החדשות מתאימות לי? ואם כדאי להתקין אותם?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=19400 WHILE ABIT'S K8T890 board is almost ready, we have learned that it might take two more weeks until they ship to reviewers and a little bit later to customers. לפי מה שהם אומרים עוד כ חודש כנראה איזור סוף החודש הלוחות יתחילו להימכר... Retail Nforce 4 Ultra boards should show up at the same time and we expect to see some ATI RS480 motherboards - this will be a hard competition. כנל בקשר ל לוחות ה nforce 4 ו הלוחות מבית ATI rs480 שאומרים כולם לצאת כמעט באותו הזמן... זאת אומרת תחרות כבדה... היתרון לצרכנים מחירים אטרקטייבים ובמחר גדול חיסרון מבחר גדול (שהוא גם ביתרונות ) וקשה יהיה לדעת מה הכי טוב עד שלא יגיעו ביקורות שיעשו השו…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
רציתי לדעת... האם הלוח הישן Intel Garibaldi D850GB ניתן לשים בו את המעבד הבא: Pentium D 925 3GHz / 800MHz FSB L2 cach 2MBX2 אשמח לדעת.... תודה !
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-