עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אין גבול לחוצפה של ילדים חצופים ופליליים עד שלא יתבעו את הילדים על שקרים ורמאויות , הונאת הציבור הם לא ילמדו במה אני מזלזל באנשים ? שום הוכחה לא הביאו , כי פשוט אין שום הוכחה לכך ! פשוט אנשים שענו הם מנהלים ומנהלים בשמות שונים וענו שטויות בלי הפסקה !!! בלי להבין כלום וכל אידיוט יכול לקרוא כמה חוסר ידע ,שקרים והמצאות של ילדים מופרעים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403143.0 כלומניק אתה הגבת לשאלות וענ ית כמה פעמים בשמות שונים ולאחר שהתברר שאיןו לך מושג ואתה עונה שטויות ללא סוף עברת לחלק שאתה מצטיין בו לסגור את השרשור ולקלל ולהשפיל את הכותב ולאחר מכן אתה מתפלא למה אין לך חברים וזה בגלל ילדותיות ומוח חולמני ומעוות

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  2. כאן תמצאו תמונה של הלוח מקרוב http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=456 מתחת לבטריה אם תשימו לב יש סלוט קטן בצבע חום כהה ואיני יודע מהו , שאלתי היא האם מישהו יכול לפתוח את עיני ?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  3. שלום לכולם . שמי ניר וזה עתה שדרגתי ל64 ביט מעבד : 3200+ (939) לוח : K8N NEO2 PLATINUM עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך ולאן מחברים את הזכרונות ? למה אני מעלה כאן את הבעיה כי עד עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב ואיך שמסתיימת טעינת הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו ושוב ושוב בודדתי חלק חלק עד שמצאתי כי שני הזכרונות הם הבעיה וכרגע אני עם כרטיס זכרון אחד *אודה למשתמש שיש לו את אותו לוח שיאמר לי איך הם מסודרים אצלו ....

• 35 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Idan-h,

אני רוצה לבנות מפרט למשחקים בעיקר, לטווח ארוך - כלומר המחשב ל3-5 שנים במינימום. 1) למיטב הבנתי הכפולי ליבה יותר מומלצים למשחקים. השאלה היא אם בעוד כמה שנים, כשהמשחקים יותר יתאימו למרובעי ליבה, זאת לא תהיה טעות לקחת עכשיו כפול ליבה? 2) מה הפרש הביצועים בין שני המעבדים הנ"ל במשחקים? 3) במה הQ6700 עדיף על הE8400? המחיר של שני המעבדים כמעט זהה, עם 50 שקל בערך יותר לQ6700. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by penny1,

מה זה בעצם שעון המעבד (GHZ) ? על מה הוא מצביע?? האם זה מהירות המעבד? אני רוה שיש מעבדים עם מהירות שעון נמוכה יחסית שמראים ביצועים טובים יותר ממעבדים אחרים עם שעון מעבד גבוה יותר לסיכום, שאלתי היא...מה הפונקציה של מהירות שעון המעבד (GHZ) תודה ושבוע נעים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מה עדיף ? TWINMOS 1GB DDR PC3200 CL2.5 x2 TWINMOS 512MB DDR PC3200 CL2.5 x4 מישהו פעם אמר לי משהו על T2 או משהו כזה ורציתי לדעת מה ההבדלים בביצועים , ועד כמה הם גדולים תודה

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  7. הרצתי 1M ב23.297 בE6400 ועכשיו (כמובן אחרי RESET) נותן לי 24.640 למישהו יש רעיון למה?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  8. ביצעתי הזמנה למחשב משרדי על פי המפרט שנמצא במפרטים המומלצים כאן: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=45 עכשיו הזיכרון שנמצא שם עובד על 400Mhz בעוד שלוח האם, כפי שאני קורא עכשיו ב Manual, תומך במהירות זיכרון של עד 333Mhz: ובסוף כתוב: האם יש כאן טעות ? או שצריך לבצע קינפוג כלשהו על מנת להמנע מהבעיה ? בנוסף, הומלץ שם על מעבד AMD Sempron 2200+ ובספר כתוב שהוא תומך ב: עכשיו אני לא יודע אם הספר פשוט ישן, או שזה אומר שזה כולל גם את ה Sempron ? הכתובת בה נמצא ה Manual: http://www-old.epox.nl/manuals/mu-8kmm3I&%2B10.pdf תודה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by KoM,

האם יש חייה כזאת בטווח מחיר הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  10. Started by Athlon-WINGS,

מישהו אולי יודע באיזה כרטיס קול הוא מצוייד? אל תגידו לי AC97 כי זה משהו כללי מדיי. אני צריך את הדגם המדוייק של הכרטיס קול.. לא, אני לא צריך דרייברים לזה (כי דיי ברור שאמצא אותם בחבילת nforce של nvidia), אלא אני צריך לדעת את הדגם למשהו אחר האם זה ALC650? תודה לעונים

11. אני מתכונן לקנות מערכת בישראל AMD 3000 או 3200 (כמובן 939 VENICE) מה עדיף 3000 או 3200 ? ההפרש במחיר מוצדק ? DFI Lanparty nF4 ULTRA-D Seagate 160GB SATA w/NCQ Leadtek 6600GT Extreme 128MB OCZ ModStream 450W Supertalent X-Blade silver NEC nd-3540A\3520A כמו שאתם רואים המערכת מתאימה לOC ואת הזכרונות אני קונה בארה"ב עוד שבוע (כנראה בNEWEGG או MONARCH) יש לי מקסימום 200$ וגם זה יותר מדי להוציא עליהם ועל עכבר MX518 אבל אני מעדיף להוציא פחות ולקבל מקסימום ביצועים... (אני לא משנה לשבור שיאים אני מנסה להשיג כמה שיותר ביצועים כלומר אני לא רוצה זכרון ב340BUS שיעשה לי 2FPS יותר מזכרון VALUE) תזכרו שיש משלוח ומיסים בתוך ארה"ב (חבר של אבא שלי מביא לי את הזכרון) עוד משהו כללי שרציתי …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תקנו אותי אם אני טועה אבל הרעיון של הקונור זה כפול ליבה שבעצם משתמש במלוא הליבה השניה למשל הדול קור ישתמש רק ב40 אחוז ושיפר רק ב40 אחוז מליבה אחת והקונרו משפר ב100 אחוז כי הוא משתמש במלוא הליבה השניה.. ולכן 1.86GHZ של קונרו שווה בעצם לGHZ3.72 של מעבד רגיל(לא כפול ליבה) ולכן גם בOC אם אני מעלה את המהירות של הקונרו ל2.5 זה בעצם 5 במעבד רגיל.. האם אני צודק?? או שאני ממש מבולבול ולא מבין מה הרעיון של הקונרו.. אם אני טועה אשמח אם תעזרו לי להגיע לרעיון האמיתי שלו..

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by XOR,

אז ככה אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד מה זה אומר לוח אם עם שני מעבדים. אני תמיד חשבתי שאם אני יקנה לוח אם עם שני מעבדים נגיד 2500+ אז הם לא יעבדו במקביל אלא מתי שאחד יקרוס אז השני יתחיל לעבוד. ואז חבר שלי בא ואמר לי שאפשר ששני המעבדים יעבדו בו זמנית יעני 1.8GHZ+1.8GHZ = 3.6GHZ אז אני כבר לא מבין! אני אשמח לקבל תשובה ברורה לגבי זה תודה. 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by CreativeX,

בסדר, הצלחתי לבדוק את תזמוני הזכרונות, ואני די בטוח שיש לי בעיה, הזכרונות פועלים בכלל בCas 2.5, שהם אמורים לפעול ב2, וכל פעם שאני מוריד אז המחשב נשאר ממש לא יציב, ובדרך כלל הwindows לא עולה. התזמונים של הזכרונות שלי הם 2.5-4-4-8, ואני יודע שזה תזמונים גבוהים וזכרונות כמו שלי אמרוים לפעול תזמונים נמוכים בהרבה.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by The computer,

מה יותר טוב Intel Core 2 Quad Q6600 Box או Intel Core 2 Duo E8500 Box.??

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by sella,

שאני מוריד את השידרוג אז זה מסודר בתאריכים אני צריך להוריד אחד אחד לפי התאריך שיהיה לי הכל http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html כנסו תיראו

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by rank,

אני עד היום לא מבין למה בדיוק הC2D יותר טוב מהP D . אני יודע שזה בגלל הFSB הגבוה שיש לC2D . מישהו יוכל להסביר לי איך זה פועל , מזה FSB ואם יש איזה סיבה נוספת למה הC2D יותר טוב מהכפול ליבה הרגיל

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by Ofir Aviram,

שלום לכולם אני מחפש אחד מהלוחות אם שהזכרתי Msi Z77A-GD65 או Msi-Z77A-GD80.הרעיון הכללי הוא לוח אם Msi Z77 בגודל Atx מלא ללא Pci ישן ועם חיבור Spdif קואקסיאלי אבל זה לא חובה אפשר לוח טוב אחר שוב Msi בלי זה אם אין אפשרות אחרת.על סכום כבר נדבר בפרטי. תודה רבה לכם מראש.:)

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  20. Started by FIRE-KID,

ראיתי בחנות מחשבים לידנו שיש מודעה: P4 2.66GHZ 533 ב350 שקל (כנראה יד שניה) לא יודע איזו ליבה... שווה קניה?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by DJ103,

הנני מחפש לוח אמ ל-CF, כנראה ל4850, להלן המפרט שלי כרגע; מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 כ. זכרון: Corsair TWIN2X4096-6400C4DHX DDR2 4096MB [2048MBx2] 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤620 ספק כח: Corsair 650TX 52A @ 12V ¤568 כוננים קשיחים: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 2 ¤660 רמקולים: LOGITECH X-530 429 מסך: Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI 1,499 אם תוכלו, אנא תכתבו לי למה דווקא אתם בוחרים בלוח ספציפי זה אשר אתם ממליצים לי עליו. אגב, אני בהעדפה על לוחות של ASUS. תודה מראש. : ) נ.ב המליצו לי על Rampage Formula s775 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1066. מהי דעתכם גם כלפי לוח זה?

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by reyrey_200,

אהלן, אני מרגיש בזמן האחרון שהמעבד שלי לא סוחב יותר, אני יודע שהוא מעבד טוב והכול, אבל עדיין אני מצפה ליותר, אני צריך המלצה למעבד חדש בקטגורית ה775 או למעבד אחר ולוח אם חדש, התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח...

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by galz,

יש לי את הזכרון הזה http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36# (את השני סטיקים של 512 כל אחד). אני נותן לו 2.8 מטח, והורדתי את התזמונים ל 2.5 6-3-3. הוא עובד יציב ולא עושה שום בעיות. מה אני מרוויח כאן בעצם?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by aviv512,

שלום רב, מדובר ב - MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2, שאלה קטנה.. http://img201.imageshack.us/img201/1120/b0087ix5.jpg לפי התמונה, אני צריך לחבר לספק גם את PWR 2, וגם את PWR 3 ? או רק אחד מהם ? נ.ב מצטער על השאלה הדבילית

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  25. לצערי נישרף לי הלוח ואני רוצה לשדרג. התקציב עד 1000 שח +- 300 וגמיש עד 500 עכשיו---- מה לדעתכם עדיף(אמין) AMD או אינטל ביחס של עלות מול תועלת השימושים העיקריים הם למשחקים כבדים ועבודה משרדית מפרט נוכחי: מסך --(עקב אכילס קיבלתי במתנה ) - proview 22 inch ספק -- ‏PRO82+ 525W Active PFC - ‎Enermax ראם --זכרונות ‏DDR II 800Mhz‎ - ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL4‎ גוף קרור -- ‏Zalman‎ - ‏CNPS9500A LED‎ כרטיס מסך -- 9800GTX+ מארז --coolermaster 6800 מערכת הפעלה --vista black תודה רבה המעבד -- ישן AMD 3600 Athlon( רוצה להחליף)

• 7 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.