מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
https://www.gadgety.co.il/196198/amd-vega-benchmarks-tests/ יש למה לצפות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למנהל התחום ולמבינים בתחום שלום! חשבתי לבחור במעבד AMD64, +3000(במחשב חדש)ליישומים בתחום הוידיאו, המרות בין פורמטים, כמו מ-AVI או Divx ל- SVCD או DVD ,הורדת קבצי A/V מהאינטרנט, כמו הופעות מוסיקה וצריבה על DVD , שיכפולי DVD . . אך קיבלתי תגובות שדווקא הפנטיום 4 3.0G מתאים יותר לישומיי וידאו?. היום לדוגמא כדי להמיר מ- Divx ל- SVCD קובץ של הופעה בגודל של כ- 750MB עם מחשב פנטיום 3 , 450MHZ נדרש לי כ- 24 שעות רצוף עם 100% CPU USAGE ,עם תוכנת CUCUSOFT . ולכן המטרה היא להקטין למינימום את משך העיבוד. לסיכום, חשבתי שהבחירה של מעבד 64 ביט ולא 32 ביט מיועדת גם כהכנה למערכת ההפעלה החדשה(לונגהורן) כשתגיע ותתמוך במעבדי 64 ביט?. מה דעתכם? בתודה מראש מאיר
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
לידיעתכם https://www.gadgety.co.il/198607/amd-ryzen-7-2700x-leak/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! האם מישהו הצליח להריץ את הסטיקים האלה - geil 6400 ultra CL4 2GB kit-במהירות הSTOCK שלהם בצורה יציבה? (MEMTEST86 ) ללא שגיאות? אם כן תחת איזה מתח? בכל מקרה אם למישהו יש רשימת מתחים ותדרים של הזכרונות האלה שבהם נשמרת יציבות אשמח אם תודיעו לי ! עד עכשיו הזכרונות הללו פעלו אצלי בצורה יציבה תחת 533MHZ - 266 mhz fsb אשמח לקבל תגובות מכל מי שיכול לעזור להגדיר את הBIOS בצורה נכונה תחת הזכרונות האלו. icq # 27086783 icq27086783@gmail.com המערכת שלי : E6600 P5B DELUXE תודה לכולם ושבוע טוב !
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה: GIGABYE K8NS S-754 ATX איך הוא? הביצועים שלו? עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 עריכה:--------------------- איך הלוח הרגיל? (בלי הפרו)
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שילשום חזר לי המחשב מהתקנה וקיבתי לוח אם של gigabyte k8 triton ורציתי לדעת כמה הוא עולה והאם amd 64 bit 3000+ יותר טוב מ intel pentium 4 3.2 ghz 478 1m ???? תודה למי שמוכן לעזור :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון אני מאוד מתעניין במחשבים. אני מחפש באינטרנט מידע על חלקי המחשב. כמו למשל - מהו זיכרון מטמון? עד כמה ההשפעה שלו משפיעה על ביצועי המחשב? מה משמעות מהירות המעבד? מהו TH? מה ההבדלים בין DDR לבין זוגי זכרונות אחרים? מהם מהירויות הזכרונות (266MHz, 333MHz, 400MHz, 500MHz) ומהם הם תורמים לזכרון? אלו הם רק אחוז קטן מהשאלות שעולות לי בראש. אם יש מידע כזה בעברית - מה טוב. אבל גם באנגלית אני אסתדר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
1. כשכתוב במעבד INTEL P-D מה מציינת האות D ? 2. כשכתוב DUO הכוונה היא ל DUAL CORE ? רק מי שיודע בוודאות בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השחקנית הסינית עומדת להשיק את המכשיר החכם המודרני הראשון עם מסך 6.9 אינץ׳ לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום! לפני כמה ימים הזמנתי מחשב עם הלוח GA-P35-DS3 ועכשיו אני רואה שה GA-P35-S3 זול ממנו ב-30 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל בין הלוחות? כשערכתי השוואה באתר של GB לא מצאתי שום הבדל. הנה קישור להשוואה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2544,2628,2546 שימו לב בחרתי גם את גרסאת rev1 וגם rev2 של הלוח S3 ול DS3 יש רק גרסאת rev1. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 1G זיכרון מתוצרת GEIL במהירות 433 התיזמונים שלהם 6-2-3-3 אבל אני מגיע לגבול שלהם דיי מהר ( הגבול של אחד מהם בסביבות ה 480MHZ בתיזמונים 6-2-3-2 ) והשני מסרב לעבור את ה 455... הלוח שלי הוא לוח מדגם ABIT NF7 אחרי שיפוץ קל הישחזתי את הצ'יפסט שיהיה ישר והחלפתי לו קירור לאחד של THERMALRIGHT ועכשיו אני רוצה להחליף זיכרונות ל GEIL 550MHZ שהתיזמונים שלהם 8-3-4-4 ואני מאמין שאפשר לעבוד איתם ב 11-2.5-4-4 משהו כזה (אחרי הכל אני לא יגיע למקסימום שלהם) ועכשיו לשאלה: מה יעבוד לי יותר מהר נגיד 250*9.5 שזה 2500MHZ בתיזמונים 11-2.5-4-4 או 227*11 שזה גם 2500MHZ אבל בתיזמונים 11-2-3-3 אני יודע שאף אחד כאן לא נביא אבל אין לי אך לבדוק את זה ואני רוצה מחר ללכת להחל…
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אני רואה במבחני ביצועים שהמעבד 720 נותן תמורה יפה לעלותו אולם זיכרונות DDR3 יקרים יותר מ DDR2 האם ה 720 יתן אותם ביצועים על לוח Gigabyte GA-M85M-US2H NVIDIA® GeForce 8200 Chipset AM2 Plus http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_2143_2718&products_id=25474 ללא בעיות בגלל השילוב של מעבד AM3 עם זיכרונות DDR 2 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר בDDR 400Mhz. המחירים דומים. במה לבחור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום של לוחות אם או כרטיסי מסך אז בחרתי ברנדומלי אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
יש לי מחשב ניייד שיש בו מעבד AMD SEMPRON 3000+ בדקתי את המהירות עם CPU-Z, והוא כותב לי 798MHZ ובאתר של AMD כתוב שהוא אמור לעבוד במהירות של 1.8 GHZ. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מה זה הלוח אם הזה? הוא טוב? ישן\חדש? אפשר קצת מידע :-|?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שאלת תם ... אבל עד כה היו לי רק מעבדי INTEL ובאתר של MSI לא מצאתי תשובה לתמיכה של הבורד הזה {NFORCE3} בכפולי ליבה .
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי נמצא למטה. יש לי שני סטיקים של 256 מהירות 400 של ADATA שעובדים בDUAL DDR ועוד שניים פנויים שבהם אני רוצה להכניס עוד שניים של 512. מכיוון שכרגע אני מכין את המערכת שלי לביצוע אוברקלוק על המעבד וגם התחלתי קצת אך נתקעתי בגלל שאין לי קירור, אז השאלה שלי אם יש זיכרונות מומלצים יותר או מומלצים פחות למען ביצוע האוברקלוק? (האוברקלוק הוא על המעבד) יש דברים שקצת מבלבלים אותי. כגון זכרונות: CL2.5? ויש גם CL3 מה זה וזה משנה?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
^כותרת אני קונה מחשב עם המעבד הזה ממש בקרוב ואני רוצה לראות איפה הוא מדורג בין כל שאר המעבדים החדשים וכמה הוא רחוק מהם מחכה לזה תודה ועוד שאלה ממש קטנה האם המעבד E5200 הוא המעבד הכי טוב היום לOC? חוץ מהQX אני מדבר על DUOL CORE וגםC2D אני מדבר על תדרים כאילו עם איזה מעבד אפשר להגיע הכי רחוק עם קירור BOX מחכה לתשובות תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כיום יש לי g840 שהוא מגביל אותי פה ושם במשחקים לכן אני רוצה להשתדרג למרובע ליבות אך אני לא רוצה להשקיע יותר מדי אז השאלה אם q8400 יתן לי ביצועים טובים יותר למרות שבכל מיני אתרי השוואות אני רואה שg840 יותר חזק q8400 ויש גם אתרים שאני רואה לההפך וכו'. רציתי לדעת מבחינת משחקים q8400 יתן לי יותר ביצועים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתייעץ לגבי שילוש זול מאוד למחשב מדיה שמשמש גם לעבודה משרדית קלה בשליטה מרחוק. ההתלבטות שלי היא לגבי המעבד. מצד אחד אני רוצה את הזול ביותר, מצד שני אני רוצה משהו שמסוגל להתמודד עם 4K או HEVC ברמת חומרה בקלות. כרגע חשבתי על לוח: Gigabyte B450 AORUS - 430 מעבד: Ryzen 3 2200G - 430 זכרון: 8GB בסיסי - 200 (עדיין לא החלטתי בדיוק מה) ההתלבטות שלי היא לגבי המעבד במיוחד לאור ההשקה של הדגמים החדשים. האם כדאי לשים מעבד זול יותר, ולשדרג בעתיד רק את המעבד כי הלוח יתמוך במעבדים הנוכחיים? כרגע המחיר עומד על 1030 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוזיל את זה עוד?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
יש לי G FORCE 6600 GT 128 M ו 512 מגה זיכרון במחשב.. אם אני קונה 2 גיגה חדשים למחשב האם משחקי מחשב ירוצו יותר נורמאלית ? עם גראפיקה על LOW? בלי לקרטע ?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
דנתי עם חברים שלי,ואחד מהם אמר שאמרו לו בפורומים שונים (Vgames,FXP) אמרו שהמעבדים של AMD נוטים לקרוס ולהוציא BSOD ולא תומכים במשחקים החדשים בשוק. אני לא מסכים איתו. האם יש איזשהוא ביסוס להערות האלה?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
ובכן, החלטתי להחליף לוח אם, ואשמח להמלצתכם. שימושי המחשב הם סטנדרטיים לחלוטין (אופיס, סרטים ו-אינטרנט) ויש ברשותי כרטיס מסך ושני סיכרונות של 512K על DDR2 אני זקוק ליציאת רשת, וכמה USB, וכן לפחות 2 SATA. ארצה לחבר למחשב כרטיס טלויזיה (WINFAST) אם זה רלוונטי. המעבד - ATHLON 3200+ X2 עם סוקט AM2. יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-