עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oneq,

שלום, ברשותי לוח ASUS P9X79 עם מעבד i7 4930K, שני סטיקים של זיכרון מסוג XPG של ADATA, כרטיס מסך 280X Vapor-X וספק כוח Seasonic S12II 620watt. כשאני מדליק את המחשב נדלקים רצף של לדים אדומים (כנראה נורות אזהרה כלשהן) וזה נגמר בזה שה Boot Device LED נשאר דולק קבוע ואין POST. המסך נכנס מיידית ל Power Save Mode. מה שניסיתי זה: לחבר את הכוננים לפורטים שונים של SATA להחליף כבל SATA לנתק כבלים של SATA להחליף זיכרון RAM הוצאתי את הבטרייה של הלוח כדי לאפס הגדרות הפעלה עם ובלי GPU ועדיין אין POST. יש משהו נוסף שאפשר לנסות? במידה ולא, מה אפשר לעשות? איך אפשר לדעת מה מקור הבעיה כדי שאדע מ…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. אהלן חברה, הלך לי סטיק אחד של זכרון ועכשיו אני תקוע רק עם 2GB וזה בלתי אפשרי לעבוד ככה הכל נתקע (ווינדוס 7 64BIT) ראיתי את אלה בKSP אני רוצה לקנות אותם היום מה שעדיף http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=13421 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12377 השאלה שלי אם זה שווה את ה50 הבדל? או שזה רק בשביל הפוזה של ה"SNIPER" השחור הזה? מפרט: Core i5 750 Enermax mudo 82+ 625W GIGABYTE P55A UD3

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by alia,

בוקר טוב ,אני מתלבט מאוד מה מתאים לצרכים שלי אדגיש מייד כי לא מתוכנן oc בשום מקרה השימושים בעיקר גלישה ,מעט משחקים קלים כגון gta,fifa2008,וכד אופציה א:e-4500,ga945gms2 אופציה ב:e-6550 ga p35ds3l הכרטיס מסך 8500,ram2gb האם אני יכול לוותר על אופציה ב בהתחשב בצרכים?

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  4. יש לי מעבד שאני יודע שהוא I3 אבל אין לי מושג מה הסוג שלו איך אני יודע מה הסוג מבלי להכניס אותו למחשב ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. מה ההבדל בין מגה ביט מטמון 1 ל2 ? מגה בייט מטמון נמצא רק במעבדים של אינטל? כאילו מה התפקיד שלו להמהיר תפעולות או מה...

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  6. שלום לכולם, כיום אני עובד עם פנטיום 4 ו-1 ג'יגה זכרון. המחשב כבר בן 4 שנים. השאלה שלי היא האם שדרוג (ללא OC) ל- E2200 או ל- 4400+ (כולל 2 ג'יגה RAM) ייתן שיפור מהותי בביצועים? המחשב משמש לסרטים, אינטרנט ועבודה משרדית שכוללת גם משימות תכנות (עבודה עם כלי פיתוח תוכנה). כרגע בכל מקרה אשאר עם XP. עוד שאלה, האם הדיסק הקשיח, צורב DVD ו- DVD ROM יכולים לעבור לחומרה החדשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by BandiT,

יש לי לוח אם מסוג ga-k8nf-9 של חברת gigabyte היה עליו מעבד Athlon 64 3000+ על סוקט 939 הביאו לי מעבד Athlon 64 X2 3800+ שיש על סוקט am2 לפי מה שהבנתי מהאתר הזה http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_Athlon_64_microprocessors#Athlon_64_X2 מעבד "החדש" אמור להתאים גם לסוקט 939. אבל אחרי שבדקתי את שני המעבדים ראיתי שיש "שטחים מתחים" ללא פינים במקומות שונים. זה אומר שזה לא מתאים פיזית לסוקט? למרות שכתוב באתר שזה כן. תקנו אותי אולי לא הבנתי משהו נכון. האם יש מצב לשים את X2 על סוקט של 939. הנה תמונה של שני הסוקטים 939 http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sockel-939.jpg X2 http://en.wikipedia.org/wiki/File:Socket_am2_retention_module.jpg תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by Pc_freak,

אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב שלי X58a ud3r rev2 I7 950 רציתי לשאול אם משהו ניסה או יודע אם זכרונות של 8 gb עובדים בלוח הזה אני רוצה לקנות שלוש סך הכל 24 gb

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  9. סליחה על השאלה הדבילית אבל לוח אם זה הדבר היחיד שאני לא מבין את התרומה שלו למחשב חוץ מחיבורים תמיכה בזיכרונות עד גודל מסוים ובמעבדים. מעבד טוב - משתמש בזיכרון ומריץ הכל מהר. ספק- מספק את החשמל הדרוש למחשב. זיכרון- דרוש כדי למצות את המעבד. כרטיס מסך- דרוש למשחקים ולתוכנות גרפיקה בהתאם לרזולוצית המסך. כרטיס קול- מספק את איכות הצליל לרמקולים ברמה המתאימה. . . . . . . . לוח אם- עוד חיבורים?!???? מה ההבדלים נגיד בין P5GC-MX/1333של אסוס שיש לי ללוח מסוג x38 או p35? אם אני לא משתמש במעבדים מרובעי ליבה אלא בדו ליבתיים שניהם תומכים ב-e8400 שאאני כנראה הולך לשדרג אליו לשניהם יש חיבר PCI חוץ מההבדלים בתמיכה בזיכרון? האם זה בא לידי ביטוי במהירות כמו זיכרון ומעבד? האם ע…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by gjook,

רציתי לדעת מה המהירות של הכרטיס רשת שמגיע עם הלוח הנ"ל. כמו כן הבנתי שאין לכרטיס יציאת firewire , האם אתם יודעים כרטיס באותו טווח המחירים שמתאים לe6750 , ויש לו גם firewire?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by pcupgrade,

שלום, ברשותי לוח אם עם שלושה סלוטים מנוצלים לכרטיסי זיכרון. כל אחד מהם בנפח 128MB, שניים 133MHZ ואחד רק 100MHZ. לפי התוכנה CPU-Z, אלו הם נתוניהם המדוייקים: Memory SPD ------------------------------------------------------------------------- DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type SDRAM Manufacturer (ID) (0000000000000000) Size 128 MBytes Max bandwidth PC133 (133 MHz) Part number Number of banks 2 Data width 64 bits Correction None Registered no Buffered no EPP no XMP no JEDEC timings table CL-tRCD-tRP-tRAS-tRC @ frequency JEDEC #1 3.0-3-3-6-0 @ 133 MHz SPD registers 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 0A 0B 0C 0D 0E 0F 00 80 08 04 0C 09 …

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  12. "לוח אם למעבדי ה-AM2 החדשים של AMD מדגם INFINITY NF ULTRAII-M2 של חברת DFI מתנת חברת GlobalTech" מהו שוויו?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. מפרט נמצא בחתימה. לפני 6 חודשים בערך קניתי מחשב שלם עם רק 256MB. חשבתי זה יספיק. אחרי חודשיים ראיתי שזה לא מספיק אז הלכתי וקניתי עוד 256MB. אז עכשיו אני רואה שזה עדיין לא מספיק למשחקים אז אני רוצה לקנות עוד 512MB. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על הלוח אם. מבחינת ה-MHZ הם כולם יהיו אותו הדבר: PC3200. הזיכרון 512MB יהיה מחברה שונה ד"א: A-DATA, אז בעצם תיזמונים שונים. אני לא הולך לקנות מחברה קינגסטון, כי הזיכרון עולה בערך 600, וה-ADATA עולים רק 490, אז אני רוצה לחסוך פה כסף. אני עושה OC ד"א.

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  14. לוח אם שמתאים ל- core 2 duo, שנותן קירור טוב, כרטיס קול טוב, ויכול לשמש בעתיד הרחוק לשדרוגים של רכיבי זכרון וכו...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by shoeyal,

הבדלי המחיר בין זכרון רגיל לזכרון "איכותי" שהוא בעל תיזמונים נמוכים עומד על סכומי כסף משמעותיים. האם זה שווה את ההשקעה ? בקישור http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=ddr2comparo&page=7 שמצורף אמנם שלDDR2 ההבדלים בתיזמונים זניחים מבחינת ביצועים. בנוסף אני ורוב האנשים מתייחסים כיום בעיקר ל CAS כבר ראיתי מס" קישורים שטוענים שב DDR זה לא הנתון הכי חשוב והוא די זניח לכן ההבדל היחידי זה ב O.C עד איזה באס הוא יוכל לעלות אבל מבחינת ביצועים לא משנה אם זה קורסייר או ELIXIR מעפאן http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=ddr400myths&page=3 "Conclusion : When it comes down to it, there is almost zero performance difference end-user performance levels betw…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  16. כותרת ^ לי יש את ה-P35 וקציתי לדעת מה ההבדל בין אלה לחדשים.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן של AMD הנה מה ש-CPU-Z כותב: מעבד: +AMD Athlon 64 X2 3800 תושבת: (Socket AM2 (940 לוח האם הוא של MSI והדגם הוא MS-7260 אבל לא הצלחתי למצוא אותו באתר של MSI. השאלה שלי היא איך אני יודע אילו מעבדים יתאימו ללוח האם הזה, והאם קיימים בכלל עדיין מעבדים שיתאימו אליו? אם כן מה המעבד הכי חזק שניתן לשדרג אליו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by aviados,

ערב טוב לכולם אני מחפש זיכרון 512 MB במהירות 333 MHZ אבקש לדעת איפה אני יכול לקנות באיזה חנות ? תודה מראש ושבת שלום לכולם

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  19. Started by rafi_d,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=850 חוות דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  20. יש לי כרגע AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz 5400. התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח ועדיף פחות! מזמן לא התעדכנתי במעבדי AMD , לכן אין לי מושג אפילו איפה להתחיל. ואני מבין שהלוח אם שלי לא תומך בכל המעבדים. ??? שימוש: משחקים סרטים ומוזיקה! כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by kinggil,

שלום, האם בלוח שיש דואל צ'אנל צריכים שכל הזיכונות היו מאותו הסוג ו מאותו הגודל?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by Sharon_B,

שלום. קראתי איפשהו ביש מעבדים שיש בהם ליבות רדומות. יש ברשותי מעבד E8400. האם למעבד זה יש ליבות רדומות שאפשר להעיר? איך בודקים את זה? תודה לעונים, שרון.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by coco,

וגם עד כמה זה מסוכן לעדכן את הביוס של ה 8RDA+ ואם כדי בכלל...

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by jhony,

מהם ההבדלים העיקריים בין שני הכרטיסים האלו ובמה הם מתבטאים ? מבחינת תמיכה אוברקלוקינג הכל... בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.