מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
במיקרה בדקתי באתר הידוע tomshardware.com את ה- Tom's Hardware Guide CPU Charts והיסתכלתי ב- Interactive CPU Charts , תיסתכלו ב-לינק המצורף http://www23.tomshardware.com/index.html?modelx=33&model1=75&model2=64&chart=25 שבוצעו תוך שימוש בכרטיס זהה לשלי מבוסס 6800gt ועם אותה כמות זיכרון (1024 ) על מנת לבדוק כיצד שידרוג של המעבד ל- 3000 64bit ישפיע בתכלס על הביצועים הגרפיים , והתרשמתי שנכון לעכשיו השיפור הוא לא משמעותי ברמה שמצדיקה שידרוג של הלוח אם והמעבד (סיפור של 1500 שח) מפני שבשורה התחתונה כול ההבדל הוא בסך הכול 26 fps לטובת המערכת המשודרגת ( 163 fps ). ב-לינק המצורף רואים הייטב ש-3200 xp בשילוב 6800gt משיג frame rate של 137 ואני לא מ…
-
- 51 תגובות
- 5k צפיות
-
-
טוב אני רואה פה המון דיבורים על סוקט כזה ועל סוקט אחר. אז אני אשמח אם תבהירו לי את התמונה . . . אם יש לי נגיד סוקט 478 אז זה אומר שהמעבד שלי לא יתאים ללו אם בעל סוקט אחר? איפה ההבדל בלוח או במעבד (או בשתיהם ..) ? ככל שהמיספר יותר גבוהה זה יותר טוב? ? על מה זה משפיע ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: p4 2.400B asus ps5s33 - משו כזה לוח מסריח וישן. kingston cl 2.5 512mb leadtek 6600GT בעיקרון אני רוצה לשפר את המעבד שלי, עכשיו אני מוכן להשקיע בסביבות ה600 שקל אז חשבתי לקנות לוח אם שהוא אוברקלוקר דיי טוב ופשוט לעשות אובר קלוק למעבד שלי ל3000, ולקנות לו קירור. אז מה אתם אומרים על התוכנית שלי ועל איזה לוח אם אתם ממליצים לי שהוא בסביבות ה400-600 שקל בעל תושבת 475 אני חושב קוראים לזה. תודה לעוזרים =)
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אם המאוור של הצ'פט רועש האם ניתן לכבות אותו?????האם יגרם נזק ללוח<??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי SAN DIEGO4000 שכרגע עומד על 2811MHZ (מקורי 2411)הוא מקורר מים (BIG WATER) הוולט שלו זה 1.615 במקום 1.4 המחשב עובד פצצה 3DMARK 03 נותן לי 13990....יש לי כרטיס 6800U האם הטמפרטורות בסדר???.הרצתי גם MEMTEST שעתיים אין ERRORS...
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
טוב אז אני חדש כאן בלה בלה בלה תגידו לי מה אתה חושבים בקשה מה יותר טוב P4 3000 מגהארטז OR AMD3000 1800 מגהארטז תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו במחשב 2 סטיקים של 128 ועוד אחד של 256 ביחד יש לי 512 קינגסטון CAS 3 רציתי לדעת מה עדיף 1 GB של קינגסטון זאת אומרת להביא עוד סטיק של 512 . או שעדיף לי רק 512 בCAS 2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3282&catcode=498
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן. 2 שאלות בבקשה על הלוח הזה (התמונה מצורפת) : 1. מהו הרכיב המרובע בצבע זהב שבין המעבד לAGP (מס 1 )? 2. יש מאוור שמוצמד לרכיב הזה והוא לא עובד. החלפתי מאוורר חדש אבל הוא לא עבד כאשר חיברתי ל 2. רק אחרי שחיברתי גם את הכבל הצהוב שהיה למאוורר לחיבור (מס 3) הכל עבד. למה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי בקשה מאמר שמשווה בין המעבדי 64 ביט של אינטל ו amd, יכול להיות גם באנגלית
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני משיג +3000 ליבת VENICE ואני צריך לוח אם בשבילו, שיביא טובות בOC התקציב 700 ש"ח, קצת אבל זה מה יש AGP, מKSP תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איזה לוח אם אתם ממליצים לי מבחינת חברה והלוח עצמו 1.DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D 2.ASUS-A8N-SLI PREMIUM-SOCKET-939 N FORCE4 SLI 4XDDR400 DUAL CHANNEL 2XPCI-E X16 2XATA1 3.GIgabyte-GA-K8NXP-SIL SOCKET-939 N FORCE4 SLI 4XDDR400 DUAL 2XPCI-E X16 2XATA1 אז מה אתם אומרים???
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מקור : X-Bit Labs אם כבר, קצת על הארכיטקטורה (לא מצאתי בחיפוש איזכורים עליה, מלבד קצת בשירשור הזה); Fully Buffered DIMMs, או FB-DIMMS, היא ארכיטקטורת זיכרון חדשה יחסית שפותחה ע"י אינטל במטרה (או לפחות נסיון) להתגבר על ה-tradeoff שיש כיום בין מהירות(או תיזמונים נמוכים) וכמות (נפח מודולי הזיכרונות). כידוע, ככל שיש יותר שבבי זיכרון, יש פגיעה באיכות האות שמועבר ויש צורך להגדיל תיזמונים ו/או להקטין את מהירותם. לשוק הביתי הדבר לא הכי רלוונטי מאחר ואין צורך בכמויות זיכרון גדולה כמו בשרתים - תוך שמירה על מהירות ותיזמונים ברמה סבירה. זאת עוד בהתחשב בעובדה שזיכרונות Registered/Buffered גם ככה איטיים יותר מאלו ה"רגילים" לפחות במחזור Latency אחד. מערכת זיכרון FB-DIMM היא PTP - אין מכ…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אין מילים.. שם את ההDFI בכיס! http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2489
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות בקשר לזכרונות של מיקרון. רציתי לשאול האם יש שתי סוגים של זכרונות מיקרון אולי המקוריים או איזה חברת בת כי שמעתי שיש שתי סוגים של זכרונות מיקרון. אולי משהו שונה בצי'פים? ועוד שאלה קטנה איך הזכרונות של מיקרון בכלליות? לא רק לאוברקלוק אלא לעבודה שוטפת. תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה הרבה פעמים קורה שאחד אומר המחשב שלי זה 2.8 אז מישהו עונה לו אין כזה AMD 64bit אולי התכוונת ל 2800... וההבדל הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זכרונות של GEIL VALUE אני לא מצליח לשנות להם תיזמונים כל מה שעשיתי לא הצליח... כל פעם שאני מעלה או מוריד אחד מהתזמונים המסך מתמלא קשקושים כאלה, ניסתי דרך הווינדוס ודרך הביוס פשוט זה לא נותן לי. אני עם גירסאת ביוס F3 מישהו מכיר בעיה עם הגירסא הזאת? אופס אופס אופס לא יודע למה זה פירסם לי פה טעות שלי להעביר בבקשה :'(
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תראו הסתכלתי באוורסט כדי לבדוק את התיזמונים שלי הקיצר איפה בדיוק אמורים להסתכל שם?? כי במקום אחד כתוב משהו אחד ובמקום שני כתוב משהו אחר הבאתתי תמווונותת [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8439 יתכן? הם בטח מדברים על ה3800, לא? אפילו בחו"ל זה יקר במאה דולר לפחות...
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ועל איזה תיזמונים ואיזה מהירות?? עם מאורר שמכוון רק עליהם..!!.. באמת אפשר לעבוד איתם על 24/7 בלי פגיעה על 2-2-2-6@3.4V על 250MHZ?? וכמובן אני לא רוצה שתפוג האחריות...(אם אני לא טועה עד 3.5V יש אחריות)...
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום שייך הנושא אז אני אכתוב אותו פה. השאלה שלי היא האם קיים לוח אם שיכול להכיל שניי מעבדיי AMD SOCKET 939? לדוגמא שניי מעבדיי 4800+
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני יודע שיש עכשיו את הטכנולוגיה החדשה שהמעבדים באים עם 2 ליבות במקום אחת! עכשיו נניח יש מעבד כפול ליבה 3800+... האם הווא מתפקד בעבודה שוטפת טוב יותר או פחות טוב מ-3800+ חד ליבתיי! אותו דבר במשחקים... כי הרי זה מעבד שבנוי בשתי לבות של 2.0 והרי כל חת עובדת לחוד...
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ליבת Winchester לליבת Venice? לפי מה שהצלחתי להבין מגוגל וכ'ו זזה שVenice זה חדשני יותר זה נכון,?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עידכונים עיקריים : * Four phase PWM * More space between PCIe X16 slots * three PCI slots instead of just two * Sil3114 replaced with Promise controller supporting 4 SATA-II ports מקור : [H]ard|Forum תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני מוסיף עוד 256 MB זיכרון אני ירגיש הבדל? נגיד במישחקים?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה הטמפ' הכי גבוהה ולא מסוכנת שלוח אם יכול להגיע אליה? לפי התוכנה (אם היא לא מזייפת) Everest יש לי תמיד בלוח אם בסביבות ה40 ואז כשאני נכנס למשחק זה עולה ל46 האם זה בסדר?,ואם אני נשאר במשחק לכל הלילה למשל זה יגרום לטמפ' לעלות? ואם לכל לוח אם יש מקסימום טמפ' מותרת אחרת אז הלוח אם שלי הוא D865GLC
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-