מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
ברשותי ABIT NF7 האם זכרונות מסוג A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 יעבדו עליו כלל ? הזמנתי מחנות זכרונות של מושקין בכלל 3200 , אבל הוא אמר לי שהם לא יהיו זמינים , אם אני רוצה אוכל להחליף בזכרונות האלה - הסכמתי שאלתי מיליון פעם אם הזכרונות האלה יעבדו על הלוח הזה והוא אמר לי שכן, לא היה לי אינטרנט כדי לבדוק תודה
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טיזר חדש מבית חברת MSI עשוי להצביע על כך שליבות ה-Zen 2 יגיעו אלינו במערכי CCX מוגדלים עם שש יחידות בכל אחד מהם, במקום ארבע בלבד כיום לכתבה
-
- 16 תגובות
- 6.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה להתחיל OC אך ליפני אני רוצה לעדכן את ביוס אז הורדתי את הביוס 1407 מהאתר וזה מן קובף לא מוכר איך אני מתקין אותו? יש לי עוד שאלה, ליפני הOC אני רוצה לגבות את הביוס האם אני צריך? או שאיפוס דרך הג'מפר יספיק? תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכאן, אבל זה הפורום שהכי ניראה לי.. יש לי כאן ביוס מת של Asus P4SGX-MX, אני מחפש מישהו שמוכן לעזור לי ב Hot-Swapping איתו. בעיקרון אני מחפש מישהו עם ביוס מסוג PLCC (או EEPROM) בסוקט נשלף, עדיפות למישהו עם לוח סוקט 478. אני מראשל"צ. תודה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח Gigabyte GA-945GZME-S2 ומעבד intel pentium D 3.2ghz dual core חשבתי על לשדרג את המעבד. איזה סדרת מעבדים או דגם אני יכול לשים? תקציב באיזור 800 ש"ח לא הולך לעשות לו OC ואם יש למישהו מדריך איך מחליפים אשמח
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון פעם אבל אל מצאתי... למה משמש המולוקס שיש על הלאן פרטי? תודה יונתן
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, ברצוניי לברר האם המעבד הנ"ל יתמוך ב Hyper-V של מיקרוסופט: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35428 כמו כן, האם תהיה לי האופציה ב - BIOS לעלות ממכונות וירטואליות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים, מאחר וכבר כולנו מכירים את המיפלצות של AMD TR וכעת גם המעבד XEON החדש של אינטל - שיחקתי קצת עם קיבצתי התוככה בשביל להגדיל פי4 את רזולוציית הרינדור + עריכת הטקסטורות למען סצנה יפה יותר לטעמי. כעת הרינדור לוקח ל2700X שברשותי מעל 80 שניות לעומת 25 שניות בתוכנה המקורית. כעת אני חושב שעם הגירסה המשופצרת שלי אנחנו מוכנים לדור החדש של RYZEN וTR3 שכניראה יבוא עם עד 64 ליבות:-). לינק להורדה: https://ufile.io/54jfb פשוט להחליף את התיקיה plugins בתיקיה עם הקבצים הערוכים plugins שבקובץ שלי. מומלץ לימחוק את תיקיית cb_ranking כי התוצאות הקודמות לא רלוונטיות.(כמובן מדבר על תיקיה חדשה של התוכנה שלא תימחקו את התוצאות החשובות שלכם). …
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה שבוע הבאה אני עומד להזמין מחשב חדש עם i5 עכשיו ההתלבטות שלי זה בין הלוח אם הזה. Gigabyte GA-P55-UD3 Gigabyte GA-P55-UD5 ההבדל בניהם הוא 410 שקל,אני רוצה לוח אם לoc חלק אמרו שיש הבדל וחלק אמרו שההבדל מזערי מה אתם אומרים שווה להשקיע ת400 שקל האלה או שזה לא יהיה כ"כ מורגש?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש זה שנתיים בערך במחשב P4 עם מעבד Prescott במהירות 3000GHZ. לוח אם של ABIT מדגם IS7-G ו512 MB זיכרון פנימי. את המעבד אני רוצה להחליף בחדש, מכיוון שמעבדי PRESCOTT מתחממים מהר ולא מביאים תוצרים טובים. לשם כך- רציתי לדעת לאיזה מעבד כדאי להחליף, איפה אפשר להשיג והאם אצטרך להגדיר את מערכת ההפעלה שלי לשם כך או לפרמט ולהתקין אותה מחדש אפילו! אשמח לכל עזרה בנושא! המון תודה מראש, שגיא
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה שלום. אני מבין בהרבה נושאים בתחום המחשבים, אך תיזמוני זיכרונות הוא לא הצד החזק שלי, ולכן אני פונה אליכם. מעבד - +AXP 2000, שעובד ב BUS של 266MHz. זיכרון - 256MB, שתומך עד 400MHz (וכתוב עליו CL3), על המדבקה שלו רשום: לוח - 7VA, שלא תומך בBUS של 400MHz (יש תמיכה חלקית בזיכרון של 400MHz) עכשיו - בזיהוי אוטומטי, הזיכרון עובד ב 166MHz, מה שאומר שהיחס הוא לא 1:1. התיזמונים שהמחשב מזהה הם 2.5-3-3-7. החלטתי להגדיר את הזיכרון ידנית ל 266MHz, כדי שהיחס יהיה 1:1 ואז התיזמונים יורדים ל 2.5-2-2-6. ברור לי שככל שהתימונים נמוכים יותר - יותר טוב, אבל הזיכרון עובד יותר לאט. אגב, ניסיתי להפעיל את הזיכרון ב 400MHz, אבל המחשב בכלל לא עלה (מסתבר שהוצאת הזיכרון, הפעלת המחשב בלעדיו ואז הח…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב ושהוא עולה(לפני העלליה של הוינדוס,הוא מבקש את הדיסק של הWIDNWOS בשביל הBOOT העניין הוא שאחר כך הוא לא משתמש בו,וכשניסיתי להקין ויסטה הוא אחרי ההתקנה עשה לי ריסטרט וניסה(הויסטה ניסתה) לבטל את זה שיהיה צריך דיסק אבל לא הלך לה אז אני חושב שהבעיה בביוס,שווה לעדכן ולבדוק או שהבעיה לא מהלוח אם אלה ממשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש ברשותי DUAL CHANNEL 2*256 PC3200 400 MHZ DDR וזאת הבעיה 3-3-3-3-8 :-[ :-[ :-[ יש לי מחשב מצוין רק הבעיה היא הזיכרונות... מה אתם ממליצים לי לקנות? בגבול ה 1000 שקל כי אני עושה TRADE IN ויכול לקבל כ 350 שקל על הזיכרונות שלי דרך הטכנאי שלי....
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר אפולו פרו 133 ציפס'ט של VIA מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ שני סטיקים של זכרונות כל אחד אחד 256 של חברת IBM סך הכול 512 זיכרון ויש לי סטיק פנוי ועכשיו לא מזמן הוספתי עוד סטיק של זיכרון והמחשב עשה לי ציפצופים מוזרים כאלה ושהוצאתי את ה128 המחשב חזר לעבוד הזיכרון תקין בדקתי אותו אצל מחשב של חבר האם הלוח שלי לא תומך יותר מ512 זיכרון? האם יש דרך לבדדוק עד כמה זיכרון הוא תומך? כי חיפשתי באתר של PCPRATNER ואל מצאתי ועוד משהו המעבד שלי הוא סוקט 370 ורציתי לשדרג את את המעבד ל1 גיג'גה גם סוקט 370 האם הלוח שלי תומך במהירות הזאת? ואם אני יתקין את המעבד החדש האם זה יעשה בעיות בווינדוס? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כי שמעתי שעומדת לצאת סדרה חדשה של כפולים ומרובעי ליבה. שאינה 775. תודה.
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי עד שבועיים להחזיר את האתלון 3500 ולקחת במקומו 805 [: לא יודע אם כדאי אני אישית לא משחק משחקים [:
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
השאלה בנושא ;D ???
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי משחקים ובנוסף קולנוע ביתי (המחשב יהיה מחובר לאחלה טלוויזיה חדשה של פיליפס). אין לי צרכים יוצאי דופן, בגדול אני מעוניין במוצרים איכותיים ובאפשרות לשדרוגים עתידיים (דוגמת הוספת כרטיס מסך ב-SLI). אני מעוניין לבצע OC ברמה התחלתית (זה יהיה הנסיון הראשון שלי בתחום), מה שפשוט לביצוע ולא מצריך חומרה מקצועית, או לפחות לא חומרה ייעודית יקרה. הרכיבים שבחרתי עד עכשיו: Intel Core i5-2500K (Sandy Bridge, 4 cores, 3.3 GHz, 6 MB L3) SCYTHE MUGEN II Nvidia GTX570 1280MB GDDR5 (some manufacturer...) G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D לגבי לוח האם, מה שאני רואה שאנשים ממליצים באתר הזה ובאחרים הם בעיקר שני לוחות: Gigabyte GA…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , רציתי לברר אם קיים לוח אם התומך במעבד כפול ליבה וגם בזכרונות ddr1 וב agp x8 אם יש כזה אשמח אם תתנו לי המלצות. תודה
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום ! האם מישהו יודע מתי יגיעו מעבדי Llano ו Bulldozer ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512MB DDR400 ואני רוצה להוסיף עוד 512. יש משהו שאני צריך לדעת על החברות השונות? אולי איזשהי המלצה על חברה שיהיה גם זול וגם זכרונות טובים? יש לי לוח GA-K8U של גיגה-בייט אם זה חשוב...
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם החנות הזאת טובה ואמינה לקניית רכיבי חומרה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו ניתן להשיג אותם ואת הלוח ב-Newegg http://dailytech.com/article.aspx?newsid=5562
-
- 42 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקבל חוות דעת על הלוח של GIGA-BYTE דגם GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945P-G.htm תודה!
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
למה כולם אומרים שהם טובים למשחקים?.. סבבה שהם טובים למשחקים אבל מה יקרה שאני אריץ תוכנות כבדות ודברים כאלה? 3D STUDIO MAX ועוד?.. אני משחק הרבה במשחקים אך גם משתמש בתוכנות עיצוב ותכנות... AMD זה מה שאני צריך?..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-