מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
היי, מפאת ירידת מחירי זיכרונות DDR2 אני שוקל להרחיב מ 4GB ל 8GB כרגע יש לי MUSKIN XP שעובדים 800HZ תיזמונים 4-4-3-10 , בגדול לא עשיתי להם OC אבל לפי ביקורות ברשת הם יכולים להגיע ל 1100HZ הלוח שלי במפרט, אני רוצה זיכרונות שבוודאות יעבדו על התיזמונים האלה. אלא כמה מהשיקולים שלי: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=7510 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=7736 3. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=10370 4. http://skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-4GBPK~15~0.htm אשמח לקבל המלצות, גם לא ממה שאני נתתי, כמובן עלות מול תועלת הכי חשוב ת…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי זכרונות של סמסונג 3200 DDR CL3 השאלה אם זה טוב , פחות טוב ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי Pentium D, כרטיס מסך nVidia 9500 עם 1 GB [אני די בטוח], 3 GB RAM נראה לי DDR2 וכונן קשיח גדול ועדכני. כמו מותקן על המחשב Windows 7 Ultimate, וזה קצת מכביד עליו. רציתי לדעת אילו חלקים יש להחליף [לפי מה שאני יודע צריך להחליף לוח אם ומעבד]. עם זאת, זהו לא מחשב למשחקים [המשחקים שנמצאים עליו עובדים יופי], ולכן יש צורך שרק ה-7 יעבוד חלק יותר ["להפוך" אותו ל-Dual Core?]. שאלתי טכנאי מחשבים אשר אמר לי שאם כבר עושים משהו אז תקנה כבר מחשב חדש, אבל הדבר נראה לי מיותר כי כל החלקים בו תקינים וחדשים למדי כך שאין צורך... ולגבי השינוי של המחשב - מהו טווח המחירים למחשב שכזה [מחשב שזקוק קצת לזריקת ריענון עבור ה-Windows 7]. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי למפרט תלת מקצועי אני רוצה לקנות XEON בחו"ל מתבסס על העובדה שלוחות LGA2011 של אסוס מאפשרים לשים מעבד XEON במקום I7 ללא הצורך בזכרונות ECC. ראיתי באיביי מוכרים 8 ליבות חדש ב 4000 שקל ומשומש 12 ליבות במחיר דומה 1) מה הסיכונים של לקנות מעבד משומש 12 ליבות ? 2)במידה והולך המעבד מכל סיבה שהיא, האחריות של אינטל תקפה ? תחליף לי בחו"ל ? איזה מסמכים אני צריך כדי לממש את האחריות במידה והיא תיהיה תקפה? 3) מדברים על משומש 12 ליבות, במידה ומתגלה שהמעבד מזוייף, האם תיהיה לי דרך להתמודד מול המוכר? מדורג כtop seller אם זה בכלל אומר משו. 4) מה חוקי המכס בנושא? אם אני משלם מכס על משו שקניתי יד שניה ? אשמח לעזרה בנושא. על פניו נראה משתלם יותר לקנות מעבד עם 12 ליבות במחיר נמוך יותר מI7…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מספיק 256 ראם כדי שXP יעבוד חלק עם Athlon xp 1800 ? ? ? ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי זכרונות PQI ddr2 pqi24200-2gdb turbo memory, אחד מהם תקול. האם יש דרך לממש את האחריות? מה צריך לעשות בשביל לבדוק? האם "אחריות לכל החיים" היא באמת לכל החיים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מערכת מחשב חדשה (לוח ומעבד) בערך בעוד כחודש, ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לחכות ולהשקיע במערכת של מעבד ולוח 64 ביט החדשים שיוצאים לשוק רק עכשיו כמובן במחירים מופקעים תודה! kfir@jesta.co.il www.jesta.co.il
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מבין בזה הרבה, אני רק יודע שיש לי 2 כרטיסי 256מגה , ושבגלל שהמהירות שלהם לא תואמת זה עושה לי בעיות VPU RECOVER בכטיס המסך ומתעקש לעשות בעיות בהתקנות משחקים/תוכנות מתוך דיסקים. נדמה לי שמהירות אחד מכרטיסי הזכרון שלי 256מגה הוא 333 (מגה הרץ???) והשני שיש לי, אותו רכשתי יותר מאוחר, יותר מהיר (400 אולי?) איך אני בודק איזה מהם הוא המהיר יותר וכל זה כדי שאוכל לרכוש אחד נוסף שיהיה זהה לשני? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נמאס לי מהדורון 800Mhz שלי והחלטתי להתקדם מעבר לליבת הספיט-פייר. קניתי וקיבלתי דורון 1.2Ghz ולפי מה שאני יודע סידור הגשרים שלו שונה מהאת'לונים, איפה אני מוצא מדריך לעשות לו את הגשרים? או שאני פשוט מאוד מוצא את הגשר ומעביר לו את אותו הטיפול עם החומר הלא מוליך ועל זה שכבת חומר מוליך? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קיבלתי שוק כמעט התקף לב מישהו מוכן לעזאזל להגיד ל-מ-ה המחיר כל כך גבוההההההההההההההההההההה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=3346 אני חושב שרק שרי אריסון בארץ יכולה להרשות לעצמה לקנות שתיים כאלה
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיות כאילו או אחרות בשילוב הנ"ל ?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התופעה של לוח אם שמסיים את חייו פתאום, בהפתעה, יכולה להיות דיי מעיקה. רציתי לשאול אם יש הבדל בין היצרנים מבחינת עמידות הלוחות שלהם, או אם יש סוגים שלוחות שנוטים להיות עמידים יותר מאשר אחרים? תודה card
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי הביא לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 3500+ חד ליבה 939 ועם זיכרון 512+256 והמחשב בקושי זז הורדתי את הזיכרון 256 מ"ב והוספתי 3 סטיקים של 512 מ"ב סה"כ 2 גיגה ועדיין המעבד מתאמץ 100% בקושי זז וזה עם XP , מרחתי מחדש משחת קירור כלום ממש איטי , שיניתי את מערכת ההפעלה ל WIN7 ואותה איטיות ... חשבתי לשדרג את המעבד מ 3500+ ל 3800X2 השאלה אם זה בכלל יראה שיפור ? ראיתי שהמעבד הוא קציצה 89W , המעבד עלה לי 55 שקל עשיתי הזמנה דרך האינטרנט השאלה אם טעיתי ? השיפור יהיה אפסי ? ועוד שאלה : איך מעבד AMD 3500 כל כך מתאמץ ? הוא אמור להספיק לאינטרנט לא ? גם שמתי לא מזמן מעבד פנטיום 4 וגם הוא התאמץ 478P המעבדים האלה לא אמורים להסתדר טוב עם אינטרנט ? תודה .
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. שאני מחבר את האוזניות שלי לחיבורים בלוח אז אני שומע בעוצמה מסוימת אבל שאני מחבר את האוזניות למאז אז אני שומע הרבה יותר חזק... מישהוא יודע למה....?? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חייב לקבל מידע דחוף ממי שיש לו לוח ASUS P5RD2-VM אני מסדר לבחור את המחשב מע' קרור מים וOC וגם צביעה. איך שהביא את הלוח , הסתכלתי וראיתי שיש קבל ליד ה12V בלוח , מכופף מאד . מאד . עבדנו הלאה. אחרי שהסרתי את המאוור של אינטל מהמעבד אפשר היה לראות יותר טוב את הקבל , ונראה לי שרדל אחת שלו בחוץ ! נגעתי בעדינות ואני רואה שהרגל מנותקת ! למחרת הייתי בהדר בחיפה וקניתי קבל מתאים. הבחור בא , לקח את הלוח והלך לחנות של חבר שלו שמכר לו לממש אחריות - אין במלאי יגיע עוד שבועיים . אז הוא קיבל אישור שאלחים את הקבל. הלחמנו. איך שאנחנו מסיימים היום , הוא מסתכל ורואה מקום בלוח שנראה שהיה שם קבל כי יש שתי רגליים של קבל באויר - כאילו מישהו תלש !. מה עושים ? חיפשנו בגוגל תמונות להשווא…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי (מפרט מימין), שפרט להרצה של משחקים בהגדרות גבוהות סך הכל עושה את העבודה לא רע. למיטב הבנתי אין הבדל משמעותי בין המעבדים הנ"ל במשחקים(?), לכל שימוש אחר הם גם דומים למדי(?), ובכל מקרה עדיפים בהרבה על מה שיש לי היום (תקנו אותי אם אני טועה). על כן נשאלת השאלה (לבעלי כדורי הבדולח ולאלו ששמעו משהו מיצרניות המעבדים), איזו תושבת למעבד צפויה לשרוד זמן רב יותר כך שניתן יהיה לשדרג מעבד בעתיד במידת הצורך? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי ביקורות על שניהם שניהם לוחות מצוינים אבל האם האסוס שווים השקעה של עוד 150-200 שקל? לאסוס יש עוד כרטיס רשת וחיבורי אודיו (באפוקס הם באים כLINE IN וMIC ואם רוצים להתשמש בסראומד הם מתחלפים ומגיע גם פאנל חיצוני עם SPDF)
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורג אותי למה אני צריך לשלם לא פחות מ - 1750 שקל על 4GB על זיכרון של HP בשביל השרת שלי ש-ל-מחשב רגיל אני קונה את זה מקסימום 400 שקל למה זה כל כך יקר? מה ההבדלים בניהם בכלל?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי את המאמר בסטיקי שמראה את ההבדלים בין הליבות לפי הבנתי ההבדלים העיקריים בין i7 900 לכל המעבדי לינפילד הוא בזכרון שבלינפיליד זה דואל ובאיי 7 זה טריפל ובכמות הנימים א. למה ההבדל במחירים כל כך משמעותי? ב. בבלומפילד של i7 יש טכנולוגית qpi למיטב הבנתי זה בסך הכל אומר שבקר הזיכרון יושב על המעבד. זה נכון? מה ההבדל בין qpi ל dmi? ג.3 ערוצים (טריפל צנל) שיש בi7 זה כמו הדואל channel רק עם 3 זכרונות ? כלומר 3 אפיקים שבעזרתם ניתן להדיע למהירות וגודל זיכרון פי 3 או שכל סלוט הוא בפני עצמו וניתן לשים גם רק כרטיס אחד של זיכרון? ד. בקר זיכרון של 2 ערוצים אומר שנוכל לשים רק 2 כרטיסי זיכרון? ה. למה הבדל מחיר בין ה5 ל7 הוא כזה גדול?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אחד מהשנים מחזיק בייתרון ברור על השני? עד עכשיו אני נוטה לכיוון ה P35, בגלל התאימות לעתיד, שבב האודיו המשודרג, שבב הרשת המתקדם יותר והקירור המשודרג. האם יש לי סיבה להעדיף את ה 965? תודה מראש רום.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד asus x555la הוא כרגע עם 4gb ram 4gb ddr3l 1600mhz x1 יש לי בבית גם 8gb 2rx8 ddrl3 1600mhz יעבדו ביחד? ואם לא , איזה כרטיס אני צריך? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. החלפתי כבר ספק - לא עזר. הבעיה היא כזאת: אני מריץ משחק כבד, וכל פעם לאחר 15 דקות בערך המחשב כולו נתקע. באופן קבוע. עשיתי memtest, החזיר תשובה שהכל תקין. אבל כשהוצאתי סטיק אחד והשארתי את השני בפנים, אפילו שהעברתי אותו בכל הסלוטים, המשחק נטען עד כדי כך שאני נאלץ לאתחל את המחשב, כלומר, דקות ארוכות. ה-Memory ב-Task manager על 100%. דרישות המערכת המומלצות של המשחק 8 GB, וסטיק אחד אצלי זה 8 GB. כלומר, כשאני עם סטיק אחד ולמשחק לוקח להטען דקות ארוכות וה-FPS על 0 והכל תקוע, והדרישות הם של נפח זיכרון זהה, זה אומר שהמשחק לא אמור להתנהג בצורה כזאת. נכון? ניסיתי לשים כל אחד מהסטיקים לבד בכל סלוטים, כלומר, שמתי אחד בארבע, לא עזר. הוצאתי. שמתי שני בכל הסלוט…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה..... Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad Core Processor זה סידרה ? או שיש רק אחד..... פשוט מישהו אמר לי שיש 3 רמות למעבד הזה ואני לא מוצא את זה בשום אתר....
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-