מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
הדרישות שלי: מעבדי AMD ATHLON XP החדשים ביותר DDR החדשים לא יותר מידי PCI AGP8 אני מחפש לוח שלא יבוצע עליו אוברקלוק והוא לא מיועד לכך. לוח טוב ואמין אם כרטיס קול מובנה וכרטיס רשת מובנה. כרטיס קול לא חייב להיות סראונד אני יודע שיש המון אני פשוט רוצה המלצות שלכם על לוח חדש טוב ואמין ולא יקר במיוחד... עד 600 שקל רצוי לינק
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כרגע אני עם 2 סלוטים של v-data 256 400MHZ אבל הבעיה היא שאני גם עם samsung 256 333MHZ Elixir 256 333MHZ עכשיו האם מבחינת ביצועים זה משמעותי מאד ההבדל בתדר הזה? (כי הוא מוריד לי את כולם ל 333) אני על OC ואני מגיע חזרה ל 400 אבל בכל זאת אם הייתי מתחיל את ה OC מ 400 הייתי מגיע ל 450 נגיד... שווה להוריד את ה 512 זכרון הזה? או שזה לא כזה קריטי ואני זקוק לג'יגה הזה? (משחק במשחקים כבדים כגון BF 2 דום 3 וכו') תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... קניתי מחשב עם לוח אם asrock extreme 4 רציתי לדעת אם מותקן עליו כרטיס רשת אלחוטי?,במידה ואין איזה כרטיס רשת אתם ממליצים?או שזה לא משנה איזה סוג דגם לקנות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
השאלה היא בעצם מה ההבדל? למשל במעבד E8400 של אינטל. יש הבדל של כמעט 100 שח בין ה BOX ל TRAY אשמח לתשובה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני חייב מחשב חדש. זאת עובדה. אבל אני ממש רוצה לחכות ללחות החדשים של nforce 2 או KT 400 השאלה היא מתי זה יוצא? האם כדאי לחכות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 3 סוגי זכרונות 1 256MB 266MHZ 2 256MB אני חושב שהוא 333MHZ או שהוא 400 אני לא זוכר 3 512MB 400 MHZ אני חושב שהלוח אם שלי תומך עד 333 אני לא בטוח בזה (A7S333) אז רציתי לדעת מה יותר מומלץ לי, מה יותר מהיר? לשים 768MB 333MHZ או 1024MB 266MHZ? או שבכלל רק את ה512 בתקווה שזה יעבוד על 400MHZ... יש אפשרות לבדוק עד כמה הלוח שלי מקבל? הרבה שאלות אני יודע חח תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אהלן כולם, ה-Asrock Z68 Pro 3 שלי שבק שחיים ואני צריך מחליף. המעבד הוא 2500k שהיה מומהר, עם קירור של TRUE 120. הכ.מסך הוא ADM R9 280X. ניסיתי לעבור על הלוחות אם ב-IQPC (משם אני אקנה) אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה הערכת שבבים שאני צריך? אני זוכר שה-h61, p61 לא היו מתאימים, אבל אני לא מוצא את ה-p67 או z68. במקום אני רואה B75 ו-H/Z 77. מישהו יכול לסייע לי במה אני צריך? עקרונית אני לא מתכנן להחליף מעבד בקרוב, אבל אני אשמח אם יש לוח אם שייתמוך במעבד haswell/Ivy עם תאימות אחורה ל-LGA 1155 שיוכל להתאים לי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי לוח אם שתואם רק ddr3 ואני חייב לקנות זיכרון רציתי לדעת איזה זיכרון אתם ממליצים לא חשוב למחיר כמה מגה הרץ ואיזה תזמונים ... שאלה אחרונה זה אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 מגה הרץ והלוח אם תומך עד 1333 זה יהיה תואם ופשוט לא ינצל אותו או שהוא לא יתאים ? תודה מראש ........
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אז הלוחות הם: Epox EP-8KDA3J Gigabyte GA-K8NS אני יודע שהאפוקס עדיף, אבל הוא גם יותר יקר אני נוטה יותר לכיוון האפוקס אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם מה ההבדל חוץ מהבאנדל שלא כל כך מעניין אותי? ד"א סתם שאלה לא קשורה, איך אני בודק FPS באמצע משחק?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם שימוש בכרטיס קול בחריץ הרחבה pci e גוזל משאבים מהמעבד? אם כן בכמה זה מוערך 5% 10%...? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אינני בקיא מספיק בתחום, אך קראתי איפשהו שלתצורת Dual Channel ישנו יתרון על פני Quad Channel. צירפתי מפרט ובו קיט של 2x16, משמע 32GB RAM. הייתי רוצה שיהיה 64GB RAM, והדרך היחידה במקרה שלי זה לרכוש קיט נוסף זהה, מה שיהווה Quad. המחשב ישמש לגיימינג 4K. כמו כן, מתוכננת הפעלה של AMD Expo. מה עלי לדעת? אילו ניואנסים? תודה רבה לעונים והמשך יום טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, זה הפעם הראשונה שלי פה אז מקווה שאני עושה את זה נכון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 שקל (חריגה של עד 100 שקל מעל תהיה בסדר, יותר מזה וזה מתחיל להיות בעייתי). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים (כמו לדוגמא minecraft, cyberpunk, stellaris) ב-1080P matlab אקסל, גוגל דוקס, ודרייב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חובה להכליל בשיקלול, אבל מצלמה למחשב תוערך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מועדף אבל בטווח המחיר הזה אנ…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה הדברים הקטנים שנמצאים באמצע בתושבת?? מה הם עושים? ולמה פה יש יותר ?? זה נותן יותר ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
האם יש שיפור משמעותי במשחקים בין שני ערכות השבבים ? כמה יהיה ההבדל למשל ב-3D MARK ? (עם אותו כרטיס מסך ואותו מעבד בבס של 800 )
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש באתר של RSM את המעבדים החדשים בהזמנה מוקדמת... המחירים נראים לי קצת גבוהים אבל זאת גרסת BOX ולא TRAY נקווה שהמחירים ירדו ברגע שזה יגיע לכל החנויות http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=3770 http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=3570
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב דל. כמו שכתבתי בכותרת.. ורציתי לשדרג לו את הזיכרון, עכשיו, רציתי לשעת אם אפשר לעשות שילוב של נגיד סטיק של זיכרון של 2GB ועוד סטיק של 512MB? זה אפשרי? ועוד משהו רציתי לדעת, אם אני רוצה לשדרג אותו בלי שהאחריות תפוג, אני צריך לעשות את זה במעבדה שלהם? או שאפשר לבד? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך אני בודק אם יש אחד מהם בלוח האם שלי? ga-965p-ds3 rev3.3 בדקתי באתר של gigabyte את הלוח אם אבל לא מצאתי שם כלום על זה.. אני צריך את זה בשביל מדריך כלשהו.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להסביר לי בדרך קלה אך אני יכול לדעת להתאים לוח אם למעבד ולזכרונות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום (בקרוב ...) לאחר שעברתי על רוב ההצעות של המדור רציתי לשאול האים יש סיבה כלשהיא שרוב ההצעות המפרטים הן עים מעבדי AMD ?! יש ל-AMD יתרון כלשהוא במחיר \ ביצועים \ זמן-חיים וכו' מול מעבדי INTEL מקבילים (תכונות ומחיר ) , או שבכל זאת יש כאן חוסר תום-לב בהמלצוות הקבועות הללו (למרות שזה אסור לפי חוקי הפורום ) למערכות AMD כל הזמן
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
עד כמה המעבד צריך להיות מתקדם? אם אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי מחשב חדש (Q6600, P35, Mushkin 2GB ddr2 וכו'..) והלוח היה P35 ובתוספת קטנה של 100 שקלים הציעו לי ללכת על MSI P45 אז הזמתי את הP45 עכשיו, ביררתי עם המוכר זה של MSI וזה חדש (רק היום הגיע לחנות) המוכר אמר שקוראים ללוח MSI P45 Neo-F האם זה יותר טוב מהP35 ושווה עוד 100 ש"ח ? נ.ב. מה ההבדלים בין הP35 ו-P45 ? והאם הם משמעותיים? תודה לעוזרים. ה-MSI P45 Neo-F: http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=351717
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב! איזה לוח מומלץ ל INTEL Pentium 4 3 Ghz Socket 775? אני לא רוצה שיהיה כרטיס מסך מובנה. אם זה אפשרי עד 600 שקל. ועוד שאלה: מה ההבדל בין Socket 478 ל 775 ומהמומלץ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם מסדרה לסדרה יש שיפורים בגיימינג שהם מורגשים? אם אני קונה נגיד I5 מהסדרה הזאת ובאותו תדר מהסדרה HASWELL כיצד בא לידי ביטוי השיפור בביצועים,ואיפה? האם משתלם לשלם 100 שקל יותר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב לאינטל ? ABIT IC7 או ASUS P4P800 deluxe ? http://www.pch.co.il/docs/pd1215727794.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר בנאצמרק ל intel d820 (גם 830 יהיה טוב), בינו לבין כפול ליבה של AMD וגם בינו לבין חד ליבה של AMD חיפשתי בגוגל, וחיפשתי בחיפוש של הפורום ולא מצאתי כלום תודה...
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-