עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. אז ככה, עברתי לווינדוס 10 לפני חודשיים ומאז שעברתי היו המון קריסות למערכת המחשב או קופא או מסך כחול עם שגיאה בכל פעם שגיאה אחרת. כרגע אני עם הגרסה המלאה של ווינדוס 10 בינתיים זה בסדר. כשזה קרה החלטתי לבדוק את העניין שאולי זה לא הווינדוס והיום בדקתי בביוס ומסתבר שאחד הסלוטים של הזיכרון לא מזהה את הכרטיס זיכרון. יש לי 16GB והוא מזהה 12GB. נכנסתי בביוס של הלוח אם (ASROK EXTEME 4) יש שם אופציה לראות תמונה של מה שמחובר ומזוהה, ואכן סלוט אחד לא מזוהה. אז התחלתי בבסיס שזה להוציא הכל ולחבר אחד אחד הוא מזהה את כולם מלבד סלוט אחד. אז הוצאתי הכל וחיברתי כל פעם כרטיס זיכרון אחר לאותו סלוט שלא עובד ואף אחד מהם לא זוהה כך שאני מגיע להבנה שיש בעיה בלוח אולי נשרף הסלוט? כמובן ניסית…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. ביטלתי את ההזמנה של המעבד 940d. אני מתלבט עם לקנות intel 930d ב-2150. או opteron 170 ב-2450. או 4200 amd dual ב-2300. אני צריך תשובה היום היום. תודה לעוזרים. מישהו בבקשה אני צריך להיום.

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Lumber_Jack Jim,

נמאס לי מהדורון 800Mhz שלי והחלטתי להתקדם מעבר לליבת הספיט-פייר. קניתי וקיבלתי דורון 1.2Ghz ולפי מה שאני יודע סידור הגשרים שלו שונה מהאת'לונים, איפה אני מוצא מדריך לעשות לו את הגשרים? או שאני פשוט מאוד מוצא את הגשר ומעביר לו את אותו הטיפול עם החומר הלא מוליך ועל זה שכבת חומר מוליך? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ben060,

יש לי 1000-1500 שח לשרוף על לוח אם שיתמוך ב e6600 ויחזיק זיכרוות של ddr2/3 שיתמוך ב pci express ושיהיה עם 4 חיבורי usb לפחות תודה לעונים

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by shai265,

יש לי מחשב: Intel Pentium 4 2.8GHz 512K Northwood 800MHz לוח אם :asus p4s800d זכרון:giga (512*2) ocz כרטיס מסך: leadtek geforce 6600gt 128 mb לצערי המעבד נהרס ואיני יודע מה לעשות?? האם עדיף לקנות מעבד חדש (אותו דגם) לדוגמא: מעבד או לקנות לוח אם ומעבד חדש?? לדוגמא: מעבד לוח אם נ.ב אני מעדיף שייצא כמה שיותר זול אבל שהיה יעיל

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by zahi122,

מה יותר שווה ראיתי שה i5 יותר זול אבל הלוחות שלו יקרים יש אולי כבר השוואות מבחינת ביצועים במשחקים ותוכנות? מה יותר טוב לOC ה-965 יש מצב ? כי הוא מתחיל מ 3.6 שזה תדר מדהים. תודה לעוזרים (ד"א עשיתי כבר הזמנה ל AMD אבל אם אני יראה פה שה I5 לוקח אני יבטל).

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. היי. החלפתי כבר ספק - לא עזר. הבעיה היא כזאת: אני מריץ משחק כבד, וכל פעם לאחר 15 דקות בערך המחשב כולו נתקע. באופן קבוע. עשיתי memtest, החזיר תשובה שהכל תקין. אבל כשהוצאתי סטיק אחד והשארתי את השני בפנים, אפילו שהעברתי אותו בכל הסלוטים, המשחק נטען עד כדי כך שאני נאלץ לאתחל את המחשב, כלומר, דקות ארוכות. ה-Memory ב-Task manager על 100%. דרישות המערכת המומלצות של המשחק 8 GB, וסטיק אחד אצלי זה 8 GB. כלומר, כשאני עם סטיק אחד ולמשחק לוקח להטען דקות ארוכות וה-FPS על 0 והכל תקוע, והדרישות הם של נפח זיכרון זהה, זה אומר שהמשחק לא אמור להתנהג בצורה כזאת. נכון? ניסיתי לשים כל אחד מהסטיקים לבד בכל סלוטים, כלומר, שמתי אחד בארבע, לא עזר. הוצאתי. שמתי שני בכל הסלוט…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by or,

איזה לוח יתן ביצועים טובים יותר: Msi KT3 Ultra-ARU או abit at7 (אני מדבר על ביצועים נטו ללא קשר למחיר)

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by aofer,

היי, אשמח להסבר קצת (או קישור) שמסביר מה ההבדלים ואיפה באים לידי ביטוי היתרונות של הI7 תודה מראש, עמית

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by PCguy,

אם אפשר פרוש לזה ומה ההבדל בינו לשאר?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי כמה הצעות ליעול המחשב והראשונה היא: Suggestion: SSE is not supported. Upgrade your CPU to speed up applications optimized for SSE. מה זה SSE? איך אני מצליח במערכת ההפעלה של חלונות 2000 (פרופשונל) להתעסק עם ה SSE? איך אני יכול לעדכן אותו? ואיך בעצם אני פותר את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Talxa1,

שלום, יש לי שאלה הלוח אם שלי ASUSTeK COMPUTER P5G41T-M LX, LGA 775. האם הוא תומך בראם הזה http://ksp.co.il/?select=.1038..392.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21131&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 נאמר לי שזה כן תומך אבל זה יקר ב70 שקל http://ksp.co.il/?select=.1038..392..785.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13421&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (זו החנות שקרובה אלי) ואם הראם לא תומך ראיתי אותו כרטיס מאותו חברה של השני פשוט 8 GB RAM נראה אותו דבר, הוא גם לא יתמוך? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Aviad6,

אחרי הורדת המחירים שהייתה לאינטל מה מחיר המעבד של הE6600 ושל המעבד בעל 4 MB זיכרון המוך ביותר במחיר למה אני מחפש אם אפשר ליד המחיר הנוכחי תוסיפו גם את המחיר שהיה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Lirux,

אני רוצה המלצה ללוח טוב למעבד intel Pentium D 920 הלוח צריך להיות טוב לאובר קלוק (שהמעב יוכל לעשות 4000 מגה הרץ בערך) שיהיה לו כרטיס קול מובנה טוב ככל שאפשר ושיהיה בסביבות ה800 שקל

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אני מחפש לוח אם למחשב חדש ולא יודע אם לקחת דגם עם כרטיס מסך מובנה ויציאת HDMI בלוח ( אני מתכוון בעתיד לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD 32 בחדר השינה) . האם הכרחי חיבור כזה או שאפשר גם לקחת לוח עם יציאת VGA או DVI ולחבר אותו לטלוויזה כזאת וכל העניין של ה-HDMI זה רק לאיכות טובה יותר מחיבור רגיל ? והאם קיים לוח שאינו כולל כרטיס OB אך עם יציאת HDMI ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by חיקיים1,

AMD FX 9590 'Centurion' Benchmarks surface http://www.guru3d.com/news_story/amd_fx_9590_benchmarks_surface.html תמונות והשוואות ביצועים בקישור לא הבנתי אם ניתן עוד לעשות OC ל- 5GH מעבד ? לא הבנתי מה ההבדל בין 8350 שמגיע עם OC ל- 4850 GH לבין 9590 ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Salwaby,

קניתי היום זכרונות מסוג Corsair 800MHZ 2X1GB xms2 DDR2 CL4 ויש לי זכרונות זהים כרגע לזה .. גם 2GB רק ב CL5 נראה לי עכשיו שהכנסתי את הזכרונות החדשים למקום, וניסיתי להפעיל את המחשב הוא לא עלה ... ושהוא החליט לעלות אז המסך לא עבד הוצאתי את הזכרונות החדשים ועכשיו הכל עובד יפה מאוד .. מה הולך פה ? :\ תודה

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by GZA3,

שלום לכם, אני מחליף את הזכרונות שלי של הקינגסטון 512 CL3 (יש לי 4 כאלו) כי אני מחליף לוח ל DFI LANPARTY nF4 SLI-DR ואני רוצה שיהיו לי אפשרויות ל OC טוב. עכשיו חשוב מאוד שיהיה שתי גיגה זיכרון. איזה פתרון יש לכם בשבילי ?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Nadler,

היי אני בדיוק בשלבים של קניית מחשב לצורך עריכת מוזיקה (cubase on windows 7) ואני מתלבט בין שתי האופציות הבאות : (בהנחה שאין הפרש בין המחירים ביניהם) intel i7-920 + X58A UD3R Gigabyte נגד - AMD FX 8350 + GA-870A-USB3L [זה לא גדול יותר בכוונה] - הולך לשלב עם הארדיסקים SATA 2 וזכרון 1333 8 Gb תודה לעונים

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by snop,

היי, אשמח לעזרתכם בבחירת מעבד i9 בלבד (לא 7 ולא AMD). השימושים העיקריים - צפייה בתכני 4K, עריכת וידאו (הכוונה לקידודים מחדש - לפעמים אני מקליט דברים דרך כרטיס לכידת וידאו וזה שוקל המון הקובץ אז אני מקודד מחדש וזה די מאמץ את המחשב אז בא לי מעבד שזה יהיה בשבילו שטות). אני לא משחק במחשב, אולי לפעמים אני מגזים ומשחק בסוליטייר אבל בד"כ דרך PS4. אני לא הכין מבין בעניין הזה ולא יודע אם חוץ ממעבד טוב (וכמובן זכרון של 32GB) אני אמור לבחור גם לוח אם וכרטיס מסך טובים מאוד עבור הקידודי וידאו או שפחות רלוונטי לנושא הזה ספציפית? הרבה זמן תכננתי לרכוש את ה - 9900k ואחרי זה יצא עוד דגם מחליף/מחודש שאמרו שהוא לא טוב שהוא בלי וידאו או משהו כזה אז של…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by סעדה,

חוץ מעניין הPCIe lanes 28 ל40 שיעני אפשר לעשות SLI 16/8 עם ה5820K ועם ה5930K אפשר 16/16? והמקסימלי זה 8/8/8/4 ב5820K ו16/8/8/8 ב5930K נכון? יש הבדל מהותי בין 16/16 ל16/8? והאם כשמדובר במערך 16/8 ואני ארצה לשים קשיח SSD בחיבר M.2 עכשיו יש את זה בכל הלוחות X99, הבנתי שזה מתחבר עם PCI X4 כביכול - אז זה אפשרי עם מערך SLI 16/8 עם מעבד 5820K כלומר, ואז שאר ה4 לSSD נכון? תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by LOOSE,

לפני כמה חודשים קניתי מחשב ורק לאחרונה הבנתי שיש מצב שהזכרונות שלי פשוט לא מנוצלים עלידי המחשב זה המפרט: Intel i5 4670k MSI R9 290 MSI Z87-G45 TeamGroup Vulcan RED 8GB DDR3 PC3-2400MHz האם נתמך? או שזה אוטומטית משנמך את המהירות זכרון ל 1600?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Sunny Jim,

קראתי בעיתון שנקרא pc-magazine שככה הוא יקרא... זה נכון? או שהוא עדיין יהיה פנטיום4?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני צריך עוד גיגה זיכרון למחשב, מבחינתי רק קינגסטון. ראיתי 2 דגמים שנראים דומים: Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory - שעולה 339 שקל Kingston KVR400X64C25-512MB DDR 3200 Memory - שעולה 419 שקל. מה ההבדל בין "C25" ל "C3A" ? (נתקלתי גם ב -CL3 , CL2.5). למה הוא יקר יותר? אשמח להסבר ופירוט בהקדם, תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים