מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
השחקנית הסינית עומדת להשיק את המכשיר החכם המודרני הראשון עם מסך 6.9 אינץ׳ לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום! לפני כמה ימים הזמנתי מחשב עם הלוח GA-P35-DS3 ועכשיו אני רואה שה GA-P35-S3 זול ממנו ב-30 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל בין הלוחות? כשערכתי השוואה באתר של GB לא מצאתי שום הבדל. הנה קישור להשוואה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2544,2628,2546 שימו לב בחרתי גם את גרסאת rev1 וגם rev2 של הלוח S3 ול DS3 יש רק גרסאת rev1. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 1G זיכרון מתוצרת GEIL במהירות 433 התיזמונים שלהם 6-2-3-3 אבל אני מגיע לגבול שלהם דיי מהר ( הגבול של אחד מהם בסביבות ה 480MHZ בתיזמונים 6-2-3-2 ) והשני מסרב לעבור את ה 455... הלוח שלי הוא לוח מדגם ABIT NF7 אחרי שיפוץ קל הישחזתי את הצ'יפסט שיהיה ישר והחלפתי לו קירור לאחד של THERMALRIGHT ועכשיו אני רוצה להחליף זיכרונות ל GEIL 550MHZ שהתיזמונים שלהם 8-3-4-4 ואני מאמין שאפשר לעבוד איתם ב 11-2.5-4-4 משהו כזה (אחרי הכל אני לא יגיע למקסימום שלהם) ועכשיו לשאלה: מה יעבוד לי יותר מהר נגיד 250*9.5 שזה 2500MHZ בתיזמונים 11-2.5-4-4 או 227*11 שזה גם 2500MHZ אבל בתיזמונים 11-2-3-3 אני יודע שאף אחד כאן לא נביא אבל אין לי אך לבדוק את זה ואני רוצה מחר ללכת להחל…
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום אני רואה במבחני ביצועים שהמעבד 720 נותן תמורה יפה לעלותו אולם זיכרונות DDR3 יקרים יותר מ DDR2 האם ה 720 יתן אותם ביצועים על לוח Gigabyte GA-M85M-US2H NVIDIA® GeForce 8200 Chipset AM2 Plus http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_2143_2718&products_id=25474 ללא בעיות בגלל השילוב של מעבד AM3 עם זיכרונות DDR 2 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר בDDR 400Mhz. המחירים דומים. במה לבחור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום של לוחות אם או כרטיסי מסך אז בחרתי ברנדומלי אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי מחשב ניייד שיש בו מעבד AMD SEMPRON 3000+ בדקתי את המהירות עם CPU-Z, והוא כותב לי 798MHZ ובאתר של AMD כתוב שהוא אמור לעבוד במהירות של 1.8 GHZ. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה זה הלוח אם הזה? הוא טוב? ישן\חדש? אפשר קצת מידע :-|?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שאלת תם ... אבל עד כה היו לי רק מעבדי INTEL ובאתר של MSI לא מצאתי תשובה לתמיכה של הבורד הזה {NFORCE3} בכפולי ליבה .
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי נמצא למטה. יש לי שני סטיקים של 256 מהירות 400 של ADATA שעובדים בDUAL DDR ועוד שניים פנויים שבהם אני רוצה להכניס עוד שניים של 512. מכיוון שכרגע אני מכין את המערכת שלי לביצוע אוברקלוק על המעבד וגם התחלתי קצת אך נתקעתי בגלל שאין לי קירור, אז השאלה שלי אם יש זיכרונות מומלצים יותר או מומלצים פחות למען ביצוע האוברקלוק? (האוברקלוק הוא על המעבד) יש דברים שקצת מבלבלים אותי. כגון זכרונות: CL2.5? ויש גם CL3 מה זה וזה משנה?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
^כותרת אני קונה מחשב עם המעבד הזה ממש בקרוב ואני רוצה לראות איפה הוא מדורג בין כל שאר המעבדים החדשים וכמה הוא רחוק מהם מחכה לזה תודה ועוד שאלה ממש קטנה האם המעבד E5200 הוא המעבד הכי טוב היום לOC? חוץ מהQX אני מדבר על DUOL CORE וגםC2D אני מדבר על תדרים כאילו עם איזה מעבד אפשר להגיע הכי רחוק עם קירור BOX מחכה לתשובות תודה
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כיום יש לי g840 שהוא מגביל אותי פה ושם במשחקים לכן אני רוצה להשתדרג למרובע ליבות אך אני לא רוצה להשקיע יותר מדי אז השאלה אם q8400 יתן לי ביצועים טובים יותר למרות שבכל מיני אתרי השוואות אני רואה שg840 יותר חזק q8400 ויש גם אתרים שאני רואה לההפך וכו'. רציתי לדעת מבחינת משחקים q8400 יתן לי יותר ביצועים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתייעץ לגבי שילוש זול מאוד למחשב מדיה שמשמש גם לעבודה משרדית קלה בשליטה מרחוק. ההתלבטות שלי היא לגבי המעבד. מצד אחד אני רוצה את הזול ביותר, מצד שני אני רוצה משהו שמסוגל להתמודד עם 4K או HEVC ברמת חומרה בקלות. כרגע חשבתי על לוח: Gigabyte B450 AORUS - 430 מעבד: Ryzen 3 2200G - 430 זכרון: 8GB בסיסי - 200 (עדיין לא החלטתי בדיוק מה) ההתלבטות שלי היא לגבי המעבד במיוחד לאור ההשקה של הדגמים החדשים. האם כדאי לשים מעבד זול יותר, ולשדרג בעתיד רק את המעבד כי הלוח יתמוך במעבדים הנוכחיים? כרגע המחיר עומד על 1030 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוזיל את זה עוד?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
יש לי G FORCE 6600 GT 128 M ו 512 מגה זיכרון במחשב.. אם אני קונה 2 גיגה חדשים למחשב האם משחקי מחשב ירוצו יותר נורמאלית ? עם גראפיקה על LOW? בלי לקרטע ?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
דנתי עם חברים שלי,ואחד מהם אמר שאמרו לו בפורומים שונים (Vgames,FXP) אמרו שהמעבדים של AMD נוטים לקרוס ולהוציא BSOD ולא תומכים במשחקים החדשים בשוק. אני לא מסכים איתו. האם יש איזשהוא ביסוס להערות האלה?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
ובכן, החלטתי להחליף לוח אם, ואשמח להמלצתכם. שימושי המחשב הם סטנדרטיים לחלוטין (אופיס, סרטים ו-אינטרנט) ויש ברשותי כרטיס מסך ושני סיכרונות של 512K על DDR2 אני זקוק ליציאת רשת, וכמה USB, וכן לפחות 2 SATA. ארצה לחבר למחשב כרטיס טלויזיה (WINFAST) אם זה רלוונטי. המעבד - ATHLON 3200+ X2 עם סוקט AM2. יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה בבחירת מעבד SOCKET775 רק לציין שהחלפת הלוח לא באה בחשבון אז כרגע כל סדרת הI לא מתקבלת. התלבטתי בין Q9400 לQ9505. אני משתמש די ממוצע(לא משחק משחקים) רק שכרגע אני בקורס של ניהול רשתות ואני עומד להריץ סביבת שרתים במחשב אז ביצעתי שדרוג רציני. אז נשאר לי רק לשדרג את המעבד. על מה אתם ממליצים? התקציב הוא עד 1000 שקל גרסת TRAY תודה
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי מאמריקה AMD 64 3400+ NEWCASTEL ורציתי לדעת אם עשיתי טעות בזה שלא בחרתי בקלוהאמר? בעיקרון אמרו לי שהוא מתחמם יותר אז בגלל זה לקחתי את הניוקסל... תודה לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לאחר שהמחיר של ASRock Pro3-M Z68 באתר RSM קפץ בכמעט 100 שקל לאזור ה-670 הוא כבר הפסיק להיות ממש משתלם (לפחות מבחינתי) אז אחרי שעשיתי חיפוש מקיף שם מצאתי את ה-GA-Z68A-D3 ורציתי לדעת איך הוא בהשוואה ל-Pro3-M. לא מצאתי בנצ'מארק שמשווה ביניהם מה שכן מצאתי זה אתר שבו רשום שההבדל העיקרי ביניהם זה שהלוח של אסרוק תומך בקירור 775 ובנוסף לזה, עולה יותר מהר הודות לטכנולוגית הביוס שלו. כן שמתי לב שגם הלוח של ג'יגהבייט תומך ב-USB 3 ו-SATA 3 ואפילו מציע תמיכה ב-CF/SLI. יש ביניהם עוד הבדל? הייתם אומרים שאחד מהם עדיף על השני?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עזבו רגע את הכסף במנוחה ואיזה מחשב יש לי... נגיד שאני רוצה לקנות גיגה זכרון מה עדיף לי זה או זה *בעיקרון אני מתכוון לכל כמות זכרון למשל 2 גיגה יחיד/ערות כפול פשוט הבאתי דוגמא לגיגה אחד שתבינו מה אני רוצה... כאילו אם הכסף לא גורם משפיע איזה סוג של זכרון עדיף רגיל או ערוץ כפול SweeT EviL
-
- 54 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המערכת: 6600E, 2GB 800MHZ, 8800GTS מתלבט בין P5B DELUXE ללוח עם ערכת שבבים 680i, כגון של EVGA למשל. אני לא מפוצץ בכסף אבל רוצה לוח שיוציא את המיטב מהמערכת ואני מתכנן לעתיד OC, אשמח לשמוע חוות דעת בנושא, וגם עוד הצעות שלפחות מקבילות. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שמעתי ש DDR 2 יש תיזמונים נמוכים אבל באס יותר גבוה,אז מה יותר טוב DDR או DDR2? ???
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לוח אם שלי Gigabyte לסוקט 775 שולט על מהירות המאורר. מספיק שיש עומס קטן ביותר (למשל משחק) הוא מפעיל את הקירור במהירות המירבית וזה פשוט משגע אותי. איך אפשר לכבות את האפשרות או לפחות לשלוט על המהירות?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
האם לוח של אסוס A7V266-E יכול לתמוך ב T-BRED ???