עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zvoykish,

משהו מוזר... תקראו את המאמר הבא: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030508/index.html נראה לכם הגיוני? אולי זה רק בAMD? לא מזכירים שם בכלל בדיקה עם מעבד INTEL.... תגובות?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by FeedMe,

התפרסמה לא מזמן חדשה באתר, ובערך כתוב שם שתצא גרסת 45nm לקונרו.. מה? מו? מי? אפשר לקבל עוד פרטים?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by naory159,

איזה לוח אם מתאים למעבד: ‎Intel® Core2 Quad Processor Q6600‎? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by mz237,

לפי שמועות מחברים נאמר לי שלא כדאי לקנות E6300 בגלל שהוא לא יותר חזק מהמעבד הכפול ליבה הרגיל של ה-950 3.4GHZ..? יש משהו בדבריו? או שללכת על הקונרו...ובבקשה..שיענה רק מי שיודע בוודאות..תודה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  5. Started by d1a1n0,

כותרת, איך הלוח-אם? הוא יתאים ללמעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by Burkey,

אני בדרך לרכישת מחשב ורציתי לקבל חוות דעת נוספת, איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, קונרו 6300 או פנטיום D 945 ( או 930 )

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by mosdef,

מבוסס קונרו E6300 , עם DDR2 667 , PCI X ללא OC ולא תומך OC . מסגרת תקציב פלוס מינוס 550 שח מה הכי עדיף מבחינת ביצועים במחיר הזה בלי יותר מדיי גאדג'טים ... ומספיק לי חריץ אחד של PCI X תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by Eliav Uzan,

הייי שאלה, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המעבד הזה: Intel Octa-Core i7-9700K 3.6Ghz-4.9Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 ויכול לתת חוות דעת מתלבט אם להוסיף כרטיס מסך או שמספיק לי רק המעבד, הרבה אנשים אומרים לי שאני לא צריך כרטיס מסך מישהו מכיר ויודע על המעבד הזה ומוכן לספר קצת?

9. Started by hagay,

;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by omerha,

האם מישהו הפעיל אחריות למוצר שלא נקנה בארץ אצלו?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  11. חבר'ה יש לכרטיס מסך השפעה כלשהי כאשר לא משתמשים בו אלא שמים במקומו כרטיס על pci-x? הוא לוקח זיכרון בכל זאת או משהו כזה? הכוונה היא ללוח על geforce 6100 מובנה וערכה nforce 410 תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by alia,

בתרגום למחירים: vt זול יותר turbo יקר יותר האם ב vt יש משהוא פגום?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  13. היי, ראיתי באחת החנויות את הדגם הזה במחיר זול משמעותית מיצרנים אחרים - כ190 ש"ח ל16GB זה השם המלא - Antec - AMD4UZ124001716G-1S - 16GB (1x16GB) DDR4 - 2400Mhz - CL17 - 1.2V - PC4-19200 - Series 1 אני בדיוק מנסה לבנות בימים אלו מפרט צנוע עם 12500 ולוח b660. האם ידוע על משהו בעייתי עם הדגם הזה שהוא זול יותר משמעותית מאחרים? אולי בגלל שזה "רק 2400 מגה-הרץ"?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  14. שלום, לאחר הרכבת מערכת חדשה, באילו תוכנות בדיקה מומלץ להשתמש על מנת לבדוק שהמערכת תקינה ורצה חלק ללא תקלות ולא תקיעות. השאיפה לסחוט את המערכת לתקופה של יום-יומיים על מנת לאתר מוקדם ככל הניתן בעיות שעלולות להיווצר לאחר תקופה ממושכת. אשמח לקבל שמות של מספר תוכנות מומלצות (ברצוני לבחון את המעבד/לוח אם/זיכרונות וכרטיס מסך). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by ryan_b,

אני צריך לדעת אם המעבד הבא (וגם הלוח אם, כי הלוח אם תומך רק בסוקט אחד) בסוקט 423 או סוקט 478 נ.ב. הלוח אם תומך בזיכרון SDRAM 133 . מקווה שזה יעזור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Gigabite DS3 או DS4. למעבד E6600 - אולי אעשה OC או לא.... מישהו יכול לומר מה ההבדל? תודה!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. ממה שקראתי פה הבנתי שאין ממש צורך במעבדי i7 עבור גיימינג..אם זה נכון אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה ובנוסף להמליץ לי על מעבד מתאים עבור גיימינג. תודה מראש ושבוע טוב עידו *שכחתי לציין שהמעבד חייב להיות של intel בעקבות הנחה משמעותית

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by Rockstatement10,

אני בעקרון רוצה לקנות מחשב לאחי אך התקציב מוגבל, מתלבטים בין יד2 לבין חדש מחנות. איך המעבד Q9550 בהשוואה ל-i3 2100? ואיך הוא בהשוואה ל- i3 4160? אני יודע שה-i3 חדיש בהרבה, אבל מי עדיף בכל זאת למשחקים למשל? q9550 תומך ב-DDR2 נכון?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום....אני רוצה לדעת אם המארז הזה: M-100A MICRO-ATX TOWER יכול להכיל בתוכו את הלוח אם הזה: M2A-VM HDMI האם הלוח ייכנס במארז הזה? כי המארז הזה בא עם ספק נחמד יחסית וזה למחשב מאוד מאוד תקציבי שבהתחלה רציתי להשים מארז של 150 שקל שבא עם ספק מעפאן (אין תקציב) ואז ראיתי את זה וזה ניראה לי קצת יותר טוב והוא גם ניראה יותר איכותי ועם ספק יותר טוב והוא עולה רק 50 ש"ח יותר אז האם הלוח ייכנס במארז: קישור למארז: http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=11&hProdID=141

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1525, מערכת הפעלה Vista Basic 32bit. המחשב עבד די לאט (לא נורא), לכן רציתי לשדרג RAM. היה לי 2 יחידות של 1GB RAM, וביקשתי להחליף לשתיים של 4GB. לאחר שלטענתם שידרגו, הפעלתי את המחשב במעבדה שלהם והוא על נורא לאט... שאלתי למה המהירות לא השתנתה ואמרו לי שאם רציתי לשדרג מהירות אני בכלל צריך להחליף Hard Disk וזה עוד 500 ש"ח... אמרתי שאני אבדוק איך אני מסתדר עם המחשב ואז אולי אחזור להחליף את ה-Hard Disk. כשהפעלתי את המחשב בבית הוא עדיין היה נורא נורא איטי ורציתי לבדוק אם באמת שדרגו לי את הRAM. לחצתי על "מאפיינים" ב"מחשב" וראיתי שכתוב באמת 4GB RAM, אבל זה הרגיש לי מוזר שזה לא שדרג אפילו בקצת את המהירות של המחשב, אז הפעלתי את מנהל המשימות וב…

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  21. מישהו יכול להסביר מה ההבדל העקרוני בין מעבד i3 למעבד Intel Core2 Duo? וגם - איזה מהיר יותר, מתקדם יותר, חסכוני יותר וכו.... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by shacharoren,

אהלן, אני מחפש למכור לוח extreme striker חדש בקופסא מקורית. הלוח נקנה בארה"ב ולא היה בשימוש עקב החלטה לקנות לוח אחר. האם יש מעוניינים? טל - 052-4891499 שחר.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by Stoichkov,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ זיכרון 512 drr 400 איזה לוח אם אתם מציעים לי תודה לעוזרים...

24. Started by mano4now,

איזה לוח יש לאסוס שתומך גם בDDR2 וגם בDDR3 ? תודה מראש מנו

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by t d,

שלום אני רוצה לקנות למחשב שלי עוד זיכרון, להוסיף 256 ל256 שכבר יש לי ולקבל 512, הבעיה שאנשים אמרו לי שבגלל שזה זיכרון sdram לא שווה אפילו לשפר את זה כי זה עובד בכפולות נמוכות או משהו בסגנון ואני לא ירגיש בהבדל... הזיכרון הוא למטרת משחקים... תודה!

• 2 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.