עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ilanb0,

מה המשמעות של ה - socket בלוח האם? האם יש כמה סוגי socket ללוחות שמתאימים לאותו סוג מעבד? האם המשמעות של המושג הזה זהה בכל יצרני הלוחות?

2. חוות דעת על היצרן. וחוות דעת על הלוח הספציפי הזה...עלות 88$ ====> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB044# הבאסה שאין עליו PCIE OB . והכרטיס הכי זבל עולה 400 - 500 ש"ח עוד הוצאה מעצבנת.

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אז כה דוד שלי ה"פתיע" אותי והביא לי מחשב שהוא כבר לא צריך (כי הוא קנה חדש בעזרתי כמובן) פירקתי את כול המארז וכו וזה מה שיש מעבד פנטיום 2 לפי חיפושים בגוגול הוא266MHZ (חח סביר) זכרונות לפי מה שרשום עלים הם 100MHZ 64MB ואני מאמין שהם SDRAM זה נכון?? הלוח הוא (לפי חיפוש בגוגל כמובן) של PC-CHIP דגם XCEL2000 southbridgE<<<SIS5595 ציפסט לא יודע מכוסה בצלעות קירור ובקיצור צריך את החוברת (MANUAL) שבא עם הלוח ולא מצאתי מישהו יכול לעזור בחיפוש?? ועל הלוח יש כרטיס מסך קול וכו ;D

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by skuki1,

אהלן! היום החלפתי את הזיכרון שלי בשני סטיקים של 512M של חברת OCZ. הזיכרון עובד נפלא, אך יש לי שאלה איך אני יכול לוודאות שהזכרונות פועלים בדואל? מעבד: P4 2.8C לוח אם: Asus P4S800D תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by Meidan2005,

הלוח תומך DDR 2 ??? תודה מראש :

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by iCe_bLaSt,

פעם חשבתי שהוא בתוך המעבד , אבל אח שלי אמר שזה לא נשמע לו סביר בכל מקרה השאלה היא האם הוא נמצא בתוך המעבד בתוך הצ'יפסט או בתוך קריסטל כלשהוא שנמצא על הלוח אם . עוד שאלה זה כיצד ניתן לשנות את תדירות השעון - אני לא ממש מבין איך פועלים קריסטלים אבל זה לא שאם מעבירים זרם מסויים ישר בתוך קריסטל לפי מבנה החומר הוא נותן תדירות שעון לזרם ? אם ככה אז איך לוח אם מסוגל לתוך בכמה תדרי שעון שונים ... לא נשמע לי הגיוני שכל תדר דורש קריסטל שונה כי יש לוחות שתומכים במאות תדרי שעון שונים.\בקיצור מישהוא יכול לעזור כאן?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by kobibo,

רוצה לרכוש מחשב שיהיה בעיקר למשחקים אך גם לעיתים לקידוד סרטים . למה עם AMD לא ניתן לקודד סרטים ? או מה קורה עם מקודדים סרטים עם AMD ומה אם מקודים עם INTEL ? בסרטים יהיה ניתן עם AMD לפחות לצפות ?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shai265,

מה ההבדל בינהם ומה יותר שווה לקנות בתושבת 478 PGA והאם זה מתאים לכל לוח אם של סוקט 478 ???

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by johnyG,

1. מה ההבדל בין CL3 לCL2.5? מה יותר טוב? האם ההבדל משמעותי? 2. האם זכרונות DDR400 מתאימים גם למחשבים עם לוחות DDR333?

11. Started by ilanb0,

האם גם בלוחות אם יש את הטובים ויקרים, לעומת הפשוטים וזולים (בהנחה שהמעבד הינו משובח)? מה המשמעות של לוח פשוט? האם זו קנייה גרועה? האם כדאי להשקיע סכום בלוח אם, או שלוח אם זה דבר בסיסי שעדיף לחסוך בו ולהשקיע ברכיבים אחרים (נניח כרטיס מסך משובח)?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by ilanb0,

מעוניין לשדרג את הלוח. כרגע עובד עם AMD1600 אט'אלון אקס פי. היכן ניתן ללמוד את הנושא? מה ההבדל בין לוחות יקרים לזולים (מלבד האחריות)?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  13. Started by Hartley,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. Started by full_clip,

אני הולך לקנות מעבד amd 3200 vin מה עדיף לOC האי 6 או 3?

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by itziking,

שלום לכולם! אני הרכבתי מחשב בתקציב של 5000 שקל בלי מסך רק יש לי בעיה אחת והיא הזיכרונות!!! החברים שלי אומרים לי שלא לקחת את ה DDR II 533 של חברת A-DATA כי אומרים לי שהם לא אמינים וכדאי לי לקחת זיכרון DDR 400 של חברת KINGSTONE הנה הדגם: ? 512Mb 400MHz Kingston CL3? ומצד אחד DDR 400 זה דיי ישן ואני רוצה ללכת על משו טוב וחדש יותר כמו DDRII 533 אבל אני קצת בבעיה ורוצה לדעת מה כדאי. ודרך אגב ה DDR II 533 של A-DATA עולים 270 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וה- KINGSTONE עולים 300 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וזה DDR 400 אז זה קצת בעיה....אז הנה קישור לזיכרון ההוא של ה A-DATA : http://www.adata.com.tw/en/products-d-un-ddrII533.htm מקווה שתעזרו תודה! נ.ב. אני מתכוון לקנות 2 צ'י…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. שלום לכם , יש לי את הלוח הבא : http://www.intel.com/design/motherbd/cy/index.htm כשאני מנסה לחבר כרטיסים שונים לחריצי PCI שונים בלוח הזה , הכרטיסים לא מזוהים כלל ע"י הוינדוס (XP SP2) . יש לציין שהכרטיסים הללו עובדים מצויין במחשבים אחרים. השאלה היא האם ייתכן שהחריצים תקולים או שמא ישנה איזושהי הגדרה שנועלת חריצי PCI ? תודה רבה!

17. Started by Satlan,

שלום איזה לוח שווה קנייה ה- ASUS A8N-SLI Premium או ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  18. מה אתם אומרים על הלוח מבחינת ביצועים (לא OC) מבחינת פיצרים, בכללי. והאם יש משהו שעדיף עליו עם תוספות מקסימלית של 150 שקל. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by domuzy,

מה עדיף: 300 ש"ח= 512Mb 400MHz Kingston CL3? או ב- 285 ש"ח= 512Mb 400MHz AData /VT? האם יש הבדל משמעותי ואיזו חברה עדיפה (זה הולך להתלבש על K8NS (s754) Nforce3 250? עם Sempron 2800+ (S-754)?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by Mr.B,

אהממ לאחי נשרף הלוח(כנראה) זה הלוח והמעבד שלא התחבר רגיל אלא אל תוך הסלוט המזור שלידו עכישו לי שי ת'לוח הזה ורציתי לשאול אם יש איזושהי דרך לחבר את המעבד שלו לללוח שלי Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 51-2300-000000-00101111-030199-$MV850_ Motherboard Name Intel Maryville D850MV

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by meidan,

המתח שמגיע לי למעבד (Athlon 3000) תמיד עולה ככל שהוא מתאמץ יותר, וזה גורם לו להתחממם. לא עשיתי שום oc. מישהו יכול לחשוב על מקור לבעיה הזאת?

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by Eviljelly,

הורדתי את Sisoft ובזמן שעברתי על הנתונים פתאום הוא מציג לי את הטמפרטורה של הלוח אם 128 מעלות נראה לי קצת מוזר , הוא גם מציג טמפרטורה של הספק כוח 129 מעלות .. יכול להיות שהגלאי דפוק ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sdfzxc,

שלום לכולם. יש לי 256 MB RAM במחשב ובאמת שהגיע הזמן שלשדרג אותו. אני פשוט לא כל כך בטוח לכמה ומאיזו תוצרת, וגם שיהיה במחיר נסבל... הנה גם קישור לבדיקת הזיכרון שלי ב-Crucial. תודה מראש, יותם

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הבנתי שעל פי מתח זרם וכו' אני יכול לדעת אם מעבד חם או קר. אמרו לי שהמעבדים החדשים של AMD 64 ה W שלהם הוא 89 ! שזה נחשב קר. איפה אפשר להשיג את הרשימה עם כל המפרט הטכני של כל המעבדים כולל VCORE כולל ה W כולל הכול ! אני לא מוצא את זה הייתי בגוגל נאדה כלום. אני רוצה לדעת עפ"י מפרט טכני אם מעבד הוא חם או קר !

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by shaharo,

שלום אני מחפש מעבד לעבודה משרדי ( celeron\sempron) רציתי לדעת האם יש להם תמיכה ב64 ביט. או לחלקם לפחות? ואם כן לאיזה? תודה

• 5 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים