עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Zadu,

שלום, יש ברשותי כרגע 8GB RAM ואני מעוניין להוסיף עוד זיכרון של 8GB RAM. הזיכרון שיש לי כרגע הוא: 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - 8192MB - HX316C10F/8 איזה עוד זיכרון 8GB RAM הכי מומלץ להוסיף לזה שיש לי? והאם אני יכול להוסיף DDR4 במקום DDR3? מה היתרונות?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by yosi_st,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב מתנה לאחותי שהיא כרגע לומדת אדריכלות ומשתמשת בתוכנות שרטוט שונות. אני מתלבט בין שני המעבדים שציינתי בנושא האם היא צריכה את ה 750 I5 שהוא תותח בפני עצמו או שהיא תוכל להסתפק ב I3 הפער הוא בסביבות ה-850 ש"ח. מצד שני אני לא רוצה שכשהיא תתחיל לעבוד וכשהיא תרצה לעשות הדמיות של תלת מימד בתוכנה הוא יתקע לה! אשמח לעזרתכם המהירה!! אגב, אני נהנה כל פעם מהתשובות המושקעות שנותנים פה לחבר'ה!!! :yelclap:

3. אני הייתי מעוניין לקנות את המפרט הבא: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪462 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H ₪427 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 450W - RETAIL ₪226 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪265 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪2634 המפרט הורכב ב- www.IQPC.co.il אך הובא לתשומת לי…

4. Started by xxgalxx,

שלום לכולם בירשותי לוח אם של asus P5KPL-CM 64BIT עם מעבד של אינטל. השאלה שלי האם אני יכול להגדיל לזיכרון של מעל 4gb? והאם הלוח תומך בDDR3 כי כרגע יש לי DDR2 ואני רוצה להגדיל ל3 ,תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ofir667,

תגידו איך AsRock ConRoeXFire יש לו איזה חיסרון? אני לא מתכנן OC ולא כלום אני רוצה שהמחשב יעבוד טוב ומהר! זה כל מה שחשוב אז אתם חושבים שזה יספיק? דרך אגב זאת המערכת: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by idou,

צריך עזרה בבחירה של מעבד, האם שווה להשקיע 100 ש"ח יותר ב4690 או שזה לחלוטין לא משנה? מה יהיה השוני בפועל? משתמש במחשב בעיקר כדי לשחק ומתלבט בין שני המעבדים. פתוח להצעות נוספות. כמובן שצריך שיתאים לתושבת 1150.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. כבר כמה זמן שאני תוהה לעצמי היכן נמצאים מעבדי ה-ARM החדישים והחזקים ביותר (סנאפדראגון 800, אקסינוס 5420, טגרה 4) ביחס למעבדי x86 מן השורה, כמו מעבדי האטום, ה-A4, הננו (של ויה), פנטיום G ואפילו מעבדי i3. לצערי, התקשיתי למצוא כל כתבה או מידע רלוונטי. מובן שמדובר בפלטפורמות שונות, אבל מדדים כמו FLOPS, ושאר OP/S הם בכל זאת דבר שניתן למדוד בשתי הפלטפורמות, גם אם אין באמת השלכה ישירה של נתונים אלו על הביצועים. כמו כן, האם לא קיים ולו בנץ' אחד שמותאם הן לשבבי ARM והן לשבבי X86?

8. Started by SuperStyle,

אז ככה עכשיו הגעתי להחללטה סופית שאין טעם ב CF ועדיף לוח אם רגיל.אני צריך לוח אם טוב אפילו מצויין ל OC זה הדבר הכי חשוב בשבילי(כמובן שהיה כמה שיותר קר וביצועים טובים יותר)אני מתכוון לקנות גם E7300 ולעשות לו OC לעזור ה 3.6-4 תקציב עד 600 שקל.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. המעבד שלי (intel e6550( מתחיל לעשות לי בעיות והגיע הזמן להחליף אותו יש לי תקציב של עד 1020 אם אפשרות לחריגה קטנה (1120-1350) הלוח אם שלי תומך בסדרת המעבדים E וQ (הוא די ישן) אז אם יש לכם המלצה למעבד שהוא 4 ליבות לפחות אז תגידו אם יש אפשרות להכניס אם החריגה ועדיף שלא מעבד I כל שהוא ולוח אם שתומך בו אז אני מעדיף יש עדיפות למשהוא כזה תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by T-Flash,

האם אפשרי לשים שני מעבדים על לוח אחד? (כמובן לוח שתומך בזה...) אני צריך אותם ליצירת מוזיקה דיי מקצועית, וכל הדברים הרגילים כמו גלישה, סרטים וכו... האם יש דבר כזה?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  11. בעיקרון אף פעם לא עשיתי OC והשאלה שלי אם שווה להשקיע עוד כסף ולעשות את זה. בעיקרון אני משחק משחקים לא הכי כבדים אבל משחקים חזקים אז השאלה שלי מתי המעבדים יוצאים והאם שווה בOC ואם זה מסובך/מקצר את חיי המעבד

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Flea,

יויו אני קונה מחשב עוד מעט... ואני צריך המלצה ללוח-אם בסביבות ה700-800 ש"ח. חובה שיהיה עם חיבור FIREWIRE ! ושיהיה 965...DDR2 800mhz ואני יודע שאמרו שה GIGABYTE S3-965 הוא מצויין..אבל אין בו FIREWIRE (או שמישהו יוכיח שיש בו FW)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Director,

מה דעתכם עדיף ? אני מחפש שילוש (לוח אם מעבד זיכרון וכרטיס מסך) במחיר דיי נמוך, מה העדיפות ל 2120 או ל 955 של AMD? (ד"א - איזה כ"מ אני יוכל לקנות שלא יהיה צוואר בקבוק ועם ספק 450W?) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by goldi19,

שלום לכם אני עכשיו בונה מפרט מחשב (ב3700 שקל) שמבסס על מפרט מהפורום ומטכנאי חשבתי לשים I5 2400 ואני צריך לוח בשבילו איזה טכנאי שאח שלי מכיר שם לי Z68MA-D2H-B3 של ג'יגהבייטאבל הוא ממש יקר אם אתם יכולים להביא לי לוח שיהיה טוב גם לOC במחיר סביר (אם אתם אומרים שהלוח הזה טוב אין לי בעיה להשאיר אותו) ואם יש איזה נושא על מאפיינים הציפסיטים החדשים של אינטל תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by vourt,

אני הולך לרכוש מערכת מחשב חדשה (לוח ומעבד) בערך בעוד כחודש, ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לחכות ולהשקיע במערכת של מעבד ולוח 64 ביט החדשים שיוצאים לשוק רק עכשיו כמובן במחירים מופקעים תודה! kfir@jesta.co.il www.jesta.co.il

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. 256 זה מה שיש לי עכשיו (של קינגסטון) אני רוצה להוסיף עד ל 512.... זה כדאי? יש לי מעבד 2.26 ולוח של DFI

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. זה המפרט שנקנה לפני 10 שנים ב10 אלף שקל. המפרט: Intel Core i7-920 מעבד Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם - השם ייקום דמו G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Asus DRW-24F1MT DVD±RW x24 Black Sata OEM צורב Fractal R2 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt יש מצב להשיג לוח ב200 שקל ולהציל את המחשב? איך אני מחפש תחליף ללוח? מה לרשום? מאיפה אפשר להשיג? המחשב היה ממש מהיר גם לפני חודש... לא נופל…

18. Started by MWalker,

בהמשך להתלבטותי בקשר למעבדים: אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. עכשיו, תהיתי בין שני המעבדים של אינטל E4400 וה-2180. מה ההבדלים בניהם, והאם ההפרש בניהם במחיר (150 שח) הוא זניח או משמעותי מבחינת ביצועים של אחד מהם? תודה לכל העונים

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  19. קודם כל תודה לעוזרים, אני מתלבט אם לשדרג את הזכרון או להישאר על 16 לבינתיים. המחשב מיועד לגיימינג עם המשחקים הכי חדשים, לסרטים ועוד דברים בסיסיים. חייב לסגור את הפינה הזו ולהפסיק עם כאב הראש שעשיתי לעצמי

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום. קניתי היום 2 סטיקים של 2G כלומר 4G זיכרון והחלפתי אותם ב4 סטיקים של חצי גיגה שהיו לי מקודם. הידקתי אותם ללוח כמו שצריך עם הקליפסים האלה אבל משום מה ויסטה מראה לי רק 2 גיגה לאומת הביוס שקולט את כל ה4... ניסיתי להכניס כל סטיק בנפרד לכל סלוט אפשרי והוא מראה לי 2 גיגה, כלומר, הסולטים והזכרונות תקינים. מה הבעיה אצלי? ווינדוס ויסטה 32 הום בייסיק SP2. <-----------------מפרט (חוץ מהזיכרון)

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by yair_gobani,

טוב יש לי סלרון 1000(טואלטין) המהרתי אותו ל1100 והפעלתי את סנדרה לפי סנדרה המעבד שלי עוקף את הפנטיום 3 1000 ואת האטלון 1000 האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. איך המעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box? לאיזה מעבדים בסדרת אינטל הוא משתווה? האם הוא סובל מבעיות(חום, באגים) כלשהן? ובכללי מזאת הסדרה הזאת... תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Vortex,

קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני שמח שהפורומים כאן חזרו... ועכשיו לעניין: קניתי לוח אם של ECS , דגם P4VXASD2 , אחלה לוח (תמונה מצורפת) וגם מעבד Pentium 4 1.7GHz Socket 478 מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by efee123,

קניתי ג'יגה נוספת למחשב של אחותי, עכשיו יש לה 2 גיגה בשני סטיקים שונים.. ועכשיו שאני מחבר את הסטיק השלישי המחשב עולה ישר וקורס עם blue screen כל ריסט ולא מגיע בכלל לשולחן עבודה. שני סטיקים בכל וריאצייה בכל שילוב בכל סלוט עובדים. רק שאני מחבר את שלושתם יחד המחשב קורס. יש למישהו מושג? תודה!

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by KoM,

האם מישהו נתקל בבעיות כאילו או אחרות בשילוב הנ"ל ?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים