עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קודם כל אני לא מבין למה הזכרונות שלי לא מוכנים לעבוד על 1T שזו גם בעיה, למישהו יש מושג ממה זה נובע? המחשב לא עלה אז הוצאתי את הסוללה של הלוח אם (שזה סיפור אחר ) והכנסתי אותה בחזרה בערך אחרי שתי דקות. עכשיו כשאני מדליק את המחשב עולה לי מסך עם משהו צהוב כזה מימין למעלה ואני חייב ללחוץ F1 כדי להמשיך... יש למישהו מושג איך אני מבטל את זה? מקווה שזה מתאים לפורום הזה...

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by kobi_af,

מדובר פה על cl3 ddr 400 מה מהזכרונות הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by dids22,

אהלן הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra 939 ואני מעונין לעדכן את הביוס אז במה העדכון עוזר? ועוד דבר איזו גרסה להוריד ?? את הכי חדשה ?היא בטא? http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS%20Ultra-939_More.htm תוודה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אוקיי,מכיוון שהלך לו עוד לוח לעולמו (P4S800D-E ז"ל) החלטתי שאני לא מיתכוון לעשות אוברקלוק יותר.......אני מתלבט אם לקחת ציפס'ט של VIA או של SIS (תקנו אותי אם אני טועה אבל אינטל לא נכנס בתקציב של 470 ש"ח ) אני מתלבט אם לקחת את הP4P800SE /לוח של אביט עם ציפסט של VIA.......תנו המלצתכם על לוח כלשהו שייכנס בתקציב,לוח שיעבוד טוב עם מעבד נורטווד.....10X

5. שלום! חשבתי היום על הלוח הזה ABIT Fatal1ty קישור מהדובים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013 כי שמעתי שהוא לוח מצויין ל-OC אפילו יותר טוב מהDFI מה אתם אומרים זה נכון ובכללי הוא יהיה מצויין כמו שאומרים? אגב אני מתכוון להביא כנראה AMD 3700SD או AMD 3800X2 איתו עם קירור די טוב אגב ראיתי שיש עליו הרבה מאווררים שמקררים חלקים ואפילו ת'זכרונות תודה על העונים! עריכה: יש גם גרסה של SLI שאי מעדיף אותה אז מה עדיף? בגרסה הנ"ל ראיתי שיש פחות מאווררים על הלוח...

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

בעכשיו אני לא יודע מה לקחת... למחשב לOC ומשחקים.... הG.Skill מגיע לבאס יותר גבוהה (כמובן בOC)...אבל תיזמונים יחסית גובהים (מול BH-5)... והMushkin מגיעים לפחות באס (במקסימום 265)....אבל תיזמונים ממש נמוכים.. למפרט הזה: AMD 3200 DFI ULTRA-D 6800GT PCIe אני ממש לא יודע מה להחליט.... ??? :s05: התיזמונים של המושיקין מפתים אותי....אבל הבאס של הG.Skill גם מפתה אותי... (חבל שאין זיכרון שעובד בבאס 300+ עם תיזמונים 1.5-2-2-5)...

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. Started by stlior,

יש לי מודם פנימי שקיבלתי מ012 ואני רוצה להחליף את חריץ ה pci שהוא מחובר אליו באחד אחר אם אני אחליף אני אצטרך להתקין את המודם מחדש?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by _-SiD-_,

קניתי לוח Asus K8n-dl ,אבל ספק הכוח לא מתאים ? בנוסף ל 24 פינים מהספק ללוח יש עוד חיבור חשמל בלוח של 8 פינים, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות ספק מתאים ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  9. שימו לב טוב טוב לתמונות אני עובד עם 2 מסכים 19 אינצ' אז בפרינט סקרין הוא תופס לי את שניהם כתמונה אחת...סתם לבדיקה כמה אפשר להעמיס עליו שימו לב איזה תוכנות רצות... BF2 FEAR DEMO ACT OF WAR EMULE KAZAA WINAMP ICQ ועוד כמה ברקע אנטיוירוס . WINDVD . DEAMON TOOL .ZBOARD TOOL [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  10. בין ה-AMD הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ לבין האינטל הזה: INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PIN וגם מחירים של כל אחד מהם. ואם אפשר גם לדעת איזה לוח אם הכי טוב כדאי לשים לכל אחד מהם. תודה מראש, ניר. עריכה: אם תוכלו להסביר לי מה מסמל ה- 3800+ וגם למה ה-AMD הוא 2Ghz כל ליבה...זה לא חלש יחסית לאינטל שהיא 3Ghz כל ליבה? אני בתכלס מקודד וממיר ועורך סרטים אז אני רוצה לדעת מה עושה את זה יותר מהר...

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by yoavabadi,

אני רוצה למכור את המעד הזה: AMD Athlon 1800XP כיד שנייה, האם תוכלו להגיד לי כמה הוא אמור לעלות? (עם הקירור המקורי). תודה מראש, יואב.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. התקבלתי לעבודה היום ( ) ובבנק יתנו לי כרטיס אשראי- כך אוכל לבצע תשלומים. אז השבוע אני הולך לקנות כרטיס מסך 6800GT, ורציתי לדעת אם המעבד שיש לי AMD AXP 2500 יהווה צוואר בקבוק (או מה שלא אומרים) לכרטיס מסך? אני אוכל לבצע לו OC עד 2050MHz אם זה יעזור. או שכדאי לי לוותר על ה-6800GT וללכת על ה-6600GT במקום בגלל המעבד? הכרטיס בגרסת AGP אגב.

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by alm,

הלכתי לקנות מעבד כי שלי הלך וקניתי 1.7 משומש מאוד ב250 כי המוכר עבד עלי ולא הביא לי פנטיום והביא לי סלרון ולא אמר שימות השאלות שלי הם 1 האם המחיר שווה למעבד 2 האם המעבד הזה טוב בכלל ואם כן לאיזה פנטיום הוא משתווה 3 האם ללכת להפוך תחנות שיחליף לי לפנטיום תודה לעוזרים נ.ב כמה עולה 1.7 פנטיום חדש וכמה משומש כמה עולה 1.7 סלרון חדש וכמה משומש

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by taotao,

חרשתי על הביוס ימינה שמאלה למטה למעלה כלום לא מוצא תאופציה יש למישהו מושג אולי איפה זה נמצא (אם זה קיים בכלל או שצריך לעדכן תביוס או משהו) ???

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. Started by Delapro,

מה עדיף לי יותר לקנות: PC4300 533MHz at CAS 4-4-4-12 של GEIL או OCZ 1GB (2x512MB) DDR PC3200 Dual Channel Value 2.5-4-4-8 או Corsair 1GB (2x512) PC 3200 C3 Value איזה מהם עדיף לקנות ? לפי המחיר כולם אותו דבר (720 ש"ח). תודה מראש.

• 51 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by DarkSight,

יש לי כבר 512 של ADATA שהם זיכרון די עלוב ואני מתלבט אם לקנות עוד 512 כאלה כי אין לי כרגע מספיק כסף להשקיע על משהו טוב אז השאלה שלי האם זה משתלם לי ועוד מספר חודשים לקנות יותר טוב ובכמה אחוז בערך הביצועים שלי יעלו עם DUEL CHANNEL??

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  17. שלום לכולם חבר שלי מתכוון לקנות מחשב והוא רוצה לברר לגבי הלוח אם הזה- ?AX8 (s939) Sata Raid,GBL ,Firewire,Pci-e הנה קישור מksp http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2346 זה לוח אם טוב? יש לוח יותר טוב במחיר הזה בערך? (אם כן צריך שהוא יהיה מ ksp כי הוא קונה שם) בתודה, שאולי

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by Rיה,

אז קניתי ב-ksp מחשב ואמרתי למוכר שיביא לי את המעבד- ?Athlon64 3200+ (S-939)? אבל הוא שם לי-?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? מה זה לעזאזל? ההפרש במחיר הוא 50 שקלים והאם עליי להתלונן על כך?(אני לא יודע עוד מה זה VENICE CORE?)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by langa,

שלום חברה. בשעה טובה קניתי מחשב. מפרטו: AMD 3000+venice 939 mb ga-k8nsc 939 ram: ADATA DDR400 256 X2 ATI RADON 9200 MAXTOR 7200RPM 60GB משום מה שאני שם את שני הסטיקים של הזכרון כמו שכתוב במדריך של הלוח אם "בכדי לקבל דואל ממורי יש לשים את הזכרון בשני החריצים הצמודים DDR1 ו-DDR2 או DDR3 ו-DDR4 שהזוגות הם באותו צבע" כשאני עושה זאת ואני מפעיל את המחשב אני מקבל צפצופים שאומרים שמשהו בזכרון לא בסדר. נסיתי את כל שילובים בחריצים של הזכרון ולא עזר. הדבר היחיד שעוזר זה שאני שם זכרון אחד בלבד. כמו כן ניסיתי לעדכן ביוס מהאתר דבר שגרם כמעט נזק טוטלי כי עדכנתי לביוס F4 האחרון והמחשב התחיל להשתגע. פעם עולה פעם לא עולה, לפעמים אני מצליח ליכנס לביוס ולפעמים הביוס ביקש סיסמה בכניסה על אף ש…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. טוב אז ככה - אני מסיים אוטוטו את פרוייקט מערכת הקירור מים שלי ואני עם זכרונות ADATA... - המפרט בחתימה.. אני מתכנן OC עצבני וממה שהבנתי הדבר היחיד שבאמת יגביל אותי זה הזכרון... אז ככה - דוד שלי קונה בסוף החודש מחשב והוא לוקח זכרונות כמו שלי - אז אני חשבתי לתת לו את שלי ולשדרג עצמי בתוספת תשלום... אני לא מחפש לקנות זכרונות ב 1600 ש"ח אבל אני רוצה שיפור משמעותי מ ADATA... (תקציב שדרוג עד 200 ש"ח) זה חייב להיות מ KSP... צריך עצתכם הזריזה... תודה מראש לעונים...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Rhx,

שלום , יש לי סטיק אחד של 512 זכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד אבל לא פה אני רוצה לקנות מארה"ב יש לי תקציב של 50 דולר התייעצתי עם חבר (נמרוד:<) הוא אמר לי שכדאי לקח תאת הזכרון הזה מה אתם אומרים ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227037 ובמקום זה אני אוותר על הארד דיסק חדש 160GB ובעוד 50 דולר אני אקנה משהו אחר... מה אתם אומרים Ocz+A-data ?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אולי לוח אחד או שניים ? :-\ http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2490

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  23. יש לי A-DATA VITESTA PC4000 DDR500 512X2. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך להוריד את ה heat spreaders בשביל לבדוק איזה צ'יפים יש להם? אלו הזכרונות: http://www.adata.com.tw/en/p-d1-03.htm תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by AMIT1024,

יש לי GEIL ONE 1.5 2 2 5 שאלתי היא כזאת.....הם מבטיחים את המהירות הזאת....וגם ב DDR600 הם מבטיחים 2.5 4 4 7 .....שאלתי היא כזאת כרגע אני עומד על 233.3 MHZ ואני על 2.8V בתיזמונים של 2.5 3 3 6 .....האם אפשר לשפר את התיזמונים או שזה בסדר גמור. והאם בכל מצב 2.5 3 3 5 יהיה יותר טוב?....תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by Cyron,

שכן הציע לי לקנות זכרון משומש, נקנה לפני שנה, 2 סטיקים של 256 כ"א דגם: GE2563200B קישור: http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_b.php הוא רוצה עליהם 200 שקל, ואני בדיוק רוצה לשדרג את הזכרון אצלי במחשב. האם זו עסקה טובה לדעתכם ?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים