מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
טוב, קצר וקולע. חבר שלי קונה מחשב חדש, השימוש העיקרי הוא פוטוקאד והוא אמר לי שזאת תוכנה כבדה (אף פעם לא התעסקתי איתה). חשבתי על סמפרון 2800 754 האם זה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.esupport.com/home.cfm האתר הזה שייך לaward medallion וכל אלה שמופיעים בהפעלה של המחשב (למשל אווארד עם הילד הזה בכחול) כתוב שתמורת מחיר הם מחליפים את הביוס בלוח אם ומוסיפים לו דברים שלא היו לו יש כזה דבר? O_o אני זוכר שגיליתי על זה עוד שהסתכלתי באוורסט
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.האם הלוח MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 מספיק טוב לamd athlon 64 939?(אם זה חשוב אז המחשב למשחקים כבדים). 2.מה אומר הvenice שרשום במעבד? 3.גרסת הvenice היא רק בsocket 939?
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מזה stepping ? מה נחשב טוב ומה לא? מזה revision? מזה מהירות באס? על מה היא משפיעה? האם היא יותר חשובה ממהירות ליבה ? מה עדיף? שהמהירות שעון תהיה גבוהה או שהמכפלה תהיה גבוהה ? למה עוזר שיש יותר cache ? הרצתי חיפוש על חלק מהשאלות ולא מצאתי תודה ! ! !
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו מחשב חדש ללקוח. P4 530J. הכל סבבה, הווינדוס שמתי לו MCAFEE, עדכונים. הכל עבד עשר וחלק. אני בסוף נכנס לBIOS ורואה שהוא אומר שהטמפ' של המעבד היא על 140 מעלות (צלזיוס למתחכמים). ופעם ראשונה שהדלקתי אותו, זה עמד בערך על 50, ככה שאני יודע שהBIOS לא היה דפוק מהתחלה. טוב, מדובר בלוח אם INTEL LUXEMBURG, אז ניסיתי לעדכן את הBIOS עם התוכנה שלהם, אבל היא נכשלה משום מה. המחשב עדיין עובד מצויין. בEVEREST דרך אגב, לא רשומה הטמפ' של המעבד. בBIOS זה מוצג בתור PROCESSOR ZONE, וTEMPARTURE ZONE 1 ו-2. ובEVEREST הוא לא מציג לי את הPROCESSOR ZONE, אלא רק את שאר הדברים. המחשב אני מזכיר עובד בסדר גמור, בלי עומס על המעבד או משהו והכל עובד חלק. אני מניח שאם המעבד היה מגיע ל140 מעלות…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
-
לאחר שגיליתי שאני לא יכול לעשות OC למעבד שלי כיוון שהלוח אם של אינטל לא נותן,עדיף לקנות לוח אם אחר של חברה אחרת שכן תתן לי לעשות OC?.. או ששווה להמשיך לחסוך ולקנות מעבד AMD + לוח אם. ברשותי כרגע 200 דולר.. אולי עדיף לחסוך למעבד AMD? ואפשר המלצות למעבד AMD + לוח אם שיתמוך בכל המערכת שלי ( בחתימה),תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר הסבר בבקשה על הלוח ומה הוא שווה בכללי אני מדבר על דגמים של ASUS(שתומכים בטכנולוגיה הזו DUAL CHENNLE ) אני רוצה לדעת כי אני הולך להחליף את הלוח שלי אז אני רוצה חוות דעת עליו? א.אם הוא חזק מלוח רגיל ומעלה את מערכת ההפעלה מהר מאוד ? ב.אם הוא לוח חזק למשחקים(משחקים כבדים)? ג.אם יש בו ארבעה סלוטים פנויים של זיכרון ד.אם הוא טוען לזיכרון תוכנות בצורה מהירה(כמו בפוטושופ)? ה.כמה הוא יכול לעלות לי? תודה לכול העוזרים באמת תודה :)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא זיכרון מארה"ב... המושקין עולה 200 הגייל 210 והLC עולה 235 המעבד AMD 3200 VENICE עם TT BT עליו וAS5 והלוח DFI LP NF4U-D אם יש לכם הצעות לעוד זכרונות בתקציב הזה תציעו אני רוצה מקסימום ביצועים במשחקים, לא לשבור שיאים או משהו תודה
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח ASUS P4S533-VM ואני מעוניין להרחיב זיכרון מ- 512MB (שני סלוטים של 256MB) ל- 768MB, כלומר להוציא 256MB ולהוסיף במקומו 512MB. הבעיה שלוח האם תומך בזכרונות של עד 333MHZ ואני לא כל כך מוצא זכרונות כאלו, כך שהאופציה שעומדת בפני היא להרחיב בעזרת 512MB 400MHZ. שאלתי היא, האם מישהו שברשותו לוח אם כזה, ניסה להרחיב תוך שימוש בזיכרון מהיר יותר ומה הייתה התוצאה. טכנאי ב- KSP אמר לי שאין סיכוי שזה יעבוד, וחבל לי על הזמן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חסום לגמרי.. אי אפשר לעשות על המחשב כלום בלי פורטים. איך מעיפים קיבינימט את הפיירוול של NF4U.... לא הצלחתי לאחר אינסוף פעמים. מישהו יכול לעזור?! זה משהו גדול זה כל הNF4U...
-
- 15 תגובות
- 998 צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על הלוח של גיגה בייט:K8NF-9,האם זה לוח חזק וטוב לאוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D850 EMV2 ואני מעוניין לרכוש את כרטיס הקול החיצוני: CREATIVE SOUND BLASTER DIGITAL MUSIC LX על מנת לשמוע משחקים בסראונד או דולבי דיגיטל. האם לוח האם שלי בכלל מתאים לכרטיס קול כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
האם הלוח אם DFI LANPARTY UT nF4-D מסוגל לתפקד עם זוג כרטיסי מסך במערך SLI? אני שואל את זה מכיוון שאני רואה שני חיבורי PCI-E על הלוח, אך לא מצוין שהלוח תומך בSLI. לעומת זאת, לגבי לוחות אחרים של DFI יקרים יותר בעלי שני חיבורי PCI-E מצוין שהם כן תומכים בSLI. קישור: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3602&catcode=172 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום!!! אני מתכוון להביא מארה"ב לוח אם+כרטיס מסך, ורציתי לשאול מה הם ההליכים שעלי לעבור עם כניסתי לארץ? מה אני מחוייב לשם אם בכלל? מ"ס? מע"מ? אני צריך להצהיר במכס? האם יבדקו את זה בכלל? אם יש איזשהו פרט שלא ציינתי והוא רלוונטי, אנא תגידו לי אותו בכדי שאני אדע....
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי האם ה250 שקל שווים את הפרש הביצועים בין: G.Skill EXTREME DDR PC4800 TCCD 1024MB-FR http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3538&catcode=498 לבין OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3411&catcode=278 תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
יש לי לוח P4p800 של ASUS וזכרון חדש של קרוסר בתזמונים של 2-2-2-5 המערכת לא יציבה תוכנות לא עולות קבלתי ארור ב 3dmark והמחשב איתחל את עצמו. מה גם שאני היתי צריך להגדיר את התזמונים בלוח אחרת המחשב לא היה עולה חוץ מה לא בסדר???
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם הבדל הביצועים בין מחשב עם 512 מגהבייטים ומחשב עם 1024 מגהבייטים באמת גבוה?(והאם באמת יהיה הבדל גדול בביצועים 3DMARK?).
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מתמשכת של ריסטרטים פתאומיים, המחשב "קופא" ומופעים מסכים כחולים, כל פעם עם שגיאה אחרת בעזרת פורום תמיכת טכנית כבר בדקתי ספק, זכרונות, כ.מסך, HD, עדכנתי דרייברים ועשיתי כמעט כל דבר אפשרי ללא הצלחה... חשבתי אולי שהבעיה נובעת מהמעבד או לוח האם, רציתי לדעת אם יש דרך לוודא את תקינותם ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המעבד שלי (1700) למעבד 2400 (הלוח תומך).. הבעייה היא שלכל חנות שאני ניגש מציעים לי שידרוג מעבד במחיר המלא שלו...וזה כמו לקנות חדש.. האם יש אפשרות של שדרוג (כלומר החלפת מעבדים) שלא כמו לקנות מעבד חדש? איפה אפשר לעשות זאת? איזה חנויות באזור המרכז עושות זאת? ומה המחיר?? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.sudhian.com/showdocs.cfm?aid=691 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
לפני שאני ארשום את הלוחות שאני מתלבט בהם מידע כללי, סוקט של 478 וכמובן AGP X8. עכשיו שחיפשתי לוח היה חשוב לי שיהיה לו דואל צ'אנל ו 4 סלוטים לזיכרון (עד 400 mhz) אחרי שבדקתי נותרתי עם 2 לוחות שאני מתלבט ביניהם... האחד הוא Abit IS7-E2 והשני הוא Albatron PX865PEC Pro לשניהם אותם הנתונים חוץ מאחד שלאלבטרון 1.2 FSB (זה לא משמעותי כי המעבד שלי יוכל לנצל רק 800) ומה דעתכם כדאי לקנות? תודה
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הבוקר נידהמתי לגלות שנישרף לי הלוח אם כשחזרתי הביתה ואני רוצה המלצה ללוח אם טוב במחיר סביר לא צריך להשתגע ולהגיע למחיר של 1000 אבל אני רוצה אחד טוב הוא לא חייב להיות חזק במיוחד למשחקים אבל רצוי שיהיה טוב ויוכל ליסחוב את המשחקים בעיקר לסרטים אני משתמש במחשב ולעבודה כללית אבל גם למשחקים... כמובן מה אתם מציעים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-