מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון הביקורות טובות אבל רציתי לדעת אם יש לכם מה להוסיף . תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש עכשיו ב newegg מבצע על 10700k שגורם לו לעלות 1567 אחרי מיסים וכו, האם כדאי יותר לקנות אותו או ryzen 5600x כששניהם באותו מחיר בערך? השימוש הוא לגיימינג על רזולוציה 1440p 144hz
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום יש לי כרגע 2 מעבדים ואני לא ידוע איזה מהם יותר טוב אינטל: Intel Pentium 4 - 3.00 Ghz או איי אם די: AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000 כמובן שלכל מעבד יש לוח אם אחר...והלוח אם של אינטל הוא יתר ישן מזה של המעבד השני אני ידוע שהאייאםדיי יותר טוב והתקנתי אותו במקום האינטל במטרה לשדרג אבל עכשיו התקנתי את הנדי פור ספיד החדש והכרטיס מסך שלי הוא מצויין (geforce 8500GT) אבל עם המעבד של אינטל המשחק הזה היה רץ חלק ועכשיו שהחלפתי אותו הוא רץ לא כל כך טוב.....זה סתם דוגמא שאני יכול להביא עכשיו אז אני יודה למי שיעזור לי אולי בעצם המעבד של אינטל הוא היותר טוב....
-
- 2 תגובות
- 397 צפיות
-
-
קניתי מחשב מדיה סנטר מובנה בivory. זה המפרט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6922 החליפו לי את ההארד דיסק במפרט לאחד של טושיבה. המחשב הגיע עם מערכת uefi במקום bios. ניסיתי להתקין כבר כמה מערכות הפעלה דרף usb: 1. אובונטו 2. windows 8.1 3. windows 7 אובונטו הצליח להתקין אבל לאחר ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, קפצה הודעה שעלי להיכנס לתפריט בuefi ולהגדיר במסך הboot הגדרות שונות מכיוון שמשהו מונע מהחומרה להיטען כלומר מההארד דיסק החדש שלי, wtf??? עם ווינדוס אני בכלל לא מצליח להתקין ונתקע בשלב יצירת הpartitions, עברתי שם כבר דרך הcmd והשתמשתי בdiskpart על מנת לבחור את הדיסק שלי, לנקות אותו ולהפוך אותו לgpt אני כבר אובד עצות, למישהו יש מושג???? אני רק רוצה שמשהו יעבוד, כבר לא אכ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה רק לוודא שהבנתי נכון... אני קונה החודש מחשב עם 4 GB RAM ו1GB בכרטיס מסך.. בכדי שהווינדוס ישתמש בהכול והכול יהיה מנוצל אני צריך ווינדוס XP (כן אני רוצה XP) 64 ביט ולא 32 נכון? 32 יכול לזהות עד 3GB ו64 יכול 128 GB...נכון? וגם האם זה נכון שה64 ביט מנצל את כל המערכת יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ישבתי אתמול על מחשב שאם נכנסים למאפיים שלו "המחשב שלי - מאפיינים " כתוב שהמעבד הוא " AMD PHENO 3000+ " ( וזאת הסיבה לאנגלית בכותרת כי הפלוס בורח לתחילת המילה amd במקום להיצמד לסוף ה 3000).... לא מצאתי שם כזה באינטרנט , על איזה מעבד מדובר? מה השם שלו?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי רציתי לקנות את הp4pe ונתקלתי בבעיה של מוכרים טיפשים ואי פרוט כמו שצריך בחנויות ובאתר asus הם אומרים שיש את הלוח עם lan .. בלי lan ... ולפי מה שהבנתי עם firewire מה שחשוב לי זה הserial aTa ורציתי לדעת אם משהו נתקל בלוח בדגמיו השונים ועוד שאלה מכיוון שאני חדש לתחום הo/c .. רק צופה מהצד בגלל thunderbird 900 קלוקל איזה זכרון מסדרת ה corsair עלי לקנות על מנת שאני ימשוך אתו ועם הלוח למקסימום כדי לקבל מהירות מקסימלית מהזכרון ביחס ללוח? Corsair CMX256A-3200C2? Corsair CMX256A-3500C2? תודה לכל העונים מראש :-* נ.ב הפעם לא סיבכתי אותכם בשאלות טכניות קשות :smoke:
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני בקרוב מאד קונה מחשב אני הולך כנראה על הלוח ASUS P5W DH DELUXE עם מעבד E6600 התקציב הוא בערך 1500 שח אני צריך לבחור עכשיו זכרונות אני מתכוון להריץ ויסטה 64B וצריך שתהיה אופציה לOC בעתיד (לא משהו גדול 3GH מספיק) הציעו לי את הזכרונות הבאים 2g 667 של kingston ב1450 סטיק אחד ?או ?שני סטיקים של גיגה800 Kingston HyperX ב1470שח או שכדאי בכלל ללכת על TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ב793 שח מה אתם אומרים השני גיגה יתן לי אפשרות להגיע בעתיד ל 8 אם לוקחים בחשבון שניתן לשדרג את המעבד ל QC יכול להיות שזה יהיה שימושי הקינגסטון 800 לא יגבילו אותי באוברקלוקינג או שאני לא צריך 800 להגיע ל 3 גיגה? והtwinmos ממש זולים בקיצור אני מבולבל ??? עזרתכם בבקשה תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם מעבד AMD2000,איך הזיכרון הזה?,ואיזה עוד מומלצים,האמת היא ששמעתי שהוא טוב,זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם http://www.ebay.com/itm/Dell-128GB-SSD-M-2-2260-NGFF-SATA-3-6Gb-s-for-ultrabook-or-motherboard-/171545457089?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item27f0e7f1c1 ברשותי לוח אם Gigabyte Z97-D3H בלוח מקום לזיכרון מסוג M.2 במהירות 10 GB/s בארץ המחירים מתחילים באיזור 700 ש"ח (!) ראיתי ב-איביי רכיבים בסביבות 120 ש"ח + 50 ש"ח משלוח לדוגמה הקישור שהבאתי האם רכיבים אלה אונירסליים, ויתאימו ללוח אם שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, איפה אני יכול לעיין ואו להוריד את הספר של הלוח הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא את הפירוט של סוג הזכרונות הזה g.skill 2X2gb ddr3 1333mhz pc3-10333 kit f3-10666 cld9-4gbnq ואני לא מוצא בדיוק את הדגם הזה. אם אפשר לינק לפירוט של הזכרונות האלו, וגם על איזה מתח הם עובדים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי P4P800 Deluxe חדש. מה עדיף לדעתכם? 1GB 333MHZ (עובד ב-320) או 512MB 400MHZ ??
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם בניית מחשב חדש על בסיס המעבד המדובר כדאי גם לאחר יציאת המרובעים החדשים ? הקריטריונים המעניינים הם : מחיר בנקודת זמן זו / טכנולוגיה (מיושנת?) / אלטרנטיבות. שימושי אופיס כלליים, חיבור כמדיה בייתית להקרנת סרטים, משחקים בעתיד הרחוק יותר. תודה גל
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הכוונה היא שאני אכניס מספר פריטים כמו מעבד לוח זכרונות והוא יאמר לי האם המפרט שיצרתי תקין
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש טעם ? השימוש העיקרי שלי הוא גרפיקה וסרטים , מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות זכרון חדש למחשב,2GB לא מספיק לי ,ואני לא בטוח איזה זכרון יתאים ללוח האם.(כרגע עם זכרון patriot 667Mhz 2GB DDR3) זהו הזיכרון שאני רוצה לקנות: http://ksp.co.il/?uin=14962 ובדקתי את הלוח האם שלי וזה מתאים לצ'יפ סט (במפרט רשום H6x ולי יש צ'יפ סט H61 אך אני מאמין שזה עובד לכל x) וגם לסוקט(1155) וגם זאת המהירות המקסימלית של לוח האם שלי לזכרנות (1333 Mhz) ד"א לוח האם שלי: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3917#ov אבל בפירוט הזכרונות שמותאמים ללוח האם אני לא מוצא את המודל הספציפי הנ"ל (F3-1333C9D-8GAO). ואני גם לא מוצא את הזיכרון הנוכחי שלי בפרוט. אז יכול להיות שהזכרון הנ"ל מתאים ללוח (מכיוון שהוא עונה על כל הפרמטרים)? או שאני חייב ללכת לפי…
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 865PERL של אינטל. עד אתמול היו לי שני רכיבי זכרון (קינגסטון) של 256MB / 400MHZ / CL3 כל אחד - הלוח זיהה ו'דיבר' איתם ב-400MHZ. הוספתי שני רכיבי זכרון חדשים (CORSAIR) גם הם 256MB/400MHZ אבל CL2.5, ואז הלוח התחיל 'לדבר' איתם ב- 320MHZ. ב-BIOS הוא מזהה את כל 4 הרכיבים כ-400MHZ, אבל בזמן העלייה מציין גישה ב-320MHZ. ניסיתי מספר קומבינציות חיבור, מסתבר שכאשר זוג עם אותו CL נמצא יחד אז הבורד עולה ל-400MHZ וכאשר יש ערבוב איזשהו יורד ל-320MHZ. האם אכן קיים עניין שכזה שלא מערבבים זכרונות עם CL שונה? האם מישהו נתקל ? האם יש דרך פתרון או שרק החלפת הזכרונות החדשים ל- CL3. תודה.......
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קצת קשה להסביר את מה שאני רוצה בכותרת אז אל תאשימו אותי... אז... מה המעבד בעצם עושה ומה הזיכרון בעצם עושה? הזיכרון לפי מה שהבנתי (וגם לפי איך שזה נשמע) זה כמה תוכנות יכולות לרוץ בו זמנית (אין לכם מה לתקן אותי אם זה לא נכון כי אני לי שמץ בזה ) אז תודה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב לסלון... מינימלי לוח-מעבד-צורב DVD-ודיסק קשיח 160/250 ג'יגה - וזיכרון 1 ג'יגה 667/800Mhz ההתלבטות שלי היא כזאת לגביי לוח-אם 1)הלוח עם הכרטיס מסך המובנה של Nvidia 7050 עם יציאת HDMI/DVI 2)הלוח עם הכרטיס המובנה של ATI 3200 לגביי המעבד 1)INTEL E2180 2) AMD 3800 X2 איזה שילוב יתן לי את המקסימום?? ** אני דיי מעדיף את NVIDIA מאשר ATI (מן הרגל שכזה ) אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש אחרי שנשרף לי על הלוח אם הישן..... החלטתי לקנות AMD Athlon 64 3200+... אחרי שקניתי את המעבד עשיתי פורמט לעל המחשב התקנתי את כל הדריברים והכל מחדש... ואחרי שהכל עבד התקנתי את התוכנה AIDA 32 ובה רשום: Externel Clock = 200 Maximum Clock = 3200 Current Clock = 2010 אחר כך הורדתי תוכנות של AMD שאומרת את הטמפרטורה ואת ה-Current Clock של המעבד וגם הם אמרו שהמעבד עובד רק על 2010.. המעבד אמור לעבוד על 2010 רק או שמשהו לא בסדר במעבד? יש לי את הלוח אם: Gigabyte GA-K8N Pro... תודה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
עד כמה שאני מבין הבאס של המעבדים הללו אמור להיות 333MHZ. עכשיו לגבי הQ9450 שאמור לעבוד בתדר 2.66 אז זה מסתדר כי המכפלה שלו היא 8. אבל לגבי הQ9300 והQ9550 התדר שלהם לא מתחלק ב333 אז מה בדיוק המכפלה שלהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום , הבעיה שלי היא כזאת , יש לי שני כרטיסי זיכרון DDR400MHZ שכל אחד מהם הוא 1GB של חברת CEON . הזיכרונות מותקנים כ DUAL CHANNEL על לוח אם של חברת MSI דגם K8N NEO 4 PLATINUM עם צ'יפסט של NVIDIA ULTRA 4 . הבעיה היא שכשהמחשב עולה אז בנתונים הראשונים רשום שהזיכרונות עובדים ב DUAL ועל 200MHZ , לאחר שעלתה מערכת ההפעלה WINDOWS 7 , הפעלתי את תכנת EVEREST וגם שם רשום שהתדר עבודה הוא 200MHZ . מה הבעיה בבקשה ואיך פותרים אותה ? בעיה 2 , הכרטיס מסך הוא מסוג GEFORCE NVIDIA 6200 עם 256M זיכרון , הכרטיס לא מובנה בלוח אם . הבעיה היא כזאת , כידוע יש לי 2G זיכרון וכאשר הוינדוס עולה ואני מפעיל דיאגנוסטיקה של כלי מערכת (DXDIAG) רשום לי בנתונים הראשונים שייש לי בערך 1600M זיכרון וכאשר הולך ל…
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-