מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש אחד מהלוחות אם שהזכרתי Msi Z77A-GD65 או Msi-Z77A-GD80.הרעיון הכללי הוא לוח אם Msi Z77 בגודל Atx מלא ללא Pci ישן ועם חיבור Spdif קואקסיאלי אבל זה לא חובה אפשר לוח טוב אחר שוב Msi בלי זה אם אין אפשרות אחרת.על סכום כבר נדבר בפרטי. תודה רבה לכם מראש.:)
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
ראיתי בחנות מחשבים לידנו שיש מודעה: P4 2.66GHZ 533 ב350 שקל (כנראה יד שניה) לא יודע איזו ליבה... שווה קניה?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנני מחפש לוח אמ ל-CF, כנראה ל4850, להלן המפרט שלי כרגע; מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 כ. זכרון: Corsair TWIN2X4096-6400C4DHX DDR2 4096MB [2048MBx2] 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤620 ספק כח: Corsair 650TX 52A @ 12V ¤568 כוננים קשיחים: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 2 ¤660 רמקולים: LOGITECH X-530 429 מסך: Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI 1,499 אם תוכלו, אנא תכתבו לי למה דווקא אתם בוחרים בלוח ספציפי זה אשר אתם ממליצים לי עליו. אגב, אני בהעדפה על לוחות של ASUS. תודה מראש. : ) נ.ב המליצו לי על Rampage Formula s775 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1066. מהי דעתכם גם כלפי לוח זה?
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן, אני מרגיש בזמן האחרון שהמעבד שלי לא סוחב יותר, אני יודע שהוא מעבד טוב והכול, אבל עדיין אני מצפה ליותר, אני צריך המלצה למעבד חדש בקטגורית ה775 או למעבד אחר ולוח אם חדש, התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח...
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי את הזכרון הזה http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36# (את השני סטיקים של 512 כל אחד). אני נותן לו 2.8 מטח, והורדתי את התזמונים ל 2.5 6-3-3. הוא עובד יציב ולא עושה שום בעיות. מה אני מרוויח כאן בעצם?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב, מדובר ב - MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2, שאלה קטנה.. http://img201.imageshack.us/img201/1120/b0087ix5.jpg לפי התמונה, אני צריך לחבר לספק גם את PWR 2, וגם את PWR 3 ? או רק אחד מהם ? נ.ב מצטער על השאלה הדבילית
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לצערי נישרף לי הלוח ואני רוצה לשדרג. התקציב עד 1000 שח +- 300 וגמיש עד 500 עכשיו---- מה לדעתכם עדיף(אמין) AMD או אינטל ביחס של עלות מול תועלת השימושים העיקריים הם למשחקים כבדים ועבודה משרדית מפרט נוכחי: מסך --(עקב אכילס קיבלתי במתנה ) - proview 22 inch ספק -- PRO82+ 525W Active PFC - Enermax ראם --זכרונות DDR II 800Mhz - 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 גוף קרור -- Zalman - CNPS9500A LED כרטיס מסך -- 9800GTX+ מארז --coolermaster 6800 מערכת הפעלה --vista black תודה רבה המעבד -- ישן AMD 3600 Athlon( רוצה להחליף)
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, מחר אני מבצע רכישה של מחשב נייד: http://ksp.co.il/?uin=17299 מעוניין להוסיף עוד 4gb ראם על הדרך, איזה דגם כדאי לקנות (מהאתר של ksp)? תודה רבה ערן
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
או שצריך לוח שמיועד לOC
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המחשב כרגע במעבדה,לא מצאתי כרטיס מסך שאיתו אוכל לבדוק אם זו הבעיה. המחשב משמש אותי רק עבור גלישה וצפייה בסדרות וסרטים. אני במרבית מהיום לא נמצא בבית,נמצא בלימודים ועם מחשב נייד. אם הכרטיס מסך יהיה הבעיה אז נראה לי שאני אקנה את ה - RX460 WINDFORCE OC 4G 4GB ייתכן שבשנה הקרובה אני אשדרג את המסך הישן שלי(שכבר גוסס עם מס' שורות של פיקסלים שורפים) ל - Dell U2515H. האם שווה לחשוב כרגע על שידרוג של מעבד/זיכרון? כשאני גולש (משתמש ב-Chrome),בד"כ פתוחים במקביל מס' רב של טאבים אז לפעמים זה מאט מאוד את הגלישה ואת המהירות של המחשב. העניין שהלוח אם שלי תומך עד DDR3 2000MHz וזה עם OC. ללא OC,המקסימום שאני יכול זה DDR3 1866MHz. לפה נכנס המעבד מ-2009,שתומך עד DDR3 …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! בטבלה הזאת: http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=54987,29003,34470,29001&familyID=10&culture=en-US מצויין כי לוח-אם צ'יפסט X48 לא תומך ב-DDR2 אלא אך ורק ב-DDR3. האם זה נכון? ומהם ההבדלים בין X38 לבין X48 קראתי: http://hwzone.co.il/reviews/x48_msi_dfi/2/ האם יש העדפה לקנות X48 על X38 - למשחקים? והאם עדיפים התדרים 1066 על 800. להלן המפרט שברצוני לרכוש: אני לא שלם עם ההחלטה בנוגע לזיכרונו והלוח-אם, מומלץ יעוץ =] מתוכנן OC - לקראת החלשות המחשב. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 DDR5 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL קשיח למחשב שולחנ…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חדשות מעניינות שצצות ברשת, מדווחות על שיפור ביצועים בעקבות עדכוני Bios ללוחות האם AM4 אשר משמשות כפלטפורמה למעבדי Ryzen: https://www.youtube.com/watch?v=HX_WEvEzR64 הדבר מעניין, ואולי מראה לנו שיש מקום להמשך אופטימיזציה בתשתית של המעבדים החדשים. קרי, שהם יצאו לשוק לא מבושלים במאת האחוזים ביום ההשקה. תמונה אחת לדוגמא מ- tombrader: כמו כן מספר כותרים מצומצם גם עבר עדכוני תוכנה/מנוע על מנת לתמוך בטופולוגיה ש- Ryzen מציג, טופולוגיה שהיא שונה מהטופולוגיה של מעבדי אינטל, וגם שם נראו שיפורי ביצועים מרשימים: https://www.youtube.com/watch?v=RdTwTnW8AAA
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך הצעות לכרטיס זיכרון 1X2 GB 667 DDR2 תקציב 1250 מתכנן OC
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כרטיס מסך ASUS 8600GT עם יציאת HDMI - הוידאו תקין אך אין קול, בד"כ נדרש חיבור מהכרטיס ליציאת S/PDIF שעל הלוח אם ואז הכרטיס מוציא גם קול דרך ה HDMI, דגם הלוח אם Intel DQ45CB, בדקתי ב Spec של הלוח לא קיימת יציאת S/PDIF פנימית אך יש סוג של HD Audio Internal Headers יש לי 2 סוגי כבלים שמצד אחד מתחברים ל Audio IN בכרטיס ובצד השני 2 פינים בודדים או 3 פינים צמודים. צירפתי תמונה של תרשים ה Header של הלוח, האם מישהו יודע לאן אני אמור לחבר את הכבל מהכרטיס ? אודה לעזרתכם [attachment deleted by admin]
-
שלום רב לאחרונה המחשב לא מזהה את החיבור ל USB דיסק און קיי מזהה מצלמה דיגיטלית לא מזהה מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור מנהל ההתקנים מדפסת מותקנת אבל לא מדפיסה המחשב מזהה את המדפסת אבל לא מבצעת הדפסה ומסמן כאילו סיים להדפיס חיבור ך דיסק קשיח חיצוני כנ"ל חיבור המצלמה למחשב אחר זוהה ללא בעיות. ניסיתי למחוק התקני USB ולהתקין מחדש לא עזר האם ישנה לבדיקת לוח האם ? תודה מיקי
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין שכאשר המעבד בשימוש מועט, המכפלה שלו תרד ל- x6 והוא יעבוד על 2GHz (מעבד מסוג Intel E8400 בעל 2 ליבות). וכאשר המעבד בשימוש מלא, המכפלה תעלה ל- x9 והוא יעבוד ב- 3GHz. בדקתי באמצעות תוכנת HWinfo וראיתי שכאשר אני נכנס ל- Advanced Power Settings ומשנה תחת Processor power management -> Minimum processor state ל- 100% אז המכפלה נעולה על x9 והוא תמיד על 3GHz. כאשר אני משנה ל- 5% אני רואה ב- HWinfo שהמכפלה קופצת במהירות בין x6 ל- x9 בלי קשר לשימוש במעבד באותם רגעים, כלומר הוא יציב על 40% שימוש ועדיין המכפלה קופצת. אני חשבתי שכאשר יהיה בשימוש מועט, של מתחת ל- 70%, המכפלה תישאר יציבה על x6. יש דרך לעשות זאת?
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי זה הולך להיות אחד מהשיפורים הטכנולוגיים היותר גדולים של הזמן האחרון, מהירות מטורפת.
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום! קניתי לפני שנה מחשב מאוד חזק תוכלו לראות את המפרט: ואני רוצה להוסיף עוד 2 זכרונות ל 2 שקיימים לי כרגע, עכשיו שימו לב שהזכרון הוא 2133Mhz ואני רוצה לשלב עוד 2 סלוטים של 2400Mhz והבנתי שצריך שיהיה התאמה 1.2V ו CL14 השאלה עם זה משנה שזה יהיה מדגם אחר כלומר יצרנית אחרת מקינגסטום ? כי לא מצאתי זכרון כזה של קינגסטום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם 2 הלוחות מתומחרים באותו טווח מחירים, בערך 740-760 ש"ח. לשניהם יש אותו צ'יפסט, P35, ושניהם תומכים ב DDR3 (עריכה: asus לא תומך ) (האם זה נכון? ה אות C זה משהו שקשור למערכת של הזיכרון והאם זה קשור ל DDR3?) וכמובן במשפחת מעבדים הבאה שתבוא.. הראשון ASUS והשני GIGABYTE. אני יודע שהג'יגהבייט, צורך פחות חשמל ומתחמם פחות, אך חוץ מזה, איך שניהם מבחינת ביצועים @ סטוק, OC, ויציבות ככלל. תודה רבה!:]
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך לדעת דחוף את הדגם של הלוח האם הזה יש לי רק את המידע הזה: nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express ואת התמונה שלו: http://img318.imageshack.us/img318/4940/a8nslidv29kq.jpg תודה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
הפרט במצד...זה הגיוני ראיתי לאנשים Q6600 עים 23C... בבקשה עזרה...
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחר אני טס לארהב יש לי 200 דולך לזכרונות... אבל איזה???????????????? לאוברררר
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עברו כמעט 6 שנים מאז השדרוג שילוש האחרון (שאפילו היה כאן בפורום! , המפרט של YairZ), חלקים בלוח אם הפסיקו לעבוד כמו שצריך ונראה שיש בהחלט "עייפות החומר" למרות פרמוטים וכד'. כמו כן ספק הכח הוא כבר בן 10, כדאי כנראה לשדרג גם אותו. המטרה היא גיימינג וכן שימוש מקצועי סטטיסטי (R, MatLab,Stata וכד') ואולי אולי גם מעט עריכה גרפית (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר וכד'). הדגש הוא על גיימינג. הרזולוציה היא 1920X1080, ואת כרטיס המסך אני אשדרג בנפרד שהמחירים ירגעו קצת (הרבה...) המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel i5 3470 Socket 1155 Gigabyte GA-B75M-D3H Rev 1.1 Kingston 16GB DDR 3 (4 x 4) MSI Geforce GTX 750 Ti HEC 450TD-FT CoolerMaster Centurio…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-