עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tovtov,

שלום, האם זה נכון שאם אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING זה לא משנה עם איזה זכרונות אני עובד (מבחינת תזמון), כלומר לא יהיה הדל בין 2.5 ל 3 תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by sigarilos,

שלום לכולם. אני חדש בפורום והיתי רוצה לקבל עצה לפני רכישת מחשב חדש. היתי רוצה לקבל חוות דעת על מעבדי אינטל החדשים ה 64-bit. וכמו כן היתי רוצה לדעת עד כמה חשוב גודל ה Cash memory. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by Imtheman,

אני צריך להחליף לוח אם אבל בשיל זה אני חייב לדעת מה הסוקט של המעבד שלי איך ני מברר את זה?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by scimtar,

שלום! ראיתי את הלוח הזה GA-K8U ב- logicpc במחיר של 350 שקל: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6563 ראיתי מספר ביקורות על לוחות עם הצ'יפסט הזה, בעיקר של Asrock ו- ECS ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם הלוח הזה של Gigabyte או עם הצ'יפסט הזה - איך הוא מבחינת OC ? לא משהו כבד אבל שאפשר יהיה לשחק איתו. אני מתכנן לקנות לוח ואני מתלבט בינו לבין הלוח הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7026 (כמו שאתם רואים אני בתקציב מאוד מצומצם), כמו כן בתור אופציה אחרונה יש לוח Abit kv8 pro במציאון ב- KSP ב- 309 ש"ח. מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by Rhx,

אני לא ממש יודע אם הנושא מתאים לכאן,אבל אני התחלתי בחצי שנה האחרונה להוציא הרבה כסף על המחשב,עכשיו יש לי את המפרט בחתימה. אממ אולי אני מוסיף עוד A-DATA 512 שיהיה 1024 ושיגיע ה 6600GT בחזרה ( שנשרף ) אין לי כרגע כסף ומכיוון שעשיתי שטות וקניתי ספק כוח ג'נרי 400W ב185 שקל יכלתי לקנות ספק לא ג'נרי בסכום הזה - עכשיו אני לא יודע מה יקרה עם ה 6600GT והספק כוח הזה ועם הזכרון שאני יוסיף - הוא יעמוד בזה?אני יודע שזאת שאלה ממש קשה אני רק צריך קצת מידע,אז ככה אני מתכנן להשאיר את הלוח אם שיש לי כרגע ואת המעבד לעוד חצי שנה שאני יחסוך כסף,האם המערכת תעמוד עוד חצי שנה?והכרטיס מסך שאני לא יסתבך בגללו שוב.הלוח אם שלי תומך רק עד x4 אבל הכ"מ כתוב שהוא גם יכול לתמוך עד x8, יש לי לוח אם ממש ח…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by qpalzm,

במחצית השניה של 2005 אינטל צפויה להכריז על מעבדים חד-ליבתיים חדשים מבוססי ליבת CedarMill (ליטוגרפיית 65 ננומטר, 2 מגה-קאש, 64-ביט) שיחליפו את מעבדי הפרסקוט לשוק הבינוני וירוצו בטווח תדרים 3-3.8 ג'יגהרץ. במחצית הראשונה של 2006 צפויים להצטרף אליהם מעבדי Presler שיהיו כפולי ליבה ויתמכו בטכנולוגיית LT בטווח תדרים 3-3.6 ג'יגהרץ, כמו-גם צ'יפסט חדש לגמרי בשם iAMT2. ליבות Presler שיתמכו בצ'יפסט ייקראו Conroe ויושקו במחצית השנייה של 2006. באותו זמן גם השוק הנמוך צפוי להשתנות עם כניסתם של מעבדי CedarMill-V (מסורסים עם 512K קאש, fsb533, אי-תמיכה בHT או VT). הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום בנושא, אז כנראה שזה הת'רד הראשון ואני ממליץ שיהיה גם הרשמי. כל ידעני הפורום מוזמנים לעדכן או…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by langa,

שלום חברה. אני קונה מעבד חדש האם כדאי לי לקנות את הסמפרון 64 או שעדיף להסתפק ב32 ביט. כמו כן איזו ליבת מעבד עדיף לקנות ואיך אני יזהה זאת. נ.ב. אני חושב שיהיה שימושי אם מישהו יעשה את רשימת הקודים של הליבות בהודעת "סטיקי". תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by Imtheman,

הלך לי החלוח אם שלי מה שהיה לי זה P4VMM2 אני מחפש לוח אחר ראיתי את הלוח הזה הוא נראה לי די זול יחסית למה שהוא נותן מה אתם אומרים עליו ? ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לקבל ... מה שנששאר לי זה ... HDD- 80GB HDD- 40 GB 512-DDR פנטיום 4 1.8 ואל תצחקו ...כרטיס מסך - VOODOO 3 מה אתם אומרים כדי לי לקנות את אותו הלוח שהיה לי ?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. חוץ ממהירות השעון הבנתי שב-830 יש את "Intel SpeedStep" וב-820 אין מה נותן "Intel SpeedStep" במעבדים שולחניים ? (להבדיל מניידים) [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. קניתי את המפרט הבא: AMD 3200+ Venice DFI LP UT U-D Crucial Ballistix 512MB PC-4000 * 2 רצים על הסלוטים הכתומים X850XT Enermax EG365P-VE נתקלתי בבעיית תאימות (חמורה) של הלוח עם הזכרונות, בהתחלה בכלל לא היה אפשרי להתקין את הווינדאוס, הייתי מקבל מסכים כחולים בלי סוף, לאחר מכן שמתי סטיק זכרון אחר שהיה לי מהמחשב הקודם (512MB DDR400) והכל פעל מעולה, התקנתי ווינדאוס והכל הלך חלק, אז נסיתי לשים שוב את הזכרונות החדשים ובהפעלת המחשב הוא כתב לי שיש חלקים פגומים בווינדאוס ושאני צריך לעשות תיקון, החזרתי שוב את הסטיק הקודם והכל פעל מעולה. מה אני עושה במקרה כזה? האם זה ידוע שישנה בעיית תאימות עם הDFI והזכרונות האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  11. האם בא יחד עם הלוח הזה גשר לSLI?

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by kobi_af,

במעבד am 3000 וינצסטר 64 Hש 512 קאש ? ובליבת ווניס? ורציתי לדעת אם יש הבדל רב בין 512 קאש ל1024

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  13. צריך הסבר בנוגע ל BH-5 ,TCCD מה מיוחד בהם איך הם בידיוק משפיעים על הזיכרון מהירות , תיזמונים ?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  14. אמרו לי בחנות מחשבים שכן אבל לא ראיתי בשום מקום שרשום את זה אם למישהו יש הסבר על הדואל קור בבקשה שיסביר או שיתן לינק תודה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by Rhx,

אוקיי אני צריך לוח אם שתומך בPCI-E הוא קונה את המחשב מפנדס,הזיכרונות Twinmos DDR400 512MB PC3200X2 AMD Athlon 3000+ S939 Vencie core אני צריך 6600GT Leadtek PCI-E אני מניח + לוח אם שתומך במעבד ובזכרונות כולל ה 6600GT PCI-E וכמובן בS-939 תודה. אה ועוד דבר pin זה יעני סוקט נכון?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אילו חברות של זיכרונות יש באיכות טובה ולא יותר מידיי יקרים? כאלה זכרונות של 512 מגה

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by tovtov,

שלום, בשעה טובה קניתי היום מעבד AMD 3000, מסוג VENICE. קניתי BOX על הקופסא לא מוזכרת המילה VENICE, איך אני יודע שזה VENICE ולא הדגם הישן, מבלי לפתוח את ה BOX? תודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  18. יש לי מחשב ישן ומיושן שהלוח אם שלו הוא מדגם asus p3v133 תוכלו להגיד לי האם הוא יכול להתחבר למסך דק..?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  19. Started by lazygecko,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6784431287&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 אני מנסה להרכיב מחשב P4 בסיסי בעלות מינימאלית.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  20. אני בדקתי בתוכנה EVERSEST והיה רשום לי ש 54 % מהזיכרון נמצא בשימוש ולא הפעלתי כלום חוץ מאיי סי קיו ומסנג'ר.. השאלה אם זה באמת צריך להיות ככה? לפעמים אני מרגיש איטיות במשחקים בגלל זה.. יש דרך לתקן את זה?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by The TrCkeR,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש: AMD 3000+ (Venice) DFI Lanparty Ultra-D NF4 Geforce 7800 GTX Samsung 512MB DDR (TCC5) x2 Seagate 160GB 7200RPM 8MB cache NCQ. המעבד שיש לי במחשב הנוכחי: pentium 4 2.4GHZ s478 533mhz northwood. אם אני אקנה את הלוח הזה: (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3418&catcode=100) אשר תומך בסוקט 478, וגם בPCI-E, ואוסיף לו את המעבד שיש לי כרגע, ואת שאר החלקים אקנה חדשים כמתוכנן, האם תיהיה ירידה דרסטית בביצועי המחשב במשחקים ביחס למפרט המקורי שהכנתי? תודה לכל העוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by The TrCkeR,

האם קיים לוח אם למעבדי P4 בעלי סוקט 478, אשר תומך בחיבור PCI-E? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by integral,

אינטל מתחילה לטפטף מידע נוסף על היונה: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14457

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by assaf8888,

מה זה DUAL LAN?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by assaf8888,

מה זה DUAL LAN?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים