מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
היי חברס היום התקנתי עוד שני גיגה נוספים במחשב שלי כך שיש לי 4gb זיכרון , כשנכנסתי ל everst שמתי לב שהוא מודיע לי שיש לי "רק" 3584 מתוך 4000 למישהו יש מושג לאן "אבד" חצי גיגה ? תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מתי השחרור הרישמי,מתי באצנו,מה הדגמים ומה המחירים? בוא נרכז את כל המידע הזה בת'רד אחד? זה אני או שזה קצת מתחיל להזכיר את COD?-כל שנה מעבד....
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם תומך AMD Socket 939 (תאימות למעבד Athlon 64) חריצי RAM מסוג DDR בלבד. מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות-אם חדשים כאלה? מצאתי לוחות-אם שתומכים במעבד אבל כל מה שמצאתי מתאים לזכרונות DDR2.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! איזה לוח אם עדיך לקנות עם המפרט הזה? Pentium D 920 Asus P5N32-SLI (SLI) Gigabyte 6800GS 256MB או Pentium D 920 Asus P5WD2-E Premium (CrossFire)) Gigabyte 6800GS 256MB אני יודע שזה לא יהיה חכם במיוחד לקחת כ.מסך של nVidia עם לוח שתומך ב-CrossFire , אבל אני מעדיף Chipset של Intel (975) לתמיכה עתידית במעבדים חדשים ... (או שלא :s05: ) ואם להחליף כרטיס מסך , אני לא מכיר כ.מסך במחיר הזה (בסביבות 1200-1300 ש"ח) שזהה לביצועים של ה-6800GS ... Help me .. PLZ תודה !!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
תהיתי, האם במערכות שבהן תדר המעבד זהה, אך ה-FSB שונה, הן שוות במהירותן? (בהנחה ושאר הנתונים שווים, כמובן). האם FSB גבוה יותר לא עדיף, אפילו אם בחישוב הסופי תדר המעבד דומה (כי מכפלתו נמוכה יותר)?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אוקי אז ככה: תחת הלשונית MEMORY ב CPU-Z אני רואה רק כמה זיכרון יש ולא פרטים עליו. כמו כן, בלשונית הCPU הוא רושם לי נתונים עבור כל ליבה בנפרד. בעיה מוזרה נופסת היא שהוא משנה את המכפלה של הFSB כל הזמן מ8 ל6 וחזרה. המפרט הינו המפרט שכתוב לי בצד. תמונות מצורפות. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם העניין מאוד דחוף ונכנסתי לכל הסטיקים שיש, לא מצאתי מה שחיפשתי, גם חרשתי על PANDAS ולא מצאתי שם משהו לקנות.. אז ככה, המסך עושה מסכים כחולים בלי הפסקה וזה משהו שקשור לזכרון, אין טעם לתקן כי כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות חדש.. המעבד הוא intel pentium 4 סוקט 478 יש לי כונן קשיח חדש שקניתי לא מזמן עם SATA 2 ואני רוצה לוח שיתמוך בו (לא כמו עכשיו) וגם בישן שהוא IDE יש לי זכרון DDR 400 עם דואל דאטה רייט ואני מחפש לוח שיתמוך בזה (לא כמו עכשיו) הכרטיס מסך הוא AGP אז צריך סלוט כזה.. יש לי 2 CD ROM הנה תמונה אם שכחתי משהו:
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
gf 6800 gs tiwnmos 1 gb ddr 400 mhz AMD 3200 veince אולי oc שיהיה טוב למשחקים
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
או שבסך הכל מעבד I7 בעל מפרט מסויים הוא אותו מעבד בדיוק גם למחשב רגיל וגם לMAC? אשמח לתשובה, ואם יש סימוכין זה יהיה מצויין.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן, הבעיה היחידה היא שיש לי כבל שאין לי מושג למה הוא משמש וכך כתוב: SATA SERIAL IDE CONNECTORS TWO HEADERS SUPPORT SERIAL ATA IDE HDD DEVICES...... למישהו יש מושג במה מדובר? זה כנראה לא משהו הכרחי כי המחשב עובד יפה מאד בלעדיו.......
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הנ''ל ורשום עליו תומך סמפרון אבל צרבתי לו ביוס d26 marlin ?(או משהו כזה ) אז אני שואל האם סמפרון יעבוד ? ? ? ? כי לפי דעתי הוא יעבוד כי הלוח תומך בT-BRED B אז האם הוא יעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
או שיש תחלופת ביניים שמפשרת ביניהם? כי להגיע לשיאי OC אני לא רוצה, אני רק שומר את האופציה הזאת לעתיד, לא לחודשים הקרובים, אז מה אתם אומרים? ואם כבר פתחתי אשכול, אז מה ההבדל בין DS-3 לS-3?
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב ביום שישי עם המעבד Q8200 לאחר בדיקה נוספת פה ובעוד מקומות הבנתי שהוא לא משהו... יחסית ל Q6660 וגם המחיר שלו די מוגזם (בחנות נאמר לי שכבר לא מוכרים יותר את Q6600 ) האם כדאי להחליף ל E8500 (אני לא מתכוון לעשות OC) או דברים כאלה והמחשב נועד לקצת משחקים עריכת תמונות ולא מעבר... או שאתם ממליצים על מעבד אחר.. (בתקווה שיסכימו להחליף לי ברגע האחרון) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יכול לשים את ה-,AMD 2400 עליו???? כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו!!!
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות לוח-אם חדש. אני רוצה שתומרו לי איזה לוח-אם הכי טוב מהרשימה שהבאתי פה למטה! זה המעבד שלי אם מישהו צריך (Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB) הרשימה: GIGABYTE EP45T-UD3LR ASUS P5QC ASUS P5P43TD PRO ASUS P5G43T-M PRO תודה ויום טוב..
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=2599 איך הוא ? ולמה אני לא רואה את ה-XP יותר?
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בפלונטר מוכרים לוח MSI סוקט 423 שעובד על זיכרונות SDRAM או RDRAM (תלוי בדגם) וכולל מעבד 1700 פנטיום 4 ועולה 800 שח http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/Products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&cart=1040419832852166&EQshelfDATArq=PENTIUM%204%20BUNDLE&eqdivisiondatarq=%EC%E5%E7%E5%FA%A0%E0%ED&Max=20〈=heb&sortitems=1
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב שישמש בעיקר לשימושי מדיה סנטר וניגון FHD וגם לעריכת וידאו (אבל פחות). התקציב שלי למעבד פלוס לוח הוא אלף ש"ח וקצת. חשובה לי האופציה לשדרג בעתיד. אני לא מעוניין בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ולא מיקרו ATX חשבתי על Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 471 ש"ח בRSM. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איזה לוחות אם פותחים לבד את המכפלה של מעבדי AMD ולאיזה מעבדים? איזה TB הAXP1700+ ה"חדש"?(AאוB) תודה לכל העונים ;D
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
כרגע יש לי 256MB 266MHz DDR Cas 2.5 upto 133MHz אם אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 אבל הסטיק יכול לעבוד גם ב Cas 2 זה מפריע דברך כל שהיא? האם אני אצטרך לשנות את זה ל 2.5? ואני לא מתכנן אוברקלוק כי הזכרון שיש לי עכשיו הוא של Hynix והוא פשוט לא מאפשר עקב איכותו הירודה.. אז אילו זכרונות הכי ממולצים? של Samsung? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום! אח שלי עובד במוזיקה והוא צריך מחשב חזק שריץ תוכנות כמו CUBASE במהירות. המחשב לא יומהר בכלל אפילו לא בעתיד, ושהלוח אם יהיה בלי כרטיס מסך וכ.קול וכמובן שיהיה C2D עם תמיכה ב-PCI-E. תודה, דור לוי
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי אנשים. אני כרגע בתהליך בניית מערכת (לעזאזל, כמה זמן אפשר למרוח את זה?!) ואני בדילמה בנושא הזכרונות. אני לא יודע האם יתקיים הבדל מורגש (3 FPS ומעלה) בביצועים בגיימינג או אם ארגיש איטיות כלשהי בשימוש יום-יומי כמו צפיה בסרטים, שמיעת מוסיקה וגלישה מרובת-לשוניות באינטרנט לעומת 6GB זיכרון. אשמח לשמוע האם באמת ארגיש הבדל שכזה. במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לקיט זכרונות 3GB, עדיף בתזמונים נמוכים. מהירות של 1,333MHZ מספיקה לי לחלוטין. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום ולילה טוב
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם דגם MSI 915P/G COMBO ויש שם אפשרות לשים 4 סטיקים 2 של DDR1 ושתיים של DDR2 ותמיד היו לי שתיים של DDR1 של גיגה כל אחד 512 והכל עבד מצויין עד אתמול שקניתי עוד גיגש של DDR2 533 CL4 שתיים כל אחד 512 הרכבתי את הסטיקים במקום יש צבעים הירוק זה DDR1 והכתום זה DDR2 ואחרי ששמתי אותם (את כל ה 4 סטיקים) הדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ולא המחשב רק שאני מוציא שני סטיקים או שניים של DDR1 או שניים של DDR2 ורק אז זה עובד בבקשה תעזרו לי מה הבעיה???
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
-
ביחד עם כרטיס מסך 8800gt GA-M6S-S3 http://skypc.co.il/pl_product~38485~83~0.htm או GA-MA69G-S3H http://skypc.co.il/pl_product~38476~83~0.htm
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-