מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי רשימה של כל חלקי המעבד? לבנתיים אני יודע על הסוקט צ'יפסט גשר צפוני גשר דרומי וזהו ואם למישהו יש כח שיתן לי גם הסבר קצר על החלקים שרשמתי ועל החלקים שיש לו להוסיף או שיפנה אותי לאשכול המתאים תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עד היום היעיתי בטוח בעצמייייי היום בילבלו אותי ואני מרגיש שאני טיפש שהם הצליחו לבלבל רק תאשרו האם מעבד prescott 506 סוקט 775 מתאים מכל בחינה אפשרית לצ'יפ סט p31 בדקתי באתר של ג'יגה בייט והוא מופיע ברשימת התאימות מדובר בלוח ga-p31 s3l
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קצת דבילית אני מעוניין לקנות הרד דיסק של wd בשיטת ATA100 ולוח אם של abit nf7-sl (במסגרת קניית מערכת מחשב כוללת). הלוח אם תומך ב-s-ata. השאלה היא האם אין בעיה לחבר אליו גם הרד דיסק של ata100?
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם של ASUS A8N SLI DELUXE . יש לו 4 סלוטים לזכרונות שאני שם 3 זכרונות של כל אחד 512 DS של KINGSTON מופיע לי 1024MB במקום 1536MB אם מישהו יודע למה שיגיד לי דחוף !? תודה :-*!!!!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכם... המחשב שלי (ישן יחסית) asus p5rd2-vm Intel P4 3.06GHz 64BIT s775 1MB Fsb533 DDR2 256MB 533MHz X2 Nvidia Geforce 7600GT 256MB בלי שום קשר שאני יקנה בקרוב מחשב חדש, את המחשב הזה אני רוצה להעביר למישהו אחר במשפחה...הבעיה העיקרית שלו בתוכנות ומשחקים ובכלל בשימוש השוטף, לדעתי זה הזכרון... אני מעוניין להרחיב את הזכרון ל 2GB עכשיו חשבתי על זה... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7292 למרות שיש עוד מלא דגמים מהירויות ותזמונים ניסיתי לקרוא חומר אבל זה לא עזר לי לבחור...אשמח אם תייעצו לי איזה זכרון יהיה כדי לי להביא למחשב הנ"ל בהתאמה ללוח אם למעבד ולכרטיס מסך ואם בכלל כדי (אולי לא יהיה הבדל יחסי בביצועים??? וכל העניין לא שווה???) אגב זה החלק במפרט של הלוח א…
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
הסט-אפ שלי כרגע הוא כזה: Core 2 Duo E6300 @ 2.3ghz Zalman CNPS9500 Asus P5B-Deluxe 2x1GB Corsair 667 X1900XT 512MB 641/1500 Seagate Barracuda 80GB 16MB Buffer Western Digital Cavier 250GB 16MB Buffer Antec Basiq 500W זקוק לעזרה בבחירת ראם חדש, התקציב הוא בין ה500-600 שקלים, הראם יהיה מיועד לאוברקלוק. הסטיק שחשבתי לקנות הוא OCZ reaper HPC 6400 , אשמח לקבל המלצות על סטיקים דומים, הנפח יהיה גיגה אחד כך שאקנה 2 סטיקים. תודה רבה והמשך שבוע טוב..
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
רפרפו לכם על הרשימה... האם הבנתי נכון, שכל מעבד שנכלל ברשימה הזאת מתאים ללוח, או שאני מפספס משהו... http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3024
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הלוו למרדנית אין Samsung 667 יש במקום Infineon 667 האם כדי להישאר עם הSamsung533 או לקחת את הInfineon667 אני לוקח 2*512 והמחיר זהה הזיכרון מיועד ל930 על לוח ASUS P5LD2-VM תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני גולש הרבה באינטרנט פותח לפחות 10 דפדפנים מינימום ולפעמים במקביל משחק משחק מחשב ברשת WORLD OF TANKS צריך המלצה למעבד שיסחוב האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט ויישומים אחרים תלויה במהירות יותר של הכונן קשיח ? אני רוצה לשדרג את המחשב לוח אם אני כבר אקח H81 פשוט ב 200 שקל או משהו של AMD באותו סכום
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש את Gigabyte GA-P35-DS3L ו Gigabyte GA-P35-DS3R Gigabyte GA-P35C-DS3R מה ההבדלים בניהם והעם זה שווה 100 ש"ח הבדל ? ומה ההבדל בין ה C לרגיל
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב חדש, עידכנתי ביוס להכי חדש אז - כאמור לפני כחודש. כרגע יצאה גירסא חדשה... א. האם יש צורך לעדכן? ב. במידה וכן, האם זה ייתן שיפור כלשהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ההפרש בין PK ל HK הוא כמעט פי שניים במחיר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=485282 בספציפיקציה לא מצאתי סיבה טובה - שניהם אותו תדר ואותו CL http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=114 http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=111 יש סיבה לשלם כפול עבור הPK?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זיכרון ddr 333mhz ???? איזה כדאי ליקנות? עוד משהו... כרגע אצלי במחשב עומד זיכרון : DDR 256 במהירות 256 mhz אני יכול לשלב 333mhz עם 256 mhz???????????????????
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-P55-US3L ומעבד i5-750 עם 4 GB זכרון : 2x2Gb G.Skill 1600MHz CL-9-9-9-24 Ripjaws החלטתי לשדרג זיכרון לכמה GB כדאי לשדרג? איזה זכרונות לקנות בהנחה שכסף זה לא פקטור רציני בסכומים האלה, אבל גם לא כדאי לזרוק כסף ללא תמורה אמיתית אני מחפש בעיקר מהירות ו"קלילות" במערכת ההפעלה windows 7 64bit ובהחלט לא אתנגד גם במשחקים (שמעתי שב witcher2 יש שימוש במעל 4GB) אין חשיבות לשימוש בזכרונות הקיימים - יש לי לאן להעביר אותם לדעתי חשוב לשמור על ההכפלה של המהירות (לא שאני מבין מה זה אומר) .
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איזה לוח כדאי לקנות באזור ה 400 שקל למטרות OC? יש לי כרגע זכרונות PC2500 אני יצתרך לקנות חדשים?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם ניתן להרגיש בהבדל בין שני הכמויות ? או שרק מעבר ל-4GB יתן אפקט מורגש ? האם ב-XP הדבר מורגש בכלל ? האם בויסטה ? תודה מראש על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי למבינים אותי , אני מבקש תוכנה שבודקת יציבות של מעבד +כרטיס מסך , ידוע לי על OCCT , האם יש אחרת? קראתי בפורום שיש לפעמים שמעבד לא עובד 100% , זאת אומרת שיש אפשרות שהFSB לא עולה או לא יציב בגלל אובר קלוקינג שעשו למעבד , או שהלוח אם לא מאפשר זאת. בקיצור אני רוצה לבדוק את המעבד שלי.
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי 2 ג'יגה שהם נמצאים בלוח שבו יש ארבע סלוטים. שני הסטיקים ממוקמים בסלוטים באותו צבע כדי שיפעלו על דואל צ'אנל. אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של זכרונות מאותה חברה רק תיזמונים קצת פחות טובים בגלל המחיר. אני מבין שזה ימשוך את הזכרון עם התזמונים היותר טובים לעבוד ברמה של הפחות טובים. ויש לי שתי שאלות: אחת - האם הסטיקים החדשים יעבדו לי בדואל למרות שהם שונים מהישנים? ושניה - עד כמה הירידה ברמת התזמונים משמעותית ביחס לעליה הכללית בכמות הזכרון(מ2 ל4 ג'יגה). הסטיקים הישנים הם G.SKILL 2GB 800MHZ HK הסטיקים החדשים הם G.SKILL 2GB 800MHZ PK כמו כן אני מתכנן אוברקלוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל וישנה תופעה מוזרה, לפעמים ישנה תופעה מוזרה שהלוח נתקע ורק RESET עוזר, ניסיתי את כל עידכוני הביוס אח ללא הועיל. חוץ מבעיה זו אני מרוצה עד מאוד מהלוח הנ"ל. יש לציין שאני עובד עם: 1GB OF DUAL CHANNEL 4SIM 256 EACH 1
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אהלן, 1) למחשב שלא נועד למשחקים, אבל בהחלט לאוברקלוקינג, הייתם בוחרים מבין לוחות הP35 את הDS4 הDS3P או את P5KE? 2) אני יודע שנשאל פה כבר, למעשה הייתי הראשון ששאל פה לפני כמה חודשים, אבל לא ראיתי שמישהו גילה משהו ברור עד עכשיו בפורום. השאלה היא לגבי ה stepping G0 של הQ6600, מתי הוא אמור להגיע לארץ (כל חודש אומרים בחודש הבא...)? 3) האם יש דרך להשיג בארץ Thermalright Extreme 120, או שחייבים להסתפק בטוניק? 4) שווה לקנות 4 ג'יגה זיכרון? יש משהו יציב שתומך בזה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חברים נכבדים. האם למערכת הפעלה אקס פי מסוג 32 ביט מתאים מעבד מסוים. ואילו ל- 64 ביט מתאים מעבד אחר ? תודה ניצוץ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-