מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי שאלה בקשר לאחריות הכל אצלי עובד טוב ורציתי לשאול! בוא נגיד ויש לי מעבד 2100 שיש לו אחריות ל3 שנים מה קורה אם אחרי שנתיים הוא נשרף לי אבל הפסיקו לייצר אותו??? מה עושים?? בלי לפתוח פה לשטן!!!!
-
אני מנסה להבין מה שונה בין כל הצ'יפסטים האלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות סדר ולהסביר מי יותר טוב ממי ולמה. מי מהם יותר טוב למשחקים ולמה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב לוח אם רק לשימושים של אופיס ואינטרנט אבל ויש אבל: חייב PCI EXPRESS וכרטיסים מסך LAN וסאונד ONBOARD ן SOCKET 775 או SOCKET 939 (לא משנה AMD או אינטל כי גם ככה אני יקח מעבד מוחלש סמפרון או סלרון אבל חובה שיהיה ללוח אפשרויות שדרוג) ופחות מ 400 ש"ח אני מחפש המון במיליון אתרים ואני ממש לחוץ כי זה לפרוייקט טכנאים ואני פשוט לא מוצא אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה לכל מי שעונה אתם מוזמנים לכתוב גם אם אתם מוצאים משהו קרוב ל 400 אבל אני ממש צריך פחות מ400 תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי זכרונות של PQI שאמורים לעבוד ב-Dual Channel ובתזמונים של 2-2-2-5 אבל CPU-Z מראה לי שכל אחד מה-256MB פועל בסינגל צ'אנל ושהתזמונים הם 2.5-4-4-8, איך משנים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט ורציתי לדעת אם בעתיד ארצה לשדרג את המחשב הלוח אם הזה יתמוך בDDR3 ובמערך SLI ?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אם יש לי כרגע במחשב שני כרטיסי זיכרון במהירות 1333MHz כל אחד של 2GB ואני רוצה לשדרג ל8GB(להוסיף עוד שני כרטיסים של 2GB של 1600MHz) האם הזיכרון יפעל לפי המהירות האיטית? או שכל דואל צ'אנל פועל בנפרד ואז יהיה 4GB שיעבדו במהירות 1333 ועוד 4GB שיעבדו במהירות 1600? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בוקר טוב. הזמנתי אתמול מחשב, אבל לא החלטתי על לוח אם, אצטרך להודיע לו מה החלטתי.. אמרו לי ש Abit יותר מהיר ואין הבדלים בשאר, ויותר זול. מדובר בלוח : Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 או זה : GIGABYTE GA-P35-DS3L
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
באזור ה- 800 עד 1000 ש"ח שיתאים למעבד כמו כן האם יש טעם לשים יותר מג'יגה זכרון עם המעבד הזה? תודה רבה לכולכם וחג שמח :-)
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD 64bit ל Socket 754, ככל הנראה מהחנות KSP. הנני מתלבט בין שני הלוחות המוזכרים בכותרת מבית Gigabyte. ההפרש בין הלוחות הוא כ 140 ש"ח לחובת ה Pro, כמובן. רציתי לדעת מה התוספות שיש ב Pro והאם, לדעתכם, הם מצדיקים את התוספת מחיר עליהם. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
עדכנתי את ה-BIOS של ה-Abit AV8. העדכון הסתיים אמנם בהצלחה, אבל המחשב סירב לאתחל (גם לאחר איפוס CMOS). החלטתי לבצע עדכון לצ'יפ באמצעות "החלפה חמה" עם מחשב אחר, אבל גם זה לא עזר, ובניסיון שני כנראה שחיברתי את הצ'יפ לא מספיק טוב מה שגרם לו להיצלות. עכשיו יש לי מספר אפשרויות: - לפנות למעבדה שמחזיקה צ'יפים מתאימים (PLCC) וגם את ציוד הצריבה המתאים. אשמח לקבל המלצות והערכה כמה שירות כזה אמור לעלות. - לקנות צורב EPROM עם מתאם PLCC וכמה צ'יפים, על כל צרה שלא תבוא. ב-eBay צורב כזה עולה כ-$35 דולר כולל משלוח לארץ. ביחד עם הצ'יפים אני מניח שהמחיר יגיע ל-$50 דולר. האם ניתן להשיג בארץ ציוד כזה במחיר דומה? - לחפש לוח יד שניה במקום זה שלי (אביט AV8, סוקט 939) תודה!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מערכת מחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462889.0) לסביבה משולבת של פיתוח ומשחקים. אני מתלבט בין תושבת 1156 לבין 1366. אשמח להמלצה ללוח אם שמתאים לכל אחת מהתושבות הנ"ל. אני מחפש לוח אםשיש לו raid1 בחומרה (כלומר שמערכת ההפעלה אינה מודעת לקיומו של הרייד). תודה על העזרה, מקסים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית מחשב חדש, לצרכים של אינטרנט וסרטים (בלי משחקים ובלי OC) ונסגרתי על הכל חוץ מלוח אם... מעבד E7400, זיכרון 2X1GB קינגסטון, וכרטיס מסך GIGABYTE GV-N95TOC-1GI בהצעה בפורום מפרטים, הציעו לי את GA-G31M-S2C של Gigabyte. אבל הבנתי שזה צ'יפסט ישן ולוח פשוט וזול (הם גם הציעו לי מעבד Dual Core, ולמרות שאני יודע שזה כנראה overkill לצרכים שלי, אני עדיין רוצה C2D ולוח אם טוב יותר שיחזיקו הרבה שנים). המוכר שאני קונה ממנו הציע לי את DG41TY של אינטל, הוא אמר שהוא ממליץ רק על אינטל כי האמינות שלהם היא הכי גבוהה ויש אצלם 0 תקלות. מצד שני זה נראה לי לוח יותר מדי יקר לצרכים שלי, עם כרטיס מסך טוב שאני בכלל לא אשתמש בו (אני לוקח חיצוני כי חשוב לי תמיכה ב-HD ויציאת TV OUT שא…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה אודה לו מאוד יש לציין שכרגע יש לי פנטיום 4 2.4 533 לוח אינטל סילבר כרטיס מסך ATI 9700 PRO זיכרון 512 MB קינגסטון SB LIVE 5.1 ואם יש טעם לשדרג את המחשב ל פנטיום 2.4 באס 800 HT
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תמונות מתוך מצגת ההשקה הרשמית לדור ה-Broadwell-E החדש של אינטל מאשרות את כל מה שידענו, ומוסיפות עוד כמה וכמה פרטים חדשים מעניינים אין וויכוח על כך שאחד מהאירועים הבולטים בתערוכת Computex 2016, שתיפתח בעוד כיומיים בטאיוואן, יהיה החשיפה וההשקה הרשמיים של דור מעבדי ה-Broadwell-E של אינטל, אשר יציע את הביצועים המירביים בהחלט עבור הצרכנים הביתיים, לראשונה בהתבסס על ליטוגרפיה של 14 ננומטר. פרטים רבים על אותם מעבדי אקסטרים חדשים כבר שמענו במהלך החודשים האחרונים, אך כעת נראה שכל הקלפים נחשפו, קצת יותר מדי מוקדם – התמונות המרכזיות מתוך מצגת ההשקה הרשמית הגיעו לידיהם של לא אחרים מאנשי האתר videocardz, ופורסמו כמובן לרווחת הכלל, ימים ספורים לפני מועד ההצגה המעשי. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט p4 2.4ghz גירסא B אני חושב לוח אם ASUS P4S8X אני רוצה להחליף לוח אם כי הוא יוצר צוואר בקבוק במפרט שלי (יש לי זיכרון מהיר וכרטיס מסך טוב) , דבר נוסף זה שהלוח אם מפריע מאוד באוברקלוקינג. התקציב שלי מאוד נמוך, 200 ש"ח ומטה. בפינת המציאון של KSP מצאתי כמה לוחות אם שמתאימים לי מבחינת תקציב: Abit SA7 Abit IS7-E2 Abit IS7-E EPoX 4BDA EPoX 4PDA MSI 655 MAX-LS למצוא ביקורות שלהם באינטרנט היה קשה ולכן אני שואל אותכם, מי לדעתם הלוח אם הכי משתלם מכל אלו, יש להזכיר כי אני לא רוצה להשקיע במחשב שלי, הוא ישן יחסית, ולכן התקציב הנמוך, אני רק מעוניין בלוח שיהיה נחמד בביצועי OC, יציג לי ביצועים טובים,וכמובן יתמוך בכל הסטנדרטים שיש היום כמו AGP 8X, DDR 400 DUAL, וכו'.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איזה לוח אם יתאים לשרת X3400 של IBM כאשר הייעוד של השרת הוא שרת STORAGE תודה.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לאינטל 6300 שלא מתוכנן בו OC.. כרגע איזה צ'יפסט עדיף? מה ההבדלים ביניהם? מה היתרונות של כל אחד?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל הבעיה איפה הכי כדי לקנות, למשל אני רוצה לקנות בKSP כי הם די זולים אבל שמעתי שהם לא הכי אמינים...אשמח לעצה טובה בקשר למקום שהכי כדי לקנות מימנו מחשב, חברה אמינה מאוד!!! וזולה תודה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב של אחי הקטן עכשיו אין לי מוסג איזה לוח זה בשביל להתקין לו דרייברים (אין לי את הדיסקים של הדרייברים) תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי לכולם... יש ברשותי מעבד אינטל 3.0 ג'יגה הרץ המורכב על סוקט 775 בעל 1MB CACHE בטכנולוגיית 32 ביט. השאלה היא כזו האם יש הבדל (ומהו...) בין מעבד זה למעבד 3.0 2MB CACHE בטכנולוגיית 64 ביט, האם ההבדל משמעותי האם ניתן להתקין מעבד זה על אותו לוח אם של המעבד הנוכחי או שמעבדי 64 ביט זקוקים ללוח שונה? האם צריך חלונות ל64 ביט? תודה חברה
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח אם הבא BIOSTAR TForce4U http://www.biostar-usa.com/mbdetails.asp?model=tforce4+u
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חברה למה בפורום אין דיבור על הלוח הנ"ל ? אשמח לשמוע קצת פרטים עליו מכיוון שאני מעוניין בוא.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מעונין בהמלצה ללוח אם למחשב שמיועד לחבר תפרן במיוחד, למעבד AMD הלוח צריך לכלול כרטיס רשת, כרטיס קול נורמלי (לא סאונד סטורם, אבל משהו שיוכל להשמיע מוזיקה בלי הפרעות מיותרות ועיוותיום) וכרטיס מסך - שישומש לעיתים רחוקות להרצת משחק.. כמובן שיוציא איכות דו מימד סבירה. הדרישות הם רק שיהיה אמין וירוץ באופן מכובד אני מתלבט בין.. Epox 8RGMI DualDDR400 GeForce4 + Sound + Lan, שעולה 420 שקלים ומתבסס על NFORCE 2 לבין Epox 8KMM3I + VGA + Lan + Sound , שעולה מאה שקל פחות, אבל מתבסס על ציפסט של VIA או שעדיף לקנות ABIT NF ולחפש כרטיס מסך זרוק בחמישים שקל. נכון, ההבדלים לא ענקיים במחיר אבל עדין, כשאין... אשמח לשמוע את דעתכם על הלוחות האלה תודה
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
יש לי רק שאלה קטנה. האם גם בשביל מעבדי AMD יש יתרון בביצועים ל - DUAL DDR או שמודול אחד יתפקד אותו דבר?
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-