עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tomer_S,

שלום בימים אלו אני הזמנית מחשב חדש עם זוג כרטיסי מסך של BFG דגם 8800GTS עם הלוח אם ASUS STRAIKER 2 FORMULA L775/1333 ATX ואז הבחור בחנות אמר לי שהלוח אם אינו תומך בכרטיסים האם זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  2. Started by mc_elad,

בבקשה עזרה (ומי שלא הבין מדובר במעבדים)

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by The Liav,

שלום, מישהו יכול לומר לי כמה עולה, הלוח אם של ATI ו AMD ? שמו הוא Amd Ati 780G/V . ואם אפשר כמה עולה בשקלים ולא בדולרים. תודה מראש, ליאב.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  4. מזל טוב לי, רכשתי Core i5 3570k, ולוח BioStar TZ77XE3. בזמן שאני מחכה למשלוח, הגיע הזמן להוסיף להם זיכרון. מבחינת נפח, חשבתי על 2x4GB (אם כי אני לא לגמרי סגור). מה כדאי? התקציב הוא כ-400 ש"ח, עם אפשרות לגמישות (אפשר גם גמישות כלפי מטה אם אין טעם לנצל את ה-400). זה יהיה מחשב שולחני, והשימוש הכבד יהיה פיתוח תוכנה (Eclipse וחברים נגיד); אני לא טיפוס של משחקי מחשב גרפיים כבדים. אם כי... כשאני חושב על מצב הדפדפנים היום וזלילת הזיכרון על-ידיהם, לפעמים נדמה שהגלישה היא השימוש הכבד האמיתי :-( מה שחשבתי עליו בעצמי הוא Corsair - שתי החתיכות האלה או שתי אלה: מהירות נקובה 1600MHz, תזמון 9-9-9-24, 325 ש"ח. מהירות נקובה 2000MHz, תזמון 9-10-9-27, 420 ש"ח. מה דעתכם/ן? האם יש טעם להסתכל ע…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by Godmoney,

אני רוצה לקנות זכרון RAM חדש למחשב (לפחות MB512...) מאז שהתגייסתי אני כבר לא יודע מה הולך בשוק וזה... מישהו מוכן לתת לי הסבר ולהמליץ לי על "קניה נבונה"?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  6. Started by nec_000,

התקדמות מרשימה בטכנולוגיית הננו קרבון, מגיע ליישום שימושי במקום משחה תרמית - מומלץ לצפות:

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by אוריפ,

לא רק ביפן! קישור Intel Xeon 3.2GHz Nocona w/ EM64T (604-pin) Box ב2,891 ש"ח בפנדה. בהנחה שמעבד עם מהירות שעון דומה עולה 1400 ש"ח, אז אותו מעבד עם 64 ביט, ושאר הפיצ'רים, יעלה בסביבות 1500-1600 ש"ח. זה יקר בכ200 ש"ח מה3200 של AMD, אבל אולי זה יהיה שווה... נ.ב. רק רצית ילהזכיר שכשAMD השיקה את קו ה64 ביט שלה, אינטל טענה שלמשתמשים ביתיים אין צורך ב64 ביט והוא יסתפק ב32 ביט...

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by dingo888,

שלום יש לוח של asus p5qc p43 + מעבד CORE 2 DUEO E8500 שכרגע יושבים עליו שני סטקים פשוטים של 800MHZ 2X2GB CL5 יש לי זכרונות נוספים שאני מועניין להרכיב של kingston KHX Hyprex 1066 2X2GB שצריך לתזמן אותם על 5-5-5-15 על מתח של 2.3v השאלה היא עם באמת יהיה שיפור משמועתי בין הזכרונות והאם המעבד והלוח ינצלו את הזכרונות?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by badtoyboy,

אני שואל את השאלה כדי לדעת אם כדאי לי לקנות עכשיו מחשב....כי נאי לא רוצה יום אחרי שקניצתי לראות שיצאו לוחות חדשים זכרנות חדשים ואז אני אצטרך להחליף מחשב שוב... אז כדאי לחכות או לא?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by din707b,

שלום אנשים, אני מעונין לרכוש מחשב תקציבי לעבודות אופיס/ אינטרנט רציתי לדעת מה יותר עדיף מבין המעבדים הללו והאם ה- 5200E של אינטל הוא באמת עובד ב- 45W כמו הAMD - (חשוב לי שיהיה שקט וקריר). תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by TC2B,

מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=21289 קשור לאתר היצרן (שם נמצא הקישור לתחילת תהליך ההורדה): http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/upgrade.mspx

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  12. Started by tz2000,

אני על ווינדויס 10 , רציתי לדעת האם זה תקין. כמו שאתם רואים רשום שיש לי 6 GB זכרון, מתחת רשום בAVAILABLE 3 GB למה זה ככה? האם הוא יכול לנצל רק 3 GB מתוך ה-6? [ATTACH=CONFIG]9436[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by r.g.comuters,

עם יש לו תמיכה בדואל צאנ'ל ?... http://www.intel.com/products/motherboard/d865glc/index.htm תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by yoel47,

שלום, יש לי את המעבד של אינטל E6550 ללא OC, רציתי לדעת אם הוא מגביל את הכרטיס מסך SAPPHIRE 4830. ולאיזה מעבד הוא משתווה בחדשים? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  15. זה נורמאלי..? כאשר אני מדליק את המחשב, אני צופה במנהל המשימות בחלק של הביצועים והמחשב ישר מנצל בסביבות 2GB מתוך 8, ובמעבד בסביבות 10%.. זה אמור להיות ככה או שזה חריג? מעבד: i5 4590 זיכרון: 2x4 אני רוצה לציין שאני לא מפעיל כלום במחשב וגם בעת העלאת המחשב אני לא מפעיל הרבה תוכנות

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by almog1620,

היי לכולם. היום פירקתי כמה מחשבים ישנים והוצאתי מהם כבלי SATA בני 9-10 שנים. האם כבלים בגיל כזה יהיו תואמים למחשבים בני ימנו??? בתכלס מדובר באותו מחבר SATA ידוע אבל חשוב לי לוודא... תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש רק ל NF7-S NF7-SV2.0 משהו בבקשה יכול לתת לי קישור בדיוק ללוח שלי ? על הקופסה של הלוח רשום SL על הלוח רשום S !

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by dangali,

??? ניסיתי להסיר את התומך למקרר של המעבד שמודבק בגב לוח האם והגרוע מכל קרה: שרטטי את הלוח ועכשיו יש 4 שריטות קלות (בערך חצי מ"מ אורך כל אחת) אבל רואים את הנחושת! של כמה קווי חשמל (אני חושב) שעוברים מהזיכרונות לכיוון המעבד. השאלה שלי היא אם כדאי לנסות ולהרכיב את המחשב על הלוח הזה או שזה יכול לסכן מרכיבים אחרים?? יש בעסק הזה של מכירות חלקי מחשב אנשים מאוד "נחמדים" שאחרי שהשקעתי 7000 שקל בקניה לא היה איכפת להם יותר ממני...

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  19. ATHLON AM2 DUAL CORE 3800 GA-M55S-S3 NFORCE 550 אני רוצה לשים שניי סטיקים של גיגה בדואל צ'אנל. התיזמונים הם רגילים החברה רוב הסיכויים היא DIGMA.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by zx12rr,

שלום הרכבתי מחשב אם לוח אם D965P-Q6 וזכרונות של GEIL דגם GD22G667P זה הדגם של CL4 אבל בכול הבג'מרקים אני מקבל CL5 הבנתי שצריל לשנות משהיו בביוס אבל אני לא מצליח לאתר איפו לשנות השמח לקבל עזרה. תודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  21. אם כן תרשום\תרשמי כאן אני חייב אותך לאיסיי

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. שתי זכרונות, האחד יקר יותר מהשני, אבל אני לא מבין למה: http://www.skypc.co.il/pl_product~996640~15~0.htm 317 ש"ח לעומת ה- http://www.skypc.co.il/pl_product~996635~15~0.htm 369 ש"ח ההבדל היחידי ביניהם הוא ה CL, הזול יותר הוא 4 והיקר 5... חשבתי שיותר טוב ככל שהLATENCY נמוך יותר, לא?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  23. אהלן, נבדק כאשר המחשב נמצא במנוחה. בעזרת התוכנות PC WIZARD 2008 CORE TEMP בשני התוכנות ליבה מס' 1 "תקועה" על טמפ' של 39 מעלות. זה נשאר כל הזמן ככה. יכול להיות שקיימת בעיה במעבד? באחת הליבות? או שזה רק החיישן? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by Green,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ובסכום דיי גדול (בערך 6-7K) הבנתי שאמורים לצאת מעבדים חדשים לאינטל ממש בקרוב רציתי לדעת אם יודעים מתי הם יגיעו לארץ ואם בכלל שווה לחכות בגלל נפילת מחירים של המעבדים הישנים או פשוט עדיף ללכת על משהו חדש יותר תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by CrueL,

איך הלוח שלי האם אפשר להביא משהו יותר טוב מזה לOC ב600 ש"ח???????????

• 2 תגובות
    • 449 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.