מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
שלום. עם ריבוי האפשרויות של מעבדים לוחות אם וזכרונות שונים, האם יש אתר שבו אני אוכל להכניס לו משתנים שונים או דגמים שונים והוא יבדוק לי התאמה?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2GB במחשב וויסטה 32BIT. הזכרון הוא 667MHZ. אני רוצה לקנות עוד 2GB ויש לי כמה שאלות: 1. לקנות 2X1GB במהירות של 667MHZ? לא 800? 2. אם אני לא אפרמט את הויסטה ל 64BIT ה 2GB שאני אוסיף לא יבואו לידי ביטוי? (אני קונה את הזכרון בשביל משחקים). או שזה לא קשור ל BIT של המע' הפעלה? 3. מה ההבדל בין שני אלו: VS2GBKIT667D2 וזה: VS2GB667D2? תודה!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
מחפש לוח אם במחיר הנקוב בכותרת אשר ייתמוך ב PCIEX2 וזאת על מנת לאפשר שידרוג עתידי בעוד שנתיים בערך ו DDR 3 לא חובה... אבל חברים ממש ממש חשוב לי שהפשרות של שדרוג תהיה פתוחה בפניי בעתיד. היום אני לוקח 8800GTS G92 512 MB Q6600 2GB X 2 זיכרון...
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
מאז הרכבת המחשב, כל פעם שאני מרסטרט את המחשב נראה כאילו המחשב כבה לשתי שניות בערך ואז הוא מאתחל את עצמו כרגיל. לא ייחסתי לזה חשיבות אבל זה מתחיל להטריד אותי. ככה זה אמור להיות עם הלוח הזה? יש איזו אופציה שאמורה לבטל את זה?
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של זכרונות (512X2). אחד עם צ'יפ TCCC והשני UCCC. לפי מה שהבנתי ה-UCCC קיימים רק בסטיקים של ה-1 גי'גה לא? איך ה-UCCC ב-OC טובים מה-TCCC?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשי הפורום! אחרי שש שנים החלטתי לשדרג את ה6800k שלי ל12700kf. אשמח להמלצה ללוח אם מתאים טוב עד 1200 ש''ח. מתלבט בין DDR5 ל DDR4. שימושים בעיקר תכנות וקצת גרפיקה לצערי כבר כמעט ולא משחק. מתכנן לחבר אליו SSD, NVMe, HDD, Dvdrom, קירור מים, וכרטיס מסך GTX1080 חשוב לי שיהיה כרטיס רשת טוב, מתכנן לחבר אותו קווית. לא מתכנן כרגע לעשות אובר קלוקינג. גודל: המארז שלי הוא Full tower. תודה רבה לעוזרים!
-
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
התלבטות קשה ביין 2 לוחות ביין הלוח הזה של אסוס http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5ad2-d/overview.htm לביין הלוח הזה של גיגה בייט: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8ANXP-D.htm מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לאור מה שאנחנו רואים בחדשות כבר הרבה זמן, תמיד מדווח על זה ש-AMD תמיד צונחת, המניות שלה צונחות, המשתמשים עוברים לאינטל, ועוד ועוד............ בגלל זה אני פוחד לקנות AMD שלא יהיה לי גב עם תיהיה בעייה, מה אתם אומרים? היא תתפרק? או שהיא תחזור ובגדול?
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי על הלוח הנ"ל גם X-FI וגם פורטיסימו של הרקולס אבל הלוח לא מזהה את הכרטיסים ולא מקפיץ הודעת חומרה חדשה יבואן טוען שיש בעיית תאימות ואני טוען שהלוח פגום האם למישהו יש מפרט עם שני הרכיבים הנ"ל או מכיר תופעה זז עם הלוח הנ"ל? ???
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבינהם ? הראשון הוא של G.SKILL השני OCZ ואם יש משהו יותר טוב עד 250 שקל DDR2 533MHZ Capacity / 2GB 1GB x 2 Speed 533MHz DDR2 PC2-4200 CAS Latency CL 4-4-4-12 Test Voltage 1.8 Volts PCB 6 Layers PCB Registered/Unbuffered Unbuffered Error Checking Non-ECC Type 240-pin DIMM Warranty Lifetime \ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_system_elite_dual_channel
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד amd phenom 1 x4 q9750 3.6ghz. רציתי לדעת אם הוא יעבוד במערכת ddr3 ואם כרטיס מסך . gtx560 ti
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה מהירות הזכרונות המקסימלית שאפשר לחבר ל - IT7? יכול להיות שלא יותר מ - 266? אם אכן כך, יכול להיות שכזה לוח מתקדם (שזוכה פה בפורום לתשבחות רבות) לא מתאים לזכרונות המהירים והחדשים?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ראיתי 3 דגמי של amd 3800+ x2 באתר של newegg Model #: ADO3800CSBOX Model #: ADO3800CUBOX Model #: ADA3800CUBOX מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
המחשב דיי ישן אולי ישן מאוד. 4 שנים אצלי. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 אני מת לעשות לו OC ולא יודע אם לוחות אינטל מאפשרים זאת
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך שיתמוך ב Intel® Core 2 Duo processor שיהיה RAID שיתמוך בDDR2 ו 1066 mhz PCI X אחד מספיק וחיבור optical S/PDIF + coaxial S/PDIF אני אוהב את הממשק של gigabyte אם מישהו יכול לעזור לי עם זה ולהביא לי דגם שתומך בצרכי תודה ? לא יעבור Overclock 650 שקל גג
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הי, קיבלתי שיעורי בית בקורס טכנאי-PC. עכשיו אני צריך לבנות מפרט, אבל אני לא זוכר אם אפשר שרכיב הזיכרון יהיה מהיר מהלוח. לדוגמה: הרכבתי מחשב עם לוח אם תושבת- 1156, עכשיו אני צריך להוסיף רכיבי זיכרון- RAM. אני יודע שמדובר ב- DDR3, אך לא מובן לי איזה מהירות אני יכול. DDR3 במהירות 1156 אני לא מוצא, אך יש מהירים מזה ומהירים פחות מ- 1156. אז במה לבחור? במהירים יותר, או בפחות מהירים מ- 1156?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בדילמה קלאסית-אני רוצה לשדרג את לוח האם שלי, אבל יש לי כרטיס מסך AGP טוב (6800GT), ואין לי תקציב להחליפו, אז אני מחפש לוח אם שתומך בAGP וגם בPCIe. אחרי חיפושים בפורום (ובגוגל) מצאתי כמה כאלה-אבל מסתבר שהתמיכה בAGP היא לא מלאה, אלא שיש בעצם סלוט PCI שהפכו אותה לAGP מוגבל. שאלתי היא- האם יש לוח אם שתומך בשני התקנים במידה מלאה למעבד אינטל?
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי תמחשב שלי רק תכרטיס מסך והלוח אם יש לי כרגע לוח 915 JETWAY וכרטיס מסך ATI X700 SE קניתי לוח אם חדש של ASUS P5WDG2 WS Professional קישור לאתר יצרן : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=82&l3=249&model=1289&modelmenu=1 וקניתי כרטיס מסך של CLUB-3D ATI X1950 PRO 512MB 256Bit Memory 512MB Type GDDR3 Interface 256BIT GPU 600 MHz Memory 1400 MHz DVI DUAL DVI TV-Out Yes Video-in Yes Ramdac 400MHz OpenGL 2.0 DirectX 9.0 אני אישית ממש ממש מתלהב מהלוח הזה P5WDG2 WS Professional אז בבקשה רק תגידו שהוא תותח ועדיף על ה NVIDIA צ'יפסט רק השאלה שלי היא : מה עדיף לוח אם צ'יפסט 975X או NVIDIA 680i כי הכרטיס שלי זה ATI אני לא י…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לצורכי משרד. מעבד אינטל E5200 או AMD AM2 4200x2 מה מבין המעבדים טוב יותר ללא קשר למחיר? ומה מהם נותן תמורה טובה יותר למחיר? תודה רבה חבר'ה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי: 1. איך קוראים לפיצ'ר בלוח האם שמאפשר חיבור USB 3.0 בפרונט של המארז? לא יודע איך למצוא אותו.... 2. מה ההבדל בין USB 3.0 רגיל שיש בצ'יפסט של אינטל לבין Native USB 3.0 שנפוץ בצ'יפסט A75 של AMD? 3. מה יש בצ'יפסט A75 של AMD שעושה את כל החיבורים החדשים יחסית למושתתים בו בצורה הרבה יותר טובה ובמחיר הרבה יותר זול מאשר לאלו של אינטל? למשל: One Port One Fuse, Dual Channel DDR3 2400+ MHz, Native 6 ports SATA3. הם עוד מציינים שם בפירוש: support by A75 Chipset.... לינק 4. האם קיימת ל-AMD איזה מתחרה ראוי למעבד Intel Pentium G850 2.9Ghz Box? הלוחות תואמי אינטל לא מציעים שום דבר ששווה את המחיר הגבוה.... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב , ברשותי מחשב עם מעבד אינטל דור 8. אני מעוניין לשדרג ולעבור ל AMD רציתי לדעת אם מעבד AMD Ryzen 7 9800X3D 4.7GHz AM5 וכרטיס מסך 3070RTX הולכים ביחד? יש לי מסך עם 165HRZ 27 אינץ’ 2K העיקר השימוש הוא משחקים אשמח לקבל כמה חוות דעת לנושא
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
- 2 followers
-
-
נגיד ויש לי 4 סלוטים ואני קונה 4 זכרונות, כל אחד 1GB האם 4 זכרונות תורמים למשהו? יש הבדל בביצועים משני זכרונות של 1GB? וגם, האם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במערכת? (מהירות של 4GB).. תודה
-
- 8 תגובות
- 472 צפיות
-