עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dodihob,

שלום, מחר אני מבצע רכישה של מחשב נייד: http://ksp.co.il/?uin=17299 מעוניין להוסיף עוד 4gb ראם על הדרך, איזה דגם כדאי לקנות (מהאתר של ksp)? תודה רבה ערן

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. או שצריך לוח שמיועד לOC

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  3. המחשב כרגע במעבדה,לא מצאתי כרטיס מסך שאיתו אוכל לבדוק אם זו הבעיה. המחשב משמש אותי רק עבור גלישה וצפייה בסדרות וסרטים. אני במרבית מהיום לא נמצא בבית,נמצא בלימודים ועם מחשב נייד. אם הכרטיס מסך יהיה הבעיה אז נראה לי שאני אקנה את ה - RX460 WINDFORCE OC 4G 4GB ייתכן שבשנה הקרובה אני אשדרג את המסך הישן שלי(שכבר גוסס עם מס' שורות של פיקסלים שורפים) ל - Dell U2515H. האם שווה לחשוב כרגע על שידרוג של מעבד/זיכרון? כשאני גולש (משתמש ב-Chrome),בד"כ פתוחים במקביל מס' רב של טאבים אז לפעמים זה מאט מאוד את הגלישה ואת המהירות של המחשב. העניין שהלוח אם שלי תומך עד DDR3 2000MHz וזה עם OC. ללא OC,המקסימום שאני יכול זה DDR3 1866MHz. לפה נכנס המעבד מ-2009,שתומך עד DDR3 …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Ninfo,

שלום! בטבלה הזאת: http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=54987,29003,34470,29001&familyID=10&culture=en-US מצויין כי לוח-אם צ'יפסט X48 לא תומך ב-DDR2 אלא אך ורק ב-DDR3. האם זה נכון? ומהם ההבדלים בין X38 לבין X48 קראתי: http://hwzone.co.il/reviews/x48_msi_dfi/2/ האם יש העדפה לקנות X48 על X38 - למשחקים? והאם עדיפים התדרים 1066 על 800. להלן המפרט שברצוני לרכוש: אני לא שלם עם ההחלטה בנוגע לזיכרונו והלוח-אם, מומלץ יעוץ =] מתוכנן OC - לקראת החלשות המחשב. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 DDR5 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL קשיח למחשב שולחנ…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  5. חדשות מעניינות שצצות ברשת, מדווחות על שיפור ביצועים בעקבות עדכוני Bios ללוחות האם AM4 אשר משמשות כפלטפורמה למעבדי Ryzen: https://www.youtube.com/watch?v=HX_WEvEzR64 הדבר מעניין, ואולי מראה לנו שיש מקום להמשך אופטימיזציה בתשתית של המעבדים החדשים. קרי, שהם יצאו לשוק לא מבושלים במאת האחוזים ביום ההשקה. תמונה אחת לדוגמא מ- tombrader: כמו כן מספר כותרים מצומצם גם עבר עדכוני תוכנה/מנוע על מנת לתמוך בטופולוגיה ש- Ryzen מציג, טופולוגיה שהיא שונה מהטופולוגיה של מעבדי אינטל, וגם שם נראו שיפורי ביצועים מרשימים: https://www.youtube.com/watch?v=RdTwTnW8AAA

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. צריך הצעות לכרטיס זיכרון 1X2 GB 667 DDR2 תקציב 1250 מתכנן OC

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי כרטיס מסך ASUS 8600GT עם יציאת HDMI - הוידאו תקין אך אין קול, בד"כ נדרש חיבור מהכרטיס ליציאת S/PDIF שעל הלוח אם ואז הכרטיס מוציא גם קול דרך ה HDMI, דגם הלוח אם Intel DQ45CB, בדקתי ב Spec של הלוח לא קיימת יציאת S/PDIF פנימית אך יש סוג של HD Audio Internal Headers יש לי 2 סוגי כבלים שמצד אחד מתחברים ל Audio IN בכרטיס ובצד השני 2 פינים בודדים או 3 פינים צמודים. צירפתי תמונה של תרשים ה Header של הלוח, האם מישהו יודע לאן אני אמור לחבר את הכבל מהכרטיס ? אודה לעזרתכם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by mikibo,

שלום רב לאחרונה המחשב לא מזהה את החיבור ל USB דיסק און קיי מזהה מצלמה דיגיטלית לא מזהה מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור מנהל ההתקנים מדפסת מותקנת אבל לא מדפיסה המחשב מזהה את המדפסת אבל לא מבצעת הדפסה ומסמן כאילו סיים להדפיס חיבור ך דיסק קשיח חיצוני כנ"ל חיבור המצלמה למחשב אחר זוהה ללא בעיות. ניסיתי למחוק התקני USB ולהתקין מחדש לא עזר האם ישנה לבדיקת לוח האם ? תודה מיקי

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין שכאשר המעבד בשימוש מועט, המכפלה שלו תרד ל- x6 והוא יעבוד על 2GHz (מעבד מסוג Intel E8400 בעל 2 ליבות). וכאשר המעבד בשימוש מלא, המכפלה תעלה ל- x9 והוא יעבוד ב- 3GHz. בדקתי באמצעות תוכנת HWinfo וראיתי שכאשר אני נכנס ל- Advanced Power Settings ומשנה תחת Processor power management -> Minimum processor state ל- 100% אז המכפלה נעולה על x9 והוא תמיד על 3GHz. כאשר אני משנה ל- 5% אני רואה ב- HWinfo שהמכפלה קופצת במהירות בין x6 ל- x9 בלי קשר לשימוש במעבד באותם רגעים, כלומר הוא יציב על 40% שימוש ועדיין המכפלה קופצת. אני חשבתי שכאשר יהיה בשימוש מועט, של מתחת ל- 70%, המכפלה תישאר יציבה על x6. יש דרך לעשות זאת?

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. מחפש המלצות תודה ראיתי אמרתם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7743 http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400PHU2-2GBHZ~15~0.htm משהו ממש טוב שלא יהיו בעיות. ומה עדיף יותר OCZ , Corsair

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. לפי מה שהבנתי זה הולך להיות אחד מהשיפורים הטכנולוגיים היותר גדולים של הזמן האחרון, מהירות מטורפת.

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by ageva10,

שלום! קניתי לפני שנה מחשב מאוד חזק תוכלו לראות את המפרט: ואני רוצה להוסיף עוד 2 זכרונות ל 2 שקיימים לי כרגע, עכשיו שימו לב שהזכרון הוא 2133Mhz ואני רוצה לשלב עוד 2 סלוטים של 2400Mhz והבנתי שצריך שיהיה התאמה 1.2V ו CL14 השאלה עם זה משנה שזה יהיה מדגם אחר כלומר יצרנית אחרת מקינגסטום ? כי לא מצאתי זכרון כזה של קינגסטום.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by trxman,

אהלן כולם 2 הלוחות מתומחרים באותו טווח מחירים, בערך 740-760 ש"ח. לשניהם יש אותו צ'יפסט, P35, ושניהם תומכים ב DDR3 (עריכה: asus לא תומך ) (האם זה נכון? ה אות C זה משהו שקשור למערכת של הזיכרון והאם זה קשור ל DDR3?) וכמובן במשפחת מעבדים הבאה שתבוא.. הראשון ASUS והשני GIGABYTE. אני יודע שהג'יגהבייט, צורך פחות חשמל ומתחמם פחות, אך חוץ מזה, איך שניהם מבחינת ביצועים @ סטוק, OC, ויציבות ככלל. תודה רבה!:]

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  14. אני צריך לדעת דחוף את הדגם של הלוח האם הזה יש לי רק את המידע הזה: nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express ואת התמונה שלו: http://img318.imageshack.us/img318/4940/a8nslidv29kq.jpg תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  15. Started by OuTsIDe,

הפרט במצד...זה הגיוני ראיתי לאנשים Q6600 עים 23C... בבקשה עזרה...

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by AtomiX,

מחר אני טס לארהב יש לי 200 דולך לזכרונות... אבל איזה???????????????? לאוברררר

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

עברו כמעט 6 שנים מאז השדרוג שילוש האחרון (שאפילו היה כאן בפורום! , המפרט של YairZ), חלקים בלוח אם הפסיקו לעבוד כמו שצריך ונראה שיש בהחלט "עייפות החומר" למרות פרמוטים וכד'. כמו כן ספק הכח הוא כבר בן 10, כדאי כנראה לשדרג גם אותו. המטרה היא גיימינג וכן שימוש מקצועי סטטיסטי (R, MatLab,Stata וכד') ואולי אולי גם מעט עריכה גרפית (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר וכד'). הדגש הוא על גיימינג. הרזולוציה היא 1920X1080, ואת כרטיס המסך אני אשדרג בנפרד שהמחירים ירגעו קצת (הרבה...) המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel i5 3470 Socket 1155 Gigabyte GA-B75M-D3H Rev 1.1 Kingston 16GB DDR 3 (4 x 4) MSI Geforce GTX 750 Ti HEC 450TD-FT CoolerMaster Centurio…

18. Started by Zeev86,

יש לי מחשב נייד עם i7 620m. רציתי להתעניין איך הturbo boost עובד. האם התוכנה עצמה אחראית לניצול המעבדים (הקוד שלה), או שהמעבד עצמו מחליט איך לחלק את העבודה בתוכנה? אני שואל את זה כי לפני מספר שנים, כשעוד היו מעבדי dual core, אז לא כל התוכנות ידעו לנצל את כל המעבדים של המחשב. שאלה נוספת. יש לי בבית שני מחשבים ניידים. האחד עם i7 620m, והשני i5 480m. כששני המחשבים עובדים, אצל 480 המאווררים פועלים בשקט, ואצל 620 על מקסימום, גם אם הוא על idle או בזמן שאני מריץ משחק כבד. האם זה נורמאלי בשביל i7 620?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. מעבד ה-Cannon Lake הראשון מסוגו, במבנה בלתי רגיל, נוחת בנייד טרי מבית לנובו לכתבה

20. Started by sha-256,

או ש- 300W מספיק? תודה! ???

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  21. Started by Ramsses_II,

אני כבר כמה זמן קורא ומתעניין, לקראת רכישה עתידית של מחשב. בזמן האחרון הייתי נעול על CF של 4870x2 (כמובן שלא עכשיו, אלא בעוד שנה וחצי ככה), אבל השבוע ירדתי מזה, גם בגלל שאני אצטרך לקנות עכשיו סתם ספק מפלצתי, וגם כי אני מאמין שיהיה יותר משתלם לשדרג כרטיס מסך עוד שנתיים. אז עכשיו אני יורד מהלוח החמדמד X48-DS4 ורוצה לעבור ללוח אחר. אבל זה לא בא לי בקלות... מה אני מחפש בלוח אם כן? אני לא מאמין שאני צריך שני PCI-E כי אני לא הולך לעשות קרוספייר ב-X8 (במקרה הטוב), ולקנות לוח עם שני סלוטים במהירות מלאה זה סתם יקר (אבל אם בא לוח כזה במחיר סבבה לא אכפת לי). אני גם צריך לוח שייתמוך טבעית ב-DDR2 1066MHz. מעבד Q9550. רוצה Firewire. לא מתכנן OC. ראיתי את ה-P5Q של Asus שנראה ט…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. היי הבנתי שהולכים לצאת מעבדי אינטל חדשים כמובן גם AMD יתנו בראש מתי לדעתכם יהיה השקה רשמית ומכירה בחניות +-? תודה מראאש לעוזרים. אשמח גם להמלצה ללחות חדשים

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by j-cool,

אני היית רוצה לדעת אל איזה דריברים אתם הכי ממליצים ל-nf7 של abit תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, היכן אני יכול למצוא את הדרייברים העדכניים ביותר ללוח DFI INFINITY NF ULTRAII-M2 (nForce4 Ultra) - ATX ? ניסית באתר של NVIDIA, אך לא היה לי מושג באיזה לבחור. אודה לעזרתכם...

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  25. דיון זה יתעדכן מפעם לפעם ויהיה כתוב בכותרת באיזה תאריך הוא התעדכן לאחרונה כללי ש: מה זה מוד? ת: מוד זהו שינוי כלשהו במוצר מוגמר (בין אם זה מוצר פיזי או תוכנתי) כדי להתאים אותו לרצונות הקונה ש: מה זה בנצ'? ת: בנצ', או בשמו המלא בנצ'מארק (Bench / Benchmark) זה בעצם תוכנה, או מוד לתוכנה שבודק את ביצועי המערכת, אם זה מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, או כל חלק אחר ש: מה זה אוברקלוק? ת: אוברקלוקינג זהו תהליך שבו המשתמש מכריח רכיב/רכיבי מחשב לעבוד בתדר יותר גבוה מהתכנון של היצרן. יש המון סיבות לאוברקלוקינג, אך הנפוצה ביותר היא הגדלת ביצועי הרכיב שעובר את התהליך. אוברקלוקינג יכול לגרום לאי-יציבות וכשל בחומרה אם מבוצע בצורה פזיזה ש: מה זה PCB? ת: למעשה PCB זה ראשי תיבות של Pri…

• 5 תגובות
    • 23.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.