מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מחפש מחשב נייד פשוט+... בסגנון אינטל I5 או I7, כונן SSD של 256 GB.. הבנתי שכדאי לחכות למעבדים מדור 8, אבל נכון לעכשיו אין כל כך מבחר, לדל יש רק מחשבים של 2in1 מהסדרה הזו, וגם כן עם מקלדת לא מלאה. לאסוס אין בכלל, ולHP יש 2 מחשבים בודדים עם מעבדי דור 8, מה שמשאיר אותי עם האופציה הזו בלבד. מתי אמורים לצאת עוד מחשבים עם מעבדי דור שמיני, יש צפי לאיזה דגם מסוים ? (מהחברות שצוינו למעלה ?) או אפילו להערכתכם ? חודש ? חודשיים? ועוד שאלה שאולי קצת לא קשורה.. חיפשתי את הדגם הספציפי הזה של HP ביוטיוב (גם את הסדרה עצמה ולא רק דגם ספציפי) .. משום מה המחשב לא מופיע בכלל, שום סרטון - לא REVIEW ולא UNBOXING, שזה קצת חריג…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אותו דבר כמו בכותרת מתי הם יגעו לארץ וכמה הן יעלו
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה הולך להיות אחד מהשיפורים הטכנולוגיים היותר גדולים של הזמן האחרון, מהירות מטורפת.
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אפוקס הודיעו לפני שבוע-שבועיים בערך שהם מייצרים את הלוח אם החדש Epox 8RDA3+... למישהו יש מושג מתי הוא יהיה זמין?
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
http://www.ifixit.com/Guide/images/air_logic_top.jpg http://www.ifixit.com/Guide/images/air_logic_bottom.jpg זה הלוח אם של ה macbook air החדש... אורכו המלא כאורך עפרון וכמובן דק מאוד ומכיל 2 גיגה זיכרון DDR2, מעבד Intel Core 2 Duo, וגם כרטיס מסך וציפסט כמובן.
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
-
חברים שלום :: אני חושב לשדרג את המחשב שלי , מתוך כל מיני מאמרים שיש באתר אני מבין שיש איזה כוונה להוציא לוחות חדשים ומעבדים בתצורה חדשה מסוג AM2 אשמח לקבל מידע על התחזית לכניסה לדור הבא ועל מומלצים בברכה :s05:
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
נכון להיום רק 3GHZ ו3.06 מגיעים עם HT. לא אמורים לצאת מתישהו 2.4 עם HT?
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
למרות שאמרתם רבעון רביעי האם יש תאריך השקה ברור ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
-
היי באתר של NVIDIA לא מצאתי תאריך וגם לא באתרים של ASUS,GIGABYTE וABIT אז מתי לעזאזל הוא יוצא?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מתי יוצא ה E6320 ??? מה ההבדל בינו לבין E6300??? האם ההבדל בין 2 ל- 4 MB זה קריטי ? כמה הוא יעלה ?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי לוחות ה-Crossfire יוצאים? שמעתי שבאמצע ספטמבר, אבל עכשיו זה אמצע ספטמבר. אגב אם אני קונה לוח תומך Crossfire אני אצטרך לקנות כרטיסי מסך של ATi נכון? כרגע אני מתכנן על לוח תומך SLi אבל ה-Crossfire נשמע מעניין.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מתי שתי המעבדים האלה יוצאים..? (והאם שווה לחכות להם או לקנות את הQ6600..?) או שהם הרבה יותר חזקים ממנו..?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שמעתי בזמן האחרון כמה דברים על QDR, Quad Data Rate. אבל אני מעוניין לדעת מתי בדיוק הוא יוצא לשוק, DDR-II קרב, וכבר התחילו לעבוד על DDR-III, אז מתי ייצא QDR ?
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם יש לכם קישור לאתר שמראה תמנות וביצועים זה יעזור נורא תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם זה ראלי לחכות לקונרו..?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
אמור לצאת בכלל ? או שכבר יצא ?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-