עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by or,

כעט ש100% ניתן להשיג את שתייהם בארץ נותרת רק השאלה איזה לוח יור טוב מבחינת יציבות ומבחינת oc

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  2. אשמח לקבל מכם המלצה ללוח אם המיועד לעריכת וידאו - המיועד למעבד אינטל. לא משנה באיזה מחיר - ואין צורך לעבודה ב - DUAL. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by Bakke,

היי, יש לי את המחשב שלי כבר שנתיים וחצי ולאחרונה יש לי בעיה טורדנית במיוחד. הווינסוד מזהה שיש לי 4GB זיכרון (Duel Channel) אבל הוא משתמש רק ב 2GB זיכרון. בתוך המארז יש לך 4 סלוטים, שניים כחולים ושניים לבנים (אין לי מוסג אם יש לצבע משמעות). הזכרונות שלי יושבים בשני הסלוטים הלבנים. מה שמצאתי זה שאחד הסלוטים כנראה דפוק, הוצאתי את שני הזכרונות וחיברתי רק סטיק זכרון אחד לתושבת וראיתי שאחד הסלוטים דפוק כי המחשב מסרב להדלק כאשר רק בסלוט הזה יש סכרון. כדי לוודא שלא הזיכרון דפוק אז לקחתי את השני הזכרונות אחד אחרי השני וחיברתי אותם לסלוט הלבן השני שלי. המחשב עלה וקלט את שני הזכרונות. טוב.. אז חכם שכמוני אמר: טוב, בוא נשתמש בסלוטים הכחולים. אני מחבר את שני הזכרונות לסלוטים הכחולים…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by Tal Israeli,

שלום לכם, אני מחפש לוח אם למעבד AMD Phenom II X4 965 BE, שתומך בזכרונות DDR3 1600MHz. השימושים במחשב יהיו לגיימינג כבד, גלישה, אופיס, סרטים בפורמט HD ועוד. לגבי יציאות כאלו ואחרות - אין העדפות מיוחדות, מקסימום תשאלו אותי ספציפית ואני אענה. אני מתכנן OC למעבד, אז חשוב שהביוס יתמוך באפשרויות OC מתקדמות. תקציב עד 750 ש"ח, עם אפשרות לחריגה אם יש צורך ממשי. תודה עריכה: איכות הסאונד חשובה לי, אבל אני לא מתכוון לקנות כרטיס קול ייעודי, לכן חשוב לי שכרטיס הקול המובנה יהיה איכותי.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת השאלה שלי היא למעבד: אם אני קונה מעבד של אינטל 2400 או 2600 ht (כרגע יש לי 2000 מגה הרץ) מה צריך לעשות כדי להכניס תמעבד החדש להוציא תישן מהסוקט להרים למעלה לשמור ואז תשני פשוט להכניס תרגליים שלו ואז לסגור עם הסוקט ? עריכה: הייתי בחנות מחשבים והבחור שם אמר לי שהלוח אם שלי לא יתאים giga bite titan 4 533 האם יש שחר ואמת במשפט זה ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  6. שלום בשביל עיבוד תמונה (פוטושופ ועוד כמה תוכנות דומות) מה עדיף אינטל או AMD אם אינטל אז תמליצו לי על מעבד ולוח אם עד 1700 שקל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. האם יש סיבה שאני לא אקנה את אלה ב515 ש"ח וגם החזר של המע"מ? או שאולי כדאי להוסיף כסף ולהשקיע במשהו אחר?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by SUBX2,

שלם לכולם אני צריך את עצרתכם במציאת DRIVER לכרטיס קול אונבורד הלוח מחחברת MSI מדגם MS-6524 הלוח למעבד P4 תאור נוסף MICRI ATX MAINBOARD SUPPORTS SOCKET 478 intel "Pantum"4 ציפסט של חברת SIS MS-6524 -MSI תודה לעוזרים ערב טוב....

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by Asaf.Y,

שלום,יש לי פנטיום 4 עם 128 מגה..... סוג הזכרונות הוא 64X2RDRAM PC800 הזכרונות נמצאים בBANK1..... ב-BANK 0 יש שני כרטיסים ירוקים כאלה. מחר,אני מקבל 128X2RDRAM PC800 האם אני יכול לעשות שהמחשב יעבוד עם 128X2+64X2? זאת אומרת להוציא את שני הכרטיסים הירוקים ...... דרך אגב....יש לי לוח אם של אינטל דגם .:D850GB תענו לי בבקשה מהר זה דחוף מאוד!! תודה רבה וערב טוב

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by bd,

הלוח Gigabyte GA-8I945P-G תומך ב E6300 ועד איזה מהירות הלוח תומכך בזיכרונות DDR 2?.. 800 ..? אני רוצה להרכיב תמפרט הבא... Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box Gigabyte GA-8I945P-G PQI DDR2 512MB 667MHZ CL5

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  11. המהירות של המעבד שלי אמורה להיות 2.666 333X8 אבל בEVEREST כתוב לי שהמהירות היא 2.000 333X6

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by avivlevy,

צריך עזרה בבחירת לוח אם בין 700-900 שקל וישתמוך ב SLI אנה המפרט מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: ??? זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GTX KO 256MB קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 טוב אז איזה לוח?

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  13. מצאתי כבר תשובות לכל השאלות... לדוגמא AM242DCB מול AM242DCT. אני מבין שמסיבה כל שהיא הBOX עדיף, אבל אני רוצה פירוט... ושאני קונה מעבד האם אני מקבל מאוורר או שלא חייב... או שזה מגיע עם הלוח אם? ,או שגם איתו לא וצריך לקנות בנפרד?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by death_star,

יש לי Q9450 על לוח אם DS3L. בזמן מאמץ כבד (בעזרת התוכנה ORTHOS) אחת הליבות הגיעה למקסימום של 65 מעלות, כשהוא לא במאמץ הליבות על פחות מ50 מעלות בממוצע. יש לי כבר קירור למעבד ו2 מאווררים במארז. כדאי לי להוסיף עוד מאוורר או שאפשר לחיות עם הטמפרטורות האלו?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by nec_000,

חדשות טריות מהיום, AMD הולכת לעשות איזה refresh למעבדיה. האם טמון בהם איזה סוד כמוס שמאפשר לחלץ יותר ביצועים ? דגמי 3900XT ו- 3800XT וגם 3600XT בדרך לצרכן. עד ה- 16 ליוני נדע מה שונה בהם. אך בנתיים ניחושים/הערכות ברשת מדברים אולי על הוספת ליבות ותדרי פעולה בעקבות שפור הייצור. 3900XT יהיה (אולי) 14 ליבות, 3800XT יביא (אולי) 10 ליבות, ו- 3600XT יהיה (אולי) binned chip עם תדרים גבוהים במיוחד. *יודגש כי מדובר בהערכות בשלב זה. https://wccftech.com/amd-ryzen-9-3900xt-ryzen-7-3800xt-ryzen-5-3600xt-matisse-refresh-desktop-cpus-confirmed/ https://videocardz.com/newz/amd-to-announce-ryzen-9-3900xt-3800xt-and-3600xt-on-june-16th

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Idani26,

לוח אם Asus P7P55D ₪869 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=P7P55D יעבוד לי טוב עם מעבד I5

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by cozic,

שמתי לב שישנם 2 סוגים של לוחות אם שתומכים במערכים: x8, x8 x16,x4. דוגמא ל-2 הסוגים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp עד כמה זה קריטי הבחירה בסוג זה או אחר ? איזו בחירה תתן את הביצועים המכסימלים ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  18. הקשיח שלי ונותן לו u dma6 בבקשה תעזרו לי ניסיתי הכל יש לי דיסק מסוג maxtor 40 giga 7200 ata 133 ואני מקבל 550 נקודות בתוכנה pc mark שלחבר שלי יש אותו דיסק והוא מקבל 900 ומעלה.. התקנתי את כל הדריבירים שצריך כולל via דרך הביוס הכל מותקן טוב ומעודכן אבל בווינדוס זה כותב לי u dma 5 ולא 6.. אני לא מבין למה בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by guy_intel,

האם ישנה עדיפות בין שני סוגי הזכרונות הנ"ל: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black כלומר, 900Mhz ב-CL4 לעומת 1066Mhz ב-CL5 ? עבור מערכת Q9550, Asus P5Q PRo ועם OC.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by levi_to,

בחוטים של הפרונט פאנל של הכפתורי הדלקה והריסט אם מחליפים את הפלוס והמינוס יכול לקרות משהו ללוח או שזה פשוט לא יעבוד? ומסומן על כל כבל אם הוא פלוס או מינוס?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  21. היי. הפעלתי את CPU-Z על המחשב החדש שלי והזכרונות מופיעים לי כ 200MHZ כל אחד במקום 400MHZ. מה לעזאזל הבעיה פה? הזכרונות של חברת TWINMOSS [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 409 צפיות
  22. http://www.viewscore.com/category_page.php?categoryID=59 תסתכלו על המערכת הזאת. זה נסיון ליצור דירוג יחסי (לא אמפירי) למעבדים שבשוק ע"י שקלול ביקורות של אתרים עם Benchmarks, ביקורות של משתמשים וחוות דעת של משתמשים על הביקורות של האתרים. תסתכלו על הביקורות ששם, תכתבו משלכם, תנו לינקים לביקורות של אתרי חומרה והצעות וספאם לפרטי. הדבר הראשון שבולט כשנכנסים הוא הדירוגים הגבוהים של סדרת ה600 יחסית לאת'לון 64 - זה בגלל החישוב של ההתיישנות: הציון של המוצר של כל ביקורות מחולק במספר כלשהו כדי לבטא את ההתיישנות. זה היה עובד טוב מאוד לפני שנתיים כשכל כמה חודשים הייתה יוצאת סדרת מעבדים מהירה בהרבה מהקודמת. מה שקורה היום זה שיצאה רק בפברואר הסדרה של ה600 ולמרות שהיא לא יותר טובה מהאת…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום רב, בירצוני להרחיב את הזיכרון הפנימי של המחשב. הלחתי לחנות(ksp)וביקשתי ליקנות 3 ג'יגה זיכרון פנימי למחשב, אבל המוכר שאל אותי אם יש לי ddr1 או ddr2 איך אני בודק איזה מהם יש לי? אשמח לקבל תשובה מהר ככול האפשר, בתודה מראש omer_

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by zx12rr,

יכול להיות שהדגם הבאה תומך בקונרו? GA-8I945P-S3- RH תודה

• 2 תגובות
    • 418 צפיות
  25. Started by Dready,

שלום! רכק עכשיו הגיעו הזכרונות החדשים שלי של Corsair TwinX 3700 בגל מקרה הכנסתי אותם על הלוח אם שלי ו הדלקתי את המחשב והמשסך היה עם לד ירוק לשניה ואז לד כתום וזאו, אני לא רואה כלום יש לי לוח אם ASUS p4p800 וכמו שראיתי באתרים הוא מתראים לקורסייר. ד"א הוצאתי את הכרטיס מסך לפני כן. כדי להכניס את הזכרונות כי הוא ענק! זה ה 256 ddr ..

• 2 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.