מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
-
במערכת שלי מותקנים כרגע 2*64 ו2*128 סטיקים של זכרונות RDRAM על לוח אם אינטל d850gb(אני חושב שזה הדגם) לאחרונה קניתי שני סטיקים של 256 וניסיתי להתקינם(יש לציין שהם משומשים), ניסיתי להשתמש בהם במקביל עם הסטיקים של 128 וגם עם הסטיקים של ה64. לאחר ניסוי וטעיה העברתי את הסטיקים בין הסלוטים בכל הקומבינציות שיכולתי לחשוב עליהם והמחשב סירב לעלות(ליתר דיוק לא הדליק את המסך, לא היו ציפצופים או שרצים אחרים) בשלב מסויים המחשב התחיל להריץ את ווינדוס(XP אם זה משנה) וביצע איתחול באמצע. הפעלתי במצב בטוח והכל עלה כרגיל. אחר כך העלתי שוב במצב רגיל והמחשב עלה מעולה(כאשר הוא מזהה את כל 768 המגה) אך לאחר 5-10 דקות של פעולה המחשב קרס ושוב לא הצליח לעלות(שוב עם הבעיה שלא הדליק מסך). השאלות: האם…
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
Hi, sorry to be typing in English... my command of the Hebrew Keyboard is still pretty poor. I just got to Yerushalayim from Toronto. I brought my computer with me thinking that I'd reassemble it when I got here. It would have been ok if not for the fact that my motherboard died on the trip. I can't afford a new computer right now and I'm having trouble finding a replacement for this mobo in the stores becaause it's 5 years old. I'm hoping that MAYBE someone in the Israeli enthusiast community will have a suitable replacement I can have or buy. My motherboard, zichrono lebracha was a Gigabyte GA-7N400 Pro 2 v2.0 if anyone has this board or a similar board based on the nVi…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי P1 אני מעוניין לרצוח אותו... אני הולך לעשות לסינק שלו חיבור של המזגן אני רק רוצה לדעת אם המכפלה פתוחה ועד כמה אפשר להעלות אותו?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב אם מעבד A6 3650, השאלה היא איזה צ'יפסטים יש בלוחות אם למעבדים האלה (הבנתי שזה סוקט FM1) ? מוזר מאוד, אבל פה : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3045 רשום שזה ערכת שבבים אינטל, אבל בכותרת רשום שזה AMD A75, אז זה של אינטל או AMD ? מה שעוד יותר מוזר זה שבאתר של AMD אין שום זכר לצ'יפסטים A75 : http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/Pages/desktop-chipsets.aspx
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על: MSI KT3 ULTRA2 AMD XP 1800+ MUSHKIN 256 PC2100 זה טוב הדגש הוא על המחיר והאיכות תודה לכל מי שעונה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד ניתן להוסיף תמונה או אייקון לbios, כך שבכל הפעלה של המחשב תעלה התמונה עם הדלקת המחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברס היום התקנתי עוד שני גיגה נוספים במחשב שלי כך שיש לי 4gb זיכרון , כשנכנסתי ל everst שמתי לב שהוא מודיע לי שיש לי "רק" 3584 מתוך 4000 למישהו יש מושג לאן "אבד" חצי גיגה ? תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מתי השחרור הרישמי,מתי באצנו,מה הדגמים ומה המחירים? בוא נרכז את כל המידע הזה בת'רד אחד? זה אני או שזה קצת מתחיל להזכיר את COD?-כל שנה מעבד....
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם תומך AMD Socket 939 (תאימות למעבד Athlon 64) חריצי RAM מסוג DDR בלבד. מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות-אם חדשים כאלה? מצאתי לוחות-אם שתומכים במעבד אבל כל מה שמצאתי מתאים לזכרונות DDR2.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! איזה לוח אם עדיך לקנות עם המפרט הזה? Pentium D 920 Asus P5N32-SLI (SLI) Gigabyte 6800GS 256MB או Pentium D 920 Asus P5WD2-E Premium (CrossFire)) Gigabyte 6800GS 256MB אני יודע שזה לא יהיה חכם במיוחד לקחת כ.מסך של nVidia עם לוח שתומך ב-CrossFire , אבל אני מעדיף Chipset של Intel (975) לתמיכה עתידית במעבדים חדשים ... (או שלא :s05: ) ואם להחליף כרטיס מסך , אני לא מכיר כ.מסך במחיר הזה (בסביבות 1200-1300 ש"ח) שזהה לביצועים של ה-6800GS ... Help me .. PLZ תודה !!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
תהיתי, האם במערכות שבהן תדר המעבד זהה, אך ה-FSB שונה, הן שוות במהירותן? (בהנחה ושאר הנתונים שווים, כמובן). האם FSB גבוה יותר לא עדיף, אפילו אם בחישוב הסופי תדר המעבד דומה (כי מכפלתו נמוכה יותר)?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אוקי אז ככה: תחת הלשונית MEMORY ב CPU-Z אני רואה רק כמה זיכרון יש ולא פרטים עליו. כמו כן, בלשונית הCPU הוא רושם לי נתונים עבור כל ליבה בנפרד. בעיה מוזרה נופסת היא שהוא משנה את המכפלה של הFSB כל הזמן מ8 ל6 וחזרה. המפרט הינו המפרט שכתוב לי בצד. תמונות מצורפות. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם העניין מאוד דחוף ונכנסתי לכל הסטיקים שיש, לא מצאתי מה שחיפשתי, גם חרשתי על PANDAS ולא מצאתי שם משהו לקנות.. אז ככה, המסך עושה מסכים כחולים בלי הפסקה וזה משהו שקשור לזכרון, אין טעם לתקן כי כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות חדש.. המעבד הוא intel pentium 4 סוקט 478 יש לי כונן קשיח חדש שקניתי לא מזמן עם SATA 2 ואני רוצה לוח שיתמוך בו (לא כמו עכשיו) וגם בישן שהוא IDE יש לי זכרון DDR 400 עם דואל דאטה רייט ואני מחפש לוח שיתמוך בזה (לא כמו עכשיו) הכרטיס מסך הוא AGP אז צריך סלוט כזה.. יש לי 2 CD ROM הנה תמונה אם שכחתי משהו:
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
gf 6800 gs tiwnmos 1 gb ddr 400 mhz AMD 3200 veince אולי oc שיהיה טוב למשחקים
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
או שבסך הכל מעבד I7 בעל מפרט מסויים הוא אותו מעבד בדיוק גם למחשב רגיל וגם לMAC? אשמח לתשובה, ואם יש סימוכין זה יהיה מצויין.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן, הבעיה היחידה היא שיש לי כבל שאין לי מושג למה הוא משמש וכך כתוב: SATA SERIAL IDE CONNECTORS TWO HEADERS SUPPORT SERIAL ATA IDE HDD DEVICES...... למישהו יש מושג במה מדובר? זה כנראה לא משהו הכרחי כי המחשב עובד יפה מאד בלעדיו.......
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הנ''ל ורשום עליו תומך סמפרון אבל צרבתי לו ביוס d26 marlin ?(או משהו כזה ) אז אני שואל האם סמפרון יעבוד ? ? ? ? כי לפי דעתי הוא יעבוד כי הלוח תומך בT-BRED B אז האם הוא יעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
או שיש תחלופת ביניים שמפשרת ביניהם? כי להגיע לשיאי OC אני לא רוצה, אני רק שומר את האופציה הזאת לעתיד, לא לחודשים הקרובים, אז מה אתם אומרים? ואם כבר פתחתי אשכול, אז מה ההבדל בין DS-3 לS-3?
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב ביום שישי עם המעבד Q8200 לאחר בדיקה נוספת פה ובעוד מקומות הבנתי שהוא לא משהו... יחסית ל Q6660 וגם המחיר שלו די מוגזם (בחנות נאמר לי שכבר לא מוכרים יותר את Q6600 ) האם כדאי להחליף ל E8500 (אני לא מתכוון לעשות OC) או דברים כאלה והמחשב נועד לקצת משחקים עריכת תמונות ולא מעבר... או שאתם ממליצים על מעבד אחר.. (בתקווה שיסכימו להחליף לי ברגע האחרון) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יכול לשים את ה-,AMD 2400 עליו???? כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו!!!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות לוח-אם חדש. אני רוצה שתומרו לי איזה לוח-אם הכי טוב מהרשימה שהבאתי פה למטה! זה המעבד שלי אם מישהו צריך (Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB) הרשימה: GIGABYTE EP45T-UD3LR ASUS P5QC ASUS P5P43TD PRO ASUS P5G43T-M PRO תודה ויום טוב..
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=2599 איך הוא ? ולמה אני לא רואה את ה-XP יותר?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בפלונטר מוכרים לוח MSI סוקט 423 שעובד על זיכרונות SDRAM או RDRAM (תלוי בדגם) וכולל מעבד 1700 פנטיום 4 ועולה 800 שח http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/Products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&cart=1040419832852166&EQshelfDATArq=PENTIUM%204%20BUNDLE&eqdivisiondatarq=%EC%E5%E7%E5%FA%A0%E0%ED&Max=20〈=heb&sortitems=1
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-