עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by badmama,

פורום חביב, לא יודע אם קראתם על זה ב YNET לא מזמן, אבל פרסמו בעיה שקיימת במעבדי ה CORE2DUO, שגורמת לפעמים לעכבר ולמקלדת להשתהות קלות. הבעיה היא שזה קורה על בסיס קבע אצלי (ויש לי MX רבולושן). פרסמו שם עדכון ל WINXP, לא ממש עזר והמליצו לעדכן BIOS כדי לפתור את הבעיה. זה בכלל כדאי? וכיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by bbarakt,

המחשב של אחי מזהה רק 3.5GB ראם ויש 4GB ראם. יש לו 64BIT. מערכת הפעלה ויסטא. לוח אם: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=707&l4=0&model=1022&modelmenu=2 עכשיו העלילה: לאח שלי היה 2GB 667 ראם וזה לא הספיק אז קנינו עוד 2GB 800(אני יודע שהכרטיסים יעבדו כמו 667) והמחשב מזהה רק 3.5GB ראם. החברה של הזכרונות - KINGSTONE. שאלתי היא: למה המחשב מזהה רק 3.5GB ראם?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by NiMo1771,

רציתי לשאול, I5 760 יגביל מערך של שני כרטיסי 6850? תודה

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by idan,

יש לי בעיה כאשר אני מתקין את הזכרון המחשב לא מזהה אותו ומצפצף.. יש לי עוד סטיק של 256 במהירות 266 MHZ חשבתי לחבר את שניהם על מהירות של 266 MHZ כי גם ככה המעבד לא תומך במהירות מעל זה... מה לעשות ? המפרט הוא: AMD XP 2000+ Asus A7V8X-X 256 266Mhz Samsung 512 400Mhz

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by ZaKeN17,

אני מעוניין לקנות מחשב בעל מעבד e6300 קונרו ואני מחפש לוח מתאים , מצאתי דיל עם לוח אם ASROCK 945G-DVI המוכר בחנות אומר שהלוח הזה לא יתפקד טוב עם המעבד ותוך כמה זמן יווצרו תקלות וזה ינבע בגלל הציפסט 945. רציתי לדעת מה ההבדלים בין 945 ל ל965(אינטל) והאם זה הבדל משמעותי ואני ירגיש בזה (זה מקפיץ לי את המחיר) המחשב נועד למשחקים.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by Yossi Cochen,

שלום אני רוצה לקנות מחשב בהרכבה. אך ניתן לדעת שמעבד מתאים ללוח אם מסוים ?

7. Started by MrMale,

שלום לכולם! אני רציתי לדעת איזה מעבד אני אוכל לקנות במחיר של 200 -500 שקל, כאשר יש לי את הלוח אם הבא- asus p4s800d ? וגם אם תוכלו להגיד לי איזה socket יש ללוח הזה בנוסף...

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  8. ישנם 2 מפרטים בשביל מחשב עריכה גרפית, כאשר אני צריך להוכיח שהמפרט השני הוא יותר טוב מהראשון... אז אני ישאל מספר שאלות: 1. לגבי המעבד- במה I7 920 יותר טוב מ-CORE 2 QUAD Q9550, אם אפשר גם עמוד השוואות ביניהם כדי שאוכל להדפיס ולהוכיח לבן אדם. 2. כמה זיכרון הקאש במעבד הוא רלוונטי בין אם יש 8MB או 12MB. 3. אם עושים השוואה בין QUADRO FX1700 256MB ל SAPPHIRE RADEON 4850 אבל עם 1GB, כמה הכמות זיכרון משפיעה? 4. כמה כמות זיכרון פנימי של HD משפיעה על הביצועים שלו, כלומר מה ההבדל בין 16MB ל-32MB?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום, אני כרגע בשלבי הרכבת מפרט למחשב חדש. בעודי מחפש לוח אם, נתקלתי בלוחות עם ערכות שבבים B85. שמתי לב שבחלק מהלוחות יש אותם חיבורים כמו בלוחות עם H87, ושגם ב - B85 (בניגוד ל - H81), יש תמיכה בעד 32 גיגה זיכרון. רציתי לשאול (מצטער אם זו שאלת טירונים), מהם היתרונות של לוחות מבוססי H87 על לוחות מבוססי B85, והאם ההבדלים שווים הבדל של כ - 100 במחיר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Chuda,

שלום חברים , גיליתי תופעה מוזרה שקוראת אצלי , אולי זה רק אצלי אך אשמח לברר שזה רק אצלי קורה. ^^ כשנכנסים ל: כפתור ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> הגדרות מערכת מתקדמות -> מתקדם -> ביצועים -> מאפייני ביצועים -> שנה (מצטער על הכיוון בעברית , המערכת באנגלית) יש לי 4GB זכרון RAM וכפי שמתי לב המערכת משתמשת בזיכרון הוירטואלי שלי במקום להשתמש בזיכרון שלי . 2 שאלות : 1. האם לאפשר למערכת לפחור אוטומטית את הזיכרון שנקבע לה ? 2. במידה ויש לי 4GB , מה הן הדרישות המומלצות ל - Intial size ול- Maximum Size . השאלה שלי מובילה להמשך , כשאני רוצה לצפות הסירטי HD 720p או 1080p הסרט מוצג לי בשלואו מושן . יש לי כרטיס מסך 9600GT במערכת XP הכל עבד מעולה . מודה לכם מראש . נ.ב…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. צפו ל-24 ליבות עיבוד פיזיות, לראשונה בשוק המחשבים הנידיים - עם תדר שיוכל להגיע עד 5.4GHz בחלק מן המקריםלכתבה

12. Started by yoss-E,

EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E או ‏P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio‎ מה משתלם? האחד עולה 465 , והשני 590. ב-KSP רעננה. הראשון יספיק או שהשני זה בזבוז לקחת למעבד כזה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by ppe,

תעזרו לי למצוא ביקורות על לוח M2N-E AM2 570Ultra

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  14. שלום רציתי לשאול את השאלה הזאת כבר זמן רב... יש ברשותי 4 כרטיסי זיכרון למחשב ואין לי מושג מה טוב יותר לביצועים של המחשב. טוב אז ככה יש לי 2 X כרטיסי זיכרון HYNIX pc3200u 256MB DDR 400MHZ CL3 הסט השני הוא 2 X כרטיסי זיכרון ELPIDA 512MB PC2700U CL2.5 אם זה משנה משהו המחשב שלי הוא AMD ATHLON XP 1100 MHZ ואני משתמש בWINDOWS XP השאלה בקיצור באיזה סט של כרטיסי זיכרון עדיף לי להשתמש??? ניסיתי לבדוק בעצמי את הביצועים אבל לא ראיתי הבדל ממשי... תודה רבה למי שיוכל לתת לי תשובה ברורה בעניין חג שמח!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  15. מהו הFSB? ואיזה ממשק יותר מהיר USB2.0 או מקבילי ואיך בכלל פועל USB2.0

16. שלום לכם!!! איך בודק קונפיגורצית המחשב שלי ?וכן יש לי זכרון 256 ,לאיזה זכרונות כדאי לשדרג ומה מחירים צפויים?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by Danny_Malis,

Registered ו-Unbuffered ולמה יש הבדל כל כך במחירים ? ועל הדרך מה זה ECC ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by MORHAZAN,

שלום לכולםםם יש לי לוח אם של אסוס: asus p4s800d אני רוצה להוסיף זיכרון כי אני לא מיסדתר ביכלל עם 512.. יש לי שתי כרטיסים של 256 DDR (יש בלוח 4 סלוטים) ועכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוסיף זיכרונות של DDR 2 זה יכול להתאים?. כי היום יש הרבה מבצעים טובים על כרטיסים של DDR2 .. אה ועוד שאלה,הלוח מוגבל לכמות זיכרון(MB) מסויומת?.. תודה,וסליחה על הבורות,מור. ;D

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by shklak,

הכוונה ל-tooltip קטן שמראה, לאחר הצבת סמן העכבר על כותרת ההודעה, את 200-300 התווים הראשונים בהודעה הראשונה של הת'רד. מאוד שימושי לדעתי אולי גם בעיניכם ?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by crazyfunk,

רציתי לדעת אם הוא מתאים לדור הבא של המעבדים של אינטל (45NM) הייתי קונה את הP35 - אבל אני מתכנן להריץ HACKINTOSH עליו והבנתי שיש יותר תאימות לBAD AXE... (תקנו אותי אם אני טועה). כרגע אני מתכנן לרכוש איתו לפחות Q6600 ושוב איזה כרטיס מסך שירוץ טוב על HACKINTOSH. אגב הבנתי שהוא לא תומך בDD3? נכון? IS IT REALLY BAD? כסף לא שיקול פה... רק ביצועים מול תאימות להאקינטוש...

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by yossi12333,

יש לי זיכרון של 256 מגה אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון נוסף של 512 עכשיו יש לי בעיה... אני לא יודע אם יש לי 440 או DDR2 533 או כל החרטה הזה ושמתי לב שיש גם כל מיני CL3 או CL2 וכל מיני איך אני מגלה איזה סוג יש לי לעזעזאל? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by SyPhEx,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html ! פאקינג מעבד 6.8 GHZ טרה בייט זכרון וטרה בייט הארדיסק LIFE'S NOT FAIR !

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. הנה תמונה מתכנת PC WIZARD 2006 והיא גם אומרת Thermal Information : Thermal Design Power : 65 W Core Power : 43.29 W (estimated) מה זה ה43 W? מה זה ה 65W ומה זה ה 45W? מה זה ה 1.598G - תדר של מה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by F430,

מה אתם אומרים על הX2 4200 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17677 יש משהו יותר טוב באותו מחיר באתר שאתם מכירים? המעבד אולי ל8800GTS שאני לא יודע אם שווה לי עדיין לקנות אותו למה הולכים לצאת כרטיסים חדשים

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by tvholic,

ראיתי בלא מעט לוחות אם שאין להם יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) שיש להם חיבור s\pdif header. מה זה אומר החיבור הזה? האם זה אומר שאפשר לחבר חיבור סאונד דיגיטלי בצורה מסוימת? גם אם אין את החיבור הזה ישר על הלוח?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.