עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dvich,

שלום. חבר שלי מתלבט בין שלושה לוחות אם: MSI Neo4-F Gigabyte K8NF-9 DFI nF-4 DAGF השאלות לגבי הלוחות הם: איזה הוא הטוב ביותר לOC? (בבקשה אם אפשר לדרג) איזה הכי יציב ואמין? לאיזה יש את הפיצ'רים הטובים ביותר? ובכללי, למישהו שרוצה לעשות OC מכובד אך גם צריך כרטיס קול איכותי (עדיף עם 2 יציאות) והרבה יציאות S-ATA וIDE (מינימום 4 ו2 בהתאמה)? תודה.

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  2. היי, אני יודע שבדרך כלל לא יודעים את הדברים האלו אבל לאחרונה שמעתי שמישהוא מדבר על זה. פרט לזה, אני קונה מחשב חדש בקרוב, חשבתי על הכפול ליבה של אמד 4200 X2, אבל למען האמת, 3800 שקל למעבד זה קצת יקר, אז אם יש בקרוב ירידת מחירים אני אשמח לשמוע ולחכות - אם לא - אני אצתרך לקנות ב3800. (הקטע פשוט שגם ככה אני קונה חלקים טיפה יקרים אז יחד זה יוצא יותר מידי למחשב....) תודה רבה!!!.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  3. קניתי לפני כמה חודשים לוח אם של אסוס P4P800SE הבעיה כאן שהחנות שקניתי מימנה ניסגרה אחד שמוכר גם לוחות אם של אסוס אמר לי "אתה צריך לחפש את המספר של ספק של אסוס ואז יחלפו לך את הלוח" מישהו יכול לעזור לי בכך יש לי 3 שנים אחריות בסך הכל עבר 3 חודשים אני מחליף אותו בגלל שהקול שלי לא טוב. תודה ענקית מראש.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by kobi_af,

אם הלוח שלי תומך עד ddr 333 ואני קונה ddr 400 יש לי שתי ddr 400 והלוח שלי תומך רק עד Pc 2700 אז מה המהירות 333 ? יש לכם אתר מרוכז בעעברית על שאלות מסוגים כאלו ? ושאלה שנייה מה זה זכרונות tcd או bh5 לא ממש הבנתי תקטע של זה

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by BandiT,

קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by sroolik,

האם הם אותו דבר ? כשנכנסתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה מעבד כפול ליבה של אינטל הם אמרו לי שזה בעצם המעבד עם ה- 64 ביט עם 2M Cache נראה לי שזה לא אותו דבר כי אני יודע שכפולי הליבה הם יקרים וראיתי 64 ביט ב- 1400 שקל

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  7. שלום, ברשותי זכרון Samsung PC2700 256MB(הם היו להיט פעם ) ו- TwinMos PC3200 256MB. אני מעוניין לדעת אם אני יכול להשתמש באופציה של DUAL DDR בלוחות אם שתומכים בזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  8. אני מעוניין לשפר את ביצועי המחשב שלי בעלות מינימלית האם שווה לי לשדרג את המעבד מAthlon XP 2000 עם ליבת פלומינו למעבד Sempron 3000 עם ליבת בארטון (512K L2) ???

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  9. תמיד יש 4 ערכים cas וT ועוד T ועוד משהו בסוף אפשר הסבר על כל אחד? תודה

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by E-Bear,

אני הולך לקנות פנטיום 4 3.4 MHZ ורציתי לדעת מה הסטפינג הכי מומלץ לOC מוצלח? תודה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  11. שלום רב במחשב שלי יש 1G זיכרון. האם הוספה של 256mb מביאה לשיפור כלשהוא בהרצת מישחקים כבדים, או שזה יהיה בזבוז כסף. המיפרט שלי: P-4 2.8 XFX 6600GT 128MB 1GB RDRAM SAMSUNG XP PRO תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Fighter,

כמה חזקה ליבת הנורת'ווד מליבת הוילמייט? אני למשל מסכים שהוילמייט חלשה מאוד יש לי p4 1.7ghz willamette והצלחתי לעשות לו אוברקלוק רק עד 1.7@1.9

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. טיפה קשה להודות בטעות אבל זה חובתי מתוך דאגה לידע של אחרים כאן היה לי כאן וויכוח לפני כחודש בערך בקשר ליעילות של הסקודאלר של ווינדווס וטענתי שהמעבר בין ישומים פוגע בביצועים של שניהם , עכ"פ מכמה בדיקות שהרצתי עכשיו כנראה שטעיתי (אמנם זה לא 100% אבל רוב הסיכויים שכן טעיתי) הבדיקות שהרצתי התבצעו באמצעות lame 39.6.1 וסופר פי הרצתי בהתחלה מגה של סופר פי - לקח 47 שניות אח"כ הרצתי במקביל שני תרדים של סופר פי ולקח דקה וקצת יותר מחצי - כלומר ל היה איבוד ביצועים(90 שניות בערך שהם קרובות ל47 שניות כפול 2) אח"כ הרצתי במקביל 3 תרדים של סופר פי ולקח 2 דקות ו22 שניות (162 שניות שהם כמעט 47 כפול שלוש) ניסיתי לבדוק מה קורה בליים - שעובד עם קבצים גדולים יותר , קודדתי מWAV את השיר "…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מישהו יכול להגיד לי עם יש בכלל לוחות אם ש ל חברה בשם אוקטון או משהו כזה כיאיזה חנות מחשבים נתנה לי את השם הזה ואני לא מוצא את זה בשום מקום.................... הסוג שרשמו לי זה או ki8nfc או k8nfc (לא ממש הבנתי מה הוא רשם)

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. Started by kob27,

יש לי מעבד AMD 64 3500 ועליו מערכת קירור של זלמן ללא בורר מהירות כך שהמאוורר אמור לעבוד על מקסימום תמיד, אך לא כך המצב, המאוורר מעלה את הRPM שלו כאשר המעבד מתחיל "להזיע", במנוחה המאוורר הוא בסביבות ה 1500 RPM ובמאמץ הוא מגיע ל 2800 RPM, בדקתי בביוס אם האופציה COOL N' QUIET עובד אך לא, הוא על DISABLE. וגם שמתי לב ב CORE CENTER שהמחשב ב LOAD המעבד עושה OC אוטומטי, הוא קופץ מ 2210 ל 2250 MHZ ויותר. לא נגעתי בביוס מאז שקיבלתי את המחשב ולא עשיתי לו OC . אני רוצה שהמאוורר של הזלמן תמיד יעבוד על מקסימום ושהמעבד לא יקפיץ את עצמו, מה עליי לעשות? האם יש קשר ל N' TUNE (למרות שאין לי מושג מה זה), ואם כן איך אני מבטל אותו? תודה. עריכה: קראתי עכשיו שיש ללוח הזה CORE CELL CHIP שהו…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. מתוכננת הזמנה גדולה.. amd x2 4400 dfi sli-dr 7800gtx asus x2 sli!!!! והדילמה היא העם כדי ללכת על:: ocz625mhz pc5000 3-4-4-10 2x512 or ocz 600mhz pc4800 2.5-4-4-8 4x512 מה דעתכם?.. על מה עדיף?.. בכול מקרה את המעבד אני מזמין עוד השבוע (מי שרוצה להיצטערף מוזמן) והוא יגיע לקראת סוף שבוע הבא... ןבקשר לכרטיסי מסך ולזיכרונות וללוח.. הכול יצטערך לחכות עד שאני ימכור את המערכת שייש לי עכשיו: p4c800e-deluxe asus ct-479 dothan 740 1.73 533 bus albetron 6800u crosair xms 512x2 pc4400 2.5-3-3-6 עם מישהו מעוניין במשהו אז לפרטי... ואני ישמח לשמוע את דעתכם בקשר לזיכרונות... יחיאל

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by rudyzplace,

שלום לכולם, קניתי BARTON 2600+ MOBILE ויש לי NF7 V2.0. הבנתי שהלוח לא יזהה את המעבד - מה שלא מהווה עבורי בעייה שכן אני מכוון הכל ידנית ב-OC. האם יש בעיות מיוחדות או אנקדותות שראוי להתייחס אליהם בקשר למעבד?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  18. אילו זכרונות הכי יתאימו לי לDUAL? (באזור 500 שקל). האם יש לי אפשרות להתקין זכרונות מעל 3200?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by אבי11,

שלום רבותי אם יש למישהו מידע על מתאם slotket ms6905 master לפנטיום3 אודה לכם על כל מידע לנ"ל תודה אבי

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

יש לי 2 שאלות אשמח אם תענו.. 1. איןך אני בודק יציבות של זיכרון אני רוצה אם ממורי טסט אבל אני לא יודע מאיפה להוריד... 2. איך אני בודק מה הגבול של הזיכרונות בלי להעלות את המהירות של המחשב עצמו? תודה מראש יונתן 8)

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  21. שלום!!! יש לי a64 3200 s.754 msi k8n neo platinum G.skill pc4400 le הבעיה שלי היא שכשאני שם את הזכרונות ב275mhz ומוריד את מכפלת המעבד ל8 כך שמהירות המעבד נשארת כשהייתה, המחשב כותב לי להחזיר בחזרה את ההגדרות הקודמות ולא נותן לי לעשות oc...... הכי רחוק שהצלחתי להגיע היה 220mhz ומעבר לזה, כולל 230 לא עבד.......... המתח שנתתי לזכרון בטוח הספיק.........2.8 אני לא מבין מה הבעיה? האם תוכלו לעזור לי? דרך אגב, אמרו לי שאולי הכונן הקשיח שלי שהוא s-ata מחובר לחיבור s-ata לא נעול......האם משהו יודע איזה חיבור על הלוח הזה הוא נעול??

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by Dumbass,

שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש, אני לא מתכנן OC ואם כן, אז לא של יותר מ400 מגה הרצים. המטרות העיקריות של המחשב הן משחקים (כבדים וגלישהעבודות), המפרט לא ממש חשוב עכשיו, אני מתלבט בין שני לוחות: Msi K8N Neo4-F שעולה 650 ש"ח לבין Gigabyte K8nf-9 שעולה 620 ש"ח לא יודע למה אבל יש לי העדפה ללוח של MSI, הוא נראה לי יותר טוב P: אז מה בעצם ההבדלים בינהם? ועל מי אתם ממליצים? (אה, יכול להיות שאת הלוח של MSI אני יכול להשיג ב550-600) תודה :>

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by roc,

שלום,לי ולחבר שלי יש אותו מהירות מעבד אבל היום הורדנו את התוכנה CPU-Z וראינו שאצלו רשום presscot ואצלי northwood אז רציתי לשאול מי יותר טוב או אם הם שווים במהירותם ואם יש הבדל ביניהם אז הוא גדול?

• 9 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by zxcvbnm,

כרגע יש לי amd 1.2 gigabte 7vtx 256 mb ddr 266 mhz. אני מעוניין להוסיף עוד 512. השאלה שלי היא האם ניתן להוסיף זיכרון עם 400 MHZ (גם בגל שהוא יותר זול וגם אם אני אשדרג בקרוב הוא לא ילך לפח). ואיזה זיכרון מומלץ (adata או vdata). תודה מראש

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  25. שלום...ברצוני לקנות זכרונות חדשים למחשב [יש לי 512MB DDR 400 בשני סטיקים של KINGSTON...מפרט מלא למטה] יש כמה וכמה משחקים חדשים שדורשים במומלץ 1GB והירידת ביצועים כן מורגשת עם חצי ג'יגה.. לכן רציתי לשדרג ל1GB.. לפי מה שהבנתי-בתקופה האחרונה יש ירידת מחירים די דראמטית בתחום של הזכורונת. אבל אין לי מושג איזה חברה מומלצת,האם כדאי ללכת על שני סטיקים של 256 או על אחד של 512,ומה המחירים הכי משתלמים.. חשוב לציין-אני מעדיף לשלם כמה שפחות על הזכרונות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים