מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי מהדורון 800Mhz שלי והחלטתי להתקדם מעבר לליבת הספיט-פייר. קניתי וקיבלתי דורון 1.2Ghz ולפי מה שאני יודע סידור הגשרים שלו שונה מהאת'לונים, איפה אני מוצא מדריך לעשות לו את הגשרים? או שאני פשוט מאוד מוצא את הגשר ומעביר לו את אותו הטיפול עם החומר הלא מוליך ועל זה שכבת חומר מוליך? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מעבד ליבה כפולה של Intel יכול להגיע ל3.0Ghz או יותר בטווח מחירים 1500 ומטה או לא יודע... אני צריך את זה מאוד ... אם יש דבר כזה אשמח לקבל לינק . כי אני מתכנן על הE6750 שיש לו רק 2.66 והנדסאי מומחה שיודע להרכיב מחשבים אמר שיש לו את זה והוא לא ממש מרוצה ממנו... אם אין של אינטל אז תגידו לי... אם זה של AMD אז בזה תנסו לשכנע את אח שלי , הוא אומר שיש המון דברים שלא עובדים בAMD... תודה
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריכת חשמל/פליטת החום של האתלון 64 4800+ X2 (כפול ליבות ב 2.4 גיגה הרץ) דומה לצריכת חשמל/פליטת החום של האתלון 64 4000+ (חד ליבה ב 2.4 גיגה הרץ), הבדיקה בוצעה על לוח NF4 SLI עם שני כרטיסי מסך מותקנים. מקור: http://www.hkepc.com/hwdb/athlon64x2-4800-3.htm [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי בעיתון שנקרא pc-magazine שככה הוא יקרא... זה נכון? או שהוא עדיין יהיה פנטיום4?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ההבדלים הולכים להיות כמו ההבדלים שעכשיו בין C2D לבין PENTIUM D? אני כבר מחכה המון זמן... עכשיו זה הדבר היחיד שמונע ממני לקנות יהיו הבדלים משמעותיים??
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי את ה-4670 וההתעניינות שלי היא עניין של סקרנות בשלב זה. לפי אינטל: http://ark.intel.com/compare/80817,80810 יש הבדלים קלים במהירות ובטכנולוגיות ומבחינת המחיר, הבדל של בערך 100 ש"ח. האם ה-4690 יוצר הבדל של פריימים בודדים במשחקים ובשאר החישובים, או האם ההשקעה בו מתורגמת לתפוקה משמעותית בעבודת המחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היתה כתבה כאן, במדור חדשות, שדיווחה על עיכוב במועד ההשקה של מעבדי בולדוזר, הכותב הוסיף עוד מעבר לאייטם החדשותי את הפסקה הבאה: להלן תגובתו של מנהל שיווק של מעבדי השרתים ב-AMD (לקוחה מהודעה בפורום אחר) ע"פ מילותיו "client" הכוונה למעבדי דסקטופ.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהמשך להתלבטותי בקשר למעבדים: אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. עכשיו, תהיתי בין שני המעבדים של אינטל E4400 וה-2180. מה ההבדלים בניהם, והאם ההפרש בניהם במחיר (150 שח) הוא זניח או משמעותי מבחינת ביצועים של אחד מהם? תודה לכל העונים
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לסבא שלי יש מחשב ישן עם פנטיום 4 וזיכרון של ג׳יגה והמחשב גם ככה בקושי זז וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג לפחות טיפה רציתי להתייעץ איזה מעבד כדי לשימוש סבא שלי בעיקר משתמש במחשב בשביל האינטרנט אבל הוא גם צריך שהמחשב יתאים לנכדים מבחינת שהמחשב יריץ סבבה כל מני משחקים ישנים אבל שיעבדו טוב וגם משחקי דפדפן וגם שיעבוד עם סקייפ חשבתי על אחד מהמעבדי פנטיום החדשים שהשם שלהם זה gm משהו.. או core i3 כלשהו, תוכלו בבקשה לעזור לי ? וגם חשוב שהמעבד יגיע עם מעבד גרפי שיסחוב ויעבוד טוב כי אין טעם בכרטיס מסך
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם בבחירת מעבד i9 בלבד (לא 7 ולא AMD). השימושים העיקריים - צפייה בתכני 4K, עריכת וידאו (הכוונה לקידודים מחדש - לפעמים אני מקליט דברים דרך כרטיס לכידת וידאו וזה שוקל המון הקובץ אז אני מקודד מחדש וזה די מאמץ את המחשב אז בא לי מעבד שזה יהיה בשבילו שטות). אני לא משחק במחשב, אולי לפעמים אני מגזים ומשחק בסוליטייר אבל בד"כ דרך PS4. אני לא הכין מבין בעניין הזה ולא יודע אם חוץ ממעבד טוב (וכמובן זכרון של 32GB) אני אמור לבחור גם לוח אם וכרטיס מסך טובים מאוד עבור הקידודי וידאו או שפחות רלוונטי לנושא הזה ספציפית? הרבה זמן תכננתי לרכוש את ה - 9900k ואחרי זה יצא עוד דגם מחליף/מחודש שאמרו שהוא לא טוב שהוא בלי וידאו או משהו כזה אז של…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שניהם עולים בערך אותו הדבר (הQUAD עולה 100 שקל יותר) מבחינת שעון הQUAD יותר מהיר אבל הI7 זה המילה האחרונה. על מה ללכת? ואיזה תושבת יש ל I7 אני מתכוון SOCKET
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם עבור שרת קבצים ביתי. לצורך כך - עדיף שיהיו לו כמה שיותר פורטי SATA, עשר או אפילו 12. מצאתי 2 לוחות בלבד עם 12 פורטים - אחד הוא של X58 ועולה 1500 ש"ח, והשני הוא של שרתים ולא נמכר בארץ. גם לוחות של 10 לא קל למצוא... נ.ב כן, אני צריך שרת של 12 טרה. אם אתם חושבים שאני משוגע, תסתכלו על הבחור הזה: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1045086
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי כרגע המערכת הזו: cpu: I2500K Motherboard :Gigabyte z68 memory : 16GB ram HDD: 2 Tera ssd : 128 Chasis : Fracal Design Xl Power Supply : Enermax mode 625W יש לי בעיה שאין לי מספיק זיכרון ראם וכנראה גם כח עיבוד כי המעבד רץ על 100 אחוז ברוב הזמן. האם הייתם משדרגים את הזיכרון ל 32 או שכדאי להחליף לוח אם + מעבד + וזכרונות ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר שהרכבתי מחשב חדש, מעבד p4c 2400 עם לוח אם של asus מדגם P4P800 ושתי סטיקים של זכרונות שנמצאים ב-DUAL מדגם Twinmos 3200 256mb מדי פעם כשעולה ה-win XP (התדירות ממש משתנה) יש מסך כחול כזה ולאחריו restart אוטומטי. באחת הפעמים לא היה ריסטרט והצלחתי לקרוא מה כתוב במסך הכחול ומדברים שם על משהו בנוגע לזכרונות ולבעיית חומרה. ביטלתי עכשיו את האפשרות של הריסטרט האוטומטי ואני מחכה שהבעיה תופיע שוב כדי לתת לכם עוד פרטים עליה כדי שתוכלו לעזור לי. אבל בכל אופן רציתי לדעת אם כבר ידועה מראש בעיה עם הזכרונות והלוח הנ"ל, כדי שאני ידע איזה חלק לא תקין ואני יוכל להחליף אותו. תודה רבה חברים!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המעבד שלי (intel e6550( מתחיל לעשות לי בעיות והגיע הזמן להחליף אותו יש לי תקציב של עד 1020 אם אפשרות לחריגה קטנה (1120-1350) הלוח אם שלי תומך בסדרת המעבדים E וQ (הוא די ישן) אז אם יש לכם המלצה למעבד שהוא 4 ליבות לפחות אז תגידו אם יש אפשרות להכניס אם החריגה ועדיף שלא מעבד I כל שהוא ולוח אם שתומך בו אז אני מעדיף יש עדיפות למשהוא כזה תודה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני תוהה לעצמי היכן נמצאים מעבדי ה-ARM החדישים והחזקים ביותר (סנאפדראגון 800, אקסינוס 5420, טגרה 4) ביחס למעבדי x86 מן השורה, כמו מעבדי האטום, ה-A4, הננו (של ויה), פנטיום G ואפילו מעבדי i3. לצערי, התקשיתי למצוא כל כתבה או מידע רלוונטי. מובן שמדובר בפלטפורמות שונות, אבל מדדים כמו FLOPS, ושאר OP/S הם בכל זאת דבר שניתן למדוד בשתי הפלטפורמות, גם אם אין באמת השלכה ישירה של נתונים אלו על הביצועים. כמו כן, האם לא קיים ולו בנץ' אחד שמותאם הן לשבבי ARM והן לשבבי X86?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה אני רוצה מעבד ב 350 ש"ח בערך.. Intel Dual Core G840 2.7GHZ for 1155 Tray סוג ליבה Core i5/i7 1155 סוקט 1155 **אז ביררתי באתר TMS http://www.tms.co.il/product/10482 (לא רשום שזה פנטיום) (ואפילו בתמונה כתוב CORE 2 DUO) ** אבל ניכנסתי לאתר של INTEL http://ark.intel.com/products/53490/Intel-Pentium-Processor-G840-3M-Cache-2_80-GHz וראיתי שזה מעבד פנטיום(?!) לפי מה שזכור לי פנטיום זה סידרה ישנה מאוד מאוד מאוד לא? מה אתם אומרים? [table][tr] [td][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי 8G ואני רוצה לנסות להגדיל ל 16G כדי לקבל ביצועים יותר טובים במיוחד בהקשר של המשחק PUBG ששם אני מקבל הרבה פעמים תקיעויות של המשחק. לפי המומלץ שלהם, רצוי 16G וזה לפני שיפור של כרטיס הגרפי ואולי דברים אחרים. הזכרונות הקיימים עכשיו הם : G SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X 1600 יש ב KSP לדוגמא: https://ksp.co.il/?uin=17295&select=.1038..392..786. אן שאולי צריך פעמיים 4G: https://ksp.co.il/?uin=20145&select=.1038..392..786. האם העובדה שאצלי זה CL9 ומה שמוכרים זה CL11 משנה? חוץ מזה ייתכן שיש לי תקלה בזכרונות בגלל שהיו הרבה מסכים כחולים בגלל בעיה של memory manage…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב ורק לאחרונה הבנתי שיש מצב שהזכרונות שלי פשוט לא מנוצלים עלידי המחשב זה המפרט: Intel i5 4670k MSI R9 290 MSI Z87-G45 TeamGroup Vulcan RED 8GB DDR3 PC3-2400MHz האם נתמך? או שזה אוטומטית משנמך את המהירות זכרון ל 1600?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיות כאילו או אחרות בשילוב הנ"ל ?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מערכת מחשב חדשה (לוח ומעבד) בערך בעוד כחודש, ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לחכות ולהשקיע במערכת של מעבד ולוח 64 ביט החדשים שיוצאים לשוק רק עכשיו כמובן במחירים מופקעים תודה! kfir@jesta.co.il www.jesta.co.il
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום 2 סטיקים של 2G כלומר 4G זיכרון והחלפתי אותם ב4 סטיקים של חצי גיגה שהיו לי מקודם. הידקתי אותם ללוח כמו שצריך עם הקליפסים האלה אבל משום מה ויסטה מראה לי רק 2 גיגה לאומת הביוס שקולט את כל ה4... ניסיתי להכניס כל סטיק בנפרד לכל סלוט אפשרי והוא מראה לי 2 גיגה, כלומר, הסולטים והזכרונות תקינים. מה הבעיה אצלי? ווינדוס ויסטה 32 הום בייסיק SP2. <-----------------מפרט (חוץ מהזיכרון)
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
חברי הפורום שלום. אתמול קיבלנו את המחשב שהזמנו, עם לוח P5LD2 מתוצרת ASUS. לאחר התקנת Windows XP ורוב הדרייברים האחרונים (הורדו מהאתר של ASUS), ניסיתי להתקין את הדרייברים של כרטיס הקול. ההתקנה התבצעה, היה צורך באיתחול, אך לאחריו הכרטיס לא זוהה - במנהל ההתקנים הופיע רק PCI DEVICE עם סימן שאלה צהוב. הסרתי את הדרייברים, והתקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הלוח (בדיסק המצורף), אך גם זה לא עזר. לאחר מספר ניסיונות כושלים, חיפשתי באתר של יצרן כרטיס הקןל את הדרייברים המתאימים. הכרטיס (אם אפשר לקרוא לשבב ה CODEC הזה "כרטיס") הוא ALC882 מתוצרת Realtek, אך באתר של Realtek (וגם בשרתי ה FTP שלהם) לא היה דרייבר מתאים. חיפוש באתר של ASUS גילה שהבעיה קיימת אצל מספר רב של משתמשים, ורובם פשוט קנ…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-