מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי בורד של גיגהבייט GA-8I915P Dou ומסיבות מצערות (אל תשאלו) אני צריך להחליף אותו. יש לי התקנה מסודרת ומלאה של WIN XP עם גיבויים והכל. אם אני עובר לבורד GA-8I945P Pro עם אותו CPU, והכל נשאר אותו דבר (כ. מסך, זכרונות, HD וחומרה אחרת) חוץ מהבורד שהוחלף (915 ל-945). מה הסיכוי שההתקנה הקיימת של XP תעלה ואפשר יהיה לטפל בשדרוג והחלפת דרייברים? האם לצפות למסך כחול והתקנה של המחשב מחדש? אנא עזרו.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין cl 2.5 לבין cl 3 וכן אלה ... ( מדובר בזיכרונות) , למה 2.5 יקר יותר מ 3 ?
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
-
למה הכוונה במעבדים שכתוב אליהם שהם נמכרים בתור BOX לאלו שנמכרים בתור TRAY?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, שדרגתי סוף סוף את הפנטיום 3 1000 שלי לברטון 2500, הקפיצה בביצועים מורגשת מאוד ב 3DMARK2001 הציון עלה מ 6000 ל 9000 ועוד, הלוח מבוסס NFORCR 2 ותומך בדואל DDR אם אני אשים שני מודולים של זיכרון הביצועים ישתפרו? בנוסף אני יודע שקידודי אודיו ווידאו הם עקב אכילס של AMD אך האם זה כזה גרוע? מה יהיה ההבדל מול נגיד נורטווד 2000 או שפשוט לא כדאי לקודד עם המעבד הזה כי זה יקח הרבה זמן לבצע את העבודה. בברכה.
-
- 13 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שני מעבדים פיזים לא שתי ליבות כאילו שעל ה לוח אם יהיו שני סוקטים אם יש אז: תוכנות שבנויות למעבד אחד יעבדו טוב על התצורה הזאת? (לא כמו הדואל-ליבה שצריך תוכנות שמיועדות לניצול מלא של 2 הליבות) מה יותר טוב תאורטית (בהנחה שכל שאר הרכיבים נשארים קבועים כמובן- עד כמה שזה אפשרי) דואל-מעבד או דואל-ליבה?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני (יותר נכון אחותי) עומד לקנות (יותר נכון-מחר) מחשב, לצורך משרדי+אינטרנט: מעבד : AMD Athlon +3000 64Bit 754 זיכרון : 256MB DDR 400MHZ כרטיס מסך : AGP Nvidia Geforce FX5200 128MB DDR 1.את הזכרון אולי אגדיל ל512. הוצע לי הזכרון הנ"ל ונאמר לי שאוכל לבחור מאיזו חברה אני רוצה אותו (האחריות שאקבל לכל זכרון יהיה לכל החיים) קינגסטון, סמסונג, וכו' אם תוכלו להמליץ לי ואולי אפילו לדרג מאיזה חברה כדאי לי לבחור ת'זכרון? (אם זה לא ישנה מה אבחר מבחינת ביצועים- אז לפחות מבחינת אמינות ואיכות לאורך זמן) (אני לא מתכנן לעשות אובר-קלוקינג במחשב) 2.הלוחות שהוצעו לי הם של ASUS K8S-MX ושל MSI K8MM-V - שניהם, ראיתי לאחר בירור, מכילים כרטיס מסך ON BOARD. דבר שיפגע בב…
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום חיפשתי עזרה בכל מקום ברשת ואף אחד לא עזר לי . אני רוצה להרחיב זיכרון במחשב : ויש לי לוח אם : [http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=315] יש ל י פנטיום 4 בן שנתיים וחצי וזיכרון: 256 MB PC2100 DDR SDRAM אם יש עוד נתונים שצריך להוסיף אני אשמח להוסיף. אני מחפש להרחיב את הזיכרון ללפחות 512 בהתאם ליכולת של לוח האם ורוצה לדעת איזה לקנות ?איפה כדאי לקנות ? האם אפשר/כדאי להרכיב לבד ? ואיזה עוד בעיות יכולות לצוץ? אין לי בעיה של כסף!!!
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
http://www2.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=AN8 שאלה בכותרת אבקש לשמוע גם על לוחות אחרים ב-800 שח ל-939 שמצויינים כמובן ב-oc & games
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לוח האם שלי פועל על דואל DDR. יש לי כרגע שני סטיקים של 256, ואני רוצה לשדרג לעוד שניים של 256. אז רציתי לדעת, אם יש לי 4 סטיקים של 256, הכל יעבוד אותו דבר אם לדוגמא היו לי שניים של 512? תודה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון 512 של A-DATA DDR 400 אני רוצה לקנות עוד סטיק של 1 GB של SAMSUNG האם הם יעבדו טוב ביחד ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת לאיזה לוחות אם אני יכול להתאים את סוג הזכרונות 600DDR תודה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה רצתי לשאול מה ההבדל בין אינטל לשאר המעבדים עם תסבירו לי כך זה היה נחמד: מעבד *** יותר טוב *** בגלל *** מתאים ל*** בגלל*** תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם למשל במחשב שיש כמות לא גבוהה של זכרון, ולמשל משחק שדורש כמות גבוהה ממה שיש למחשב להציע, האם המחשב ישתמש בזכרון שעל הכרטיס מסך כדי לנסות להצטמצם? למשל אם יש לי 256 מגה זכרון במחשב וכרטיס מסך עם 256 מגה בייט, האם המחשב ישתמש בזכרון שעל כרטיס המסך בשביל משחקים?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
באיזה לוחות יש SIS ? האם זה יותר טוב מ VIA או INTL ? תודה ויום טוב לכם
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב??? נראה לי עכשיו אינטל הולכת לקחת לAMD את כל הקונים על המעבד החדש שלה לא ככה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,אוקיי אז ככה חסכתי כסף לקניית סטיק זכרון A-DATA נוסף 512 . עכשיו יש את הדבר הזה של התיזמונים או משהו כזה,ויש לי 200MHz ככה כתוב לי DIMM2 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) 200MHz זה טוב? התיזמונים טובים?הקניית סטיק תהיה טובה?... אגב כתוב DDR 400 מה זאת אומרת 400? 400MHz כאילו?(כתוב את זה ב KSP בחנות.) אם אפשר הסבר תודה בדקתי וכתוב שם 400MHz אז זאת אומרת זה פועל לי על 200 ? למה זה פועל על 200 MHZ ויש לי את הזכרון A-DATA 512MB 400MHz A-DATA/VT לא ה V-DATA , המחיר של הזכרון הזה עלה הוא היה עולה 260.. מה זה V-DATA?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום... מישהו שאני מכיר טס לארהב בעוד כשבוע, וחשבתי לתת לו כסףף שייקנה לי זכרונות למחשב. (זכרונות זה הדבר היחיד שאני מתכנן לשדרג בתקופה הקרובה) כרגע אני עובד עם 512MB של A-Data, וחשבתי אם כדאי לי לקנות עוד 512MB של a-data, או למכור את הסטיק הנוכחי שיש לי ובמקומו לקנות 1GB (2X512) של זכרונות איכותיים? תודה ולילה טוב, אמיר.
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 מעבדי AMD בעלי ליבה זהה למשל venice רק שאחד 3000+ והשני 3200+?
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות בלוח הזה את המכפלה במידה והמעבד עם מכפלה פתוחה? הכוונה לביוס המקורי של הלוח. אם לא אז עם איזה ביוס כן אפשר (אם בכלל). תודה.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מתכוון ל OCZ 4200EL: באתר של NEWEGG http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227202 וביקורת: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=1902
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
למה אתם תמיד ממליצים מעבדי amd אני יודע ש amd פחות מתחמם מהפרסקוט וטוב יותר למשחקים אבל אין הבדל כל כך גדול במשחקים ... גם מעבד אינטל עדיף בגלל שבקר הזכרון יותר טוב ותמיכה יותר טובה בזכרוונת.. אז למה בעצם אתם תמיד ממליצים amd גם בעבודות משרדיות?אני מבקש אל תרשמו תחפש או משהו תסבירו קצת
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-