מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש לי את ההאפשרות לקנות מעבד E6600 או בצורת BOX או בצורת TRAY . ה-TRAY יותר זול. מה ההבדלים בינהם ובמה לבחור??
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין המעבדים האלה: (ואם שווה לקנות את היקר יותר או שזה לא כל כך משנה...) Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
היי, אז זהו, החלטתי שהAMD שלי מתחמם יותר מדי, יותר מדי בעיות תאימות, וזה כבר 4 שנים שאני איתם!, הגיעה הזמן לחזור לתת לאינטל את הצ'אנס, אבל צריך קצת עזרה ממכם אנשים, אני הולך לקנות לוח אם + זיכרונות + מעבד, ופתאום אני רואה כמה דברים שלא מבין מי שמכיר רק את הnforce,via,sis,וכול AMD למינהם. אז מה ההבדל בין 865PE לבין 845PE?? איזה מהלוחות אתם ממליצים שיהיה טוב לOC ועם הפיצ'רים הכי חדשים (וכמובן יציבות במקום הראשון) ? איזה סוגי זיכרונות? תודה, כפיר. kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים? כיום אני עם 920 ויש לי אפשרות ריאלית ולא יקרה להחליף אותו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הכותרת אומרת הכל.. החופש לקראת סיום.. קיבלתי משכורת.. קניתי אוטו אהה וכן נשאר לי קצת כסף וחשבתי על מעבר לDDR3 אז הסכום הכולל הוא 2.5k אממ וזה כולל לוח אם+ זיכרונות המפרט הקיים הוא C2D E6600 2.4@3.8 x1950 xtx p5b deluxe WD sata2 250gb X2 השאר נמצא במפרט בצד.. בתודה מראש לעוזרים, דור
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע פנום 965 שרץ על 4.2. מה שמאט אותי זה זכרון של 4גיגה ddr2( לוח ישן יחסית) חשבתי או לקנות לוח חדש לפנום וזכרון 8גיגה ddr3. או לעבור למעבד חדש לגמרי i5 לוח חדש וזכרון 8גיגה. הלב אומר להשאר עם הפנום. מה דעתכם? שימוש בעיקר bf4. יש לי כרטיס מסך 560ti. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את WINDOWS VISTA ULTIMATE לקראת המעבר אני רוצה "לדגם" את החומרה שתתמוך בVISTA. חבר אמר לי ש1 GIGA זיכרון לא יספיק "לסחוב" את ויסטה, לכן רציתי לשדרג. כרגע יש לי שני סלוטים תפוסים עם 512 כ"א, הנה הקישור לזכרונות: http://www.twinmos.com/dram/dram_p_dt_dualchannel_ddr400.htm ו2 פנויים הMB שלי תומך DDR400, להלן הקישור: http://ae.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&slname=NVIDIA%20GeForce%206150%20+%20nForce%20430 האם אני צריך לקנות 2 זכרונות דומים כדי לתמוך בDUAL? האם הם צריכים להיות כמו הקיימים שלי? או שאני אוכל לקנות (ואני מעדיף) אחד של 2 GB (כדי להשאיר עוד סלוט פנוי, ולנצלו (את הסלוט והזיכרון) גם בעתיד. מה המלצתכם?
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד INTER CORE 2 DUO E7500 בעלת 2.93GHZ נראה לי לאחר OC שהביאו לי את המחשב הוא היה ככה מהטכנאי. יש ברשותי שני זיכרונות DDR2 שכל אחד מהם 1GB (2X1 = 2GB( ולוח אם של GIGABYTE G31M-S2L. ראיתי בCPU-Z שרשום שהמעבד EM64T שנראה לי זה אומר שהוא תומך ב64 BIT ונראה לי כתוב שהלוח אם גם תומך. השאלה אם כדאי לי לעבור? פרמוט זה דבר קל אצלי אז אל תייחסו חשיבות, אני מתכוון מבחינת חומרה. תודה מראש, עודד
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד Phenom 965 ששירת אותי נאמנה אני אציין גם שיש לי לוח אם Gigabye GA-990FXA וספק כוח Antec 600W וכרטי מסך HD 7950 אני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות בשביל להחיות טיפה המערכת לעבור לאינטל שזה כולל גם לוח אם או לקנות קירור אוויר חזק ולעשות OC למעבד? בוא נגיד שאם המעבר לאינטל יהיה עדיף יש לי תקציב של 1500 שקל+- תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתם ש-AM4 סיימה את תפקידה? תחשבו שנית - AMD משיקה עוד דגמים לתושבת המזדקנת אשר יהוו אפשרויות נוספות לשדרוג עבור משתמשים קיימיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 261 צפיות
- 1 follower
-
-
ה Gskill 2x2GB CL4 שלי ז"ל ולכן נאלצתי להחליף אותם, קפצתי לחנות והחלטתי ללכת על ה CL5 (חסכתי 100 ש"ח), אבל עכשיו תיקיות וסרטים, אפילו ה "מחשבון" (התוכנה) של הווינדוס עולה לאט. ואני מדבר איתכם על רמה כזו שלפני השדרוג התיקיות היו נפתחות מהר משאפשר להבחין, והסרטים עלו מהר. כאן ההבדל משחק? או שיש לי בעיה אחרת? קשה לי לעבוד ככה עם המחשב, אני רגיל לסוס עבודה תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לאחר שהחיפושים שלי אחרי Dual core יד שנייה או מחנות כשלו הסתכלתי על שני הדגמים האלה שכמעט בטוח זמינים בחנות הבנתי של-3700 יש קאש כפול ב-L2 ול-3800 יש מהירות שעון טיפה יותר גבוהה, אני שואל מה עדיף כאשר מטרת השדרוג היא משחקים בעיקר המפרט הנוכחי: Athlon 64 3000+ s939 קירור סטוק Gigabyte K8NF-9 512x2 DDR400 Powercolor HD2600XT 256MB GDDR4 אגב אחד השיקולים שלי הוא שה-3700 יותר חם מה-3800 (תקנו אותי אם אני טועה) כך שיש סיכוי שאני יצטרך להוסיף קירור וזה יבוא על חשבון שדרוג ל-2 ג'יגה ראם כי אני קצר בכסף וחבל עוד הערה- אני חושב שזה שדרוג מאוד משתלם, מדובר על סכום של פחות מ-200 שקל למעבד ובין כה אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב אז סתם למנוע תגובות כמו "תחסוך כבר למחשב חדש" …
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד I3 2100 שמותקן עליו קירור ThermalRight Ultra 120 . אני מעוניין לשדרג את המעבד מהיר יותר ומעבד שיכול לסחוב OC , ראיתי שיש 2 מעבדים טובים לנושא של ה OC אחד זה 3570K שעולה 1160 ש"ח , שזה פלטפורמה חדשה והשני זה 2500K שעולה 950 ש"ח , שזה פלטפורמה ישנה יותר . שתיהם מתאימים לי ללוח אם . איזה מעבד יותר משתלם מבין השניים ? עם איזה מעבד אני יכול להגיע ל OC גבוה יותר ? והאם שוה להוסיף את ההפרש של 210 ש"ח בין המעבדים בשביל מעבד בפלטפורמה חדשה יותר והוא מהיר ב 100MHZ יותר ?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היה לי לוח AMD עם צפסט NF4 ULTRA המערכת הפעלה ויסטה קניתי לוח גיגה בייט דגם GA-G31M-ES2L עם מעבד E8400 חיברתי את אותו דיסק קשיח שעבד לי ב AMD ועכשיו עם הלוח החדש הויסטה מתחיל לעלות ונתקע ניסיתי לעשות repair ולא עזר הוא כנראה רוצה את הדרווירים של הלח החדש שמתי את הדיסק של הלוח החדש הבעיה שיש שם המון קבצים ואין לי מושג איזה דרוורים הוא צריך לצורך התחלה חיפשתי דרוורים של SATA ולא מצאתי תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קודם כל שלום, אני חדש בפורום הזה (אז להתייחס יפה 0()0 ) שמעתי על משהוא שנקרא מעגלים דואטוניים ושהוא הולך להחליף את המעגלים של היום. מה זה?. תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד ועקב המחירים ברצפה של ניידים יד שניה בני מספיק זמן זה די קורץ למשל המחשב הזה:http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20052/cat/32 בזמנו היה מצויין ביחס למחיר הזה בטח... השאלה האם מעבד בן שנתיים (וגם כרטיס מסך ו RAM) למרות שהוא ברמה גבוהה פחות טוב ממעבד בינוני היום (למשל I3 2310 או איפלו I5 2410) אני לא מדבר על הנייר אלא בפועל האם כל הטכנולוגיות שיש במעבד החדש מפצות על התדר והזיכרון הנמוך? או שזה מינורי יחסית? והאם יש איזו שהיא "שחיקה" למעבד או משהו כזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
דגם בכיר חדש במשפחת ה-U הניידת העכשווית יגיע לתדר פעולה של 5GHz וינסה להמחיש לכולם את הבשלות המשופרת בתהליך הייצור הנודע של חברת הענק ב-10 ננומטרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4950 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5075 אם ש זכרונות יותר טובי באותו המחיר (עריכה:לא נקבע) אנא מכם הציעו כי אני צריך את ה800 שנותר לי ל 3800X2ואם יהיה לי עוד אקח את 4400 לא את נגד לביקורת אישית אם אפשר
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם אלו החלקים שהציעו לי... אשמח לקבל עליהם חוות דעת אם הם אכן מומלצים ועושים את העבודה כמו שצריך... ואשמח אם תציינו גם מה הלוח אם מכיל (כ. מסך מובנה/LAN/ וכד'). מעבד C2D E4300 לוח אם לאינטל ASUS P5VD2-MX (VIA/PCX+VGA/2DDR2 כ. מסך Leadtek GeForce PX 7300GT 256Mb PCI-E לוח אם ל AMD ASUS M2V-TVM (AMD Athlon AM2 / 2x מעבד AMD Athlon 4800 X2 65W AM2 (940) אשמח גם אם תגידו לי איזה מעבד עדיף לי שניהם יוצאים אותו מחיר כמעט. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין להמלמצה בנוגע לזכרונות יש לי לוח אם של P5ND2 SLiASUS ואני מעוניין להוסיף זכרונות כרגע יש לי 2*512 של סמסונג במהירות DDR2-667 עם צלע קרור של טרמל-טק מנחושת עליהם אני מ עוניין להוסיף אולי עוד 1 גיגה או 2*512 (תלוי בהמלצתכם) מיד שנייה או חדש.. אנא המליצו לי מה כדאי מבחינת זכרון טוב ותמורה מלאה למחיר..חובה גם צלע קרור (כי הבנתי שאם אני מוסיף זה מבטל אחריות) התקציה הוא עד 800 שקלים האם יפעל לי קיט כזה בנוסף לזכרונות שלי OCZ 1GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Enhanced Latency Platinum XTC Edition DC או שחייה תדר שווה ותזמונים שווים..
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם דרך אמאזון למפרט למחשב גיימינג שארכיב. הדרישות העיקריות הן: תושבת 1155, יאפשר OC, חיבורי USB3 ו - SATA3, יעבוד עם מערך כרטיס גרפי יחיד! (לא CF, לא SLI), ככל הנראה GTX570. המחשב יעבוד עם SSD אז אני מעדיף שה - SATA3 יהיה פשוט ונוח ולא על חשבון רכיבים אחרים (בג'יגהבייט יש לפעמים מצב בו עם משתמשים בחיבור SATA3 זה על חשבון מהירות ה - PCI סלוט השני, אם אני לא טועה כמובן).. ראיתי שהפער תקציב בין הארץ לאמאזון הוא עצום, ולכן הייתי אומר שהתקציב הוא בסביבות 150 דולר (שווה ערך לכרטיסים בארץ שנמכרים ב - 700-800 שקל). אלא אם כן יש לוחות זולים בהרבה שהינם איכותיים ומספקים את הדרישות הללו... המון תודה
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מעוניין בלוח אם(עם כרטיס מסך מובנה DVI HDMI) וזיכרונות 4 גיגה בתקציב של 850 שקל זה יחובר למעבד E8400 ... הצרכים שלי הם כלליים אופיס ואינטרנט... אני אוהב להפעיל המון תוכנות וחלונות במקביל אז חשוב לי שיעבוד חלק אני לא מתכנן OC . שאלה... האם אני אקבל תמורה יותר טובה בתקציב הנל אם אני אקנה לוח בלי כרטיס מסך מובנה +כרטיס נפרד פשוט ? יום טוב...
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי לכולם מעבד AMD 3800X2 לוח ASUS M2NPV-VM . אני מעוניין בזכרון 512X2 667MHZ . רציתי לשאול האם הזכרונות האלו משתלמים: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=VS1GBKIT667D2 או שיש זכרונות יותר מומלצים מהם למעבד וללוח אם שציינתי לעיל.. בתודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-