עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בשעה טובה!! :yelclap: http://computers.walla.co.il/?w=/4/622856

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. מעניינת אותי השאלה הזאת ??? אז ככה: איזה מעבד הכי חלש שיכול לנגן סרט כזה עם 1/2 גיגה RAM בלי עזרת כרטיס מסך? איזה מעבד הכי חלש יכול לנגן HD גם עם 1/2 גיגה RAM, תוך כדי עזרה של כרטיס מסך כמו gf 8400? תציינו בבקשה כמה RAM נדרש. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by cyberX,

אני עומד לרכוש מחשב חדש, הייתי רוצה דעה מקיפה יותר על ההבדלים המהותיים בין שני הלוחות האלה GA-Z77-D3H GA-H77-D3H וגם על ההבדל בין המעבדים האלה של I5 , מה שראיתי משמעותי זה המשהו שקשור לגרפיקה , 4000HD מול 2500HD לא מצאתי תשובה לגבי ההבדלים ואיך הם באים לידי ביטוי. תודה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אהלן, יש לי שאלה בסיסית, במחשב הנייד שלי יש 8 זכרון RAM, DDR4 2400, ואני מעוניין לרכוש זכרון נוסף, רק מיצרן אחר, ז"א, הזכרון שיושב במחשב כרגע הוא של Crucial, ואני מעוניין להוסיף זכרון של Kingston, שניהם 2400 ו DDR4, האם יש מניע כלשהו לא לשלב ביניהם? יעבדו יחד בהרמוניה? או עדיף שיהיה במחשב שני זכרונות מאותה החברה? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by idou,

צריך עזרה בבחירה של מעבד, האם שווה להשקיע 100 ש"ח יותר ב4690 או שזה לחלוטין לא משנה? מה יהיה השוני בפועל? משתמש במחשב בעיקר כדי לשחק ומתלבט בין שני המעבדים. פתוח להצעות נוספות. כמובן שצריך שיתאים לתושבת 1150.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת אם אני יכול לדעת עם המעבד פרסקוט שלי 3GHZ הוא 64 או 32 ביט? ואם הוא 64 מזה אומר שאני צריך וינדוס 64 ביט וכול שאר הדרייברים של המחשב חייבים להיות תואמים גם ל 64 ביט??? בתודה אמיר

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by yair_gobani,

טוב יש לי סלרון 1000(טואלטין) המהרתי אותו ל1100 והפעלתי את סנדרה לפי סנדרה המעבד שלי עוקף את הפנטיום 3 1000 ואת האטלון 1000 האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. Started by asaf16,

מישהו שמע על החברה? מכיר אותה? והאם היא אמינה? לא היה לי מקום אחר לשאול, אבל אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון לסלולרי שלי, ומאחר והיא גם מייצרת זכרונות, אז מצאתי לנכון לשאול כאן.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אינטל ברבעון הרביעי של 2006 הרוויחה כ39% פחות מאשר הרבעון הרביעי של 2005 (2.45$ מילייראד כאשר רק 1.5$ מיליארד ברבעון הרביעי של 2006) הסיבה העיקרית: מלחמת המחירים כנגד AMD http://www.dailytech.com/Intel+Q4+Profit+Drops+39+Beats+Analysts+Expectations/article5735.htm http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aRN6QioBzTtM&refer=home :-\

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by vourt,

אני הולך לרכוש מערכת מחשב חדשה (לוח ומעבד) בערך בעוד כחודש, ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לחכות ולהשקיע במערכת של מעבד ולוח 64 ביט החדשים שיוצאים לשוק רק עכשיו כמובן במחירים מופקעים תודה! kfir@jesta.co.il www.jesta.co.il

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ofir667,

תגידו איך AsRock ConRoeXFire יש לו איזה חיסרון? אני לא מתכנן OC ולא כלום אני רוצה שהמחשב יעבוד טוב ומהר! זה כל מה שחשוב אז אתם חושבים שזה יספיק? דרך אגב זאת המערכת: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by SUPER300,

במפרט הלוח אם שאני קונה כתוב: Supports Dual channel mode מה זה אומר על הזכרון RAM?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. זה המפרט שנקנה לפני 10 שנים ב10 אלף שקל. המפרט: Intel Core i7-920 מעבד Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם - השם ייקום דמו G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Asus DRW-24F1MT DVD±RW x24 Black Sata OEM צורב Fractal R2 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt יש מצב להשיג לוח ב200 שקל ולהציל את המחשב? איך אני מחפש תחליף ללוח? מה לרשום? מאיפה אפשר להשיג? המחשב היה ממש מהיר גם לפני חודש... לא נופל…

14. ידיעה מענינת כדי לשבור את עניני השגרה של Conroe vs The World. חברת Cray הידועה כיצרנית מחשבי על הודיעה כי תבנה את המחשב המהיר בעולם ("Codenamed "Baker) עבור ORNL. המחשב יבוסס על מעבדי AMD Opteron ויכיל 24,000 מהם וישמש למחקר בתחום האנרגיה והננו-טכנולוגיה. הוא יוכל לבצע one-petaflops לשניה, כלומר 15^10 חישובי נקודה צפה בשניה - יותר מפי שלושה מהמחשב המהיר ביותר הקיים היום. מקור: http://news.zdnet.co.uk/hardware/emergingtech/0,39020357,39276005,00.htm

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אני מתלבט נורא אם לקנות מחשב נייד או מחשב רגיל אני נורא רוצה נייד ואני רוצה המלצה על מפרט הכי פ33תי שיש למחשב נייד , המחיר לא משנה , אני רק רוצה שיפעל פ33ה ויפעיל כול משחק חדש ובבקשה תכתבו לי כאן מפרט מדוייק לחלקים הכי טובים בעולם כיום , כי עם זה אני הולך למוכר בארץ , או שבוע הבא בארה"ב ואני רוצה לדעת איזה חלקים שהיו במחשב, אהה ועוד משהו קטן , אחרי שתכתבו לי את המפרט תכתבו שם גם את סוג המעבד וכרטיס מסך קול...... ויש לי שאלה גם לגבי חברות , איזה חברה הכי מובילה במחשבים ניידים : המון אומרים : DELL ויש אומרים IBM וגם THOSHIBA אני לא יודע כבר מה לקנות *ותגידו בי קשר למה שכתבתי לכם עכשיו , מה אתם מציעים יותר מחשב נייד או מחשב רגיל??

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by aviram20,

היי כולם קניתי לאחרונה את מקסימוס 2 פורמולה של אסוס על הלוח יש את המחבר הרגיל של 24 פין בנוסף לזה יש עוד חיבור 8 פים אבל יש עליו פקק קטן על 4 פינים כך שמה שנשאר זה 4 פנים אם אני מוציא את הפקק יש לי 8 פינים בספק יש לי שני כבלים של הCPU אני חשבתי שהפקק הזה זה אם אין שני חיבורים של CPU (מה שבדרך כלל הולך עם הספקים הישנים יחסית) ויש רק אחד אז שמים את זה אבל אם יש שנים מוציאים את הפקק ושמים את שנייהם המחשבה שלי נכונה ? או שפיספסתי פה משהו ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אם כן, למה זה קורה ? חשבתי על משהו : אם הדואל מפריע ל OC אז ניתן לקנות 2 סטיקים אבל לא לשים אותם בבנקים לדאול אלא שיהיו ביחד אבל ב SINGLE CHANNEL ... ככה לא תהיה הפרעה לOC וככה לא יהיה הבדל בין 2 סטיקים בOC לאחד . - מה אתם אומרים ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by yaniv_appX,

לסבא שלי יש מחשב ישן עם פנטיום 4 וזיכרון של ג׳יגה והמחשב גם ככה בקושי זז וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג לפחות טיפה רציתי להתייעץ איזה מעבד כדי לשימוש סבא שלי בעיקר משתמש במחשב בשביל האינטרנט אבל הוא גם צריך שהמחשב יתאים לנכדים מבחינת שהמחשב יריץ סבבה כל מני משחקים ישנים אבל שיעבדו טוב וגם משחקי דפדפן וגם שיעבוד עם סקייפ חשבתי על אחד מהמעבדי פנטיום החדשים שהשם שלהם זה gm משהו.. או core i3 כלשהו, תוכלו בבקשה לעזור לי ? וגם חשוב שהמעבד יגיע עם מעבד גרפי שיסחוב ויעבוד טוב כי אין טעם בכרטיס מסך

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום. קניתי היום 2 סטיקים של 2G כלומר 4G זיכרון והחלפתי אותם ב4 סטיקים של חצי גיגה שהיו לי מקודם. הידקתי אותם ללוח כמו שצריך עם הקליפסים האלה אבל משום מה ויסטה מראה לי רק 2 גיגה לאומת הביוס שקולט את כל ה4... ניסיתי להכניס כל סטיק בנפרד לכל סלוט אפשרי והוא מראה לי 2 גיגה, כלומר, הסולטים והזכרונות תקינים. מה הבעיה אצלי? ווינדוס ויסטה 32 הום בייסיק SP2. <-----------------מפרט (חוץ מהזיכרון)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by T-Flash,

האם אפשרי לשים שני מעבדים על לוח אחד? (כמובן לוח שתומך בזה...) אני צריך אותם ליצירת מוזיקה דיי מקצועית, וכל הדברים הרגילים כמו גלישה, סרטים וכו... האם יש דבר כזה?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by none,

של מעבד Pentium 4 ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by dids22,

אפשר קצת פרטטים על זה ?? למה זה עוזר וכד'

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by xxgalxx,

שלום לכולם בירשותי לוח אם של asus P5KPL-CM 64BIT עם מעבד של אינטל. השאלה שלי האם אני יכול להגדיל לזיכרון של מעל 4gb? והאם הלוח תומך בDDR3 כי כרגע יש לי DDR2 ואני רוצה להגדיל ל3 ,תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. יש כאלה שהשימושים שלהם הם אינטרנט , אימיול , שירים ו ICQ ... יש לי סמפרון 3000 עובד יפה כמו ATHLON XP ישן אפילו חזק ממנו והחלפתי ל AMD ATHLON DC 4000*2 בקיצור שמתי לב שבשימושים שיש לי אין הבדל בביצועים ביזבוז כסף מטומטם . בשימושים שרשמתי ההבדלים בין הסמפרון לאתלון הכפול ליבה הם אפסיים . כנ"ל בין סלרון לפנטיום . אז מי שכמוני צריך את המחשב לשימושים בסיסיים מעבד של 200 שקל יעשה את העבודה כמו מעבד של 2000 החזרתי את האתלון 4000 לחנות חזרתי לסמפרון ואני מרוצה מאוד חוץ מהקטע הדבילי של הציפצוף מהלוח בהתחלה. אף טכנאי לא יודע מה זה ...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by mtn9,

1. האם הם יהיו מעבדים מרובעי ליבות אמיתי או 2 מעבדים מודבקים כמו Q6600? 2. הם יהיו 1333MHz או כמו הQ6600 שהוא 1066MHz? תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים